тъпни от виртуалното ...
+11
marapepelia6ka
chocho
HEXE
Boabab
jovina
Admin
nikiforov
pheras
Помощ, граждани!
Таки
komarKo
15 posters
Страница 5 от 24
Страница 5 от 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Re: тъпни от виртуалното ...
А така!!! Казана дума - хвърлен камък Сега остава Чосич да прочете това и да кандиса да оправи безплатно форума на г-н Преводач на агент Гоце и неговия котарак и всички да се куртулисаме Пък не виждам нищо лощо в това, ако г-н Преводач на агент Гоце и неговия котарак съберат парички и платят на г-н Чосич да им оправи форумчето, че да продължим да се радваме на новите им придобивки (на г-н преводач най-вече, другият не мисля, че ще има нова придобивка в скоро време) И може би сега е момента да отправя една дружеска препоръка към г-н Преводач на агент Гоце: Моля те, г-н Преводач на агент Гоце, не си купувай 2-3 дена скъпо вино от пазара на Слатина и със спестените парички си купи едни нови дънки и една свестна ризка... щото с тия, с които тe видях преди 6-7 месец на летището, направо ме разби - дънките оръфани, ризката грозна от времето на баба ми - направо мязаше на изпаднал немски строителен работник, заклевам се ... Исках даже да те снимам, ама ми бяха заети ръцетеТаки написа:Няма такава опасност, що се касае до кенефа МпФ.че току виж си се върнал там някой ден, кой знае ...
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Това за 'котарака' много ми харесва .. Да го поздравя, писанчо, с едно Дисни-клипче ...
Таки, защо трябва да коментирам Ангел ... Грънчаров, Станоев..., нито знам кой, нито знам къде...нито ме интересува бедния и груб свят на тези хора
Ако си решил да не пишеш вече там, няма защо. Но ако оставаш, би могъл да обясниш на една дама кого цитира. Този, който преди години обяви, в МпФ, че съм бил избрал ника "Ригас" от любов към .. социалистическа Рига.Таки, защо трябва да коментирам Ангел ... Грънчаров ...
Може ли да се цитират подобни палячовци, само и само защото изразяват становища, с които сме съгласни? Въпреки че го правят по най-говнярски начин??
нека всеки има свободата да харесва каквото си иска
това ми дава на мен свободата да разбирам по-лесно с какви хора си имам работа
ето този образ го познавам лично:
http://www.glasove.com/article-11215.php
обясняваше колко велик политик е Костов преди няколко години; дори му дадоха да говори по мегафон на един нелеп протест...
това ми дава на мен свободата да разбирам по-лесно с какви хора си имам работа
ето този образ го познавам лично:
http://www.glasove.com/article-11215.php
обясняваше колко велик политик е Костов преди няколко години; дори му дадоха да говори по мегафон на един нелеп протест...
Не мога да си обясня покварата на няколко души, които са ме обиждали многократно, а сега, след моя окончателен отказ да търпя повече унижения, се опитват да осъществят контакт с мен. Без да съзнават, че им дължа само един весел кукиш!
Таки , не е много мъжки , ама кажи конкретно ...
макар ,че ако поразмисля- двама -трима са ми в сметката
кажи да не правя свободни съчинения- верни винаги !
макар ,че ако поразмисля- двама -трима са ми в сметката
кажи да не правя свободни съчинения- верни винаги !
Стойчо, става дума за няколко души, членове на "Де Зората". Ти показа, преди време, че следиш казуса, така че вероятно знаеш за кои става дума. Наистина не ми се казва повече от казаното.
Жалко, че няма тема "Лъжи от виртуалното"
Ще ползвам обаче тази, за да покажа лъжливото копеле, което си умира от кеф да рови и променя стари постинги.
Понеже МПФ верно нещо е сдал багажа, ще видите колко бързо п..тката, ще отговори в неговото подобие на форум, където от любов към интригата създава нови потребители и си говори сам.
Ще ползвам обаче тази, за да покажа лъжливото копеле, което си умира от кеф да рови и променя стари постинги.
Rhino on Сря Окт 06, 2010 3:32 pm
Нещо интересно от фейса - автор Стефан Краев. Направили му менте, което пускало сексуални покани към мъже...
Много е вероятно и ментето да е събирателен образ зад който стоят 2 жени, един импотентен лигльо и още един доста възрастен мъж. Те вече веднъж са се пробвали по различни форуми така да мърсуват... и са се сработили.
Разбира се, движещият е...лемент са двете жени, които компенсират ограничената си интелигентност, с порядъчна порция злоба и завист..., както и сбъркано чувство за собственост над неща, които никога не са им принадлежали...
Стефан [Moderator] преди 2 седмици в отговор на Vesselina Lazarova
Здравей Веселина,
въпросната креатура, която се крие зад откраднатата ми идентичност е психопата Александър Йоцов (Alexandar Iotzov).
Понеже МПФ верно нещо е сдал багажа, ще видите колко бързо п..тката, ще отговори в неговото подобие на форум, където от любов към интригата създава нови потребители и си говори сам.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Г-жа Мара, даже не си и струва да ги коментираш тия двамата дегенерати ... дето само две жени са им виновни за всичко, включително и за жалкото им мизерно съществуване
Я си гледай живота - той е толкова прекрасен за повечето от нас, нали
Я си гледай живота - той е толкова прекрасен за повечето от нас, нали
Нещастни охлюви. И нещастната им охлювна любов, "без която не могат" ...
(Говоря за Дяков и негови компании разни)
(Говоря за Дяков и негови компании разни)
Последната промяна е направена от Таки на Вто 21 Дек 2010, 10:06; мнението е било променяно общо 2 пъти
Ми и аз това и казвам на г-жа МАра, ама не ме слуша и това е! Аз там и пари да ми дават, не влизам и много се дразня, когато започне някой да ме информира за психотичната продукция на членовете на въпросната лудницаkomarKo написа:Да ме прощавате, ама насила ли ви държат в тая виртуална лудница?
От време на време се намира някой да ме информира. Да не би животът ми да стане прекалено прекрасен. Както виждате цитираната простотия е стара. Просто съм доволна, че можах да покажа лъжата.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
във Фръзка с горното
http://www.dnes.bg/world/2010/12/22/vatikanyt-kondomite-sa-dopustimi-za-myjete-prostitutki.106949
marapepelia6ka написа:От време на време се намира някой да ме информира. Да не би животът ми да стане прекалено прекрасен. Както виждате цитираната простотия е стара. Просто съм доволна, че можах да покажа лъжата.
marapepelia6ka написа:
Определено фотографа им не струва. Не може да стъпи на малкото пръстче на Джови и ....
А на последната снимка кои са не разбрах
ама все едно. Прослувутия грък изглежда стар и изхабен, Изобщо не съм впечатлена от визията на нито един.
Кефя се само дето ... пак се оказа по кадърен от тях
Re: Дискусии по други форуми
by Гост on Пет Май 30, 2008 5:18 pm
. написа:
Наистина Хоман не е нито една отъ двете млади мацки !
Хоман прилича на Татяна Дончева
(Това съм аз, Джо ... простете, ама нямаме време за смяна на никовете - и ний кът Логик и Риги да си предостваом клавиатурите с Емпиту) .
Гост
Гост
jovina написа:
marapepelia6ka написа:
jovina написа:
Първо ще я пратя на ... да я обработи малко (виждат се и други хора на снимката, които не обичат да ги разпространяват )
Е всеки си знае, някои не харесват като нас да бъдат централни фигури във фотосесия. Да се зачуди човек какво ли се опитват да скрият.
В интерес на истината и аз не си пусках снимките в "обществените" форуми, еле па там, дето чете Ригас ... после не знаеш в какъв гнусен колаж можеш да се видиш изтипосана ... голям гад е, пък не е той единствен ...
Марянче, ама като цитираш, слагай всичко деHEXE написа:jovina написа:
marapepelia6ka написа:
jovina написа:
Първо ще я пратя на ... да я обработи малко (виждат се и други хора на снимката, които не обичат да ги разпространяват )
Е всеки си знае, някои не харесват като нас да бъдат централни фигури във фотосесия. Да се зачуди човек какво ли се опитват да скрият.
В интерес на истината и аз не си пусках снимките в "обществените" форуми, еле па там, дето чете Ригас ... после не знаеш в какъв гнусен колаж можеш да се видиш изтипосана ... голям гад е, пък не е той единствен ...
Там където е многоточието, да се чете Стефчо Краев
Иначе много ти благодаря за този постинг - нека всички видят колко съм възпитана - другите хора са всъщност една моя колежка, с която съм малко скарана и която всички тук познават, но въпреки това не си позволявам да и разпространявам снимката против желанието и
marapepelia6ka написа:
Аз пък бих се включила с огромно удоволствие в бъзика с Ригас. Той си заслужава някой да го сритва не дружески обаче, отзад. И време понякога имам и желание. Стига са се правили на НЕДОСТИЖИМИ.
... давай плана и стратегията, аз може да съм пешка, ама си зная ходовете
Марянче, ама като цитираш, слагай всичко деHEXE написа:jovina написа:
marapepelia6ka написа:
jovina написа:
Там където е многоточието, да се чете Стефчо Краев
Иначе много ти благодаря за този постинг - нека всички видят колко съм възпитана - другите хора са всъщност една моя колежка, с която съм малко скарана и която всички тук познават, но въпреки това не си позволявам да и разпространявам снимката против желанието и
Аз не че се фукам, ама Ригито вече съм го "оправяла" няколко пъти Щом и Чосич ми го призна ....
Това кой го каза??? Дай по-информативно деHEXE написа:Аз не че се фукам, ама Ригито вече съм го "оправяла" няколко пъти Щом и Чосич ми го призна ....
А като свършиш, кажи, че да почвам аз
Надявам се, че до утре привечер ще си готова - щото аз довечера съм на купон, който най-вероятно ще свърши сутринта, после ще пореанимирам малко, а ти си цъкай спокойно в това време - мъчно ми е, като гледам с какво се забавляваш, ама ... кво да се прави В реалния живот диарията е самотно занимание
Хексе, един модератор може само да се радва, когато оправи своите отношения с други хора.
Той се радва също, когато успее да оправи отношенията между други хора.
Не че е лошо да си припомняме миналото, но е добре да извличаме и поуки от него.
Той се радва също, когато успее да оправи отношенията между други хора.
Не че е лошо да си припомняме миналото, но е добре да извличаме и поуки от него.
Страница 5 от 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Страница 5 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите