КРИМИНАЛНА ХРОНИКА
+9
сноб
blag009
(pheras)
(anika-1)
chocho
Надя
nikiforov
(Българанъ)
Лаик
13 posters
Страница 9 от 10
Страница 9 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: КРИМИНАЛНА ХРОНИКА
Paul Simon написа:Лаик написа:Ригас написа:Лаик, намекваш ли с горното, че и Гномът се е регистрирал тук?
благ поне не е злобар и е независим, което по никакъв начин не е в сила за посредствени медиапулски ********** като бабата, гнома и мсс...
не, просто за пълнота на извадката
При играта на карти "руска трупа" двама от уч-ците са винаги срещу единия. А най естественият глас между давамата които се чува, е : "трупай да го вкараме".
В живота, не всичко прилича на "руска трупа", и не винаги е известно, кой на кого го вкарва
странни игри си играете там мариан ли го отнася или се редувате
Всяко зло за добро
Доброто на нечии присъствия тук се състои в това да се напомня от какво някои от нас сме се 'лишили' . Защото добронамерените и великодушните забравят лошото по-лесно, особено в среда, в която то е престанало да вирее, та са подложени на опасността от необоснована носталгия, базирана върху филтрирани спомени.
Друго си е да ти бъде напомнена, по начин, по който само избрани оригинали могат, една долнопробна действителност и голямата пропаст, която вече те дели от нея.
Друго си е да ти бъде напомнена, по начин, по който само избрани оригинали могат, една долнопробна действителност и голямата пропаст, която вече те дели от нея.
Гост- Гост
Оставням лицемерието настрана, но не и това:
Не е важно кай е по-голям мръсник за мен, важно е човек да знае що е.
Можеш да си отговориш по схемата за педофилите. Кой е по-голям мръсник? Оня болен дето злоупотребява с деца или този дето го подтиква и използва резултата за собствено облагодетелстване разпространявайки продукцията?
Paul Simon написа:По интересното е кой от двамата е по голямият мръсник за теб и колегите ти тук.Този ли който е препостнал нещо касаещо те, от външния форум или този, който го е написал и публикувал там.
Можеш да си отговориш по схемата за педофилите. Кой е по-голям мръсник? Оня болен дето злоупотребява с деца или този дето го подтиква и използва резултата за собствено облагодетелстване разпространявайки продукцията?
Гост- Гост
b.m. написа:Оставням лицемерието настрана, но не и това:Paul Simon написа:По интересното е кой от двамата е по голямият мръсник за теб и колегите ти тук.Този ли който е препостнал нещо касаещо те, от външния форум или този, който го е написал и публикувал там.
ОМ МАНИ ПАДМЕ ХУМ
Мантрата на Буда на състраданието, която пречиства всички отрицателни емоции, водещи до прераждане.
Гост- Гост
Paul Simon написа:
...
Ще ползвам правата си на свободен потребител в СВОБОДЕН ФОРУМ и "опцията" форумите публично място.Ако някой очаква да ме извади от равновесие, като ме провокира да избухна в неприлично държание и гаменщина, за да бъда отстранен, просто ще остарее преди да го дочака този момент
Предварително се извинявам за допуснатите от мен грешки.
Господи колко си зле чадо Симон, пуне годинките не те ли научиха че най-тъпото е да се абиш за думи, казани и забравени от КАЗВАЩИЯ ????? Съгласен съм че в шахмата, най-страшното е ЗАПЛАХАТА от мат , ноооо бъди малко и републиканец, кефи се кугато тепат царо ... бил той и твоя !!!!
До тук разбрах , че си дребна и завислива душичка гутов да пудскача за НИЩООО бе ... бунак !!!!!
Аре пливай пу-течението , кефим ти се !!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Помощ, граждани! написа:врачанино, ти си един безсрамник
Ти пък, той е несръчен "дървар" и вместо баба меца, сам се дялка по телесата и после ока, виде ли ти ме делна с манарчето и ме обиди, рана зарасна льоша дума не !!!! Пък ти се дзвериш, куга съм ГО удряп, куга съв ГО обиждал ... явно дименсия ГО гони !!!!
blag009-
сноб написа:
Някак си чувствам разлика. Ния не клевети, не иска от теб да доказваш, че има сестра, не.... о, наистина се уморявам от тези вечни изяснения на отношенията.
...
С гадже не съм си изяснявала толкова отношенията, колкото ми се налага във форум.....
Снобче, акъл от Блаже ... пиши 90 % истина и бъди в хармония с теб !!!!! Оно тъй и тъй няма да ти поверват, така че ти остава само ДА ИМ СЕ КЕФИШ !!!!
То ако карах като бабата,хаври и т.н. амче то требваше(ех, защо не съм генерал от МВР-то), всите да ги затворим по за 24 ч. в районното, и през 23 ч. 55 м. да ги пускам и пак да ГИ прибирам в другото районно за по 23 ч. 55 м. , я що районни има в България, шъ издеянан пуне една годинка по районните участаци и после , все нещо шъ измися !!!!!!
Както виждаш, варианти много , нооооо една година да се разправам с тия диванета, епа НЕМА да стане яяяяя!!!
Кибик Блаже
blag009-
Една жена написа:Така е, но хората се опознават и променят мнението, отношението и поведението си.chocho написа:Някак си чоглаво се получава, нали ЕЖ?
Не оправдавам човека, но през цялото време пропускате и подигравателното отношение към него от страна на доста млади форумци, които не са имали щастието да пропуснат университета защото баща им е обявен за кулак, нито да прекарат няколко години в затвор и лагер.
Еж, аре аре ти знаеш ли кво е да ти викат куха нога, до 4 отделение и бой да ядеш и накрая да викам ЧЕНГЕТАТА И МЛАДИТЕ СА МИ ВИНОВНИ ????
Тоя поне е живял при майка си и баща си и пак други са му виновни ??????Аре,аре ...
blag009-
Блаже, не е само твоето нещастие.blag009 написа:Тоя поне е живял при майка си и баща си и пак други са му виновни ??????
Има и други препатили хора.
Той нито се е оплаквал във форума, нито е винил някого.
Аре,аре ...
Гост- Гост
Една жена написа:Блаже, не е само твоето нещастие.blag009 написа:Тоя поне е живял при майка си и баща си и пак други са му виновни ??????
Има и други препатили хора.
Той нито се е оплаквал във форума, нито е винил някого.
Аре,аре ...
А туй кво е Еж:
-" Не оправдавам човека, но през цялото време пропускате и подигравателното отношение към него от страна на доста млади форумци, които не са имали щастието да пропуснат университета защото баща им е обявен за кулак, нито да прекарат няколко години в затвор и лагер."
blag009-
Ми това съм го писала аз, не тойblag009 написа:А туй кво е Еж:
-" Не оправдавам човека, но през цялото време пропускате и подигравателното отношение към него от страна на доста млади форумци, които не са имали щастието да пропуснат университета защото баща им е обявен за кулак, нито да прекарат няколко години в затвор и лагер."
Гост- Гост
Една жена написа:Ми това съм го писала аз, не тойblag009 написа:А туй кво е Еж:
Трупай да го вкараме
//руска трупа//
Гост- Гост
Руска трупа ...
Я да трупна аз тук едно служебно съобщение-куиз ..
В кое от форумните чада на Медиапулка майка юнашка днес е бил отбелязан рекорд на всички времена -
31 постинга за цял ден?
1. В 'Медияразгул' на Neuropol
2. В 'Новините' на Безпризорните
3. В Дъра-Бъра на Mediapool
Докато мислите за отговора, чуйте една хубава стара песня:
The Sound Of Silence
Do have a good night.
В кое от форумните чада на Медиапулка майка юнашка днес е бил отбелязан рекорд на всички времена -
31 постинга за цял ден?
1. В 'Медияразгул' на Neuropol
2. В 'Новините' на Безпризорните
3. В Дъра-Бъра на Mediapool
Докато мислите за отговора, чуйте една хубава стара песня:
The Sound Of Silence
Do have a good night.
Гост- Гост
Една жена написа:Ми това съм го писала аз, не тойblag009 написа:А туй кво е Еж:
Но ЕЖ, дал ти е повод да го кажеш !!! Ако кажеш нещо подобно за мен, колкото и да те уважавам, шъ ти пусна една публична бележка ???
blag009-
Повода ми го дадоха други.blag009 написа:Но ЕЖ, дал ти е повод да го кажеш !!!
За теб няма нужда, ти сам си разказа биографията нанайсет пъти
Гост- Гост
Една жена написа:Повода ми го дадоха други.blag009 написа:Но ЕЖ, дал ти е повод да го кажеш !!!
За теб няма нужда, ти сам си разказа биографията нанайсет пъти
И ква ти беше поуката от нея ЕЖ ???????
ЖИВЕЙ И ОСТАВИ ДРУГИТЕ ДА ЖИВЕЯТ !!!!!!
blag009-
Вече крадат и танкове, понеже друго не остана
18.12.2007 10:42
В Сливен е задържан майор Алексей Петров от поделение 24200 – Ямбол, както и немските граждани Т.Й. и М.М.
Само за два месеца - от октомври до декември, тримата са откраднали танк „Майбах”, опитали се да откраднат и втора бойна машина, собственост на Министерството на отбраната.
"Майор Петров, заместник-началник на Седма мобилизационна база, е влязъл във връзка с двама германски граждани и те заедно са успели да извадят един от вкопаните танкове "Майбах", който бил транспортиран до Германия, съобщи началникът на ГЩ на БА ген. Златан Стойков
В Германия колекционерите плащали колосални суми за реликвата.
Според разследващите, България е една от малкото страни, в които все още има от германските танкове „Майбах“, окопани по време на Втората световна война.
Танковете се намирали между селата Мелница и Лесово, Ямболско и по първоначални данни са с изваден стрелкови механизъм.
На тримата е повдигнато обвинение по Наказателния кодекс, задържани са под стража за срок от 72 час
http://www.dnes.bg/article.php?id=45188
Гост- Гост
митницатаааа
По време на Втората световна война “Майбах” T-IV е бил основна бойна единица в германските танкови подразделения. Първоначално танкът е бил конструиран като 18-тонна подържаща машина, предназначена за командирите на батальони, но впоследствие е превъоръжен със 75 мм оръдие, а теглото му е увеличено на 23,5 т.
Екипажът на “Майбах” T-IV се състои от 5 души, дебелината на бронята е 50 мм. Танкът е екипиран и със 7,92 мм картечница. Двигателят на бойната машина е “Майбах” с мощност 300 к.с., което му позволява да развива скорост до 40 км/ч. С едно зареждане той изминава приблизително около 200 км.
През 1938 г. танкът е използван, като една от основните бойни единици при нахлуването в Судетската област, а след това и при нахлуването в Полша през септември 1939 г.
Много от тези танкове са дислоцирани в Северна Африка и на балканския фронт.
На 1 март 1941 г. България подписва Тристранния пакт и влиза във Втората световна война на страната на Германия. По това време армията разполага с общо 98 танка, предимно чешко, британско и френско производство. Към септември 1944 г. в бронираната бригада има около 200 танка от шест различни марки. Танковете “Майбах” са били по-малко от 100 на брой.
така, ясно:
за уникати винаги се намира пазар.
никъде обаче не пише, че германците още тогава са прилагали "стелт" технология при танковете "майбах" - е, защо е повдигнато обвинение само на тримата?
къде са митничарите ?
Гост- Гост
Мая написа:
къде са митничарите ?
кои митничари - германските ли?
разфасован на части, спокойно може да мине за скрап...
нашите
какъв скрап, такъв танк се оказва колекционерска рядкост, ти би ли колекционирал...например бирени капачки, нарязани на конфети
какъв скрап, такъв танк се оказва колекционерска рядкост, ти би ли колекционирал...например бирени капачки, нарязани на конфети
Гост- Гост
Мая написа:нашите
разглобен е изнесен, Мая.
ти да не помисли, че са го карали до Германия по магистралите?
между другото от Митниците обясняват, че когато товарът се движи в рамките на ЕС, не се упражнява митнически контрол...
Мая написа:нашите
Спомням си някакъв бегъл материал, в който разказваха за двамца англичани, притежатели на две такива бойни чудовища, които си изкарали специални разрешения, за да преминат през няколко английски града, плюс поход под Ламанша(странно как е станало транспортирането), от където се запътили към някаква сбирка на откачалници във Франция ... Има ги всякакви ...
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
komarKo написа:Мая написа:нашите
разглобен е изнесен, Мая.
ти да не помисли, че са го карали до Германия по магистралите?
между другото от Митниците обясняват, че когато товарът се движи в рамките на ЕС, не се упражнява митнически контрол...
а, добре.
радвам се, че все пак сте се сетили да ги попитате
сори, обърках те с шефкет
ама ти така компетентно го замести
Гост- Гост
Homan написа:Мая написа:нашите
Спомням си някакъв бегъл материал, в който разказваха за двамца англичани, притежатели на две такива бойни чудовища, които си изкарали специални разрешения, за да преминат през няколко английски града, плюс поход под Ламанша(странно как е станало транспортирането), от където се запътили към някаква сбирка на откачалници във Франция ... Има ги всякакви ...
Братчетке , гледах някакъв филм по Дискавъри - едни юнаци имат поне пет -шест включително и един руски - с месеци си играят ,разглобяват и ги привеждат в движение , май беше на някакъв остров - слагат две три коли на пътя , мачкат с танковете и събират билетчета
Страница 9 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Страница 9 от 10
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите