Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 22 от 42
Страница 22 от 42 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
Лаик написа:Виното и бирата гонят старостта
Ако на новогодишните празници сте прекалили с виното и бирата...
Не, но сме твърдо решени да се поправим в най-близко бъдеще..
Гост- Гост
komarKo написа:Homan,
сигурна ли е мудурацията в понеделник да си правя графика?
E, аз съм си го отметнал в аджендата - мога и сам да си друсна едно-две винца...
chocho написа:
E, аз съм си го отметнал в аджендата - мога и сам да си друсна едно-две винца...
дан си пипнал някоя алиенация в тая германия ?....
komarKo написа:chocho написа:
дан си пипнал някоя алиенация в тая германия ?....
Абе така най-лесно - не боли кат' изтрезнееш
komarKo написа:Homan,
сигурна ли е мудурацията в понеделник да си правя графика?
Отсвирил съм един-два празнуващи, така че е желателно да е сигурна.
Впрочем някой ще възрази ли да поканим (пък да се надявам той да приеме) г-н Логик на тази мудурация?
Гост- Гост
В колко часа беше това за утре, че днес от следобяд и утре няма да съм близо до компито си ?
chocho написа:В колко часа беше това за утре, че днес от следобяд и утре няма да съм близо до компито си ?
Да, кажете. Пък и за идеята ми за г-н Логик кажете.
Гост- Гост
Шахид написа:chocho написа:В колко часа беше това за утре, че днес от следобяд и утре няма да съм близо до компито си ?
Да, кажете. Пък и за идеята ми за г-н Логик кажете.
Че някой може ли да е против?
След като съм поела ангажимент за организиране на мудурация, какво се усуквате, бе хора?! Потвърждавам резервация за днес, на уреченото място, към 19.00 часа! Вход от ул. Солунска. И не се приемат извинителни бележки и прочие дрън-дрънканици... В Петък ме събори температура 38, така че трябваше да се оттегля без време .... Съжалявам за което, надявам се да се съберем днес ...
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Ако някой има тел.контакт с Чочо, да му дрънне, щот не знам дали ще влиза във форума...
Homan-
Homan написа:След като съм поела ангажимент за организиране на мудурация, какво се усуквате, бе хора?! Потвърждавам резервация за днес, на уреченото място, към 19.00 часа! Вход от ул. Солунска. И не се приемат извинителни бележки и прочие дрън-дрънканици... В Петък ме събори температура 38, така че трябваше да се оттегля без време .... Съжалявам за което, надявам се да се съберем днес ...
Някой фен за по-рано от 19.00?
Гост- Гост
Homan написа:След като съм поела ангажимент за организиране на мудурация, какво се усуквате, бе хора?! Потвърждавам резервация за днес, на уреченото място, към 19.00 часа! Вход от ул. Солунска. И не се приемат извинителни бележки и прочие дрън-дрънканици... В Петък ме събори температура 38, така че трябваше да се оттегля без време .... Съжалявам за което, надявам се да се съберем днес ...
Аз тази сутрин минавах оттам. Не видях вход откъм Солунска.
Boabab написа:Homan написа:След като съм поела ангажимент за организиране на мудурация, какво се усуквате, бе хора?! Потвърждавам резервация за днес, на уреченото място, към 19.00 часа! Вход от ул. Солунска. И не се приемат извинителни бележки и прочие дрън-дрънканици... В Петък ме събори температура 38, така че трябваше да се оттегля без време .... Съжалявам за което, надявам се да се съберем днес ...
Аз тази сутрин минавах оттам. Не видях вход откъм Солунска.
има, една стъклена врата е
Гост- Гост
Где ше го пиете аперитива, може и азе да сколасам по-ранко...
Homan-
Homan написа:Где ше го пиете аперитива, може и азе да сколасам по-ранко...
Що не го пиете в една кръчма на Княз Борис, между Аспарух и Неофит рилски. И на отиване към Кактуса да ми звъннете. Не е лошо да го пробвате. Добро и евтино.
Lelka написа:Ако някой има тел.контакт с Чочо, да му дрънне, щот не знам дали ще влиза във форума...
чочо ми е дал един мобил, ама кода му е +49 - не знам трябва ли да слагам нули няк`ви отпред?
komarKo написа:Lelka написа:Ако някой има тел.контакт с Чочо, да му дрънне, щот не знам дали ще влиза във форума...
чочо ми е дал един мобил, ама кода му е +49 - не знам трябва ли да слагам нули няк`ви отпред?
двечки...
затрила съм му БГ номера със смяната на апаратите....
komarKo написа:Lelka написа:Ако някой има тел.контакт с Чочо, да му дрънне, щот не знам дали ще влиза във форума...
Хабер си нямам, това е от ерата на Мобиком... Сега какво е - Пробвай, пък квото излезе...
Homan-
Lelka написа:komarKo написа:Lelka написа:Ако някой има тел.контакт с Чочо, да му дрънне, щот не знам дали ще влиза във форума...
Хабер си нямам, това е от ерата на Мобиком... Сега какво е - Пробвай, пък квото излезе...
лелеее сори, гес, за миг помислих, че е код на страната, където е...
Страница 22 от 42 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42
Страница 22 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите