тъпни от виртуалното ...
+11
marapepelia6ka
chocho
HEXE
Boabab
jovina
Admin
nikiforov
pheras
Помощ, граждани!
Таки
komarKo
15 posters
Страница 1 от 24
Страница 1 от 24 • 1, 2, 3 ... 12 ... 24
Re: тъпни от виртуалното ...
мда...циганите, тия мили хора, се оказаха неочаквано труден тест за красивата илюзия "Обединена Европа без граници"....
Те са труден тест и за Европа С граници, т.е. за собствените им страни.komarKo написа:мда...циганите, тия мили хора, се оказаха неочаквано труден тест за красивата илюзия "Обединена Европа без граници"....
Въпрос: какво управление заслужават хора, промоциращи туй долу?
Отговор: управлението на Бойко Борисов. И дори им идва в много!
Отговор: управлението на Бойко Борисов. И дори им идва в много!
разбирам, че Сара Пейлин е най-одобряваната в средите на "Чаеното парти", което е малко тъжно като гледам каква огромна разлика има между нея и Джон Маккейн..
.
Последната промяна е направена от pheras на Чет 30 Май 2013, 01:33; мнението е било променяно общо 1 път
pheras- Брой мнения : 419
Registration date : 05.01.2009
Хубаво е, че американците сравнително бързо се ориентират в дееспособността на Обама - в сравнение с тукашната публика, имам предвид,която е изправена пред подобен полулистки феномен
иначе разлики всякакви
поздрави и на теб!
иначе разлики всякакви
поздрави и на теб!
Форумни интерконекции
Във връзка с проблематиката "Какво, защо и дали да се цитира от дриги форуми", аз следвам правилото да цитирам и коментирам неща от тези, в които пишат И наши членове, активни или не. В този смисъл нещата стоят така:
1. При "Безпризорните" пишат поне трима наши активни членове - Надя, HEXE и Благ. Пишеха и други.
2. В "Де Зората" пишат Виктор и Ферас. Пишеха и други.
3. В МпФ пише(ше) Реалистка, сега пише Ферас (което не ме учудва), а желание да пропише заяви и Боабаб. Има и други наши членове, които членуват в МпФ, без да пишат там от много време.
Във връзка с проблематиката "Какво, защо и дали да се цитира от дриги форуми", аз следвам правилото да цитирам и коментирам неща от тези, в които пишат И наши членове, активни или не. В този смисъл нещата стоят така:
1. При "Безпризорните" пишат поне трима наши активни членове - Надя, HEXE и Благ. Пишеха и други.
2. В "Де Зората" пишат Виктор и Ферас. Пишеха и други.
3. В МпФ пише(ше) Реалистка, сега пише Ферас (което не ме учудва), а желание да пропише заяви и Боабаб. Има и други наши членове, които членуват в МпФ, без да пишат там от много време.
Комар, ти пишеш ли във форумите за СЕГА? Или ти е достатъчно да рисуваш?
Скритата ми мисла беше, че аз редовно 'цитирам' твои карикатури тук НЕ САМО защото ги харесвам (харесвам и такива на други твои колеги), а И защото ти си наш форумен член. Напълно в унисон с 'формулата за цитиране', която изписах по-рано.komarKo написа:даже не ги и чета...
http://bezprizorni.forumotion.com/forum-f7/topic-t59-465.htm#11900Отбелязвам го да се помни, въпреки че смятам М-пулските упражненията на гърба на Таки и Виктор за (меко казано) проява на лош вкус.
.....
Не говорим дори за ония неотличаващи се с грамотност, абсолютно налудни чаршафи на онова трибуквеното недоразумение*. Най малкото ако сайта имаше сайбия като свят, щеше отдавна да ви е оставил на тъмно. И това за протокола.
Туй, което вика "Плюшкин" на Ринкин, е по принцип вярно. Със следните 3 забележки:
1. По-точната дума не е "упражнения", а "изпражнения". Заменяме едно "у" с "из" и всичко е наред!
2. Изпражненията не касаят само Таки и Виктор, а много повече хора на ЕСФ.
3. Неговият интерлокутор Рино не е някой дебелокож страничен наблюдател, какъвто е например Ветровете, а най-деен участник в изпражненията.
И това за протокола!
* Говори за СРХ.
НЕ на кухите лейки и дивите селяни с достъп до интернет's Photos - Кифли 2
Комар, вероятно знаеш, че нечленуващите във Фейса (като мен) не виждат подобни цитати.
И това е една основна причина да не членувам - защото съм категорично против нечленуващите във Фейса да не могат да видят написаното там!
И това е една основна причина да не членувам - защото съм категорично против нечленуващите във Фейса да не могат да видят написаното там!
добре де...
ето ти тогаз директно култура
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs071.ash2/36930_118206678225733_116600185053049_112338_5439199_n.jpg
ето ти тогаз директно култура
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs071.ash2/36930_118206678225733_116600185053049_112338_5439199_n.jpg
Камасутрата е слабо режисирана. Трябваше мацката да седне върху дланта Славейкова ...
"Опасявам се, че този натиск върху министъра на вътрешните работи Румен Петков да препятства моята физическа охрана от държавните институции и точното изучаване на маршрута на придвижване и наблюдението на дома ми от спецагентите на Гаргамел и неговите смърфове, може да цели моето физическо отстраняване", заяви столичният кмет Бойко Борисов в изявление до медиите по повод въпрос на депутат от ДСБ по време на вчерашния парламентарен контрол.
Гаргамел и смърфовете му дебнели Бойко Борисов с цел унищожение
Ами .. и тази тема стига ...цяла тема "О, минало забравимо!" може да отвориш.
Искам да кажа на Виктор, а също така на доказано четящия ЕСФ Милен, че това, което се случва в "Де Зората" по отношение на Теодор Дечев, може да се оприличи само с "миналото незабравимо" преди 1990 г., и по-конкретно - с незабравимите "другарски съдилища".
Новонабеденият враг на народа Т. Дечев представя пространни и (за мен) културни и убедителни обяснения, срещу които получава нови обвинения от тамошните другарки и другари.
Бих могъл да го напиша и в "частно писмо" до Милен, но предпочитам да го кажа в открито:
Милене, погрижи се за този проблем, преди да е станало късно! "Де Зората" е един форум, в който често чета неща, с които съм несъгласен, но му признавам едно ниво, значително по-високо от останалите "люспи" на стария Медиапул форум. Поздрави.
Таки, доколко са убедителни обясненията на Тедор Дечев зависи от интерпретацията - за мен не са прекалено убедителни
по-важното е обаче, че това не е другарски съд
всеки човек, който е публична личност, по своя воля или не, трябва да отговаря на подобни въпроси
иначе, нека да си траем и за имотите на Цветанов, и за миналото на Борисов и за всичко останало
това по отношение на мен няма да стане!
по-важното е обаче, че това не е другарски съд
всеки човек, който е публична личност, по своя воля или не, трябва да отговаря на подобни въпроси
иначе, нека да си траем и за имотите на Цветанов, и за миналото на Борисов и за всичко останало
това по отношение на мен няма да стане!
Ти не си достатъчно възрастен - радвай се на това - за да разбереш дали е или не е.по-важното е обаче, че това не е другарски съд.
Аз твърдя, че много ми прилича на "другарски съд", при това заявявам, че аналогията ми е твърде мека. Възможни са и по-срамотни аналогии.
Не прави с Дечев това, което правят с теб "легионерите".
Помощ, граждани! написа:
..., при това от хора, които би трябвало да са ми съмишленици!
и какви са ви общите мисли?
komarKo написа:
и какви са ви общите мисли?
общите ни мисли са за това, колко е лошо статуквото и колко е необходима промяна
различнитени мисли явно са породени от това дали трябва да се говори за миналото или да се мълчи,
така че да може се повтори
Страница 1 от 24 • 1, 2, 3 ... 12 ... 24
Страница 1 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите