тъпни от виртуалното ...
+11
marapepelia6ka
chocho
HEXE
Boabab
jovina
Admin
nikiforov
pheras
Помощ, граждани!
Таки
komarKo
15 posters
Страница 3 от 24
Страница 3 от 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Re: тъпни от виртуалното ...
Помощ, граждани! написа:зарежи Бисеров, той е от ДПС
кажи за "Белене"
Какво има да казвам....Няма подписан договор...Искаш да ти отговарям все едно на спукулациите на Р.Овчаров. Колко пъти трябваше да се отговаря на неща, които после не станаха...Аз лично съм против Белене, но това че ще се строи си и решение на този, на когото е гласувано доверие.
Е, някои се вливат в италианския ...... и се вливат в българския шоубизнес.
Мощено пожелание
На политиците, които ходят да лигавят мощите, пожелавам да имат много пари, които да се управляват от банкери, уповаващи се на Провидението; да летят само първа класа с пилоти, които чакат Бог да им покаже пътя; всичките им вещи да са от най-скъпоценни материали и да са направени от хора, чели единствено Библията, а когато са на операционната маса и хирурга посегне да направи първия разрез да чуят как си пее „Приеми Господи, твоя раб…“.
Амин!
На политиците, които ходят да лигавят мощите, пожелавам да имат много пари, които да се управляват от банкери, уповаващи се на Провидението; да летят само първа класа с пилоти, които чакат Бог да им покаже пътя; всичките им вещи да са от най-скъпоценни материали и да са направени от хора, чели единствено Библията, а когато са на операционната маса и хирурга посегне да направи първия разрез да чуят как си пее „Приеми Господи, твоя раб…“.
Амин!
Помощ, граждани! написа:наистина е много тъпо да пътуваш винаги на чужди разноски и да не си собственик на времето си
затова никак не е учудващо да се знае какво е Кенсингтън, или Нотинг Хил, точно до него...и така нататък
гоцевското говнярче се изцепило за пореден път ...."функционално" и кювлиево е част от Европа ....
взеки може да "обиколи" света ....с Гугъл
ето ти и две фотки от Нотинг Хил
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
[/quote]
jovina , имаме негласна уговорка ...
ама хайде , "фотнала" си ги двамата ,някъде около индийското посолство , ама посочи кой е дамянов , кой -дяков ?
макар да зная ,кой се рови повече в нета
Ми те постоянно се сменятnikiforov написа:
jovina , имаме негласна уговорка ...
ама хайде , "фотнала" си ги двамата ,някъде около индийското посолство , ама посочи кой е дамянов , кой -дяков ?
макар да зная ,кой се рови повече в нета
Впрочем те и двамата повече предпочитат чуждите г@ве да пощят и ядат
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Викторе, мислиш ли, че един съучастник в убийството на стария и процъфтяващ МпФ, заслужава внимание?
За Чосич говоря.
За Чосич говоря.
Таки написа:Викторе, мислиш ли, че един съучастник в убийството на стария и процъфтяващ МпФ, заслужава внимание?
За Чосич говоря.
Таки, МП по-скоро се самоуби, ако питаш мен.
А иначе намирам за доста... тъжно-ироничен факта, че алеф опитва на собствен гръб "илача", който самият той и някои от бившите му дружки са прилагали спрямо други хора...
Този човек има много избухлив характер. Нападна ме грубо заради това, че си позволявам да критикувам българския МП Борисов, който не е "мой". Без да съобрази, че ПОВЕЧЕ от половината мои роднини са българи. Той знае, че съм женен за българка, а знае също, че единият ми син е женен за българка.А иначе намирам за доста... тъжно-ироничен факта, че алеф опитва на собствен гръб "илача", който самият той и някои от бившите му дружки са прилагали спрямо други хора...
В светлината на този дискурс, аз се чувствам длъжен да осъдя категорично престъпното деяние на Василий Българоубиеца!А атентатът в “Св. Неделя”?
Таки,
тъпото в случая е как ББ - почитателят на бай Тошо, с лекота и размах се маскира на "антикомунист", според обстоятелствата...
тъпото в случая е как ББ - почитателят на бай Тошо, с лекота и размах се маскира на "антикомунист", според обстоятелствата...
Не бих се удивил, ако утре, със същия плам, Бобо започне да рецитира "Септември" на Гео Милев. Макар че би било къде по-свежо да го направи Вежди, с пура на уста..komarKo написа:Таки, тъпото в случая е как ББ - почитателят на бай Тошо, с лекота и размах се маскира на "антикомунист", според обстоятелствата...
най-важното обаче е, че Бате Б. разбира по-добре от всички български политици какви душици са българските избиратели
достатъчно е да каже на едните колко велик е бай Тошо, а на другите - за дядо си
очевидно номера върви и някой евродепутат-заместник
достатъчно е да каже на едните колко велик е бай Тошо, а на другите - за дядо си
очевидно номера върви и някой евродепутат-заместник
Разсъждавате на ниво елемент. Ако беше толкова просто доста лакоми дупенца щяха да го практикуват същото....Така че, грешка.
мда номерът върви, ама до време
все повече елементи от мат`риала ще се усещат, че ги правят на глупаци
все повече елементи от мат`риала ще се усещат, че ги правят на глупаци
Не знам. Вие в Сега сте се усетили много отдовна и се опитвате да го обясните на другите, ама нещо не фърфи как требе...
Мнението на един полицай-демократ за БАН.БАН е свърталище и излюпилник на хора от номенклатурата на заплата с техните родове, сестри, баджанаци и метреси, които са получавали заплати и от моя детски труд , който съм полагал на тютюна за да могат техните отрочета да са по лагери на морета и планини.
Не знам, аз нито съм се трудил като малък по тютюна, нито съм демократ-полицай, но мисля по същия начин...Виж тези от БАН, преди да влязат там,внедриха в съзнанието на народа, че предната интелигенция и учените са търтеи и същите бяха удавени в собствените си сълзи...И тогава дойдоха ТЕ- целите в бяло.
Боабабе, ето какво е казал днес Иван Костов:
Цели професии стават жертва на агресията на управляващите от ГЕРБ. Така е с образованието и БАН.
Аз намирам това изказване за много важно !
Цели професии стават жертва на агресията на управляващите от ГЕРБ. Така е с образованието и БАН.
Аз намирам това изказване за много важно !
И аз така мисля, но това показва, че разликата между мен и Костов е че той мисли, че един стол с два крака е все още стол, а аз не.
Страница 3 от 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Страница 3 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите