Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 31 от 42
Страница 31 от 42 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42
удобнен ли е същия или не
Някакви мъждиви идеи за мудурация?
.... че нещо ме обзе пост-колективистично настроение....
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Re: Ден за мудурация?
Homan написа:.... че нещо ме обзе пост-колективистично настроение....
Ригас, трябваше да идва насам.
Но може да не го чакаме?
Ригас, трябваше да идва насам.
Аз бях уточнил (май на Хоман) , че моето мероприятие е преместено към края на май. Така че хич не ме чакайте за една първоаприлска сбирка!
Homan написа:.... че нещо ме обзе пост-колективистично настроение....
"мъждиво " , "пост -колективистично " .......
напомни ми на един стар шедьовър на соцвициадата
Кафенето на "България", дъжд , двама на маса до витрината ....
- Вали , да им .... ..... !*
*за к*о беше тоА преОд ?
Таки написа:Аз бях уточнил (май на Хоман) , че моето мероприятие е преместено към края на май. Така че хич не ме чакайте за една първоаприлска сбирка!
а, ше чакаме април...
Таки написа:Март или април, хубаво е да поканите и Надя ...
тоя не го познавам, ное сме Гошо Шайбата, Тошо Сливата - не е от нашия клас
Бе къде се запиля Хоман-КАТА - да не договаря с лаика - то човек с тези мУдерации нищо не знае ?
Належащо....
тъй като организирането на пълноценна мудурация изисква време за мачване на графиците, обръщам се с молба към всички потенциални мудуратори - моля да мислите за сбирка - време е! Явно е, че между Цветница и Въскресение няма да стане, сетне идат 6 дни по Георгьовден, и то отече към последната седмица на Май. Бихте ли били така любезни да ме осветлите относно Вашето мнение по въпроса, или да си гледам работата?
Homan-
Homan написа:
.....
Явно е, че между Цветница и Въскресение няма да стане, сетне идат 6 дни по Георгьовден, и то отече към последната седмица на Май. Бихте ли били така любезни да ме осветлите относно Вашето мнение по въпроса, или да си гледам работата?
от Гергьовден до края на Май има бая време
ама аз пък к`во ли се обаждам, като ставам само за дневна мудурация...
Последната промяна е направена от komarKo на Чет 17 Апр 2008, 15:17; мнението е било променяно общо 1 път
След Георгьовден...
komarKo написа:Homan написа:
.....
Явно е, че между Цветница и Въскресение няма да стане, сетне идат 6 дни по Георгьовден, и то отече към последната седмица на Май. Бихте ли били така любезни да ме осветлите относно Вашето мнение по въпроса, или да си гледам работата?
от Гергьовден до края на Май има бая време
ама аз пък к`во ли се обаждам, като ставам само за дневна мудурация...
требе мааааалко време за освестяване - чернодробно и абдоменално
Но Юли ще зачестим - поне така се надявам - и бира ще се лее - само като за Чочо
ПС КомарКо, а някакви изключения при специални поводи не се ли допускат? За ранна вечеря, например? С лек привкус на бяло вино, малко приказки, и после - аз лично ще те проводя към твоите обязаности ! ?!?
Homan-
Homan написа:
ПС КомарКо, а някакви изключения при специални поводи не се ли допускат? За ранна вечеря, например?
тия дни ме чака едно такова изключение - хора, които не съм виждал от 20-25 години...
Homan написа:тъй като организирането на пълноценна мудурация изисква време за мачване на графиците, обръщам се с молба към всички потенциални мудуратори - моля да мислите за сбирка - време е! Явно е, че между Цветница и Въскресение няма да стане, сетне идат 6 дни по Георгьовден, и то отече към последната седмица на Май. Бихте ли били така любезни да ме осветлите относно Вашето мнение по въпроса, или да си гледам работата?
Драга ми Хоман,
планувам пътуване, даже две в тия дни. Едва днес разбрах кога точно почивам, та със спътника трябва да се разберем за дати и ... ще мога да кажа нещо конкретно ;Рр
Админът, не е добре, че темата ти е заключена. Имам чисто форумни забележки. Я влез моля те в административния сектор и изключи функцията за отбелязване на датата на последната промяна и на броя на промените. Не знам това същият софтуер ли е като моя, но трябва да има такава функция. Получавам стрес, като вляза да добавя някоя и друга буква на вече затрупан текст, и това чудо ме следи като американски самолет виетнамец. Не ща да ми казва колко пъти съм си променяла постинга, аз всъщност постинга си никога не го променям, а само редактирам грешките му от недовиждане и бавната си клавиатура на кирилица. Не знам защо тя бави толкова реакциите си в този модус, но намирам много изтървани букви в текста. Ако седне всеки път да го отбелязва, ще получа комплекс накрая. Можеш ли да направиш това за тази авторка?!
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
Промени
Наталия, не съм сигурен, че този софтуер позволява намеса в този смисъл, но ще проверя.Я влез моля те в административния сектор и изключи функцията за отбелязване на датата на последната промяна и на броя на промените. Не знам това същият софтуер ли е като моя, но трябва да има такава функция.
Друг е въпросът, че дори да позволява, не трябва ли да се приеме един разумен компромис. Това, че човек си забелязва някои грешки и ги оправя не е непременно проблем. За мен е по-скоро демонстрация на уважение към читателите.
Впрочем, за подобни контакти има специален топик в "За форума" - "Оплаквания и сигнали" .
ОК, ама ако може, махни го, защото иначе трябва да тичам до кабинета си горе все и много ще се вталя. Там не ми е бавна клавиатурата, на този лаптоп се бави, кой знае защо, а е от нов по-нов. Може да е софтуерен проблем, ама едва ли.
Ми хубаво, нататък ще се оплаквам и ще сигнализирам където трябва!
Ти пък ме осведомявай за риданията на Ринко, че ме мързи да включвам непрекъснато сървъра, не ми се дава чак такъв труд. Сега в чий скут ридае, като я няма севлиeвската му фаворитка? Във Вескогномовия ли? Абе отврат някаква, заеби ги наистина! На мен сега ми сменят ламината в коридора и не мога да мърдам из жилището, нито да ходя навън, затова съм се курдисала на компа. Иначе отдавна да съм отишла на гости или да са ми дошли. А утре ме чака дълъг път и ще ви липсвам. На някои оттатък още повече.
Ми хубаво, нататък ще се оплаквам и ще сигнализирам където трябва!
Ти пък ме осведомявай за риданията на Ринко, че ме мързи да включвам непрекъснато сървъра, не ми се дава чак такъв труд. Сега в чий скут ридае, като я няма севлиeвската му фаворитка? Във Вескогномовия ли? Абе отврат някаква, заеби ги наистина! На мен сега ми сменят ламината в коридора и не мога да мърдам из жилището, нито да ходя навън, затова съм се курдисала на компа. Иначе отдавна да съм отишла на гости или да са ми дошли. А утре ме чака дълъг път и ще ви липсвам. На някои оттатък още повече.
(Натали)- Брой мнения : 766
Registration date : 17.04.2008
Френд, да опитаме да се издуомудурираме?
нач.май, може трима
прощавай графоманията ми
нач.май, може трима
прощавай графоманията ми
Молба
Така и така ще се прави резервация, моля да ми пуснете съобщенийце онез от вас, които биха се включили за уречената мудурация, та да имам приблизителната бройка... Ще гледам да отскоча до Бодливото тез дни и ще използвам възможността да ангажирам местенце за дружината
Homan-
Savoir vivre
Абе, имали са хората вкус към "мудурацията" и затова форумите им са процъфтявали. А вие сега - дай ви кръчми!
Последната промяна е направена от Логик на Сря 14 Май 2008, 16:39; мнението е било променяно общо 1 път
Хоман,
Аз никога не съм бил нелегален, така че си заявявам открито намерението да участвам в мудурацията 'Кактус' , 24.05.2008.
Резервация
И за мен - до теб!Homan написа:Ще гледам да отскоча до Бодливото тез дни и ще използвам възможността да ангажирам местенце за дружината
Ако не знаете за какво да говорите, предлагам ви резултатите от един сондаж нa Journal of Sexual Medicine :
Сексът е хубав, когато трае малко: оптималният трае между 7 и 13 минути.
http://www.clandestinoweb.com/?option=com_content&task=view&id=6902
Ако има желаещи, мога да попреведа кое-що.
Сексът е хубав, когато трае малко: оптималният трае между 7 и 13 минути.
http://www.clandestinoweb.com/?option=com_content&task=view&id=6902
Ако има желаещи, мога да попреведа кое-що.
Страница 31 от 42 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42
Страница 31 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите