Маестро, музика!
+22
HEXE
(Стоян Христов)
jovina
Homan
marapepelia6ka
Агата
Таки
(anika-1)
blueskies
Boabab
(Ivan)
komarKo
blag009
Логик
(TiUG)
chocho
Надя
Sonia
сноб
(Meli)
nikiforov
Admin
26 posters
Страница 21 от 25
Страница 21 от 25 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Re: Маестро, музика!
Айде пак - виж се хубаво и не се опитвай да се сравняваш с Бьорк, смешко А за презрамките се консултирай с Късопола ква беше, забравих и името
И внимавай с мръсните презрамки ей, тоя път ти се размина, ама за следващия не отговарям
И внимавай с мръсните презрамки ей, тоя път ти се размина, ама за следващия не отговарям
Последната промяна е направена от jovina на Вто 21 Дек 2010, 20:13; мнението е било променяно общо 1 път
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Е как кой - твоя - дето виси отзад на вратата до хладилника Да го покажа ли на всички, или ще млъкнеш?HEXE написа:jovina написа:Нека Иначе кой ще те види, еле па да те изтъркаHEXE написа:
Това вече се изтърка.
Задължена си ми И виж там ,с ТЕЦ Габрово да уредите нещо
Ти кой шлифер си хванала
jovina написа:Айде пак - виж се хубаво и не се опитвай да се сравняваш с Бьорк, смешко А за презрамките се консултирай с Късопола ква беше, забравих и името
Че си к..ка то се знае ,но си ми безразлична
А и тук си с протекции ... Само дето в приятели избълва доста и за тук.Мога да ти припомня ,а?
Джови, права си. Хич не е смешно. Направо е отврат. Обаче ми стана интересно какво ли ровене пада, докато се добере до нещо с твоя лик. МноУ нездрава любов ко питаш мене.
Кви протекции бе
само щото липсват един, двама изявяващи се като господари на нета егати...
Кви протекции бе
само щото липсват един, двама изявяващи се като господари на нета егати...
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Припомни ми де Обичам да ми припомнят - а за шлифера кво стана - да показвам ли? Барабар с трите вида мръсни презрамки, дето се показват? Че на клипчето не се виждат хубаво? Ама ако не искаш- няма деHEXE написа:jovina написа:Айде пак - виж се хубаво и не се опитвай да се сравняваш с Бьорк, смешко А за презрамките се консултирай с Късопола ква беше, забравих и името
А и тук си с протекции ... Само дето в приятели избълва доста и за тук.Мога да ти припомня ,а?
Ама МАрианче, що така гадно изглеждаш на това клипче??? Хората обикновено се усмихват около празниците - а ти една такава намръщена, с размазан грим ... бе направо повлекана ... на можа ли няква друга снимчица да си избереш така, виж се колко си грозна... поне да се беше сресала ... ужас:
Сега с мене ли искаш да се сравняваш????
Сега с мене ли искаш да се сравняваш????
ъъъъ за тея, дето не знаят кое е Марианчето Недялкова, дето ни играе на горното клипче - това е HEXE-to от Габрово
jovina написа:Припомни ми де Обичам да ми припомнят - а за шлифера кво стана - да показвам ли? Барабар с трите вида мръсни презрамки, дето се показват? Че на клипчето не се виждат хубаво? Ама ако не искаш- няма деHEXE написа:jovina написа:Айде пак - виж се хубаво и не се опитвай да се сравняваш с Бьорк, смешко А за презрамките се консултирай с Късопола ква беше, забравих и името
И двете сте еднакви,изгониха ви от де ли не.Е тук може да сте на мястото си ,но докато сте тук активността доста ще намалее Живейте!Ела да ми изпереш презрамките мъ..шо
Ти ли, бе душко? Ах каква сиииииииииииии
Аз пък имам само 2 мейла и няма как да се регистрирам ... записах се с мейла на Мирката, ама тя отиде на урок и няма как да се активирам но може и да не ме активират, щото съм дала ник jovin - пусто като съм си го харесала този ник, не мога да го сменя с друг .
jovina написа:
Ти ли, бе душко? Ах каква сиииииииииииии
Аз пък имам само 2 мейла и няма как да се регистрирам ... записах се с мейла на Мирката, ама тя отиде на урок и няма как да се активирам но може и да не ме активират, щото съм дала ник jovin - пусто като съм си го харесала този ник, не мога да го сменя с друг
Сега съм момченце. Специално си направих нов мейл още стъпвам по терлички и да си призная правя го по скоро по навик. Скучно е там. Рака си говори сам като гледам и Сикор. Повече копи/пейст няма диалог нещо.
.
Гост
Гост
И квоооо ???? това какво ше рече, нещо не разбирамHEXE написа:Ти ли, бе душко? Ах каква сиииииииииииии
Аз пък имам само 2 мейла и няма как да се регистрирам ... записах се с мейла на Мирката, ама тя отиде на урок и няма как да се активирам но може и да не ме активират, щото съм дала ник jovin - пусто като съм си го харесала този ник, не мога да го сменя с друг .
Ааааа ... аз пък тамън се зарадвах, че Надето не ме е забравила Нищо де, прати и специални поздрави и и предай молбата ми да поеме временно салона - ама не като миналата година, когато и го оставих, докато бях на конгреса в Амстердам
А МОМО що вика, че заради нея ни няма нас с Марето? Да не би педерунгела сикорски да и е прехвърлил админските права? (простете за нецензурния ми език, но не мога по друг начин да наричам един меко казано НЕПОЧТЕН човек!)
Егати ченгесарските похвати. Ясно от кой си го прихванала това, но не разбирам като толкова те дразним, защо изобщо се занимаваш с нас. Не бях влизала с месеци тук. Само, че и моят ник написа преди дни. Липсвам ли ти, кво? А клипа, който пусна на Джови тази вечер, само доказва нестихващият ти към нея интерес. Жалка си вече.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
A лаика що за птица е? Нещо не мога да го "усетя" ... но фактът, че е уважаван член на ригасовия боклукчарник, като че ли не го прави особено стойностен... Смътно си спомням, че нещо се заяждаше с мен в МПФ, но откровено казано не е оставил никаква следа в съзнанието ми ....
Оооо това е много миличкоооо )))HEXE написа:Ааааа ... аз пък тамън се зарадвах, че Надето не ме е забравила Нищо де, прати и специални поздрави и и предай молбата ми да поеме временно салона - ама не като миналата година, когато и го оставих, докато бях на конгреса в Амстердам
А МОМО що вика, че заради нея ни няма нас с Марето? Да не би педерунгела сикорски да и е прехвърлил админските права? (простете за нецензурния ми език, но не мога по друг начин да наричам един меко казано НЕПОЧТЕН човек!)
Чудесна си, Марианче, наистина съм го забравила това!!! Дай още ))
Е ти кво искаш??? Я нека да пусне още де На мен ми е забвано, предполагам и на другитеmarapepelia6ka написа:Егати ченгесарските похвати. Ясно от кой си го прихванала това, но не разбирам като толкова те дразним, защо изобщо се занимаваш с нас. Не бях влизала с месеци тук. Само, че и моят ник написа преди дни. Липсвам ли ти, кво? А клипа, който пусна на Джови тази вечер, само доказва нестихващият ти към нея интерес. Жалка си вече.
А иначе то ясно, че сме и трън в гъза, остави я да си го чеше, не бъди лоша
То и аз много неща искам ...чак толкова не съм закъсала, че да се моля, еле па на сикор да ме пусне в компанията на смрадливи раци, момици и т.п. ....нямам думи ... то бива бива комплексарщина, ама туй верно надмина и ригасовата
Тенкс, ... и сори, ако съм досадила .
Гост
Гост
Кой е тоя гост, ма какоHEXE написа:То и аз много неща искам ...чак толкова не съм закъсала, че да се моля, еле па на сикор да ме пусне в компанията на смрадливи раци, момици и т.п. ....нямам думи ... то бива бива комплексарщина, ама туй верно надмина и ригасовата
Тенкс, ... и сори, ако съм досадила .
Гост
Гост
Я дай по-конкретно де, недей така евфимерно
добре, ТакиТаки написа:След малко ще има интересен "Референдум" по БНТ. Препоръчвам го!
e: Дискусии по други форуми
by ... on Сря Юни 25, 2008 9:25 pm
.jovina написа:
Иска да му се молиш...
То и аз много неща искам ...чак толкова не съм закъсала, че да се моля, еле па на сикор да ме пусне в компанията на смрадливи раци, момици и т.п. ....нямам думи ... то бива бива комплексарщина, ама туй верно надмина и ригасовата
Тенкс, ... и сори, ако съм досадила
Боклуците няма да се свършат - се ла ви. .
Ама само да питам Марианчето, дали иска да и пусна това клипче и във фейса ..то не , че няма да го пусна де, ама друго си е, ако е с одобрението на титулярката все пак
Ама глейте к'ва е сладуранка беееееееееее
Марианчееее ...HEXE написа:e: Дискусии по други форуми
Mariana написа:
Иска да му се молиш...
Това е твой проблем.На мен ми е все едноjovina написа:Ама само да питам Марианчето, дали иска да и пусна това клипче и във фейса ..то не , че няма да го пусна де, ама друго си е, ако е с одобрението на титулярката все пак
jovina написа:Марианчееее ...HEXE написа:e: Дискусии по други форуми
Mariana написа:
Иска да му се молиш...
Тук вече обърка ,не аз- вие плюхте ,всички и за всичко
Страница 21 от 25 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Similar topics
» Оснабрюк
» Истината и само истината - 2
» Коледа - Нова Година
» Ден за мудурация?
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» Истината и само истината - 2
» Коледа - Нова Година
» Ден за мудурация?
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде