тъпни от виртуалното ...
+11
marapepelia6ka
chocho
HEXE
Boabab
jovina
Admin
nikiforov
pheras
Помощ, граждани!
Таки
komarKo
15 posters
Страница 4 от 24
Страница 4 от 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Re: тъпни от виртуалното ...
Помощ, граждани! написа:не може да се отрече обаче, че да те ругае един храненик на комунистическата и посткомунистическата номенклатура, си е жив комплимент
Вземи да се уточниш, че току виж са те разбрали погрешно
Boabab написа:И аз така мисля, но това показва, че разликата между мен и Костов е че той мисли, че един стол с два крака е все още стол, а аз не.
Боабабе, остави ги тези плиткоумни остроумия, ами се опитай да обясниш - аджеба кое от действията/обещанията си изпълни Борисов - пътищата ли оправи, престъпността ли сбори, корупцията ли укроти и пр. и пр. ... ?
Това, което виждам от тук е - пълна управленска немощ, хаос и липса на каквато и да е стратегия и визия за развитието на който и да е сектор на страната, сватбарски популизъм - шумни акции, завършили с пълно фиаско, скандали и пр. ...
Чочич, това че не виждаш не е голяма беда...Тук има също доста слепци...лошото е че искаш от някой, който пуска плиткоумни хитрини да те открехва...Все пак да се смиля... Ето ти една статийка на Любослава Русева, която критикува управлението:
http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/12/05/1005425_vojdut_na_chervenokojite/
Вождът на червенокожите
Като я прочетох установих, че критиката е само срещу лафове...Мен пък най-ми хареса, разбира се, оценката на Бойко, че Мишел Обама била пипната отвсъкъде...
Вождът на червенокожите
Като я прочетох установих, че критиката е само срещу лафове...Мен пък най-ми хареса, разбира се, оценката на Бойко, че Мишел Обама била пипната отвсъкъде...
Boabab написа:Чочич, това че не виждаш не е голяма беда...Тук има също доста слепци...лошото е че искаш от някой, който пуска плиткоумни хитрини да те открехва...Все пак да се смиля... Ето ти една статийка на Любослава Русева, която критикува управлението:
Вождът на червенокожите
Ами момата добре е обхаванала "бисерите" на Борисов на едно място.
А ти все пак не отговаряш на въпроса ми ...
Няма смисъл, бе, Чочич. Ти няма да ги видиш...Аз мога да ти дам един пример, че да знаеш, ако искаш, откъде да започнеш: Отпуските по болест са намаляли с 80%. Прави си заключенията какво лекува Бойко.
Boabab написа:Няма смисъл, бе, Чочич. Ти няма да ги видиш...Аз мога да ти дам един пример, че да знаеш, ако искаш, откъде да започнеш: Отпуските по болест са намаляли с 80%. Прави си заключенията какво лекува Бойко.
Boabab написа:... Отпуските по болест са намаляли с 80%. ...
не е вярно - със 100% са намалели!
komarKo написа:Boabab написа:... Отпуските по болест са намаляли с 80%. ...
не е вярно - със 100% са намалели!
Е, малко е - с 200 поне - че и повече - трябва да намалеят
Комарко пък съвсем започна да се дави в хумора си.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/11/30/1002889_izlizashtite_v_bolnichni_sa_namaleli_v_puti/?ref=rss
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/11/30/1002889_izlizashtite_v_bolnichni_sa_namaleli_v_puti/?ref=rss
между другото или бай дъ уей, "участието" ВИ в зората ,за мен , е тъпня от виртуалното !
мога и да се обоснова
мога и да се обоснова
За мен може и да си прав. Имах едно любопитство, което вече е привършило. А Виктор е друга песен ..между другото или бай дъ уей, "участието" ВИ в зората ,за мен , е тъпня от виртуалното !
Интересът ми постепенно се анулира. До там, че не желая да коментирам нищо.за Таки мисля, че също бе интересно да се сблъска със социологията на "де-зората".
Кътчето на десния психопат
Всъщност наблюдавам един престъпен процес в България, които се стреми да заеме и напълни мястото на дясно определящи се политически субекти с хора, които най много в дясно достигат до лявото в САЩ или до онова, което е сътворено тук от коминтерновските бандити и е достигнало епогея си в лицето на Джон "Ленин".
Всъщност наблюдавам един престъпен процес в България, които се стреми да заеме и напълни мястото на дясно определящи се политически субекти с хора, които най много в дясно достигат до лявото в САЩ или до онова, което е сътворено тук от коминтерновските бандити и е достигнало епогея си в лицето на Джон "Ленин".
Глобиха Стоян Чонев, използвал вибратор при шофиране!
дразни те ,тъп нереализиран милиционер ?
да отбележа за РЕАЛИЗИРАнИЯТ- иван танасов -о6е съм баннат по IP в мъдиапул. благодарение на видният от всякаде демократ и другото недоразумение -красимир гаджоков ....третото гу6на 1/3 от ЗАСЛУГИТЕ
дразни те ,тъп нереализиран милиционер ?
да отбележа за РЕАЛИЗИРАнИЯТ- иван танасов -о6е съм баннат по IP в мъдиапул. благодарение на видният от всякаде демократ и другото недоразумение -красимир гаджоков ....третото гу6на 1/3 от ЗАСЛУГИТЕ
"Ний, заслужилите труженички на сексуалния фронт, сиреч, курвите, не сме еднакво мръсни и паднали жени; сред нас има и курви, ето, да речем, такава като мен самата, които сме запазили нравствената си чест и достойнство, щото сме работили с ясното съзнание, че служим за задоволяване на сексуалните нужди на младежта и на целия развратничещ мъжки пролетариат, т.е. сме работили всеотдайно за задоволяване на една природна човешка нужда. И сме курвували не за друго, не от склонност към развратничене, към перверзии, а щото ни е било приятно, щото така сме възвисявали и облагородявали най-вече душите си, а не, повтарям, щото сме извратени. За нас, истинските курви, не тялото е най-важното, а душата: ний сме курви-идеалистки с най-възвишени и чисти души!
Получавали сме изтънчено душевно удоволствие като сме продавали телата си, затуй не сме деградирали морално, напротив, запазили сме си цялата нравствена чистота и свежест на душата. Та значи, таваришчи, има два вида курви: добри и лоши, мръсни и чисти, курви в истинския смисъл, но има и благородни курви; аз самата, именно курвата Гоцелина Перванавая, съм и чиста, и добра, и благородна курва с най-възвишена душа, сиреч, аз съм курва, която се гордее с многогодишния си курвалък - и няма да позволя да бъдат обиждани всички добри, честни, чисти курви с възвишени и благородни души като мен самата, отдавали през целия си съзнателен живот всичките си телесни отвори на святата кауза на световния курвински комунизъм: да задоволяваме сексуалните нужди на световния сексуален пролетариат!
Айде де, всички курви сме били лоши, нема такова нещо! И недейте да плюете връз нашто чисто, гордо носено, червено курвинско знаме, мръсници такива!"
Гелето Грънчаров, цитиран от една нещастна жена. Викторе, какво правиш още там?
"Ний, заслужилите труженички на сексуалния фронт, сиреч, курвите, не сме еднакво мръсни и паднали жени; сред нас има и курви, ето, да речем, такава като мен самата, които сме запазили нравствената си чест и достойнство, щото сме работили с ясното съзнание, че служим за задоволяване на сексуалните нужди на младежта и на целия развратничещ мъжки пролетариат, т.е. сме работили всеотдайно за задоволяване на една природна човешка нужда. И сме курвували не за друго, не от склонност към развратничене, към перверзии, а щото ни е било приятно, щото така сме възвисявали и облагородявали най-вече душите си, а не, повтарям, щото сме извратени. За нас, истинските курви, не тялото е най-важното, а душата: ний сме курви-идеалистки с най-възвишени и чисти души!
Получавали сме изтънчено душевно удоволствие като сме продавали телата си, затуй не сме деградирали морално, напротив, запазили сме си цялата нравствена чистота и свежест на душата. Та значи, таваришчи, има два вида курви: добри и лоши, мръсни и чисти, курви в истинския смисъл, но има и благородни курви; аз самата, именно курвата Гоцелина Перванавая, съм и чиста, и добра, и благородна курва с най-възвишена душа, сиреч, аз съм курва, която се гордее с многогодишния си курвалък - и няма да позволя да бъдат обиждани всички добри, честни, чисти курви с възвишени и благородни души като мен самата, отдавали през целия си съзнателен живот всичките си телесни отвори на святата кауза на световния курвински комунизъм: да задоволяваме сексуалните нужди на световния сексуален пролетариат!
Айде де, всички курви сме били лоши, нема такова нещо! И недейте да плюете връз нашто чисто, гордо носено, червено курвинско знаме, мръсници такива!"
Гелето Грънчаров, цитиран от една нещастна жена. Викторе, какво правиш още там?
“Essentially, the SEGA Toirettsu uses the man’s pee trajectory and strength to play games that are displayed at eye level. These games include putting out fires and erasing graffiti with a hose.”
- Толкова ли е сериозна повредата на софтуера на МпФ, че дори Чосич не може да я оправи?
- Защо пък Чосич?
- Защото е свързан години наред с този форум и би могъл да помогне..
- А може би помага.
- Я да видим.
- Защо пък Чосич?
- Защото е свързан години наред с този форум и би могъл да помогне..
- А може би помага.
- Я да видим.
Аз пък ще съм доволна да се затрие веднъж завинаги МПФ ... не виждам за какво трябва да съществува форум, в който да се вихрят и да си избиват комплексите двама-трима психопата, един от които, на всичкото отггоре, е и платен служител на агент номер едно на републиката
И само да допълня - Чосич едва ли ще се намеси, защото до колкото знам, тарифата му е доста висока и не е по възможностите на тези от МП
И само да допълня - Чосич едва ли ще се намеси, защото до колкото знам, тарифата му е доста висока и не е по възможностите на тези от МП
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Аз си представих, че ще се намеси безплатно, в името на демокрацията. Да не би преди три години, когато, заедно с други свои форумни геносета, "спасяваха МпФ от лапите на Коминтерна", да го е правил за пари ? ?И само да допълня - Чосич едва ли ще се намеси, защото до колкото знам, тарифата му е доста висока и не е по възможностите на тези от МП.
Как безплатно, бе Таки То мама на тате вече не дава без пари, дето има един лаф Свърши тая с безплатното - безплатно е само това, което не струва нищо, нали такаТаки написа:Аз си представих, че ще се намеси безплатно,И само да допълня - Чосич едва ли ще се намеси, защото до колкото знам, тарифата му е доста висока и не е по възможностите на тези от МП.
Не навсякъде, Жови. Ние, в лабораторията, имаме една програма за услуги, с годишни доходи на ниво 50 000 Евро. В рамките на тази програма, аз решавам и в полза на безплатни услуги, когато преценя, че за дадено лице тарифата е висока. В подобни случаи не издаваме официален писмен документ, а неофициален устен отговор. За нас остава ползата от още един запис в базата данни.Свърши тая с безплатното ..
Предполагам, че и ти си решавала, понякога, че е добре да обслужиш безплатно бедни хора. Така че едва ли се учудваш на написаното от мен.
Това е друго, Таки, повярвай ми!Таки написа:Не навсякъде, Жови. Ние имаме една програма за услуги, с годишни доходи около 50 000 Евро. В рамките на тази програма, аз решавам и в полза на безплатни услуги, когато преценя, че за дадено лице тарифата е висока. В подобни случаи не издаваме официален писмен документ, а неофициален устен отговор. За нас остава ползата от още един запис в базата данни.Свърши тая с безплатното ..
Предполагам, че и ти си решавала, понякога, че е добре да обслужиш безплатно бедни хора. Така че едва ли се учудваш на написаното от мен.
Да не говорим, че много пъти "бедните хора", на които съм помагала без пари, са си тръгвали с мерцедеси и баварки, чакащи ги в съседната уличка
Колкото до твоите решения за безплатни услуги за определени лица, в крайна сметка за лицето може и да са такива, но твоето не се губи, щом все пак остава някаква полза, нали?
А решението на Чосич да не желае да помогне безплатно за оправянето на софтуерния проблем на МПФ най-вероятно е свързано с опасенията му, че току виж си се върнал там някой ден, кой знае ...Нали го знаеш к'ъв е гадняр, та не е никак за учудване
Последната промяна е направена от jovina на Пет 17 Дек 2010, 13:26; мнението е било променяно общо 1 път
Ауууу много гости додоха изведнъж Ще взема да сложа нещо за почерпка, да не кажат, че сме негостоприемни
Няма такава опасност, що се касае до кенефа МпФ.че току виж си се върнал там някой ден, кой знае ...
"Върнах се" за малко в Де Зората, а там някои протагонисти ми обясниха нееднократно, че сме били "от различни светове". С което аз бързо се съгласих и си отидох, изпълнен с гордост. Има си хас да принадлежа на един и същи свят с Гелето ...
Въпреки че окончателната съветизация на Европа още не факт, комунистическите стратези имат големи успехи в тази област. Често се смята, че с приемането на източноверопейските страни ЕС и НАТО са се разширили на Изток. Вярно е по-скоро обратното: приемането на тези повърхностно демократизирани страни в действителност разшири руското влияние далеч на запад и сега Русия има по-голямо влияние в Европа от всякога. В този контекст трябва да се разглежда и големият брой български посланици-сътрудници на ДС. (Гелето, под топлия, влажен поглед на Виктор)
Страница 4 от 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Страница 4 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите