Маестро, музика!
+22
HEXE
(Стоян Христов)
jovina
Homan
marapepelia6ka
Агата
Таки
(anika-1)
blueskies
Boabab
(Ivan)
komarKo
blag009
Логик
(TiUG)
chocho
Надя
Sonia
сноб
(Meli)
nikiforov
Admin
26 posters
Страница 10 от 25
Страница 10 от 25 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25
Re: Маестро, музика!
Водно Колело
http://vbox7.com/play:21f09adf
http://vbox7.com/play:21f09adf
(Стоян Христов)- Брой мнения : 267
Registration date : 21.06.2008
Led Zeppelin-kashmir...the real video
Ей градски благодаря.
Най-после и нещо от моите музикални предпочитания.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
чакай да "позная " още нещоmarapepelia6ka написа:Ей градски благодаря.
https://www.youtube.com/watch?v=Y8OjPag5XWo
или това
https://www.youtube.com/watch?v=gV6noHEd6XE
нещо от моите
чакай да "позная " още нещо
Nirvana не съвсем, ноооо Motorhead в десятката.
Все се каня да те питам името Марин Йорданов говори ли ти нещо?
Все се каня да те питам името Марин Йорданов говори ли ти нещо?
nikiforov написа:"говори "ми
Ей кажи ми, че е жив и здрав. Не съм го виждала от години. А в края на осемдесетте ми беше добър приятел.
Нещо съм много на кеф тази вечер ...
... и поздравявам нощните птици с ей това :
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
IN MEMORIAM
Почина Майкъл Джексън
Mайкъл Джексън е починал в четвъртък вечер (американско време - следобед) в Лос Анджелис, съобщи "Ройтерс", цитирайки информация на телевизия CNN. Каналът включи по телефона около 2:30 часа българско време следователя Фред Корел, според когото смъртта на певеца е била потвърдена след приемането му в болницата, а аутопсията ще бъде направена в петък.
Според коментара на специалния медицински кореспондент на CNN певецът е получил т.нар. cardiac arrest - внезапно спиране на сърдечната дейност. В това състояние органите на тялото спират да получават необходимото количество кислород чрез кръвта и в рамките на минута и половина може да се стигне до сериозни мозъчни увреждания. Специалисти коментираха, че в подобна ситуация е от решаващо значение да има лекарска намеса в рамките на 3 до 5 минути и че в 95% от случаите пострадалият умира, още преди да стигне до болницата.
Към 1 часа след полунощ българско време се появиха първите информации, че Майкъл Джексън е починал, но дълго не бяха потвърдени официално. Агенциите разпространиха новината, че Майкъл е бил откаран в болница в града, след като следобед сърдечната му дейност е спряла, както и дишането му.
CNN дълго съобщаваше, че певецът е в дълбока кома, в каквато е бил докаран в болницата. Около 2:25 часа българско време CNN потвърди смъртта на Майкъл Джeксън, позовавайки се на следовател от Ел Ей. Минути по-късно телевизията включи по телефона следователя Фред Корел, който потвърди новината.
LA Times беше сред първите обявили смъртта на певеца, позовавайки се на официални източници.
Но първият източник на новината беше сайта Tmz.com. Според неговата версия лекарите, които са били повикани и са пристигнали в дома на певеца следобед са установили липса на пулс и той повече не е бил възстановен.
Пред UCLA Medical Center, в който е бил откаран певецът се събира тълпа от негови фенове. Там вече са и някой от роднините на Майкъл. Говорителят на фамилията Джексън Браян Оксън коментира пред CNN в 2:10 часа българско време, че не може да потвърди информацията за смъртта, но знае само, че роднините му в момента плачат.
CNN прави включвания от репортерите си пред дома на Джексън и болницата, в която е бил приет.
"Много тъжна новина" е общият коментар, който се повтаря в световните медии.
Поп легендата беше на 50 години и му предстоеше да изнесе няколко концерта в Лондон след дългогодишно прекъсване.
тук
Mайкъл Джексън е починал в четвъртък вечер (американско време - следобед) в Лос Анджелис, съобщи "Ройтерс", цитирайки информация на телевизия CNN. Каналът включи по телефона около 2:30 часа българско време следователя Фред Корел, според когото смъртта на певеца е била потвърдена след приемането му в болницата, а аутопсията ще бъде направена в петък.
Според коментара на специалния медицински кореспондент на CNN певецът е получил т.нар. cardiac arrest - внезапно спиране на сърдечната дейност. В това състояние органите на тялото спират да получават необходимото количество кислород чрез кръвта и в рамките на минута и половина може да се стигне до сериозни мозъчни увреждания. Специалисти коментираха, че в подобна ситуация е от решаващо значение да има лекарска намеса в рамките на 3 до 5 минути и че в 95% от случаите пострадалият умира, още преди да стигне до болницата.
Към 1 часа след полунощ българско време се появиха първите информации, че Майкъл Джексън е починал, но дълго не бяха потвърдени официално. Агенциите разпространиха новината, че Майкъл е бил откаран в болница в града, след като следобед сърдечната му дейност е спряла, както и дишането му.
CNN дълго съобщаваше, че певецът е в дълбока кома, в каквато е бил докаран в болницата. Около 2:25 часа българско време CNN потвърди смъртта на Майкъл Джeксън, позовавайки се на следовател от Ел Ей. Минути по-късно телевизията включи по телефона следователя Фред Корел, който потвърди новината.
LA Times беше сред първите обявили смъртта на певеца, позовавайки се на официални източници.
Но първият източник на новината беше сайта Tmz.com. Според неговата версия лекарите, които са били повикани и са пристигнали в дома на певеца следобед са установили липса на пулс и той повече не е бил възстановен.
Пред UCLA Medical Center, в който е бил откаран певецът се събира тълпа от негови фенове. Там вече са и някой от роднините на Майкъл. Говорителят на фамилията Джексън Браян Оксън коментира пред CNN в 2:10 часа българско време, че не може да потвърди информацията за смъртта, но знае само, че роднините му в момента плачат.
CNN прави включвания от репортерите си пред дома на Джексън и болницата, в която е бил приет.
"Много тъжна новина" е общият коментар, който се повтаря в световните медии.
Поп легендата беше на 50 години и му предстоеше да изнесе няколко концерта в Лондон след дългогодишно прекъсване.
тук
jovina написа:Почина Майкъл Джексън
Еее признавам се и аз се разплаках.
Майкъл Джексън беше голяма част от моите детски години....
Един цял живот на сцената.. Майкъл пя и танцува за пръв път пред публика на около 8 години (1966) , заедно с братята си от бъдещия състав The Jackson Five. Този запис е отпреди 37 години, когато най-младият Джексън е бил вече на 14 години.
Slide show: Michael Jackson's life in pictures
като е тръгнало ...
Почина Фара Фосет...
гледал съм един музикално -еротичен филм - рисуване с тяло!?
актрисата се "цапаше" с боя , отпечатваше формите си на платно танцувайки ...
- тая актриса ли беше ?
ако греша , моля поправете ме
Почина Фара Фосет...
гледал съм един музикално -еротичен филм - рисуване с тяло!?
актрисата се "цапаше" с боя , отпечатваше формите си на платно танцувайки ...
- тая актриса ли беше ?
ако греша , моля поправете ме
Като заговорихме за гагаузка партия, та се сетих, гагаузите ни имат един много хубав кючек, няма начин да не ви хареса.
На всички приятели и неприятели - весел и безгрижен ден ... понеже моя не е такъв днес!
И дръжте летвата високо, ей
Хе-хе.. Жови ни припомни младините. Това парче е било на мода още когато тя не е била родена.
Последната промяна е направена от Таки на Чет 09 Юли 2009, 10:31; мнението е било променяно общо 1 път
Което не му пречи да ме кефи максимално, надявам се не само менТаки написа:Хе-хе.. Жови ни припомни младините. Това парче е било на мода още когато тя не бе родена.
И мен ме кефи. Но не знам дали кефи много от днешните млади.Което не му пречи да ме кефи максимално
Винаги се мъча да отчета ефекта "младост" в сравненията "сега и преди". Но не мога да се освободя от съмнението, че нито днешната музика, нито днешното кино се сравними с това, на което ние са раздвахме като млади..
По-добре опитай да се освободиш от това съмнение Баща ми обича да казва, че първият признак на остаряването е, когато започнеш да казваш (и най-вече да си мислиш): "ние не бяхме такива, днешните млади не са като нас, когато бяхме млади" ... и т.н. Не че няма моменти, когато и аз изпадам в подобни размислиТаки написа:Винаги се мъча да отчета ефекта "младост" в сравненията "сега и преди". Но не мога да се освободя от съмнението, че нито днешната музика, нито днешното кино се сравними с това, на което ние са раздвахме като млади..
А сега - да си спомним за Бон Скот, който днес щеше да навърши 63г ...
Страница 10 от 25 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25
Similar topics
» Оснабрюк
» Истината и само истината - 2
» Коледа - Нова Година
» Ден за мудурация?
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» Истината и само истината - 2
» Коледа - Нова Година
» Ден за мудурация?