Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 39 от 42
Страница 39 от 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
Логик написа:Я не се прави на хитър, а уточни кое за теб е лявото! Лявото на снимката или лявото на масата?Boabab написа:Лявото шкембе е не Сикит, дясното на Такиту...
Таки е с якенце, а Сики с рае.
Таки е с якенце, а Сики с рае.
Прав си, Шерлок. По-топлото обличане издава местния, в сравнение с жителя на севера, на когото му е горещо дори при 25 оС ..
Браво, Боабабе!
Приемам със задоволство резултата от твоето разследване. Съжалявам единствено, че нямах възможност да усложня задачата ти, като добавя и моето шкембе. Защото сегашната ти задачка бе прекалено елементарна дори за твоя приятел д-р Уотсън: достатъчно е било да погледнеш любимата риза и любимото яке на Таки, с които той е бил облечен на мудурацията от 24 май:
Таки написа:Ще закръглим ли една среща, понеделник 14 ч. , при диванетата?
с удоволствие
"Имате ли стари баби..."
Ето ти клип, в който ще видиш бабета: едното кара 70, другото е със седем години по-"младо":Кикимора написа:... не видех ни един дедик в този клип, а бабета изобщо липсваха.
Добре го дават, нали? Ето ти и дедик, щом си мераклийка:
И какво споделя на тия години?
Страстно обичам жените
и сладко в очите целувам ги аз.
Нивга в света не тъгувам
и румба танцувам безспир всеки час.
Да знаеш, Кикиморо, приказните герои нямат възраст! Както Баба Яга няма детство, така Кикимора няма старост. Кики мора да вола без умора! Старите баби дедовците да си ги държат за тех. А ти от мен в 01:38 ще чуеш само:
Девойко малка, ела прегърни ме!
В нощта не мъчи ме, след туй си върви!
Комар,
Утре ще те чакам в хотела. Имам и предложение за яка книжарница, която е в района на изложбата.
Имам също координатите на изложба на Ешер, която се откри на 10-ти т.м. , в района на Акропола. Ако се интересуваш от нея, може би ще трябва да намериш време във вторник, между 13 и 21 о'клок, оти понеделник музеят й е затворен. Те го:
http://www.herakleidon-art.gr/index.cfm?get=home
Това касае и вниманието на Сикор, вкорс.
Имам също координатите на изложба на Ешер, която се откри на 10-ти т.м. , в района на Акропола. Ако се интересуваш от нея, може би ще трябва да намериш време във вторник, между 13 и 21 о'клок, оти понеделник музеят й е затворен. Те го:
http://www.herakleidon-art.gr/index.cfm?get=home
Това касае и вниманието на Сикор, вкорс.
Помощ, граждани! написа:външни лица могат ли да присъстват?
лица може, само без външни задници
За 20-ти : нямам идея - ако желаете, споделете, ако не - замълчете Между другото, аз съм в тотална невъзможност да се присъединя - на 20 и по нататък. Онез от Вас, които желаят да ме срещнат, имат ми тел. - да звънкат, пък каквото сабя покаже....
Ще влизам и ще хвърлям по едно око на форума, за писане - едва ли би имало време....
Поздрави на всички и бъдете много здрави! В края на краищата - това е важното... останалото е -..... суета!
Ще влизам и ще хвърлям по едно око на форума, за писане - едва ли би имало време....
Поздрави на всички и бъдете много здрави! В края на краищата - това е важното... останалото е -..... суета!
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Homan написа:За 20-ти : нямам идея - ако желаете, споделете, ако не - замълчете Между другото, аз съм в тотална невъзможност да се присъединя - на 20 и по нататък. Онез от Вас, които желаят да ме срещнат, имат ми тел. - да звънкат, пък каквото сабя покаже....
Що бе - к'во става с теб ?
Homan написа:ОК, като начало обявяваме 20-ти - хайде сега и останалите от братството дет не са се разписали в темата, да бъдат така добри да обявят позиции. Ще затваряме в края на седмицата, резултатите ще се обработят и обявят в идущата
Най-настойчиво приканвам към повече масовост, тежки времена настават, не се знае сетне дали ще имаме възможност да се видим, па какво остава да туримасим
Лелята/Каката и прочие Хо
Апропо, Кикимората, дет се хвалеше с парамудурационни участия, много моля най-сетне да се яви в пълна бойна готовност, щот инак ще я накажем да води рубрика "Вкусно и калорично" !!!
сега пък...
Homan написа:"Между другото, аз съм в тотална невъзможност да се присъединя - на 20 и по нататък."
Мудураторите са уморени ...
Така е, шановни пане Кристо.. Не са като нас с теб и Сикор, дето спретнахме 3 атински мудурации за една седмица..
На снимката от едноименния класически филм: Мария Феликс в ролята на Сноба и Ив Монтан в ролята на Виктор
На снимката от едноименния класически филм: Мария Феликс в ролята на Сноба и Ив Монтан в ролята на Виктор
Слава Богу!
Ех, олекна ми! Добре, че сте сложили границата за допуск на 100 кила, че ако беше 90, бая щех да се озоря да заслужа участие. Щото сега, до понеделник, лесно ще ги смъкна до под стотина, аз си знам как ... И ръстовата граница ми приляга, няма да имам нужда от 12 сантиметрови токове, мога и по чехли да дода, то аслъ, не ми е много далеч от къщето.
И аз пак не разбрах за кога е това чудо, а новоизкованата дума - парамудурационни участия сериозно провокира лексикографа у мен.
И аз пак не разбрах за кога е това чудо, а новоизкованата дума - парамудурационни участия сериозно провокира лексикографа у мен.
Кикимора- Брой мнения : 57
Registration date : 18.04.2008
Лингвистика и гастрономия
Парамудурационни са нашите срещи с теб и някои други участници в този форум: хем са мудурации, хем са паралелни на официалните такива, обявявани по надлежния ред в тази рубрика. Реална е перспективата парамудурационните инициативи да останат единствени.Кикимора написа:... новоизкованата дума - парамудурационни участия сериозно провокира лексикографа у мен.
Значи - ония с тиретата ли?
Ами ние на паралелни, алтернативни, с тирета, отдавна сме свикнали.
Че тъй кажете, че няма да има, та днеска да си се наям спокойно!
Че тъй кажете, че няма да има, та днеска да си се наям спокойно!
Кикимора- Брой мнения : 57
Registration date : 18.04.2008
С цялата си сериозност...
... заявявам, че досега съм присъствал на всичките три или четири срещи, на които съм бил поканен. С готовност ще се явя и на следващата среща, ако такава се състои. Както разбирам, такава днес няма да има.komarKo написа:несериозни сте
chocho написа:
Ослушват се нещо май, а ? Много сте се разхайлазили...
ми като няма един фелдфебел Калчов да ги мудурира...
Страница 39 от 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Страница 39 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите