Териториална Служба "Доноси"
+9
Помощ, граждани!
Лаик
(Meli)
Sonia
сноб
nikiforov
chocho
Admin
(Българанъ)
13 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Териториална Служба "Доноси"
В 'Нюропол' . Отдавна, де, но ще потърся линка, защото и контекстът има значение.
Ригас, би ли ми казал ти, къде е било написано.
Гост- Гост
Prego: http://phorum.neuropol.net/viewtopic.php?p=3091&highlight=#3091
Да оправдая и заглавието на Велзи.. Чете се и преди това .. за да си спомним доброто старо време, от което Революцията ни е отървала окончателно!
Да оправдая и заглавието на Велзи.. Чете се и преди това .. за да си спомним доброто старо време, от което Революцията ни е отървала окончателно!
Гост- Гост
Аз мисля, че можем да приключим въпроса. Вече съм сложена в по-висша категория - "личност, която говори глупости", с което Рино на практика ми се извинява.
Излишно е да се ровим в дясното мръсно "бельо". Не мислите ли?
Излишно е да се ровим в дясното мръсно "бельо". Не мислите ли?
Аз мисля, че е хубаво да не се ровим в миналото, освен ако някой гявол не се появява твърде често в бели туники, с ангелски крилца и с ореол над главата. Оти до Карнавала има още много време.
Гост- Гост
Ти явно си атеист и не можеш да си представиш, че след като един вярващ изповяда греховете си и те му бъдат опростени, той наистина се вижда в "бели туники, с ангелски крилца и с ореол над главата". Това е тайнството на вярата. И с италианската мафия е така, много са вярващи - грешат, изповядат се, па плеснат с ръце и се прегърнат...Ригас написа:Аз мисля, че е хубаво да не се ровим в миналото, освен ако някой гявол не се появява твърде често в бели туники, с ангелски крилца и с ореол над главата. Оти до Карнавала има още много време.
Е, след като се разчетох малко из съкровищницата на етиката, към която постнах линк по молба на Поли, виждам, че форумната Църква би спечелила много пари от събиране на индулгенции.. Само че май си нямаме отец вече: Презвитер Новак напусна, заедно с Милен, а друг не се е обявявал за такъв..
Гост- Гост
Ригас написа:В 'Нюропол' . Отдавна, де, но ще потърся линка, защото и контекстът има значение.
Ригас, би ли ми казал ти, къде е било написано.
A има ли нещо обшо с факта, че Мели там не чете... пък тук тя чете, та.... рино сега вече изпитва едно уважение към личността на Аркови и прави разлика ... и бля-бля..
Лицемерничко ми се види.
Sonia написа:...kоето ще рече, "личност, която говори глупости". И каква е разликата с "комунистическа отрепка"? С какво си заслужих горното повишение?Българанъ написа:моля
станах верно ерънд бой, но на братовчедката на една "комунистическа отрепка" не мога да откажа
така мислех тогава за аркови, базирайки се на нейните изказвания, след това вече правя разлика между глупостите, които говори, и нея като личност
Аз съм си все аз. Може би нещо си сбъркал ти. В такъв случай най-малкото е да ми поискаш извинение, предвид желанието ти да общуваш с мен. По-мъжко е, а и пo-християнско...
Да уточня: "политически глупости". Нещо, което мисля не само аз.
Вече не мога да те квалифицирам като "комунистическа отрепка" и съжалявам за този израз. Но ако някой се появи изневиделица и започне да размахва яйца, боядисани със свастики и ликове на Гьобелс /например/, не бих се поколебал да го нарека "нацистка отрепка" по същия начин...
Радвам се, че смяташ въпроса за приключен.
(Българанъ)-
Брой мнения : 413
Registration date : 16.10.2007
Meli написа:
до колкото те познавам, Мели, номерът не е минал пред теб
(Българанъ)-
За мен въпросът е приключен отдавна. Не сме тук, за да се поучаваме на това, на което не са ни научили в първите 7 години. Имам предвид десните ти съмишленици. Твоето "комунистическа отрепка" е от серията "тъпа идиотко", "червена крава", "червена празна кратуна", "ти си много глупава"( покрай мен и роднините ми) и един куп десни бисери, които явно изразяват стила на новата дясна демокрация в България.Българанъ написа:
Да уточня: "политически глупости". Нещо, което мисля не само аз.
Вече не мога да те квалифицирам като "комунистическа отрепка" и съжалявам за този израз. Но ако някой се появи изневиделица и започне да размахва яйца, боядисани със свастики и ликове на Гьобелс /например/, не бих се поколебал да го нарека "нацистка отрепка" по същия начин...
Радвам се, че смяташ въпроса за приключен.
Въпросът е приключен - аз прощавам, но не забравям.
Не е приключен въпросът с определението ти "политически глупости" и сравнението на Че Гевара с Гьобелс. Нали знаеш, че и аз зная да правя сравнения между антикомунисти? Но не е тук мястото за изясняване на горните политически различия.
Соня
Amin.
Кандидат-премиер на Австралия яде ушната си кал
Яденето на ушна кал направи кандидат за премиер на Австралия звезда в YouTube. Над 200 000 интернет ползватели са видели записа.
Видеозаписът, направен преди четири години и качен в YouTube преди повече от половин година, привлече вниманието на редица блогъри и пресата едва сега, малко по-малко от месец преди изборите в Австралия. На видеото е заснето изказване в парламента на колега на кандидата за министър-председател. Рад, който очевидно скучае, докато се произнася реч, замислено си бърка в лявото ухо и след това изяжда веществото, останало по палеца му.
Данните от последните проучвания на общественото мнение, публикувани във вестник "Ди Острелиън" сочат, че Кевин Рад засега изпреварва съперника си Джон Хауърд с 16%.
За героя от скандалното видео са готови да гласуват 58% от австралийците, а за неуспелия засега да се изяви в YuoTube Хауърд - едва 42%.
Яденето на ушна кал направи кандидат за премиер на Австралия звезда в YouTube. Над 200 000 интернет ползватели са видели записа.
Видеозаписът, направен преди четири години и качен в YouTube преди повече от половин година, привлече вниманието на редица блогъри и пресата едва сега, малко по-малко от месец преди изборите в Австралия. На видеото е заснето изказване в парламента на колега на кандидата за министър-председател. Рад, който очевидно скучае, докато се произнася реч, замислено си бърка в лявото ухо и след това изяжда веществото, останало по палеца му.
Данните от последните проучвания на общественото мнение, публикувани във вестник "Ди Острелиън" сочат, че Кевин Рад засега изпреварва съперника си Джон Хауърд с 16%.
За героя от скандалното видео са готови да гласуват 58% от австралийците, а за неуспелия засега да се изяви в YuoTube Хауърд - едва 42%.
(Българанъ)-
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Айде стиснете си лапите и приключвайте.
Велзи,
ти само съвети даваш - що не идеш да стиснеш на Гаджоков лапата?
Guess wh- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Българанъ написа:Amin.
и те ходят в кенефа бе, Носи
Абе и аз ходя в кенефа, ама не съм ексхибиционист...
Повечето австралийци предпочитат да видят гол лидера на опозиционната Лейбъристка партия Кевин Ръд, а не настоящия премиер Джон Хауард, предаде Ройтерс.
http://www.yellow.bg/?act=fun&news_id=134024
(Българанъ)-
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
При промяна на отношението му и стъпки от негова страна в правилната посока, може и да се прежаля.
аха
после да не дойдеш да ни агитираш какъв готин пич бил...
Guess wh- Гост
е, поне заради тая вероятност си спести обидите, ако не заради заплахите на Админа...
Guess wh- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Българанъ написа:Абе и аз ходя в кенефа, ама не съм ексхибиционист...
Преди да хвърлиш първия камък, помисли си дали ти самият никога не си си чоплил носа
Чоплил съм го, но се осъзнах навреме.
(Българанъ)-
няма ли някой "готин пич" да му съдействаш , Велзи или готина ...евентуално
Плюши, постъпил е донос, че "пръцкаме". Би ли го придвижил по предназначение?
(Българанъ)-
нито клевета, нито провокация
От ВЕЛЗЕВУЛЪ До Лаик, Today at 2:07 pm
Лаик, май те забравих, а всъщност не бива. Мисля, че си интелигентен участник и мислиш с главата си. Искам да ти дам един пример какви морални и стойностни другарчета си имаме във форума. Ще си позволя да цитирам една неприятна, бая пикантна история, на която дадох известност преди време. В случай, че съм те пропуснал, съжалявам за закъснението, с което ти я снасям и се надявам да осмислиш всичките импликации, които тя носи в себе си.
Ето каква е историята: преди някоя и друга годинка в София се срещнали форумните участници Виктор и Шнеевиттхен. На срещата са консумирали уиски. Виктор се напива и започва да бълва перверзии, като стига дотам да й предложи "да си легнат" в някой хотел на Лъвов мост - и това, при положение, че тя не само е щастливо омъжена, но и 20 години по-възрастна от него.
Тази история не е клевета. Научих я случайно - през лятото на 2006 г., Виктор беше успял да намери отнякъде скайпа на Шнеето и я питал дали не иска да му прави свирки. Горката жена беше в потрес и дори ме обвини, че аз съм му дал адреса й. Така, съвсем случайно научих цялата история - трябваше да й вадя думите с ченгел от устата, докато разбера какво точно е станало.
Как би го коментирал?
Това мога да коментирам единствено поствайки го в съответната му тема.
Лаик, май те забравих, а всъщност не бива. Мисля, че си интелигентен участник и мислиш с главата си. Искам да ти дам един пример какви морални и стойностни другарчета си имаме във форума. Ще си позволя да цитирам една неприятна, бая пикантна история, на която дадох известност преди време. В случай, че съм те пропуснал, съжалявам за закъснението, с което ти я снасям и се надявам да осмислиш всичките импликации, които тя носи в себе си.
Ето каква е историята: преди някоя и друга годинка в София се срещнали форумните участници Виктор и Шнеевиттхен. На срещата са консумирали уиски. Виктор се напива и започва да бълва перверзии, като стига дотам да й предложи "да си легнат" в някой хотел на Лъвов мост - и това, при положение, че тя не само е щастливо омъжена, но и 20 години по-възрастна от него.
Тази история не е клевета. Научих я случайно - през лятото на 2006 г., Виктор беше успял да намери отнякъде скайпа на Шнеето и я питал дали не иска да му прави свирки. Горката жена беше в потрес и дори ме обвини, че аз съм му дал адреса й. Така, съвсем случайно научих цялата история - трябваше да й вадя думите с ченгел от устата, докато разбера какво точно е станало.
Как би го коментирал?
Лаик написа:нито клевета, нито провокация
Как би го коментирал?
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Чет 20 Мар 2008, 14:47; мнението е било променяно общо 1 път
допълвам, само за протокола, че никога не съм виждал Шнеевиттхен, общувал съм съвсем ограничено в скайпа с нея, по никакъв начин в посочения по-горе контекст
практиката показва, че 'дискредитиращия' влиза в контакт с хора, които познавам и им поднася фрапиращо изкривена информация с цел да ме дискредитира
до момента he failed miserably, основно защото хората ме познават, уважават и ми имат доверие
мога да добавя само: нека и той продължава да пише, нищо не може да го постави така добре на заслуженото му място
практиката показва, че 'дискредитиращия' влиза в контакт с хора, които познавам и им поднася фрапиращо изкривена информация с цел да ме дискредитира
до момента he failed miserably, основно защото хората ме познават, уважават и ми имат доверие
мога да добавя само: нека и той продължава да пише, нищо не може да го постави така добре на заслуженото му място
продължение:
ВЕЛЗЕВУЛЪ Thu Mar 20, 2008 2:25 pm
бе ти акъл имаш ли?
:аffraid:
Лаик написа:
назаем ли ти трябва
Мерси, имам си.
Щех те напсувам но размислих.
Оня дървен ненормалник ако ме резне, нема да получаваш повече клюки, а пък аз имам цяла торба и то все достоверни.
Губиш старче
жив-здрав, младежо
----------------------------------------------
секви подобни интрижки свършват така при лаика...
викторе, не се оправдавай, а му заголи дупето на то'з цирей
ВЕЛЗЕВУЛЪ Thu Mar 20, 2008 2:25 pm
бе ти акъл имаш ли?
:аffraid:
Лаик написа:
назаем ли ти трябва
Мерси, имам си.
Щех те напсувам но размислих.
Оня дървен ненормалник ако ме резне, нема да получаваш повече клюки, а пък аз имам цяла торба и то все достоверни.
Губиш старче
жив-здрав, младежо
----------------------------------------------
секви подобни интрижки свършват така при лаика...
викторе, не се оправдавай, а му заголи дупето на то'з цирей
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» КРИМИНАЛНА ХРОНИКА
» Ханчето на бачо Никола 3
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Познай резултата на изборите !
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Ханчето на бачо Никола 3
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Познай резултата на изборите !
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите