Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 30 от 42
Страница 30 от 42 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
nikiforov написа:некъв присантиман ....
http://aa-bg.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&dflid=3
http://aa-bg.dir.bg/_wm/anketas/?df=707&GDirId=10658b7017aee49a1770aa299820d1df
ние поне дружно ))
опитай да се джойнеш де
наш ко яко
денсих с боабабича - бива го...............още
Бяхме поканили и Една жена
Чудесно. Попитахте ли я дали държи още на своето твърдение:
"Има много по-голяма толерантност сега" (Една жена за МПФ)
Особено предвид следния толерантен обмен на любезности:
Наблюдавам докъде стига един стига един господин със свободна професия в злобата си.
За закуска - злоба.
За обед - злоба.
Вечер - злоба.
Иначе разбирам този господин. Лошо е, когато животът ти се изчерпва само в една форумна микросреда. А беше време....
(Алеф за Боян)
Да сереш в паница, от която си ял, е неприятно, но понякога неизбежно - животът си прави шеги с нас.
От друга страна, да ядеш от паница, в която много добре помниш, че си срал, е ... хм, не особено добър хигиенен навик, напълно чужд на цивилизованите човешки индивиди и повече характерен за псетата от разкаляното село Таберново и за новите им ... хм, попълнения...
(Боян за Алеф)
Наблюдавам докъде стига един стига един господин със свободна професия в злобата си.
За закуска - злоба.
За обед - злоба.
Вечер - злоба.
Иначе разбирам този господин. Лошо е, когато животът ти се изчерпва само в една форумна микросреда. А беше време....
(Алеф за Боян)
Да сереш в паница, от която си ял, е неприятно, но понякога неизбежно - животът си прави шеги с нас.
От друга страна, да ядеш от паница, в която много добре помниш, че си срал, е ... хм, не особено добър хигиенен навик, напълно чужд на цивилизованите човешки индивиди и повече характерен за псетата от разкаляното село Таберново и за новите им ... хм, попълнения...
(Боян за Алеф)
Таки написа:Чудесно. Попитахте ли я дали държи още на своето твърдение:
За закуска - злоба.
За обед - злоба.
Вечер - злоба.
(Алеф за Боян)
(Боян за Алеф)
Не, но някой друг спомена, че Боян последно време доста е залитнал по лайната в творбите си...
Ригас, как се казваше най-гадния съществуваш форумец отпреди 4-5 години. Дето правеше анкети кой е най-голямата свиня - ти, аз или Реалистка?
Всъщност ние трябва да се разваме,дори като ни споменават с лошо. Това си е жива реклама.
Това си е жива реклама
Може би. Затуй напоследък не ни споменават, а само ни загатват: "Онзи форум" .. "Клоаката" ..
Отивам на лекция.
Отивам на лекция.
Анджък, Снобе!
сноб написа:Беше много хубаво, че ЕЖ беше с нас ))
И на мен ми беше хубаво! И говорихме много, и си казахме много неща, и това, че успяхме да си ги кажем е най-важното!
А в AccuRadio има секция за Native American Contemporary Music - там могат да се чуят страхотни неща!
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Отворете да се проветри!
Пак се размириса от нечистоплътници, чието единствено оправдание е, че някой ги води със себе си! След като подробно описах копрофагията на тоя извратеняк, сега ми остава само да формулирам рядко срещаното явление на границата на сексопатологията и лингвистиката: ще му дам работното име копролингвистика. Това е трайното влечение към артикулиране (изговаряне, писане, представяне с изразителни мимики и прочее) на продуктите на собствената си дефекация. Поразените от този сндром индивиди се чувстват в естествената си среда единствено когато максимално я наподобят на кенеф. В това отношение те напомнят анаеробните бактерии, които могат да живеят само в среда, лишена от кислород. Учудващо е, че подобни миризливци, които в античността биха били изгонени с ритници от всеки форум, сега се търпят да овоняват форумите на постоталитарното демократично общество. О, времена, о , нрави!
Учудващо е, че подобни миризливци ...
... които в античността биха били изгонени с ритници от всеки форум, сега се търпят да овоняват форумите на постоталитарното демократично общество. (Логик)
Г-н Логик,
Смея да Ви припомня, че със своя глас в "Анкета Българанъ" , Вие (заедно с други, оформили кворум) гласувахте ЗА правото "подобни миризливци" утре да станат членове на този форум. След като гласувахте ЗА принципа "Няма значение какво един форумен член пише другаде" .
Г-н Българанъ, когото Вие и други върнахте във форума, е нарекъл някои от нас "отрепки" . Е, това не е "копролингвинистика" , но не престава да бъде твърде обидна лингвинистика.
Г-н Логик,
Смея да Ви припомня, че със своя глас в "Анкета Българанъ" , Вие (заедно с други, оформили кворум) гласувахте ЗА правото "подобни миризливци" утре да станат членове на този форум. След като гласувахте ЗА принципа "Няма значение какво един форумен член пише другаде" .
Г-н Българанъ, когото Вие и други върнахте във форума, е нарекъл някои от нас "отрепки" . Е, това не е "копролингвинистика" , но не престава да бъде твърде обидна лингвинистика.
Гръмовержецът въздава
Не ми се наложи да чакам дълго възмездието за упражненото от мен свободно право на вот в един свободен форум. Нека извлечем поне минимална полза от таз буря в чаша вода.Таки написа:Смея да Ви припомня, че със своя глас в "Анкета Българанъ" , Вие (заедно с други, оформили кворум) гласувахте ЗА правото "подобни миризливци" утре да станат членове на този форум. След като гласувахте ЗА принципа "Няма значение какво един форумен член пише другаде". Г-н Българанъ, когото Вие и други върнахте във форума, е нарекъл някои от нас "отрепки" . Е, това не е "копролингвинистика" , но не престава да бъде твърде обидна лингвинистика.
Първо, когато Българанъ бе наказан, аз попитах защо. За Милица знаех и не питах. Но за Българанъ не знаех. Никой не ми поясни и аз гласувах според наличната информация. После разбрах, че той се бил заканвал на нашия форум. Така стигаме до
Второ, допустимо ли е някой наш форумец да ругае нашия форум в друг форум, като прави това под вънкашност чужда и под име ново? Ами правилата на играта не го забраняват. Форумът е друг и там той е друг персонаж! Все едно на бал с маски. Ако ние не разбираме тези правила, тогава защо пишем под псевдоними, а не в личните си страници? Преди да гласувам, се разрових из писанията на Българанъ в нашия форум и не открих в тях нищо осъдително.
Трето, има качествена разлика между "отрепките" и чинията, пълна с... Едната дума е обидна, съгласен съм, но поне не мирише. Докато образът с чинията, с такава любов развиван от неговия създател, е обиден за форума, в който той твори. Затова се учудих, че го търпят там. "Миризливецът" мирише там, а не тук, това е разликата.
Най-вероятно съдът ще продължи с призоваване на всички обвиняеми. Тогава пак ще се обадя.
Няма никакъв съд ..
.. и никакви мълнии върху никого. Има Глас Народен, който е уважаван, както и коментари по него, които не обижат нито гласа, нито народа, а посочват най-хладнокръвно някои последствия.
Като например връщането на г-н Българанъ в "отходната яма" (напомнено от Маестрото). Е, доброжелателно мога да приема, че става дума за отходна яма на завод за розово масло. Благоуханна, някак си ..
Като например връщането на г-н Българанъ в "отходната яма" (напомнено от Маестрото). Е, доброжелателно мога да приема, че става дума за отходна яма на завод за розово масло. Благоуханна, някак си ..
Систематичност и логика...
във взаимното обругаване .... Логик, май това ще е темата на един нов форумен трактат?
Първом май ще е необходимо обстойно изследване на форумни анали, сетне един анализ, пък на края - каквото се получи Но ако поставиш всичко на основата на емоциите - тогава няма да му хванеш ни колая, ни края Няма различни персонажи, няма различни псевдоними, щом зад тях се крие (или не се крие, а се явява) едно и също лице, познато виртуално и/или реално... Не можеш да ги отграничаваш... Това е все едно да кажеш: Харесвам поета Левчев, но той по принцип е гаден човек... абсурдно е, не мислиш ли?
Първом май ще е необходимо обстойно изследване на форумни анали, сетне един анализ, пък на края - каквото се получи Но ако поставиш всичко на основата на емоциите - тогава няма да му хванеш ни колая, ни края Няма различни персонажи, няма различни псевдоними, щом зад тях се крие (или не се крие, а се явява) едно и също лице, познато виртуално и/или реално... Не можеш да ги отграничаваш... Това е все едно да кажеш: Харесвам поета Левчев, но той по принцип е гаден човек... абсурдно е, не мислиш ли?
Homan-
nikiforov написа:
Не разбирам защо тоз Българанъ казва, че АЗ се намирам в отходна яма. Мислех го за приятел, а той не само не ме защити в Медияпул / ситурно, за да си пази мястото там и да може да ми казва, чъ съм в отходна яма / ами й приказва без да мисли. Срамота!
Братчетке , няма "взаимно ..." - има реципрочност - аз поне не съм чак такъв християнин ,че да си обръщам другия бакенбард...
за никавата разлика /оксиморонче/ между реално и виртуално си права - Ко беше я определил като цигарена хартия ...
понякога се намокря
за никавата разлика /оксиморонче/ между реално и виртуално си права - Ко беше я определил като цигарена хартия ...
понякога се намокря
nikiforov написа:Братчетке , няма "взаимно ..." - има реципрочност - аз поне не съм чак такъв християнин ,че да си обръщам другия бакенбард...
понякога се намокря
Ако непрекъснато и реципрочно си плющим по бузите, накрая главите ще ни заприличат на .... и не става дума за библейските бузи
Homan-
Мудурационно залиняване
Може пък да е от колективно въздържателство?komarKo написа:от индивидуализъм в алкохолизъма
komarKo написа:nikiforov написа:залиня темата ...що ЛИ ?
от индивидуализъм в алкохолизъма
привеТсвУвам !
Страница 30 от 42 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42
Страница 30 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите