Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 32 от 42
Страница 32 от 42 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42
удобнен ли е същия или не
Ще, ще...
Таки написа:.. за сбирката в събота?
Днес след обяд .... ще дам отчет ... след като гавръцна малце винце со козе сиренце ...
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Re: Ден за мудурация?
аз в събота ще бъда към пазарджишко, ще бера череши
предлагам петък вечер, която ще бъде удобна и за др., семейни люде
предлагам петък вечер, която ще бъде удобна и за др., семейни люде
Вик,
доколкото разбирам, 24-ти се очертава като Датата... Поне повечето калпазани плюс тамадата са обявили готовност за мудурация за тогава... така че май ще си пращаме наздравици София-Пазарджишко ... на ментално ниво ....
Homan-
' предлагам петък вечер, която ... '
Гражданино, в петък вечер може да участвам само по Скайп* . И то до около 21 ч. , защото после тръгвам за България..
* Четох, че като заведение за бизнес-срещи, Кактус предлагал WLAN.
Последната промяна е направена от Таки на Съб 17 Май 2008, 09:38; мнението е било променяно общо 1 път
Таки написа:В петък вечер може да участвам по Скайп* . И то до около 21 ч. , защото после тръгвам за България..
Съботата ще ТРЯБВА да минеш без нет
Homan-
' Съботата ще ТРЯБВА да минеш без нет '
Как така без нет ... Няма да мога !
Трябва да изберем Админ и Модератор за сбирката! И Правилник също!
Таки написа:Как така без нет ... Няма да мога !
То това са ясни неща изначално! Никви админи и прочие "окови" - единствено е забранено падането под масата! Така че - всеки да се върже за стола си и за другарчето си по маса и да се крЕпи до края! Нем са излагамье!
Homan-
' единствено е забранено падането под масата '
Като се замисля, в някои случаи падането (на случая) под масата и заспиването (му) там е един отличен вариант. Къде по-добре, отколкото да се крЕпи до края и да дарява компанията със своите спиритуалности ..
Това е най-общо казано, разбира се, 'за протокола' . Очевидно не се отнася до нашата изискана компания.
Това е най-общо казано, разбира се, 'за протокола' . Очевидно не се отнася до нашата изискана компания.
Таки написа:Гражданино, в петък вечер може да участвам само по Скайп* . И то до около 21 ч. , защото после тръгвам за България..
Вярно е, че предлага, но като един чест посетител - зная и детайли - много зависи в коя част на заведението си, а то е и на три/четири нива...
24-ти май е датата!!!
Тоз който падне ...
Homan написа:Таки написа:Как така без нет ... Няма да мога !
То това са ясни неща изначално! Никви админи и прочие "окови" - единствено е забранено падането под масата! Така че - всеки да се върже за стола си и за другарчето си по маса и да се крЕпи до края! Нем са излагамье!
Така де по Ботево:
-Тоз който падне
пръв от стола
шъ го изключиме
от комсомола!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Всичко е ОК
значи 24-ти, 19.00 часа, на мое име има резервация за мудурация в Кактуса! Айде, до нови срещи!
Тренирайте до тогава!
Тренирайте до тогава!
Homan-
Тренирайте до тогава!
Жива - здрава, Хоман !
Сигурен съм, че ще стане хубава сбирка, на вечерта на най-хубавия български празник !
Първата тренировъчна чаша - за твое здраве !
Сигурен съм, че ще стане хубава сбирка, на вечерта на най-хубавия български празник !
Таки написа:Жива - здрава, Хоман !
Таки-Риги, е, ти с твоя български, си наистина заслужил 24 майец.
А Блаже може само да го наречем кандидат за трофка, но само ако го пратим на вечерен курс или му пунем виагра вместо гинко.
В устата на лъва
"По-добре един обяд с член на форума, отколкото хиляда постинга, разменени с него" - прозрение, озарило Логика след великолепен обяд с активистка на форума в бастиона на демокрацията, ресторанта "Синия лъв". В този ред на мисли, предстоящата среща се явява позитивна за духа на Свободния форум и Логикът пребивава в нетърпеливо очакване.
в бастиона на демокрацията
Ти ме заинтригува много .. Искам непременно да изпия един аперитив в този бастион. Трябва само да намеря и аз някоя форумна активистка, която да ми прави компания.
Her pleasure
Всяка форумна активистка ще счете за чест и привилегия пребиваването в твоята компания. Аз бих ти препоръчал Надя - по всичко личи, че за редовите членове като мен тя е недостъпна. А ако се представиш като пратеник на "Неа Демократия" и улучиш заседание на Градския съвет на СДС в една от стаите, може и да кяриш аперитива.Таки написа:Трябва само да намеря и аз някоя форумна активистка, която да ми прави компания.
Надето Михайлова не е лоша идея ..
Но сега се сетих, че има и други бастиони. Викам си, да спретна един тур ' The Best Of Blue Sofia ' . След 'Синия лъв' следва барчето на Дачков ( Checkpoint Charlie ли беше ) , а за по-нататък чакам съвети.
Таки написа:Жива - здрава, Хоман !
Ха така - хайде от мен - приятно прекарване на мудерацията - аз със сигурност няма да мога да дойда, щото "шефката" рече да отиваме на холандското море този уикенд...
Та поздрав на наборите с това ... парченце:
https://www.youtube.com/watch?v=xxwMXEfKiE4
Страница 32 от 42 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42
Страница 32 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите