Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 2 от 42
Страница 2 от 42 • 1, 2, 3 ... 22 ... 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
сноб написа:за днес си категоричен - нье, нали?
точно
днес - твърдо нье!
Guess wh- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:сноб написа:за днес си категоричен - нье, нали?
снобе, доколкото разбрах, ти си най зает - ти следва да определиш ден
ти щеше ли да присъстваш?
.....м..ок, мога да правя и жертви..
сноб написа:Guess who написа:гръмнал съм по-горе, напосоки, чакам Homan с рикушета
Аз искам да науча де е това местенце на Хоман и колко вино има там...
дъл ша стигне на видни винени сектанти?
Сноб-че, там вино има, на кани, гарафи, бутилки, и напръстници.... Но !!! Но виното е добавка към една оригинална неаполитанска кухня, домашно приготвяни канелони, фетучини, талиятеле, фузили, ригатони, песто дежновезе, песто неаполитано, и мама мия и т.н. и т.н... Струва си да отделиш една вечер за такова кулинарно приключение. А Винченцо Абате е изкусителен не само с майсториите си, но и с историите, разказани между сосовете, каничките и граппа-та (истинска от Неапол, Кианти, двойно препечена) с акцент и поиталиянчени български фрази, и много емоция, и настоение, и.... абе, нямам думи, отивайте там - след 19.30 вечер, Екзарх Йосиф току преди пожарната, в дясно, Ристоранте Италиано да Винченцо... мммм.........
Homan- Гост
Guess who написа:"Води ни, Хомане, води ни!...."
Значи, аз мога да водя, но Петъчно, само горе-долу да зная за колко чувека, че да дрънна на Винче, и да го предупредя... Между другото, при него има и спешъл селекшън не само вина, а и дивеч и разни други завързани неаполитански специалитети, но те с предварителна заявка стаят, щот Винче готви сам-самичък и му требе време... Кат идете първи път, ще се ориентирате.... кат речете за завторите и затретите - ще му мислите
Homan- Гост
Помощ, граждани! написа:-
-
-
утре, вторник, а?
- имам билет за театър - 'ма няма да ида
- има възможност да съм на кръчма с настоящи колеги.. ама истинска кръчма! с вино, скара... а не едно стъкълце алкохолец и фръц-фръц, както по принцип... но сигур няма да ида, защото:
- имат да ми додават пари и това е приоритетно, щото нещо много ни се разминават програмите с бившия ми работодател
- предпочитам да се вида с вас............
pleased?
И е съвсем непретенциозно, уютно е, мисля единствено, че трябва да се отиде с нагласата, че това не е фаст-фууд и докат Винче врътне сосовете и другите мющерии се иска търпение и добра глътка
Homan- Гост
Homan написа:Guess who написа:"Води ни, Хомане, води ни!...."
Значи, аз мога да водя, но Петъчно, само горе-долу да зная за колко чувека, че да дрънна на Винче, и да го предупредя... Между другото, при него има и спешъл селекшън не само вина, а и дивеч и разни други завързани неаполитански специалитети, но те с предварителна заявка стаят, щот Винче готви сам-самичък и му требе време... Кат идете първи път, ще се ориентирате.... кат речете за завторите и затретите - ще му мислите
петъчно мога чак другата седмица........
в четвъртък и петък съм бизи
Хоман, няма ли да се запознавам с теб? Що така се дистанцираш от групата на Шаро? ааааа
Последната промяна е направена от на Пон 19 Ное 2007, 16:21; мнението е било променяно общо 1 път
сноб написа:Homan написа:Guess who написа:"Води ни, Хомане, води ни!...."
петъчно мога чак другата седмица........
в четвъртък и петък съм бизи
Значи другата седмица, ще се наговорим и ... дай Боже живот и здраве , ще идем...Мисля, че е нужно търпение, за да можем да съобразим schedul-ите на всички
Homan- Гост
Помощ, граждани! написа:при твоя човек
Аз пасувам, щот мога само Петък... Ще си запазя фрии ивнинг когат мога и Сноба да видя, че дължа това виждане от много отдавна
Homan- Гост
Homan написа:когат мога и Сноба да видя, че дължа това виждане от много отдавна
ан тъй
това имах предвид
сноб написа:Помощ, граждани! написа:-
-
-
утре, вторник, а?
- имам билет за театър - 'ма няма да ида
- има възможност да съм на кръчма с настоящи колеги.. ама истинска кръчма! с вино, скара... а не едно стъкълце алкохолец и фръц-фръц, както по принцип... но сигур няма да ида, защото:
- имат да ми додават пари и това е приоритетно, щото нещо много ни се разминават програмите с бившия ми работодател
- предпочитам да се вида с вас............
pleased?
ок, значи винченцо остава за края на др. седмица (след това, в събота и неделя ще ходя във велинград ), а утре едни халби?
Гост- Гост
Homan написа:Guess who написа:"Води ни, Хомане, води ни!...."
Хей, това си е... дразнещо...
chocho написа:сноб написа:Че ела си за малко ))
Тцц, не става за сега - днес съм в Лион...
днес и другите сектанти не могат
утре в халбите
сноб написа:chocho написа:сноб написа:Че ела си за малко ))
утре в халбите
Тц, утре съм в Южна Германия
сноб написа:буукни си следващия петък отсега!
Проверих си календарчето - следваштият петък съм у ниската земя
chocho написа:сноб написа:chocho написа:сноб написа:Че ела си за малко ))
утре в халбите
Я да помириса въздуха от преди там 4-6 месеца ... нямаше ли нюанси на Южна Америка демек ПАТАГОНИЯ !!!!!
Ние знаеме рекламата ... "НЕМЦИТЕ ЗНАЯТ КАК ДА УБИВАТ!!!!!
Кибик Блаже(господиии как помни като слон !!!!)
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
blag009 написа:chocho написа:сноб написа:chocho написа:сноб написа:Че ела си за малко ))
утре в халбите
Я да помириса въздуха от преди там 4-6 месеца ... нямаше ли нюанси на Южна Америка демек ПАТАГОНИЯ !!!!!
Ние знаеме рекламата ... "НЕМЦИТЕ ЗНАЯТ КАК ДА УБИВАТ!!!!!
Кибик Блаже(господиии как помни като слон !!!!)
Алоооо... Шшшшттт
Страница 2 от 42 • 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Страница 2 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите