Румен Петков, представител на породата - комунист!
+9
Надя
Sonia
nikiforov
Таки
Boabab
chocho
Лаик
komarKo
(Nino)
13 posters
Страница 2 от 5
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Румен Петков, представител на породата - комунист!
Известните в близкото минало рекетьори-лидери застават зад Румен Петков. Симбиоза между породата на българските комунисти и породата на криминалните престъпници. Едните вървят ръка за ръка с другите. Докато се слеят в едно.
(Nino)- Брой мнения : 31
Registration date : 01.04.2008
Комунистическа пошлост!
Соня, аз наистина не разбирам как можеш да паднеш толкова ниско, че дори да намираш за "духовита" тази пошлост! Виждам, че си я поместила за четвърти път! На картината е изобразен канибал, който яде плачещо бебе и нищо друго! Да наричаш това "духовито", за мен означава пълна липса на духовност! Мога само да те посъветвам да си направиш картинката на значка и с нея да излизаш на концерти. Вероятно всички италиански комунисти ще изпаднат в делириум! Нещо повече, когато прочетеш, че някакво американско сдружение е обвинило комунистите, че изнасилват деца, поръчай си картина, на която един левент е опънал десетгодишно момченце. Такава картина не само мощно ще изобличава клеветниците на най-светлата идеология - комунизма, но и ще бъде оценена от твоите съпартийци като "удачна ирония". Жалко е, но никак не е чудно, че вече сте две комунистките в този форум, които изповядвате "естетиката" на Илзе Кох!Sonia написа:... аз снимката я намирам духовита. Даже си мислех дали да я сложа като аватар, предвид членството ми в италианска комунистическа партия.
Впрочем, дали пък обожаваният от теб канибал е само художествен образ? Дали ако се разровим из съветските архиви, няма да открием преки свидетелства за канибализма в Украйна през 30-те години, когато най-вероятно е имало и комунисти, които са яли деца!
"Bкусно..."
Логик, изпратих тази снимка на всички мои приятели със заглавие "вкусно".
Странно, никой от тях не намери да съм паднала "толкова ниско". Може би и те да са погледнали на снимката от ниско ниво - ниво на музиканти, на професори в Университета в Падуа, на инженери...хора без всякаква чувствителност и с канибалски наклонности.
Може би държиш да им кажа какво мислят за тях българските интелектуалци ?
Само че аз от кои интелектуалци ще съм в случая? Досега винаги съм се считала за представител на българската култура. И винаги е било отчитано доброто ми интелектуално ниво. Сигурно, защото погледнато отдолу...
P.S Усещам силна доза антикомунизъм в теб. Нали знаеш докъде мога да стигна, ако тръгна по твоята логика:
комунисти = канибали / анткомунисти =........?
Соня
Странно, никой от тях не намери да съм паднала "толкова ниско". Може би и те да са погледнали на снимката от ниско ниво - ниво на музиканти, на професори в Университета в Падуа, на инженери...хора без всякаква чувствителност и с канибалски наклонности.
Може би държиш да им кажа какво мислят за тях българските интелектуалци ?
Само че аз от кои интелектуалци ще съм в случая? Досега винаги съм се считала за представител на българската култура. И винаги е било отчитано доброто ми интелектуално ниво. Сигурно, защото погледнато отдолу...
P.S Усещам силна доза антикомунизъм в теб. Нали знаеш докъде мога да стигна, ако тръгна по твоята логика:
Соня
Соня,
като се замисля, на твоя "комунизъм" приляга точно "антикомунизъм" `ала МПФ,
сега, само не казвай, че монетата ти няма обратна страна...
Просто комунистите, с които общувам са интелектуалци и имат чувство за хумор.Не ми се е случвало да се заглеждам в обратната им страна...komarKo написа:Соня,
Sonia
Sonia написа:Поредната разлика между мен и теб: аз снимката я намирам духовита. Даже си мислех дали да я сложа като аватар, предвид членството ми в италианска комунистическа партия. Но при това положение...ще се замисля...Логик написа:Соня, извинявай, но не е ли прекалено да публикуваш трети път тая гнусна снимка? Всеки аргумент трябва да има някаква мярка - едва ли въпросното Society е показало подобна снимка. Правиш го ти. Специално за Щатите трябва да знаеш, че авторът на този долнопробен фотос ще бъде осъден за малтретиране на ревящото детенце. Засрамете се малко във вашата защита на комунизма, дявол да го вземе!Sonia написа:В Щатите, в John Birch Society, до 1978 г. са преподавали, че комунистите ядат деца.
P. S. При добро желание - макар и трудно - могат да се открият снимки на комунисти, убиващи деца, както и на деца, умрели от глад заради комунисти.
P.S. При добро желание - много лесно- могат да се открият снимки на капиталисти - десни демократи, убиващи деца, както и на деца, умрели от глад заради капиталисти - десни демократи. Достатъчен е един бегъл поглед върху Ирак...
Сонче, зная че те друса Стокхолмският синдром !!!!! Моля те не преигрявай !!!!! Бъди коректна и...обещаваме, че "...няма да дълбаеме с длетото тънко(на садизма) в твоето сърце"!!!
Все пак когато жертвите на КАПИТАЛИЗМА, все пак стигнат и на половина от жертвите на КОМУНИЗМА, съм гутов да разговарям с теб на тема комунизъм, бродещ призрак и т.н. цензор... жаргони!!!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Nino написа:Известните в близкото минало рекетьори-лидери застават зад Румен Петков. Симбиоза между породата на българските комунисти и породата на криминалните престъпници. Едните вървят ръка за ръка с другите. Докато се слеят в едно.
Нино, разлика м/у криминалните престъпници и комунистите е някакви си ТАМ дестки милиона жертви !!!!
Така, че не обиждай криминалните престъпници ... все пак са хора, или по точно вълци единаци !!!!
Бъди резонен в преценките и не ОНЕВИНЯВАЙ КОМУниски, КОМУвисоки!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Жертви...на година умират от глад и болести между 40 и 60 милиона. Ти на чия сметка ги слагаш, при положение, че комунизъм никога не е имало, а това, което на Запад наричат "комунизъм", вече го няма, а милионитe жертви продължава да ги има?blag009 написа:
Сонче, зная че те друса Стокхолмският синдром !!!!! Моля те не преигрявай !!!!! Бъди коректна и...обещаваме, че "...няма да дълбаеме с длетото тънко(на садизма) в твоето сърце"!!!
Все пак когато жертвите на КАПИТАЛИЗМА, все пак стигнат и на половина от жертвите на КОМУНИЗМА, съм гутов да разговарям с теб на тема комунизъм, бродещ призрак и т.н. цензор... жаргони!!!!!!
Кибик Блаже
Ако в този аспект антикапиталист = комунист, аз съм второто. Но не ми приписвай чужди жертви...
Румен Петков и днес си е Министър на Вътрешните Работи. Супер е нали?
Чувство за хумор или липса на чувство?
Не виждам никаква база за обсъждане на тази тема. Както на човек без чувство за хумор не мога да обясня смешното в един виц, така и на човек с извратен хумор не мога да обясня, че това, на което се смее, е пошло. Напълно излишно е да се намесва "интелектуалното ниво" - един професор също може да е простак в шегите си. Съвсем излишно е да се намесват и политическите възгледи - познавам много комунисти с изтънчено естетическо чувство. Както познавам и "комунисти", които се съревновават в простотията с бичуваните от тях (т. е. от вас) "антикомунисти".Sonia написа:Логик, изпратих тази снимка на всички мои приятели със заглавие "вкусно".
P.S Усещам силна доза антикомунизъм в теб.
Един ден, когато имаш внуче, накарай зет си да направи сандвич с бебето и го снимай как го яде. Преди това обаче нека хубаво го разплаче! "Вкусно!"
Aрогантност
Най-после да намерим едно общо мнение! Надявам се да бъдеш верен на мъжката си дума и да се въздържаш от оценки за чувствителността ми, които в случая граничат с арогантност.Логик написа:
Hе виждам никаква база за обсъждане на тази тема.
А какво значи да си комунист в Италия, а не в България, мисля, че вече бях обяснила....
P.S. Дъщеря ми е изпратила въпросната духовита снимка на всичките си приятели. Един ден, когато пристигне внучето, бъди сигурен, че до зет ми не би се стигнало, подобна снимка би направила тя, самата, с нейната чувствителност:
https://www.youtube.com/watch?v=KOyzupYqNNs
https://www.youtube.com/watch?v=E8wNOcxtxY8
https://www.youtube.com/watch?v=QMKlbEOTD24
Сукалчето на БКП в миналото, а днес вожд в БСП направи МВР съдружник на криминални, икономически и политически престъпници. Отлични действия извършва Румен Петков и с тях радва българските комунисти.
Таки,
докога ще търпиш негодникът Иван Атанасов - Чосич да се лигави в Един Свободен Форум?
щото аз няма да търпя това извращение.
докога ще търпиш негодникът Иван Атанасов - Чосич да се лигави в Един Свободен Форум?
...негодникът Иван Атанасов - Чосич
Ти откъде занеш, че е той - Чосич заяви че е зает за форуми - нима си забравил ?
chocho написа:Ти откъде занеш, че е той - Чосич заяви че е зает за форуми - нима си забравил ?
прав си - сигурно е баба му
komarKo написа:chocho написа:Ти откъде занеш, че е той - Чосич заяви че е зает за форуми - нима си забравил ?
прав си - сигурно е баба му
Не бе - сериозно питам - щото ако си прав - ще трябва наистина да си преоценя уменията за оценка на хората
Таки, докога ще търпиш ...
Гласуването в полза на членството на Българанъ/Рино е създало прецедент. Моля желаещите отстраняването на форумни членове да следват този прецедент.
Напомням също съвета "Не правете като тях, да не станете за смях". Кой го беше тиражирал ? ?
Напомням също съвета "Не правете като тях, да не станете за смях". Кой го беше тиражирал ? ?
Последни новини - другарят Шадрафан Секиш щял да си подаде оставката, когато ЕС се разпаднел.
komarKo написа:Таки,
Аз лично не пиша във форуми, където има патки и Тъпичи...
Питайте Тъпич, кога ще смени модераторския екип на стария Медияпул?
питам се защо това менте имитира именно стила на атанасов - защото последния е независим професионално, защото има нормално семейство, приятели?
Аз лично не пиша във форуми, където има патки и Тъпичи... (Boabab)
Напълно те разбирам. Не всеки форум може да предложи компанията на Бабата, Гном и Рино..
Ален дамски глас от залата: - Компанията на Рино се търси и предлага във всеки форум!
Ален дамски глас от залата: - Компанията на Рино се търси и предлага във всеки форум!
Помощ, граждани! написа:питам се защо това менте имитира именно стила на атанасов - защото последния е независим професионално, защото има нормално семейство, приятели?
ако деперсонализираме проблема, по-интересно е защо И това менте се крие зад антикомунизЪма...
в МПФ се вижда добре докъде води тая мимикрия
komarKo написа:Помощ, граждани! написа:питам се защо това менте имитира именно стила на атанасов - защото последния е независим професионално, защото има нормално семейство, приятели?
ако деперсонализираме проблема, по-интересно е защо И това менте се крие зад антикомунизЪма...
в МПФ се вижда добре докъде води тая мимикрия
Бе в МПФ анти-комунизЪма си беше автентичен... Май...
Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Истината и само истината - 2
» Новини от Италия
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Икономика
» Новини от Италия
» Място за изритани от гевезето Реалистка люде
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Икономика
Страница 2 от 5