тъпни от виртуалното ...
+11
marapepelia6ka
chocho
HEXE
Boabab
jovina
Admin
nikiforov
pheras
Помощ, граждани!
Таки
komarKo
15 posters
Страница 22 от 24
Страница 22 от 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Re: тъпни от виртуалното ...
Анонимен
01:28 | 14.10.2011
А аз пък да попитам,
защо не взривиха някоя от многобройните медии на Пеевски, а точно две от
малкото критично настроени към управлението на ББ? Останаха само
вестник СЕГА и телевизия СКАТ невзривени. Следващият път сигурно ще
пребият карикатуриста Комарницки.
Взривиха колата на Сашо Диков
бррррр
да не чуе Дяволът....
Не вярвам да чуе дяволът.. От друга страна, постинги като този, цитиран от Комара, имат заплашителен привкус, какъвто не би трябвало да допуска един добронамерен критик на управляващите! Ако притежава елементарна политическа култура, разбира се..
Таки написа:Не вярвам да чуе дяволът.. ..
Таки, да си призная, и за понякога се опасявам да не им хрумне подобно нещо на ония, дето вършат тези простотии(които и да са те).....
Таки написа:Не вярвам да чуе дяволът.. От друга страна, постинги като този, цитиран от Комара, имат заплашителен привкус, какъвто не би трябвало да допуска един добронамерен критик на управляващите! Ако притежава елементарна политическа култура, разбира се..
Таки, послушай поне два нъти предаванията на Диков за бат Бойко и ШЪ разбереш доколко е
Елементарният въпрос е кой има полза?Таки написа: ... един добронамерен критик на управляващите
Като закачка се ГУВОРИ, как Трактора е накарал ЕДНА сурия хора во главе с Сашо Диков, да ходят по чорапи, ВЪРХУ покрития с найлон килими!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Въпросът е класически, но не знам дали отговорът в случая е толкова елементарен. Мисля, че полза ще се опитат да извлекат всички и ще спечели този, който ще е медийно най-убедителен.Елементарният въпрос е кой има полза?
Таки написа:Въпросът е класически, но не знам дали отговорът в случая е толкова елементарен. Мисля, че полза ще се опитат да извлекат всички и ще спечели този, който ще е медийно най-убедителен.Елементарният въпрос е кой има полза?
Знам ли? Но живота ме е научил„ за тия двадесет и кусур години, да не вервам кво ми говорят, а делата. И тук е тънкият момент на заблуда в заблудата, т.е. дори да си се заблудил, не вервай на заблудата и т.н. Защо Таки ни окат че сме твърдоглави балканци, виж ШОПО ... гледа жирафо и ока "Е па нема такова ... животно"!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Таки написа:
и ще спечели този, който ще е медийно най-убедителен.
Таки, това звучи направо зловещо....
Чак пък зловещо.. Аз подразбирам, че това ще се случи ако поръчителят на тази експлозия не бъде разкрит. Както не е разкрит досега, след цели 10 месеца, поръчителят на другата експлозия, на входа на "Галерия". Можем ли да кажем кой е извлекъл най-голяма полза от онзи терористичен акт? Не е ли факт, че за противниците на ГЕРБ това е доказателство за слабост на службите на правителството, докато за привържениците му - аргумент в полза на това, че правителството е "настъпило нечии болезнени мазоли и тези някои си губят самообладанието и прочее и т.н." ? ?komarKo написа:Таки, това звучи направо зловещо....Таки написа: и ще спечели този, който ще е медийно най-убедителен.
Таки написа:Чак пък зловещо..komarKo написа:Таки, това звучи направо зловещо....Таки написа: и ще спечели този, който ще е медийно най-убедителен.
мда, направо гьобелсовски звучи - който владее най-много големи медии, той печели.
горе-долу такова е дереджето ни
а би трябвало да спечели истината, органите да хванат извършителите, поръчителите....
ти казваш - да спечели по-добрата пропаганда
не мога да се съглася с това
Мисля, че е ясно какво съм казал. Не е това, което си разбрал и с което не се съгласяваш.komarKo написа:а би трябвало да спечели истината, органите да хванат извършителите, поръчителите....
Меглена Кунева "свиква опълчение". В рамките на което изказва тезата, че бомбата под колата на Сашо Диков не целяла неговото сплашване, а сплашването на "другите журналисти". За атмосфера на страх говори също Иван Костов и неговият щаб:
http://www.dnevnik.bg/izbori2011/2011/10/17/1179178_kostov_nikoga_dotam_ne_e_stigal_strahut_kakto_pri_tezi/
http://www.dnevnik.bg/izbori2011/2011/10/17/1179178_kostov_nikoga_dotam_ne_e_stigal_strahut_kakto_pri_tezi/
Таки написа:Меглена Кунева "свиква опълчение". В рамките на което изказва тезата, че бомбата под колата на Сашо Диков не целяла неговото сплашване, а сплашването на "другите журналисти". За атмосфера на страх говори също Иван Костов и неговият щаб:
object width="height="388">
blag009-
Таки написа:
Комар, не съм сигурен, че в ЕНП има сериозни хора, които смятат Боко и партията му за десни.
Ако той днес "представлява" с нещо десницата, това е нейният неуспех да се утвърди като алтернатива на управленията на НДСВ и Тройната коалиция.
"И ЕНП не е онова ЕНП..."
И. Костов: България заприлича на Русия – страна на олигарси, милиционерщина и тотална диктатура
Струва ми се, че това е въпрос, който по-скоро трябва да се задава на г-н Костов, вместо той да (се) пита. Ако изследванията на електоралните нагласи днес дават на СК 4 - 5 %, а на ДСБ - рекордно ниските 1 - 2 %, не мисля, че вината за това е на Бойко и компания!Иван Костов сподели, че се пита къде са онези млади хора, които излязоха 96-та - 97-ма година, които уплашиха Жан Виденов и Николай Христов, и изобщо дават ли си сметка от коя страна на барикадата са.
Цветанов: България е направила 20 крачки назад, трябва да ги наваксаЗа последните 20 години България е направила 20 крачки назад, заяви на
среща с привърженици на ГЕРБ в община Ружинци Цветан Цветанов. Според
него това са крачки, които сега трябва да се наваксат.
мда, идват промени, ще падне смях
ако не тръгнат веднага промените - ще има още по-голям смях
ако не тръгнат веднага промените - ще има още по-голям смях
Ако Първанов е знаел, че БД го е наричал, в миналото, "капо на всички капи", и не го е махнал, това означава, че е човек с бая демократичен нрав.
Дали Плевнелиев ще се окаже такъв, ако разбере, че БД го е нарекъл "филиал на БКП" ? Ще поживеем и ще увидим ..
Дали Плевнелиев ще се окаже такъв, ако разбере, че БД го е нарекъл "филиал на БКП" ? Ще поживеем и ще увидим ..
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:18; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
Боев, когато някой ти се изхожда в устата в продължение на 10 години, а ти го обявяваш - по друг повод - за "прав", заслужаваш той да продължи да прави поменатото в устата ти.
Моята теза е, че не е възможно някой да е в едни случаи човек, а в други - прасе. Човекът е винаги човек. А който е дори 10% прасе, той е 100% прасе.
Моята теза е, че не е възможно някой да е в едни случаи човек, а в други - прасе. Човекът е винаги човек. А който е дори 10% прасе, той е 100% прасе.
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:18; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
Боев, понеже въпросът не е толкова важен, нека оставим нещата по твоему: Първанов е съгласен, че е "капо на всички капи".
Ползвам случая да се самоцитирам на тема "българско гражданство", каквото никога не съм имал, поради което никога не съм гласувал на български избори. Същото важи за моите родители. За сведение на някои интересуващи се.
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?p=118804&highlight=%E1%FA%EB%E3%E0%F0%F1%EA%E8+%E3%F0%E0%E6%E4%E0%ED%E8%ED#118804
Ползвам случая да се самоцитирам на тема "българско гражданство", каквото никога не съм имал, поради което никога не съм гласувал на български избори. Същото важи за моите родители. За сведение на някои интересуващи се.
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?p=118804&highlight=%E1%FA%EB%E3%E0%F0%F1%EA%E8+%E3%F0%E0%E6%E4%E0%ED%E8%ED#118804
Страница 22 от 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Страница 22 от 24
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите