Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 40 от 42
Страница 40 от 42 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
аре
нямам нещо, заради което да искам специална дата, та - ПРИЕМАМ )))
Когато кажете.
нямам нещо, заради което да искам специална дата, та - ПРИЕМАМ )))
Когато кажете.
имаме нужда от свежо разнообразие
разбира се, с мен един политически разговор на високо ниво е гарантиран
Помощ, граждани! написа:имаме нужда от свежо разнообразие
килимчета да си носим ли?
Я да видя дали КомарКо носи "дружески шарж" ..
.. след като го произвежда ежедневно, не винаги дружески, в най-различни посоки, "по света и у нас" ...
Та, мисълта ми е да си уредите мудурацията, без да мислите за Комарко. Ако дойде - хубаво. Ако не дойде, но ви липсва, ще го заместите с един хубав негов портрет, поставен на единия от столовете. Може и с чаша вино пред него, която накрая ще ви остане берекет.
Ако след половин час ви се стори (а не би трябвало) , че Комарко е твърде мълчалив, някой ще застане зад портрета и ще каже:
- Амии .. да.
Ако след още половин час усетите (а не би трябвало), че Комарко е пак странно замлъкнал, някой ще застане отново зад портрета и ще каже:
- Амии .. не.
Виждате ли колко е просто?
КомарКо, наздраве!
Та, мисълта ми е да си уредите мудурацията, без да мислите за Комарко. Ако дойде - хубаво. Ако не дойде, но ви липсва, ще го заместите с един хубав негов портрет, поставен на единия от столовете. Може и с чаша вино пред него, която накрая ще ви остане берекет.
Ако след половин час ви се стори (а не би трябвало) , че Комарко е твърде мълчалив, някой ще застане зад портрета и ще каже:
- Амии .. да.
Ако след още половин час усетите (а не би трябвало), че Комарко е пак странно замлъкнал, някой ще застане отново зад портрета и ще каже:
- Амии .. не.
Виждате ли колко е просто?
КомарКо, наздраве!
седят си двама англичани и си хортуват /на англ./:
- Хубаво нещо е Нова година!
след половин час:
-Сексът е по-хубаво....
след половин час:
-Да , ама Нова година е по-често...
- Хубаво нещо е Нова година!
след половин час:
-Сексът е по-хубаво....
след половин час:
-Да , ама Нова година е по-често...
Всъщност си мислех тези дни, че приятелството трябва да се поддържа...Помислете си хубаво - Хомен, Помощ, Комарко, Логек, сНоб и другите!!! Нямате ли нужда де се видите с приятелите си? Или няма нищо приятелско и неокомунизма ви е съсипал отново?
Ти пък, Риги, ако мислиш, че са способни да се организират до 10 май.....Таки написа:Поне до 10 май. Той е в чужбина.
Boabab написа:Ти пък, Риги, ако мислиш, че са способни да се организират до 10 май.....Таки написа:Поне до 10 май. Той е в чужбина.
ми организирай се ти
komarKo написа:Boabab написа:Ти пък, Риги, ако мислиш, че са способни да се организират до 10 май.....Таки написа:Поне до 10 май. Той е в чужбина.
ми организирай се ти
Ти пък, комарко. Аз съм присъствал на всички събирания...Ти си един от проблемите.
И това са елеманрани "заключения" - просто за да се покажеш цивилизаван ти трябва да поемеш организацията на срещата.. Чудя ти се как можеш да се изтъпанваш така !!!
Честно казано, и аз до към 15 Май съм трудна за мудурация Така съм се спекла към служебния офис, че не мога да се отлепя дори и вечер... И само снова между офиса и къщата, я се видя с домашните, я не. Много ми е гот, защото се случват хубави неща, усещането за удовлетворение от добре свършената работа е нещо неповторимо, но - за социални контакти - скръб! Говоря си с птиците в гората, и някой и друг домашен любимец - ако се срещнем Искаше ми се да видя филма на Малина, за който Риъл толкова често пише, но дори и това ще ми е трудно да организирам. Не се оплаквам - просто така стоят нещата. Така че, Боабабе, моите пътища са добре поддържани, но в друга посока
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
опитвам се да внуша на студентите ми, че трябва да се научат да се самоорганизират
вярвам, че е необходима малка доза решителност и изгледите за добър резултат са големи
как обаче да вярвам на думите си, след като вие не можете да се самоорганизирате за една среща?
вярвам, че е необходима малка доза решителност и изгледите за добър резултат са големи
как обаче да вярвам на думите си, след като вие не можете да се самоорганизирате за една среща?
Студентите на Виктор
Аз не оспорвам факта, че Виктор има студенти, но ще се радвам да видя мрежов материал, от който да разбера на какво те са обучавани.
В ден за мудурация, "Среща на форум ЕСФ в София"!
Аз подкрепям и ще дойда на среща на пишещите в ЕСФ.Boabab написа:komarKo написа:Boabab написа:Ти пък, Риги, ако мислиш, че са способни да се организират до 10 май.....Таки написа:Поне до 10 май. Той е в чужбина.
ми организирай се ти
Ти пък, комарко. Аз съм присъствал на всички събирания...Ти си един от проблемите.
Боабабе, мисля си толкова ли е трудно да се спретне една среща?
Знаеш, че срещи сме правили в различни форуми по различни поводи.
Мисля си, че не си забравил и си спомняш една от срещите ни в кафето на къщата на Иван Вазов в стария ти квартал, организирана от Демократъ.
Както и друга в парка Оборище срещу Кино "Левски", организирана от жената - "висок дух-hygspirit".
Аз мисля да направиш списък за една среща на 17 или за 23,24 май, 30 май. Аз посочвам едни дати, които са удобни за мен. може и други дати да се посочат в интерес на други форумци.
Не знам обаче как Таки ще дойде от Атина, която е на почти 800 км от София на такава среща.
Виж за срещи пак на пишещи в един демократичен форум, ЮЗЕРА, който живее в Австрия идваше редовно. Само, че тези срещи оредяха.
Аз мисля решението на въпроса е в списъка. Правиш списък. И всеки се записва с едно докосване с върха на мишката. И ще стане ясно кой ще дойде и кой не. Така аз съм правил при организиране от мен на срещи всред природата и съм водил форумци до Рила.
Но най-често на вр.Мусала с преспиване на хижата заслон на "Ледено Езеро", намиращо се на 2710 м. н.в. в циркус под вр. Мусала, отстоящо само на 45 мин нормален ход от покрива на България - вр. Мусала, който според месинговата кота на върха е висок 2971,48 м.
ГЛАСУВАХ ЗА ДЕН НЕДЕЛЯ, НО СЪМ ИЗГЛЕЖДА ЕДИНСТВЕН ЗА ТОЗИ ДЕН.
ЗАТОВА ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ БИХ ПРИЕЛ И СЪБОТА.
Apostola na Svobodata- Брой мнения : 436
Registration date : 24.04.2009
Homan написа:Честно казано, и аз до към 15 Май съм трудна за мудурация Така съм се спекла към служебния офис, че не мога да се отлепя дори и вечер... И само снова между офиса и къщата, я се видя с домашните, я не. Много ми е гот, защото се случват хубави неща, усещането за удовлетворение от добре свършената работа е нещо неповторимо, но - за социални контакти - скръб! Говоря си с птиците в гората, и някой и друг домашен любимец - ако се срещнем Искаше ми се да видя филма на Малина, за който Риъл толкова често пише, но дори и това ще ми е трудно да организирам. Не се оплаквам - просто така стоят нещата. Така че, Боабабе, моите пътища са добре поддържани, но в друга посока
А,...какво да кажа....каквото и да кажа ще те излъжа...
Марче , прочетох някъде ....
Няма проблеми , но те предупреждавам, имам достатъчен опит, мой и чужд, че в много от случаите на биропиение , последствията са разминавание- форумно и всякакво ...
нямам представа* защо , но е факт !
*лъжа ! - имам !
Няма проблеми , но те предупреждавам, имам достатъчен опит, мой и чужд, че в много от случаите на биропиение , последствията са разминавание- форумно и всякакво ...
нямам представа* защо , но е факт !
*лъжа ! - имам !
Страница 40 от 42 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42
Страница 40 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите