Маестро, музика!
+22
HEXE
(Стоян Христов)
jovina
Homan
marapepelia6ka
Агата
Таки
(anika-1)
blueskies
Boabab
(Ivan)
komarKo
blag009
Логик
(TiUG)
chocho
Надя
Sonia
сноб
(Meli)
nikiforov
Admin
26 posters
Страница 17 от 25
Страница 17 от 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Един велик чудак
Благодаря на HEXE за хубавото изпълнение на колонела. И балетаът му балет, и тромпетът му тромпет... Допълвам концерта с изпълнение на един чудак от нашата младост с Таки, сочен като най-великия фалцет:
Нещо детско за големи
Клипът със свалянето на маските е знаменит! Що ли за техника е използвана?
Исках да поздравя внучетата на Агата с някоя детска песничка. Какво бе учудването ми, когато за "Ринги-ринги-рае" се появи изпълнение на Горан Брегович! Със същата мелодия и същото начало:
Къде ли по света ѝ е произходът на тая залъгалка, научно наричана "броенка"?
Прочее, двете шапенца на снимката с баба си ли са?
Исках да поздравя внучетата на Агата с някоя детска песничка. Какво бе учудването ми, когато за "Ринги-ринги-рае" се появи изпълнение на Горан Брегович! Със същата мелодия и същото начало:
Къде ли по света ѝ е произходът на тая залъгалка, научно наричана "броенка"?
Прочее, двете шапенца на снимката с баба си ли са?
Re: Маестро, музика!
Е, щом е така, ако те подгони Силвио за комунистическа дейност, връщаш се във Варна и се включваш в бранша ..С малко завист...
Аз този бранш го познавам и не бих имала проблеми - на времето освен във филхармонията, свирех в дамски салонен квинтет на Зл. пясъци. И може би се справяхме добре, щом ни изпращаха да свирим на правителствени срещи. Но това, което чухме и записахме във Варна ( върнахме се преди седмица) е на страхотно ниво. Направихме им едно ДВД, което ще подаря на мои колеги...за да чуят как може да се свири за 15 лв. на вечер.Таки написа:Е, щом е така, ако те подгони Силвио за комунистическа дейност, връщаш се във Варна и се включваш в бранша ..С малко завист...
А колкото до Силвио, моята комунистическа дейност сякаш дразни повече бившите ми сънародници, отколкото него...Него го интересува да не го вкарат в затвора и затова би сключил пакт и с дявола (чети комунисти)...
Аз съм в конфликт по-скоро с италианските комунисти, но не е разговор за тази тема.
Това ли е за това лято?
а колкото затова ,че си в конфликт по-скоро с италианските комунисти- нашите те чакат [u]
а колкото затова ,че си в конфликт по-скоро с италианските комунисти- нашите те чакат [u]
Толкова за това лято. Мина и замина. Все още се "връщаме". Както вървят нещата, скоро ще започнем да "идваме"...nikiforov написа:Това ли е за това лято?
А колкото до италианските комунисти, техният комунизъм е доста по-различен от този на нашите. Общо взето няма много общо с антикапитализъм...
Мъчим се да си изясним понятията, но не е много лесно...накрая пресипваме...
Beth Hart -
не бях я слушала, 10х
не бях я слушала, 10х
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Страница 17 от 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Similar topics
» Оснабрюк
» Истината и само истината - 2
» Коледа - Нова Година
» Ден за мудурация?