Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 36 от 42
Страница 36 от 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
удобнен ли е същия или не
Поменувания
Ноблес оближ да го дадем дипломатически: аз ще вдигам наздравици за Безпризорните, а той - за наште. Това е за фазата "Един говори, всички слушат" . За следващите фази не гарантирам ..Таки, пък двамцата със Сикор да не забравите да ни поменувате.... честичко.
Re: Ден за мудурация?
Homan написа:Разбира се! Мисля, че повечето държат на дискретността.
После можем да раздуваме. Нека се уговорим за време. Мястото е лесно.
Homan написа:Добре де, Лаик, кажи кой ден ти е на сгода, че ще се съобразяваме с теб - ти и Комаркото сте най-трудни за отстрел
принципно всеки работен от понеделник до четвъртък
довечера,вторник и сряда са вече отписани
и леко с уружието
Добре, принципно говорим за ЧЕТВЪРТЪК тогава. Моля останалите "чудовища" да се нап'нат и да се разпишат ....
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Таки написа:Хоман, ако 'мини-мудурация' означава двама, то 'микро-мудурация' трябва да означава един. Тя се спретва най-лесно, навсякъде и винаги.Дай да спретнем с теб една мини-мудурация ...
Аз обявявам своя микро-мудурация сега и тук!
Чакам Сикор да се обади, та да спретнем и една мини, край Сароническия залив.
Хайде, на линия съм! Цяла сутрин в Глифада нямаше ток. Набелязах един биргартен, за да те поканя на мой терен ( точат Аугустинер ), но я дават малко скъпичко - 16€ за литър. На Октоберфест е 13...
(siccor)- Брой мнения : 246
Registration date : 17.06.2008
Хайде, на линия съм!
Добре дошъл! Аз тези дни съм малко зает, та мисля да се разберем за другата седмица. Около петък (този) ще мога да бъда по-конкретен. Нали си тук за доста време?
( Виж как те посрещам с парадна униформа.. )
Сики, ако таз седмица Таки е зает, я да вземеш да отскочиш тъдява - така ще имаш две мудурации в актива за Октомври
Homan-
Дължа извинение на някои приятели, че зачезнах последната седмица,
но така ме бяха налегнали битието и бюрокрацията, че вечер оставах
направо без ищах за каквото и да било... Останалото бяха делови срещи.
но така ме бяха налегнали битието и бюрокрацията, че вечер оставах
направо без ищах за каквото и да било... Останалото бяха делови срещи.
Admin написа:Добре дошъл! Аз тези дни съм малко зает, та мисля да се разберем за другата седмица. Около петък (този) ще мога да бъда по-конкретен. Нали си тук за доста време?
А така! И добре заварил
Няма страшно - тука съм. Сега обмислям дали да не прескоча до плажа. Сутринта бях, но маше доста силен вятър...
Последната промяна е направена от siccor на Пон 06 Окт 2008, 15:47; мнението е било променяно общо 1 път
Homan написа:Сики, ако таз седмица Таки е зает, я да вземеш да отскочиш тъдява - така ще имаш две мудурации в актива за Октомври
Здравей, Хоман!
Ами, докато се организирате - бях цял месец "тъдява"
siccor написа:Таки написа:Хоман, ако 'мини-мудурация' означава двама, то 'микро-мудурация' трябва да означава един. Тя се спретва най-лесно, навсякъде и винаги.Дай да спретнем с теб една мини-мудурация ...
Аз обявявам своя микро-мудурация сега и тук!
Чакам Сикор да се обади, та да спретнем и една мини, край Сароническия залив.
Хайде, на линия съм! Цяла сутрин в Глифада нямаше ток. Набелязах един биргартен, за да те поканя на мой терен ( точат Аугустинер ), но я дават малко скъпичко - 16€ за литър. На Октоберфест е 13...
Сега ми казаха, че и на Октоберфеста била станала 14-15... Луди хора. Ми това е бира, бе!
В магазина е все още около евро.
Сикор,
Моята заетост тези дни е от "домашен характер" , така че ще се "чуваме" тук или при Безпризорните.
siccor написа:Homan написа:Сики, ако таз седмица Таки е зает, я да вземеш да отскочиш тъдява - така ще имаш две мудурации в актива за Октомври
Здравей, Хоман!
Ами, докато се организирате - бях цял месец "тъдява"
Да де, и аз така разбрах, ама ти вместо да кажеш - ей къде сте бре, я да се сберем.... отиде по задачи та се не видя
То и ние сме за ковладене - наистина много трудно се събираме, някои се правят на важни, други - на по-важни, а трети - направо в нелегалност са минали, кат гледам....
Homan-
Boabab написа:И искам някакво изненадващо място. Не, разни отиграни терени.
Много искаш! Амче намери го, тогава ти! Само да не е нещо от типа Кандахар - че тогава изненадата може и да е неприятна Щот тейзи са го ударили през просото, да им се невиди и барбекюто и чудото
Homan-
Поздрав за Таки и компания!
Ха! Демис Русос с хор на руската армия...
Би трябвало да им върнем жеста с Алла Пугачева + хора на гръцката армия. Но не знам дали съществува такъв..
Би трябвало да им върнем жеста с Алла Пугачева + хора на гръцката армия. Но не знам дали съществува такъв..
Няма да се получи същото, един е Русос и като Руската армия няма втора.Таки написа:Ха! Демис Русос с хор на руската армия...
Помощ, граждани! написа:там имаше хуабва сервитьорка
Няма я вече, някакви чичковци с тумбаци се разхождат и хвърлят мръвки на жар, и е доста гадно! Вътре мирише на мухъл и плесен - разбирам да е от сирената, ама то и това нямат, дамсеневиди!
Какво ще кажете да фърлим по един рататуй? Лаик, знам, че ти ще го оцениш!
Homan-
Another option - SpaghettiCo! Има антипасти и други глезотии, не само онез, в заглавието.
Another option - Olive's! Приятна атмосфера, кухнята е разнообразна, става за сбирка на френдове!
Хайде, мислете, па се обадете!
Another option - Olive's! Приятна атмосфера, кухнята е разнообразна, става за сбирка на френдове!
Хайде, мислете, па се обадете!
Homan-
Страница 36 от 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Страница 36 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите