Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 34 от 42
Страница 34 от 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
не съм компетентен за да диагностицирам това състояние, но положението действително е тревожно за засегнатите
Надя написа:Ами много хубаво, Аника, ти да ни си мислиш, че някой тук ще се подразни от това? Нека си утолят жаждата хората!anika-1 написа:снощи имаше симпозиум в бирарията до мл театър
с участие на шнее, джови, мишо ф и други
философски аспекти на битието и съзнанието
нямa те са мили хорица всички
снимки друг път
Бассиии, т'ва голяма перверзия - надявам се Рино, ака Българан, ака-ака... не се явява и на срещите на щерка си от нейно име
chocho написа:Бассиии, т'ва голяма перверзия - надявам се Рино, ака Българан, ака-ака... не се явява и на срещите на щерка си от нейно име
може направо да й ги урежда
Надя написа:Кои всички, тия тук или ония там?
ми френдовете кои
тука6ните
не си ли забелязала
днес семинар
особености и насоки в идеологическата работа на съвременния етап
участници шнее, плюшен, гюро м и др.
днес семинар
Ох на чичо Таки журналистчето.. Дай да го шшщИПна по розовата бузка !
Но без фотки не става, пиленце. Оти сме 2008-а, а не 1808-а ...
не, девойче, ако всички бяха мили хорица, щяха да прощават и непростимото.anika-1 написа:Надя написа:Кои всички, тия тук или ония там?
ми френдовете кои
тука6ните
не си ли забелязала
Таки написа:Ох на чичо Таки журналистчето.. Дай да го шшщИПна по розовата бузка !
фотки под секрет при леля една жена
anika-1 написа:днес семинар
от др. няма нужда - тия, тримцата, са предостатъчни ...
nikiforov написа:anika-1 написа:днес семинар
от др. няма нужда - тия, тримцата, са предостатъчни ...
има6е о6те тримца
Таки написа:"има6е о6те 3мца" се пише, пиленце. За да бъде още по-свинско.
ясно е 4е и ти много си висял на скайпа
Препоръчайте хотел в София като за аскет. Трябва да е близо до летището.
Радомир-
Брой мнения : 121
Registration date : 07.11.2007
Радомир написа:Препоръчайте хотел в София като за аскет. Трябва да е близо до летището.
http://www.butiktravel.eu/bg/hotel.php?id=329&id_town=1&id_tourism_type=0&name=&task=newsearch&cat1=1
Чочо, благодаря за препоръката.
Радомир-
Брой мнения : 121
Registration date : 07.11.2007
Чочо, благодаря за препоръката.
Не съм бил там от миналата година - по принцип моите сеилс репове основно там отсядаха, а и сме ползвали залата за работни срещи - беше напълно прилично място.
Свиквам консултативен съвет...
моля мудурационните членове на комисията да напънат мисъл на тема Есенна мудурация и да я вербализират като формално волеизявление - дата, ден от седмицата, час и някоя и друга идея за място.... Ще обобщаваме идущия Понеделник, за да дадем време на назландисващите се да се включат. Хайде малко по-масово, де! То бива бизнес, бива, ама малко време за шепа френдове и напитки може да се планира.... И Надя е поканена да се включи - ако не телом, поне духом и с някоя и друга логистична подкрепа!
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Homan написа:моля мудурационните членове на комисията да напънат мисъл на тема Есенна мудурация и да я вербализират като формално волеизявление - дата, ден от седмицата, час и някоя и друга идея за място.... Ще обобщаваме идущия Понеделник, за да дадем време на назландисващите се да се включат. Хайде малко по-масово, де! То бива бизнес, бива, ама малко време за шепа френдове и напитки може да се планира.... И Надя е поканена да се включи - ако не телом, поне духом и с някоя и друга логистична подкрепа!
А с разстоянието как да се оправим ?
komarKo написа:де го Боабаба?
да не разхожда Стефчо из китната ни Родина?
Боабаба е винаги насреща, ти си проблемата.
Последната промяна е направена от Boabab на Чет 02 Окт 2008, 14:50; мнението е било променяно общо 2 пъти
Никаква подкрепа не заслужавате Вие, представяш ли си, Хоман, ако се наканя да дойда и аз като хората с най-новите си дрешки и обувки и някой от Вас ме посрещне с думите: "Надя, не чувстваш ли, че си излишна!" как ще се почувствам в този момент?!И Надя е поканена да се включи - ако не телом, поне духом и с някоя и друга логистична подкрепа!
Надя написа:Никаква подкрепа не заслужавате Вие, представяш ли си, Хоман, ако се наканя да дойда и аз като хората с най-новите си дрешки и обувки и някой от Вас ме посрещне с думите: "Надя, не чувстваш ли, че си излишна!" как ще се почувствам в този момент?!И Надя е поканена да се включи - ако не телом, поне духом и с някоя и друга логистична подкрепа!
Наде, ти си толкова сериозна по срещите, колкото и по убежденията си....Винаги ще намериш начин да се извъртиш...Все пак, аз се радвам, че тъкмо ти си представител на нематериалния свят.
Страница 34 от 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Страница 34 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите