Обама или МакКейн ?
+6
Логик
Надя
komarKo
Таки
nikiforov
Admin
10 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Кого предпочитате за президент на САЩ?
Обама или МакКейн ?
Анонимна анкета. Коментарите са добре дошли, но не са задължителни.
Анкетата приключва утре в 23:59 !
Анкетата приключва утре в 23:59 !
Re: Обама или МакКейн ?
забравих да отбележа ,гласувах , че Обама ще загуби !
ще коментирам ако позная , иначе е тракане по клавишите
ще коментирам ако позная , иначе е тракане по клавишите
забравих да отбележа ,гласувах , че Обама ще загуби !
Все едно че не си гласувал..
Оти въпросът не е "кой ще спечели" (или загуби) , а "кой предпочитате да спечели" ! ! На тези два въпроса е съвсем допустимо да се дадат различни отговори, но не и да се заменя единият въпрос с другия..
Оти въпросът не е "кой ще спечели" (или загуби) , а "кой предпочитате да спечели" ! ! На тези два въпроса е съвсем допустимо да се дадат различни отговори, но не и да се заменя единият въпрос с другия..
Предпочитание и " проекция на победа "
По принцип, въпросът "кой мислите, че ЩЕ спечели" е еднакво важен с въпроса "кой искате ДА спечели" . Поне у нас, първият въпрос се нарича "проекция на победа" от социолозите.
Аз мислих да обединя двата въпроса в анкетата ( това е технически възможно* ) , но реших да не я усложнявам излишно.
Извинявам се на всички, на които съм предизвикал (или ще предизвикам) дискомфорт с тази анкета.
* Тогава се предлагат 6 отговора:
- Искам Обама, ще спечели Обама
- Искам Обама, ще спечели МакКейн
- Искам МакКейн, ще спечели Обама
- Искам МакКейн, ще спечели МакКейн
- Все ми е едно, ще спечели Обама
- Все ми е едно, ще спечели МакКейн
И отново се извинявам ..
Аз мислих да обединя двата въпроса в анкетата ( това е технически възможно* ) , но реших да не я усложнявам излишно.
Извинявам се на всички, на които съм предизвикал (или ще предизвикам) дискомфорт с тази анкета.
* Тогава се предлагат 6 отговора:
- Искам Обама, ще спечели Обама
- Искам Обама, ще спечели МакКейн
- Искам МакКейн, ще спечели Обама
- Искам МакКейн, ще спечели МакКейн
- Все ми е едно, ще спечели Обама
- Все ми е едно, ще спечели МакКейн
И отново се извинявам ..
Мисля, че е интересно да се прочете и мнението ...
.. на нашия бивш съфорумец и експерт по ибриците, г-н Кальчевъ:
Обама иска да ми бърка в джоба, за да преразпределя това, което аз скъм заработил и продължавам да заработвам, за да даде от моето на хора, които не са способни или не искат да работят. Обама ще се опитва да ликвидира средната класа -- тя винаги е била трън в очите на марксистите. Обама иска да преговаря с диктатори и разбойници, за да бъде Америка слаба, каквато е била винаги, когато начело е бил президент от Демократическата партия. Това не отговаря нито на моите лични интереси, нито на интересите на на американското общество. Америка преживя най-слабия си президент пред последните 150 години -- Джими Картър. Тя ще оцелее дори ако Обама влезе в Белия дом за четири години, но тогава гарантирано през следващите 3-4 мандата след него там ще има републиканци. Аз продължавам да разчитам, че ще надделее здравият разум и Америка ще избере не един добър шоумен, който обаче е безпомощен, когато угасат екраните, от които чете популистките си текстове, а ще избере този, който знае какво и как да прави като президент. А кого харесват в Монреал или в Кунцево край Москва хич не ме интересува. Разбираемо е, че хора, чийто държавен глава е агент Гоце от Сирищник и премиерът им се казва Сергей Дмитриевич, искат да ми натресат Барак Хюсеинович. Аз си имам по-добър избор.
Справка в списъка на президентите на САЩ
Тоя знае ли изобщо какво говори? По какви мерки Америка е била "слаба", когато са я управлявали демократите-президенти Франклин Делано Рузвелт (12 години президент!, преодоляване на икономическата депресия, спечелване на Втората световна война), Хари Труман (производство на атомната и водородната бомба, Корейската война) и Джон Кенеди (Кубинската криза), а "силна", когато са я управлявали президентите-републиканци Ричард Никсън и Джералд Форд?... за да бъде Америка слаба, каквато е била винаги, когато начело е бил президент от Демократическата партия.
Логик написа:
....
Тоя знае ли изобщо какво говори?
....
знае, знае, и затова се е погрижил да направи така, щото никой да не може да му отговори, каквато и тъпня да напише.
само бурни, нестихващи ръкопляскания
Корекция
В голяма степен е така, но не напълно.знае, знае, и затова се е погрижил да направи така, щото никой да не може да му отговори, каквато и тъпня да напише.
1. Реалистка и Гаджока могат и му отговарят.
2. Една жена може, но НЕ МУ отговаря.
С последната дама аз и Калчевъ сме в един странен синхрон/антисинхрон.. Тя винаги е свободна, когато трябва да отговаря на мен, а винаги е страшно заета, когато трябва да отговаря на Калчевъ ..
Последната промяна е направена от Таки на Вто 04 Ное 2008, 12:52; мнението е било променяно общо 1 път
хрумна ми да напиша един мейл до г-жа Стояна Георгиева, да я питам защо ми отказва достъп да пиша в нейния форум...
хрумна ми да напиша един мейл до г-жа Стояна Георгиева ...
Ще ти отговори мъжката й секретарка, г-жа Калчева ..
komarKo написа:хрумна ми да напиша един мейл до г-жа Стояна Георгиева, да я питам защо ми отказва достъп да пиша в нейния форум...
пак стигнахТЕ до мераци за писане там...................
няма лечение, ей!
Поли, като си заговорила за "мераци" , да си спомняш случайно етимологията на "мудурация" ?
Щото ако не си я спомняш, мога да ти я припомня ...
Щото ако не си я спомняш, мога да ти я припомня ...
Задочни репортажи
Затуй Калчевъ е престУпник.. Защото не позволява на мен и на други добри хора да пропишат в МпФ и да утешат милата, крехката Белла.. Ами ако й се случи нещо на женЪтЪ .. ? ?Ох, вече е почти сигурно, че Барак Обама ще е 44-ия американски президент.
Преживявам го много тежко ! (bella)
"Червени" стискат палци на Обама
Социалистът Иво Атанасов отиде чак до САЩ, за да си купи тениска на тъмнокожия сенатор.
----------------------------------------------
Само тъй, никакъв социализъм, как иначе щеше да идеш чак до САЩ да си купиш тениска!
сноб написа:komarKo написа:хрумна ми да напиша един мейл до г-жа Стояна Георгиева, да я питам защо ми отказва достъп да пиша в нейния форум...
няма лечение, ей!
нещо май не си разбрала - става дума за възможността за писане
Вонящо ДСБ!
От 530 км по въздушна линия ( София - Атина ) ми завоня на ДСБ. На тази характерна и тъй просташка арогантност не може да й се сбърка политическият профил ...Социалистът Иво Атанасов отиде чак до САЩ, за да си купи тениска на тъмнокожия сенатор.
Таки написа:От 530 км по въздушна линия ( София - Атина ) ми завоня на ДСБ. На тази характерна и тъй просташка арогантност не може да й се сбърка политическият профил ...Социалистът Иво Атанасов отиде чак до САЩ, за да си купи тениска на тъмнокожия сенатор.
то Иво и Атанас са си лика-прилика,но първия май беше от една друга партия
Добре, че е Иван Костов и ДСБ, че то иначе с кого другиго ще се оправдавате, когато сгрешите?!Таки написа:От 530 км по въздушна линия ( София - Атина ) ми завоня на ДСБ. На тази характерна и тъй просташка арогантност не може да й се сбърка политическият профил ...Социалистът Иво Атанасов отиде чак до САЩ, за да си купи тениска на тъмнокожия сенатор.
Говори се, че Иво Атанасов е един от най-честните социалисти, щом той може да си позволи да ходи до Щатите за щяло и нещяло, може ли някой да си представи какво правят другите?!
Таки, я попитай Соня, какво ще каже за толкова харесвания от теб модерно "ляв"евентуален Президент на Щатите г-н Обама?"Госпожо Мекълдауни, ще трябва да работите агресивно, за да гарантирате, че отстъплението от демокрацията, което се случи в някои други части на Източна Европа, няма да се повтори в България", заяви сенатор Обама.
Продължава да ми вони на ДСБ ...
И до Италия завоня на ДСБ ...щом той може да си позволи да ходи до Щатите за щяло и нещяло
Да влезе пехливанин Логик, виден борец срещу "комунизма" ... С гръб към камерата - "комунизмът" ..Таки, я попитай Соня ...
Успешна визита
Таки написа:И до Италия завоня на ДСБ ...щом той може да си позволи да ходи до Щатите за щяло и нещялоДа влезе пехливанин Логик, виден борец срещу "комунизма" ...Таки, я попитай Соня ...
Иво Атанасов пипна бика на Уолстрийт
Автор вестник Вяра
24 юни 2008
Кюстендилският депутат Иво Атанасов се завърна от САЩ, където има срещи в Пентагона, в Държавния департамент във Вашингтон и в ООН в Ню Йорк.
Според кюстендилския депутат визитата на премиера Сергей Станишев в САЩ е била много успешна. "Не съм от хората, които за щяло-нещяло хвалят Станишев, каза пред репортер на “Вяра” Иво Атанасов, но с очите си видях топлото отношение към него в Америка. Абсолютно всички, с които разговарях на приема по повод посещението, състоял се в новата сграда "Нюзеум" на Пенсилвания авеню във Вашингтон - и американци, и българи, оцениха високо тези важни за двустранните отношения контакти между САЩ и България".
Ами нали после някой трябва да похвали Премиера, кой друг ще го направи, освен г-н Атанасов, на когото може и трябва да се вярва, щото е честен ?!
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Истината и само истината - 2
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Икономика
» 20 години Преход
» тъпни от виртуалното ...
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Икономика
» 20 години Преход
» тъпни от виртуалното ...
Страница 1 от 3