Вицове
+19
Realistka
HEXE
Boabab
chocho
Робърт Боев
mukla
Homan
(Херувимъ)
(TiUG)
komarKo
Sonia
Лаик
blag009
Помощ, граждани!
(Българанъ)
Логик
Таки
nikiforov
Надя
23 posters
Страница 11 от 16
Страница 11 от 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Вицове
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 21:24; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
Наденька, а каква е позицията на твоята партия по повод годишнината на 10.11.1989? Имам предвид не твой преразказ, а официална публикация. Ако партията ти изпитва финансови затруднения с нейното обнародване, дали не бихте могли да помогнете, като публикувате позицията безплатно във форума на Петьо Камасутрата?
Пак той
За нас 10 ноември остава преди и след. Изведнъж започнахме да гледаме в друга посока, не бих могъл да кажа коя точно, но вече гледахме със собствените си очи, а не чрез това, което диктуваше СССР или СИВ - чисти и твърди канони на Комунистическата партия
Световно първенство на вицове.
Провело се е в Стокхолм. Условието е било вицовете да са общоразбираеми / за всички страни /. Печели Швеция. Германия е на 11-то място. Пускам един бърз превод, за да се убедим какво разбират под "общоразбираеми". Принципно печелят стари концепции.
http://de.news.yahoo.com/blog/allgemein/beitrag/35308/
Този виц е доста близък до вица за Големия и Малкия бил
Немският:
http://de.news.yahoo.com/blog/allgemein/beitrag/35308/
Жител от Стокхолм отишъл на лов патица. Когато вижда една патица, той се цели и стреля. Но птицата попада в двора на един селянин.
"Този птица е моя", казва селянина, тъй като такива са правилата в това населено място.
Ловецът мисли обратното. Селянинът обаче предлага спора да бъде решен, както е прието в страната, придружени с ритник в слабините.
"Който плаче по-малко, ще вземе птицата.
Гражданинът се съгласява. Селянинът го рита страшно в "меките тъкани". Ритнатият пада свит на земята и лежи 20 минути.
Когато се изправя отново, той казва: "Добре, сега е мой ред.
"Не," отвръща селянинът. "Ето, вземете патица."
Този виц е доста близък до вица за Големия и Малкия бил
Немският:
.
Един отишъл на врачка и седнал пред кристалната й топка.
"Какво Виждам - вие сте баща на две деца," казва гадателка.
"Вие си мислите така," казва човекът. "Аз съм баща на три деца.
"Вие си мислите така," отговоря врачката
Тате, тате, какъв беше цвета на комунистите? - Остави ме сега... - Ама тате, какъв им беше цвета на комунистите? - Не ме разсейвай, работя. - Ама кажи бе, тате, вярно ли били червени? - Какви ти червени бе, в сравнение със сегашните направо златни бяха!
В ужасни времена живеем, другари: дефицит на морал, на пари, на идеи и на вицове дори. А навремето Партията се грижеше за всичко, даже да осигурява достатъчно количество вицове за населението.
Времето на социализма, някъде в България, държавно предприятие.
Стопанското, Партийното, Комсомолското и Профсъюзното ръководства, съвместно с органите на Народната милиция и Държавна сигурност провели масова акция по проверка спазване на работното време и трудовата дисциплина.
В резултат на акцията били арестувани трима работници:
Първият арестуван влезнал в предприятието 10 минути преди началото на работното време - обвинили го в шпионаж и диверсия.
Вторият арестуван закъснял с 10 минути - обвинили го в опит да саботира производствения процес.
Третият арестуван спазил на секундата работното време - заподозрели го, че притежава западен часовник.
Времето на социализма, някъде в България, държавно предприятие.
Стопанското, Партийното, Комсомолското и Профсъюзното ръководства, съвместно с органите на Народната милиция и Държавна сигурност провели масова акция по проверка спазване на работното време и трудовата дисциплина.
В резултат на акцията били арестувани трима работници:
Първият арестуван влезнал в предприятието 10 минути преди началото на работното време - обвинили го в шпионаж и диверсия.
Вторият арестуван закъснял с 10 минути - обвинили го в опит да саботира производствения процес.
Третият арестуван спазил на секундата работното време - заподозрели го, че притежава западен часовник.
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
A Greek and Italian were talking one day discussing who had the superior culture. Over coffee the Greek says:"Well, we have the Parthenon."The Italian replies "We have the Coliseum.And, so on and so on until the Greek comes up with what he thinks will end the discussion.With a flourish of finality the Greek says "We in...vented sex!"The Italian replies "That is true, but it was the Italians who introduced it to women."
Боабаб ти ме вдъхнови за един виц
И така , вървели две борчета през полето и виждат едно ГОВЕЖО гувно.
Единия казва:
-Картоф, ако изядеш туй гуно, ШЪ ти дам сто евро.
Напънал Картофа схрускал гуното.
Вървели още малко и видели друго гуно.
Другия казал:
-Тикво, ако изядеш туй гуно , ШЪ ти дам сто евро.
Напънал се Тиквата изял гуното.
Повървели още малко и Картофа окнал:
-Чакй бе, Тикво ква стана тя, я лапнах гуното ТИ ми даде сто евро, после ти излапа гуното ДАДОХ ти сто евро...кво става бе пич?
Тиквата СЕ обадил на ШЕФА и той им окнал:
-Момчета, ВАЖНОТО е да има ОБОРОТ!
Кибик Блаже
Единия казва:
-Картоф, ако изядеш туй гуно, ШЪ ти дам сто евро.
Напънал Картофа схрускал гуното.
Вървели още малко и видели друго гуно.
Другия казал:
-Тикво, ако изядеш туй гуно , ШЪ ти дам сто евро.
Напънал се Тиквата изял гуното.
Повървели още малко и Картофа окнал:
-Чакй бе, Тикво ква стана тя, я лапнах гуното ТИ ми даде сто евро, после ти излапа гуното ДАДОХ ти сто евро...кво става бе пич?
Тиквата СЕ обадил на ШЕФА и той им окнал:
-Момчета, ВАЖНОТО е да има ОБОРОТ!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Може би пък някой да не го знае ...
Пешо си купил най-нови хай-тек очила, с които вижда всички хора голи. Върви той по улицата и се радва на необичайната картина: сваля очилата - хората облечени, слага очилата - всички голи!
Пристигнал в къщи, отишъл в спалнята, а там, на леглото, видял жена си и съседа голи. Сваля очилата - пак голи !
- Тюх, мамка му - провикнал се Пешо - не мина и един час, и очилата се развалиха ...
Пешо си купил най-нови хай-тек очила, с които вижда всички хора голи. Върви той по улицата и се радва на необичайната картина: сваля очилата - хората облечени, слага очилата - всички голи!
Пристигнал в къщи, отишъл в спалнята, а там, на леглото, видял жена си и съседа голи. Сваля очилата - пак голи !
- Тюх, мамка му - провикнал се Пешо - не мина и един час, и очилата се развалиха ...
Той, 1 март, мина ама .... мартеници още се носят, та...
1 март. В кръчмата. Компания "младежи" поръчват:
-Една мартеничка!
Келнера:
- Моля? Какво е това?
От компанията се обаждат:
-Младеж, донеси кана червено и кана бяло вино!
Наздраве, компания!
-Една мартеничка!
Келнера:
- Моля? Какво е това?
От компанията се обаждат:
-Младеж, донеси кана червено и кана бяло вино!
Наздраве, компания!
Двама пияни спират такси:
-Ейш, приятел, ще ни закараш ли тримата до гарата?
- Добре, но къде е третият?
-Що бре, ти няма ли да дойдеш?
-Ейш, приятел, ще ни закараш ли тримата до гарата?
- Добре, но къде е третият?
-Що бре, ти няма ли да дойдеш?
- Скъпи, какъв подарък искаш за рождения си ден?
- Ами, хммм, оръдие
- Абе ти луд ли си? Просто забрави!
- Но, скъпа, така ми се искаше....
- Казах НЕ! Кой командва тук?
- Ти, но ако имах оръдие ...
- Ами, хммм, оръдие
- Абе ти луд ли си? Просто забрави!
- Но, скъпа, така ми се искаше....
- Казах НЕ! Кой командва тук?
- Ти, но ако имах оръдие ...
Пред министерството на здравеопазването се струпала опашка. Случаен минувач пита хората на опашката:
- Тази опашка за направления ли е?
- Не, за министри на здравеопазването!
- Ама, не е ли много голяма?
- А-а-а-а, тя бързо върви!
8 човека от ФБ харесаха вица. Откраднах го, komarKo, този път без да те питам. Да не ми се сърдиш?komarKo написа:
Пред министерството на здравеопазването се струпала опашка. Случаен минувач пита хората на опашката:
- Тази опашка за направления ли е?
- Не, за министри на здравеопазването!
- Ама, не е ли много голяма?
- А-а-а-а, тя бързо върви!
Важното е, че ти си го открил, числото на харесващите го стана 14.komarKo написа:вицът не е мой - "народен" е
Аз Бойко Водачът на Герб и Държавата, Емоционален, Жизнерадостен, Забавен И Йощ КалЕн в Лоши Метереологични Настроения Обещавам: Прашките - Разстроени и Смазани от Твърдите Удари Ф Хранопровода Циклично да Чакат Шамари и Щедри Ъперкъти през Юли и Януари.
Парафраза
Аз, Боян Вундеркиндът, на Гоце Държавника Елитен, Жизнерадостен, Забавен и Йезуитски Компаньон, в Лимото или Мерцедеса, Незаменим Образцов Преводач, Редовен, Скромен, Толерантен, Уникален, Феноменален, Харизматичен като Царски Чиновник, Шармантен, Щедър, .. Ъъъъ .. Юначен и Як !
Аз, Боян Вундеркиндът, на Гоце Държавника Елитен, Жизнерадостен, Забавен и Йезуитски Компаньон, в Лимото или Мерцедеса, Незаменим Образцов Преводач, Редовен, Скромен, Толерантен, Уникален, Феноменален, Харизматичен като Царски Чиновник, Шармантен, Щедър, .. Ъъъъ .. Юначен и Як !
А туй олди няма да го чуете никъде:
The Taky Transfer - Moma Tanaska
Лириката:
Шуби дуби, чупи купи
деба мама, и Обама
Полегнала е Танаска
моме Танаске, Танаске
край лимо'то президентско
моме Танаске, Танаске
и си пие Шардонето
моме Танаске, Танаске.
The Taky Transfer - Moma Tanaska
Лириката:
Шуби дуби, чупи купи
деба мама, и Обама
Полегнала е Танаска
моме Танаске, Танаске
край лимо'то президентско
моме Танаске, Танаске
и си пие Шардонето
моме Танаске, Танаске.
Но не мислете, че Мома Танаска ще я карам а капела. Сега репетираме с миди-триото за музикалния съпровод:
Moma Tanaska
Moma Tanaska
Друго си е с триото.. Ще взема да му добавА и един вибрафон, та да станем един нов Модърн Джез Куортът ....
Moma Tanaska
Moma Tanaska
Малкото крокодилче пита баща си :
- Тате кога ще имам и аз пари ?
- Когато станеш портофел,сине
- Тате кога ще имам и аз пари ?
- Когато станеш портофел,сине
Бай Тошо се обадил от Оня свят на Пирински.
-Кой сега е президент?
Първанов,Гоцето.
-А на НС?
Цецка,от Плевенско.
...-А Мин.-председател?
-Бойко!
-Хе,хе,та аз не съм умрЕл,бе!
-Кой сега е президент?
Първанов,Гоцето.
-А на НС?
Цецка,от Плевенско.
...-А Мин.-председател?