Териториална Служба "Доноси"
+9
Помощ, граждани!
Лаик
(Meli)
Sonia
сноб
nikiforov
chocho
Admin
(Българанъ)
13 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Териториална Служба "Доноси"
протокола си е протокол - трябва да се изпълни
а иначе Съдебната палата ми е на 2 минути бавно ходене..
Помощ, граждани! написа:протокола си е протокол - трябва да се изпълни
за пред широките форумни маси имах предвид, буквалисте
Ако не го изтриеш, може да ми навлечеш неприятности.
Велзевулъ,
Като администратор, аз не мисля, че публикуваното писмо може да ти навлече някакви неприятности, що се касае до мен или Боабаб.
Повтарям своята теза, че "тайната на кореспонденцията" между А и В може да бъде тайна само когато има наистина кореспонденция между А и В. Което означава, че А праща едно писмо на В, а В го приема !
Ако всички постъпваха като Лаик, т.е. отказваха да признаят за "своя кореспонденция" нещо, което са получили и от което се възмущават, нещата в този форум (а и в други) биха били много по-ясни и достойни.
Като администратор, аз не мисля, че публикуваното писмо може да ти навлече някакви неприятности, що се касае до мен или Боабаб.
Повтарям своята теза, че "тайната на кореспонденцията" между А и В може да бъде тайна само когато има наистина кореспонденция между А и В. Което означава, че А праща едно писмо на В, а В го приема !
Ако всички постъпваха като Лаик, т.е. отказваха да признаят за "своя кореспонденция" нещо, което са получили и от което се възмущават, нещата в този форум (а и в други) биха били много по-ясни и достойни.
Лаик написа:
за пред широките форумни маси имах предвид, буквалисте
така е
уви, полагам усилия да се държа по начин, който не ми позволява да кажа каквото трябва
иншалла, мина номера
От ВЕЛЗЕВУЛЪ До Лаик, Today at 2:55 pm
Ако не дай си боже се срещнем (не че държа особено) имаш чаша български джин или водка от мен.
Палето се оплете в оправдания - срещали са се, и то два дена поред. Шнеето не е от София и даже й беше трудно да определи за кой от двата "животински" моста е ставало въпрос
се си мисля, че вътрешната поща има друго предназначение...
ако някой си мисли, че може да водим такъв вид разговори да заповяда в открития форум
От ВЕЛЗЕВУЛЪ До Лаик, Today at 2:55 pm
Ако не дай си боже се срещнем (не че държа особено) имаш чаша български джин или водка от мен.
Палето се оплете в оправдания - срещали са се, и то два дена поред. Шнеето не е от София и даже й беше трудно да определи за кой от двата "животински" моста е ставало въпрос
се си мисля, че вътрешната поща има друго предназначение...
ако някой си мисли, че може да водим такъв вид разговори да заповяда в открития форум
мисля, че е голяма беда, дето безпризорните отрязаха този младеж по очевидни нам причини
ще трябва да търпим тези изпълнения, аз признавам, че в момента се смея
има нещо комично в интернет психопатията на хора като гошето (велзи) и буян (дамянов)
има нещо комично в интернет психопатията на хора като гошето (велзи) и буян (дамянов)
Да внесем малко логика!
Аз не мога да приема, че някой друг, освен самата Шнее, има право да ни занимава тук (или другаде) с нещо, което я касае.
Ако Велзевулъ се е загрижил за нея повече, отколкото тя за себе си, това за мен не е нормално.
Подкрепям Лаик в неговия апел да се казват нещата открито, а не по пощата. За да може всеки да прецени дали казаните неща го интересуват, и ако го интересуват - дали са казани с добра или зла умисъл. И да реагира съответно.
До тази "фаза" за мен не съществува "проблем Виктор-Шнее" , а само проблем "Велзевулъ-форум".
Ако Велзевулъ се е загрижил за нея повече, отколкото тя за себе си, това за мен не е нормално.
Подкрепям Лаик в неговия апел да се казват нещата открито, а не по пощата. За да може всеки да прецени дали казаните неща го интересуват, и ако го интересуват - дали са казани с добра или зла умисъл. И да реагира съответно.
До тази "фаза" за мен не съществува "проблем Виктор-Шнее" , а само проблем "Велзевулъ-форум".
Помощ, граждани! написа:мисля, че е голяма беда, дето безпризорните отрязаха този младеж по очевидни нам причини
инък нормални ли са
Таки написа:
"проблем Виктор-Шнее" изобщо не съществува в реалността - справка по-горе
проблемите на велзи са ясни също, няма какво да коментирам повече
Лаик написа:Помощ, граждани! написа:мисля, че е голяма беда, дето безпризорните отрязаха този младеж по очевидни нам причини
инък нормални ли са
не са, но се пазят
Пощи - кенефи
Имам сериозни основания да подозирам, че днес е била осветлена само една минимална част от мърсотията, с която са пълни пощите на форумните люде.
Всеки има право да решава какво ще прави с тези мърсотии. А аз имам право да кажа, че прикриването им е една най-лоша услуга към почтеността и достойнството на този форум.
Всеки има право да решава какво ще прави с тези мърсотии. А аз имам право да кажа, че прикриването им е една най-лоша услуга към почтеността и достойнството на този форум.
Admin написа:Велзевулъ,
A kak sedi vuprosa sas zapisani telefonni razgovori?
A kak sedi vuprosa sas zapisani telefonni razgovori?
"Записаните телефонни разговори" бе една въдичка, на която се хванаха бая канарчета.
То да бяха една и две ... Напомням въдичката "Шотландско уиски" , с която Боян, Рино и подобните им още "пишат" в чиповете на баламурието..
То да бяха една и две ... Напомням въдичката "Шотландско уиски" , с която Боян, Рино и подобните им още "пишат" в чиповете на баламурието..
Таки написа:"Записаните телефонни разговори" бе една въдичка, на която се хванаха бая канарчета.
Sledvaiki premudriat ti suvet, mai Schnelka samo mozhe sa proiznese po vuprosa...
Inace az vervam na Shefkito...
mss, ти защо не пишеш в "Безпризорните" , душко ?
Виждам, че членуваш там. Там членува и кремът на Медиапул: Една жена, Бабата, Ния, Жовина, Рино, Шнее, Сикоръ ..
Не че имам нещо против твоето присъствие тук, но си мисля, че и ти, както всеки от нас, заслужаваш малко повече позитивни емоции. Да се почувстваш сред свои, да общуваш дружелюбно с тях, да си доволен, да ти се радват, да ги радваш.. А не все проблеми, спорове, конфронтации..
Не че имам нещо против твоето присъствие тук, но си мисля, че и ти, както всеки от нас, заслужаваш малко повече позитивни емоции. Да се почувстваш сред свои, да общуваш дружелюбно с тях, да си доволен, да ти се радват, да ги радваш.. А не все проблеми, спорове, конфронтации..
Таки написа:Виждам, че членуваш там. Там членува и кремът на Медиапул: Една жена, Бабата, Ния, Жовина, Рино, Шнее, Сикоръ ..
Shtot tam "chlenuvat" tvoite druzhki aleph i jovina, koit az organiceski ne ponasiam... Puk, det vikash minal mi e merakut za karanizi...
Shtot tam
Дружката ми Жовина членува, но дружката ми Алеф - не. Я си помисли пак. Щото си се записал преди 2 месеца, на 18.01 , а си мълчиш. Вовата Влайков копира доста от тукашните порядки ( и с право - доброто трябва да се копира, а не да се откриват топли води.. ) . Да не вземе да те балтиджоса като "мъртва душа" ..
Последната промяна е направена от Таки на Чет 20 Мар 2008, 15:51; мнението е било променяно общо 1 път
Таки написа:Дружката ми Жовина членува, но дружката ми Алеф - не. Я си помисли пак. Щото си се записал преди 2 месеца, на 18.01 , а си мълчиш. Вовата Влайков копира доста от тукашните порядки ( и с право ) . Да не вземе да те балтиджоса като "мъртва душа" ..
Izmislil si e nov nick sia, no si e sushtiat ***** ...
mss написа:Таки написа:Дружката ми Жовина членува, но дружката ми Алеф - не. Я си помисли пак. Щото си се записал преди 2 месеца, на 18.01 , а си мълчиш. Вовата Влайков копира доста от тукашните порядки ( и с право ) . Да не вземе да те балтиджоса като "мъртва душа" ..
Izmislil si e nov nick sia, no si e sushtiat ***** ...
Тази тема е създадена като по поръчка за миризливото ***** mss. Свед като неколкократно плю в своята и на другите участници сура, кафевият обект /цветът не е в резултат на политически убеждения/ се е завърнал и няма изненади в репертоара - кафеви лъжи.
Отговарям не толкова на посеркото, колкото на някои, които могат да се объркат, че не участвам с никакъв ник във форума "Безпризорни". Ако му липсвам на лайното - не мога да му помогна.
pheras написа:komarKo написа:
за нас
не е смешно....
най-големите "чистофайници" обикновено се оказват най-големи мръсници, поне по форумите е така...
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» КРИМИНАЛНА ХРОНИКА
» Ханчето на бачо Никола 3
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Познай резултата на изборите !
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
» Ханчето на бачо Никола 3
» "Под игото"-той каза ""Господа, тук се разпpостраняват революционни идеи против султана, аз излазям... "
» Познай резултата на изборите !
» ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите