Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 41 от 42
Страница 41 от 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
nikiforov написа:Марче , прочетох някъде ....
Няма проблеми , но те предупреждавам, имам достатъчен опит, мой и чужд, че в много от случаите на биропиение , последствията са разминавание- форумно и всякакво ...
нямам представа* защо , но е факт !
*лъжа ! - имам !
Ееееееее аз пък имам обратните впечатления. Хайде кажи кога ти е удобно. Аз съм волна като птичка. Нямам претенции и за мястото. Но наистина ще се радвам да пием по бира.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Никифоров, гарантирам ти, че г-жа Мара няма да те разочарова!nikiforov написа:Марче , прочетох някъде ....
Няма проблеми , но те предупреждавам, имам достатъчен опит, мой и чужд, че в много от случаите на биропиение , последствията са разминавание- форумно и всякакво ...
нямам представа* защо , но е факт !
*лъжа ! - имам !
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
но не гарантирам за себе си
Хайде де, няма да се женим все пак. Само ще пием по една, защо не и по две бири. Стига да не те отегча, че съм от бъбривите.
пп ако искаш пиши ми на лични, да не се появи някоя почитателка на бозата
Айде, айде, всички те знаят вече каква си и какво дириш в нета ... Тъй чееее ... Никифоров, опичай си акъла все пак ...marapepelia6ka написа:Хайде де, няма да се женим все пак. Само ще пием по една, защо не и по две бири. Стига да не те отегча, че съм от бъбривите.
и какво дириш в нета
А ти що вярваш на всякакви откачалници?
Ама не съм виновна, че току се оказвам нечия форумна слабост.
Вярвам, вярвам аз! И си виновна, щото ги подлъгвашmarapepelia6ka написа:А ти що вярваш на всякакви откачалници?
Само ако са достатъчно младички.jovina написа:Вярвам, вярвам аз! И си виновна, щото ги подлъгваш
Напротив! Старичките по-лесно се подлъгват (хихик)marapepelia6ka написа:Само ако са достатъчно младички.jovina написа:Вярвам, вярвам аз! И си виновна, щото ги подлъгваш
Айде, нахранихме ги добре тия от лайнярката (нали така се казваше онова камионче дето изпомпва клоаките?), сега с чувство за изпълнен дълг отивам да си видя любимите в реалния живот! Отиваай и ти! Лека вечер!
Варна съм запомнил и с един голям номер, който ми врътнаха едни приятели. Аз и булката, тогава младоженци, седим в едно барче на Златни пясъци, а на една далечна маса, без да ги видя, са двама мои приятели с две мацки. Навиват те едната от тях, страхотно ефектна и изтупана, и по едно време гледам как тя (непозната) се доближава до масата, гледа ме влюбено-тъжно и ме пита:
- Таки защо не ми се обади снощи?
Докато аз се опитвам да изсмотолевя нещо, тя продължава със съкрушен глас:
- Не очаквах подобно нещо от теб.. Мислех те за друг човек .. (и още малко в този дух)
Добре че серсемите се смилиха и довтасаха на масата засмяни, та сцената приключи весело..
- Таки защо не ми се обади снощи?
Докато аз се опитвам да изсмотолевя нещо, тя продължава със съкрушен глас:
- Не очаквах подобно нещо от теб.. Мислех те за друг човек .. (и още малко в този дух)
Добре че серсемите се смилиха и довтасаха на масата засмяни, та сцената приключи весело..
Таки написа:
Таки все се каня да те питам. Знам, че гърците са големи родолюбци. Кои са западните езици предпочитани за изучаване в средните училища? Лятото твоя сънародничка ми беше на гости. С удоволствие разбрах, че говори сносно английски и нямаше проблеми в комуникацията. И все пак вие харесвате вашата си музика, телевизии, кухня....
Мара, извинявай за забавянето, но бях далеч от екрана.. В средните училища се учи главно английски и френски, а доста по-малко немски и испански. Иначе младежите си се увличат силно по английската и американска музика, филми, питиета и пр.
Последната промяна е направена от Таки на Чет 10 Дек 2009, 22:12; мнението е било променяно общо 1 път
доста по-малко немски и испански
От няколко години при нас желаещите да учат испански в езиковите гимназии се увеличиха. Съответно и балът е по-висок вече. Най не "харесван" е френският език. А аз изнудих щерката да го учи. Много ми допада. Уви на нея не толкова колкото англиският. А как стои въпросът с филмите ?
Таки написа:Мара, извинявай за забавянето, но бях далеч от екрана.. В средните училища се учи главно английски и френски, а доста по-малко немски и испански. Иначе младежите си се увличат силно по английската и американска музика, питиета и пр.
Според моите наблюдения, в Европа гръцките младежи ги слагам на дъното в класацията ми по ниво на владеене на английски език - на равно ниво с французите, испанците и ... чехите ...
Филмите .. Дават се всякакви, по канали всякави. Слава Богу, у нас я няма традицията на дублажа, та гледаме филмите с оригиналния звук. Освен тези за малките дечица де..
У нас нямаме държавни езикови гимназии, само частни.
У нас нямаме държавни езикови гимназии, само частни.
У нас може да се научи добре език само в специални частни курсове. Нивото на езиковото обучение в държавните училища не е добро. За разлика от това в Германия и Австрия.Според моите наблюдения, в Европа гръцките младежи ги слагам на дъното в класацията ми по ниво на владеене на английски език - на равно ниво с французите, испанците и ... чехите ....
Благодаря, някои от нещата, които коментираме споделям с баща ми. Нали е фен на твоята страна...Таки написа:
Хайде лека от мен.
И утре е ден, а аз имам мнооого въпроси.
Таки написа:У нас може да се научи добре език само в специални частни курсове. Нивото на езиковото обучение в държавните училища не е добро. За разлика от това в Германия и Австрия.Според моите наблюдения, в Европа гръцките младежи ги слагам на дъното в класацията ми по ниво на владеене на английски език - на равно ниво с французите, испанците и ... чехите ....
Германия я намирам за ... изключително unfriendly що се отнася за учене на немски - мнозинството от хората порсто обичат да се опитват да говорят английски - който мнозинството владеят много прилично - и само чакат да разберат че не си немец, за да ти отговорят на английски...
Иначе моят дребен е в частно международно училище - преподаването е на английски, но има немски всеки ден, откакто е тук, а от тази година - и испански - пак всеки ден. Когато дойдохме, беше на 9 години, и беше учил английски у нас, но не беше говорил - сега, три години след това, английският му няма няма никаква следа от акцент, всъщност - има - учителката в началните му началното училище беше новозеландка, та това се усеща
Аз имах предвид нивото на обучение по английски в училищата на Германия и Австрия.
Таки написа:Аз имах предвид нивото на обучение по английски в училищата на Германия и Австрия.
Не съм сигурен че е толкова от нивото на обучение - много майки-немкини, които се прехвърлиха в нашето училище не са доволни изобщо. Просто хората са по-отворени към чуждият език според мен.
Днес някой да се е мудурирал случайно така?
jovina написа:Днес някой да се е мудурирал случайно така?
птичето на зависттттттта да не тий кацнало ?
споко , скромничко се измодурирахме - не сме пияници , като някои тук
скромничко
Изкарах два невероятни часа. За което мога само да благодаря на г-н Никифоров.
Кацна ами Другия път идвам и аз, та ше видиш тогава, колко ше е скромничко (аз понеже съм от пияниците)nikiforov написа:jovina написа:Днес някой да се е мудурирал случайно така?
птичето на зависттттттта да не тий кацнало ?
споко , скромничко се измодурирахме - не сме пияници , като някои тук
Последната промяна е направена от jovina на Пет 12 Фев 2010, 19:21; мнението е било променяно общо 1 път
Браво бе, Никифоров! Синята мома я отсвири, а с г-жа Мара тихомълком се уговорихте ... Това наистина е възмутително, особено поведението на г-жа Мара!!! Ей заради такива като нея е пълно със стари моми общесството ни!
Страница 41 от 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Страница 41 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите