Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 35 от 42
Страница 35 от 42 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
Боабаб, ти си кавалер.Boabab написа:Надя написа:Никаква подкрепа не заслужавате Вие, представяш ли си, Хоман, ако се наканя да дойда и аз като хората с най-новите си дрешки и обувки и някой от Вас ме посрещне с думите: "Надя, не чувстваш ли, че си излишна!" как ще се почувствам в този момент?!И Надя е поканена да се включи - ако не телом, поне духом и с някоя и друга логистична подкрепа!
Наде, ти си толкова сериозна по срещите, колкото и по убежденията си....Винаги ще намериш начин да се извъртиш...Все пак, аз се радвам, че тъкмо ти си представител на нематериалния свят.
Има още един възможен отговор към анкетата, с капиталистами не пью. . Сериозен пропуск, затова извинете ме, но няма да участвам в гласуването.
????
Надя написа:Никаква подкрепа не заслужавате Вие, представяш ли си, Хоман, ако се наканя да дойда и аз като хората с най-новите си дрешки и обувки и някой от Вас ме посрещне с думите: "Надя, не чувстваш ли, че си излишна!" как ще се почувствам в този момент?!И Надя е поканена да се включи - ако не телом, поне духом и с някоя и друга логистична подкрепа!
СОРИ, ама не съм в час Аз пък ти се радвам! Хеле пък като запретваш ръкави да защитаваш Незащитимите Нищо, струваше си да опитам ... пак....
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
НАБОРЕ...
Можеше да се обадиш, дорде кръстосваше Софийските улици, ама ... Хайде, да не се разпростирам македонската
Homan-
Homan написа:Можеше да се обадиш, дорде кръстосваше Софийските улици, ама ... Хайде, да не се разпростирам македонската
Това за лЕтото ли иде реч ?
Приглашение
Надя написа:...и някой от Вас ме посрещне с думите: "Надя, не чувстваш ли, че си излишна!"
Надя, извинявай, но в интервал от 13 минути пишеш две глупости! Нито някой ще те посрещне по описания начин, нито някой от нас е капиталист. Нежеланието ти да се появиш на светло поражда определени съмнения в твоята автентичност, затова поне мотивите ти за отказ могат да са по-убедителни.с капиталистами не пью. .
Последната промяна е направена от Логик на Чет 02 Окт 2008, 22:04; мнението е било променяно общо 1 път
Е, ако не бяха почнали и теб да те рисуват, може биЛогик написа:Разбиране, Надя, и почва за твоите идеи!Надя написа:... к,во ще търся сред Вас тогава ?
Предпочитания
Не изволила со мною, так общайся с Петровичем! Видно, он тебе пара:Надя написа:... ако не бяха почнали и теб да те рисуват
Я такого не знаю, лучше с нашим Петром.Логик написа:Не изволила со мною, так общайся с Петровичем! Видно, он тебе пара:Надя написа:... ако не бяха почнали и теб да те рисуват
Петрович - дружок Надьи
Это ты привезла Петровича на своей картине, дабы он посмотрел якобы на "меня"!Надя написа:Я такого не знаю...
Ну хорошо, иди сюда Петрович, не смейся надо Логиком, давай погуляем! Видишь,Логик написа:Это ты привезла Петровича на своей картине, дабы он посмотрел якобы на "меня"!Надя написа:Я такого не знаю...
!а ночь такая лунная
Е, както виждаш, никой от останалите се не обади... Дай да спретнем с теб една мини-мудурация, другите - да си ядат ушите В Събота бях в Халбите - кеф! Хем времето - прекрасно, хем бирата - прясна... И едни сладък Емо щъкаше с мезелъците, аха и той да бъде изяден Въобще - идеята ми е за Халбите на малките 5 кьоша... Останалото - зависи от вас, пишман мудуратори
Homan-
евентуално бих, при устройващо ме време/място и в зависимост от международното положение
Homan написа:Е, както виждаш, никой от останалите се не обади... Дай да спретнем с теб една мини-мудурация, другите - да си ядат ушите В Събота бях в Халбите - кеф! Хем времето - прекрасно, хем бирата - прясна... И едни сладък Емо щъкаше с мезелъците, аха и той да бъде изяден Въобще - идеята ми е за Халбите на малките 5 кьоша... Останалото - зависи от вас, пишман мудуратори
Добре, сряда. За мястото обаче ще се уговаряме скришом. Не искам навлеците от Медияпул да дойдат и да ни гледат и да се пипат.
Мини и микро
Хоман, ако 'мини-мудурация' означава двама, то 'микро-мудурация' трябва да означава един. Тя се спретва най-лесно, навсякъде и винаги.Дай да спретнем с теб една мини-мудурация ...
Аз обявявам своя микро-мудурация сега и тук!
Чакам Сикор да се обади, та да спретнем и една мини, край Сароническия залив.
Добре де, Лаик, кажи кой ден ти е на сгода, че ще се съобразяваме с теб - ти и Комаркото сте най-трудни за отстрел
Homan-
Мини, Микро, Макро...
Таки, пък двамцата със Сикор да не забравите да ни поменувате.... честичко
Homan-
Боабабе, ти сега кво се свениш - то и без туй всички ни знаят.... най-много да привлечем съратници.... по чашка, не по форум
Homan-
Homan написа:Добре де, Лаик, кажи кой ден ти е на сгода, че ще се съобразяваме с теб - ти и Комаркото сте най-трудни за отстрел
Комаркото се страхува да порка на равна нога. Затова не иди.
Homan написа:Боабабе, ти сега кво се свениш - то и без туй всички ни знаят.... най-много да привлечем съратници.... по чашка, не по форум
Надявам се, че ще се съобразите с моето желание.
Разбира се! Мисля, че повечето държат на дискретността.
Homan-
Страница 35 от 42 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42
Страница 35 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите