Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 38 от 42
Страница 38 от 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
Homan написа:
....
Най-настойчиво приканвам към повече масовост, тежки времена настават, не се знае сетне дали ще имаме възможност да се видим, па какво остава да туримасим
....
Румен Овчаров: В момента криза в България няма
08 октомври 2008 | 09:49 | Агенция "Фокус"
София. В България са гарантирани влоговете на гражданите. Това заяви председателят на бюджетната комисия в парламента и депутат от КБ Румен Овчаров, предаде репортер на Агенция „Фокус”.
По думите на Овчаров – 99 % от влоговете на българските граждани са до 40 хил. лева. 28 млрд. лева е общият резерв на страната. При нужда – правителството може да гарантира и стабилността на банковата система, и на влоговете на гражданите.
Правителството следи внимателно ситуацията в страната. В момента криза в България няма, заяви Овчаров.
Не минава ден без представители на опозицията да излязат на парламентарната трибуна и да говорят уж от името на българския народ. Може би на г-н Костов пак му се иска да сложи синя лента и да поведе народа. Не дърпайте дявола за опашката – финансова криза у нас няма, заяви още Овчаров.
Хайде сега, на РОвч. вера немам! Макар да имах друго предвид
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
komarKo написа:какво друго?
после шъ си кажа ....
надам се да те видя - поне за мен таз може и да е последна ... рация ...
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Homan написа:komarKo написа:какво друго?
после шъ си кажа ....
надам се да те видя - поне за мен таз може и да е последна ... рация ...
само да е нещо хубаво ей!
Таки написа:Прав си.. Само гръцките комуняги са над 10. Статис е един от най-големите, шъ знайш..
Е, ще решаваш на място..
Получих си програмата - свободно време ще имам в понеделник от 14.00 ч. до 17.30 ч.
около половин час от него мисля да отделя за shoping в някоя любезно препоръчана книжарница
свободно време ще имам в понеделник от 14.00 ч. до 17.30 ч.
Къде ще се освободиш? В Запион или в хотела?
Таки написа:Къде ще се освободиш? В Запион или в хотела?
в Дивана
какво е Запион?
какво е Запион?
Запион е там, където ще се излагаш. Когато не се излягаш на дивана ...
А сега кажи и за каква книжарница става дума..
Таки написа:Запион е там, където ще се излагаш. Когато не се излягаш на дивана ...
аха, благодаря.
излагацията е вечерта.
голяма или малка книжарница, където да опитам да си почеша крастата - карикатурни албуми
където да опитам да си почеша крастата - карикатурни албуми
ОК. Ще проуча въпроса.
Макар че съм сигурен, че твоите домакини ще те насочат по-рано и по-добре, като професионалисти.
Макар че съм сигурен, че твоите домакини ще те насочат по-рано и по-добре, като професионалисти.
вярно си е
не се занимавай
не се занимавай
Покана
А Кикимора искам да е до мойто дясно коляно, та аз да съм до нейното ляво. Пребивавам в нетърпеливо очакване на понделника!
тъжен ответ
Няма какво да стряскаме дяцата, Логиче, не е туй нашият свят, не е.
Ама Халбите са близо до нас, след мудурацията намини, ама недей да ядеш много там, да не ти стане тежко.
Имам едни наденички... последната тавичка сельодка не е разпечатана, и от данцката остана, и от руската, а вчера си поръчах едно винце, не много скъпо, но с интригуващото заглавие - Шато Шивачево. Ама как звучи само, а?
Ама Халбите са близо до нас, след мудурацията намини, ама недей да ядеш много там, да не ти стане тежко.
Имам едни наденички... последната тавичка сельодка не е разпечатана, и от данцката остана, и от руската, а вчера си поръчах едно винце, не много скъпо, но с интригуващото заглавие - Шато Шивачево. Ама как звучи само, а?
Кикимора- Брой мнения : 57
Registration date : 18.04.2008
и кво - не видех ни един дедик в този клип, а бабета изобщо липсваха.
Хайде, от мен да мине, като се младееш толкова, сменям си притежателното местоимение в единствено число.
Хайде, от мен да мине, като се младееш толкова, сменям си притежателното местоимение в единствено число.
Кикимора- Брой мнения : 57
Registration date : 18.04.2008
Мудурация край Егея
Като се съберете в София, ще поискате от Гражданина да ви черпи с една бутилка червено, в името на загубен от
него бас. Надявам се да се радва, че така лесно се е отървал..
Атинската мудурация се състоя в престижния Морски бар на Marina Vouliagmenis, в южните предградия на гръцката столица.
С цел максимална дискретност, в бара бяха допуснати само членове на охраната.
него бас. Надявам се да се радва, че така лесно се е отървал..
Атинската мудурация се състоя в престижния Морски бар на Marina Vouliagmenis, в южните предградия на гръцката столица.
С цел максимална дискретност, в бара бяха допуснати само членове на охраната.
Лявото шкембе е не Сикит, дясното на Такиту...Да видим с кой ще се уловим на бас.
Лявото шкембе е на Сикит, дясното на Такиту...
Да видим с кой ще се уловим на бас.
- А наградата е една шкембе-чорба.
Шкембо-ориентация
Я не се прави на хитър, а уточни кое за теб е лявото! Лявото на снимката или лявото на масата?Boabab написа:Лявото шкембе е не Сикит, дясното на Такиту...
Логик, Боабаб играе на сигурно..
Ако познае, ще го черпи човекът с по-малкото шкембе. Ако не познае, ще го черпи човекът с по-голямото ..
не виждам кой знае каква разлика в големината на шкембетата ...
различен тип са
различен тип са
Шкембе- чорбата от заведението на Рино. Аз ще я приготвя, а Мади ще Ви я сервира.Таки написа:Да видим с кой ще се уловим на бас.
nikiforov написа:не виждам кой знае каква разлика в големината на шкембетата ...
различен тип са
Ни (з)нам. Казват, че под голям камък, голяма змия се криела... Въпреки, че за мен, като спициалист, змията не е толкова важно да е голяма, а палава и челична.
Надя написа:Шкембе- чорбата от заведението на Рино. Аз ще я приготвя, а Мади ще Ви я сервира.Таки написа:Да видим с кой ще се уловим на бас.
Надя, стига си се бъркала там където няма да имаш и най малката доблест / въпреки че истинските комунисти уж сте били доблестни хора /. За мен, при положение ч(е си написала горното най-нормалното е наистина да направиш истинска шкембе чорба и да ни поканиш / елита де /. И тъй като няма да го направиш - казвам - истинския комунизъм е въздух под налягане.
Страница 38 от 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Страница 38 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите