Обама или МакКейн ?
+6
Логик
Надя
komarKo
Таки
nikiforov
Admin
10 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Кого предпочитате за президент на САЩ?
Не мога да не цитирам и "нашия" Сашко Паунов
На това мнение е и комунистът Александър Паунов. “Със сърцето си съм за Обама, защото е демократ, по-ляв. А с разума си съм за Маккейн, защото той ще продължи войната и така по-бързо ще доведе до разпадане на Щатите”, обяви той. Според него все пак победителят ще бъде чернокожият сенатор от Илинойс. “Иначе с Маккейн Америка ще продължи да се разпада с глупавите войни, които води. Но явно ще има промяна”, смята Паунов.
Позитивност ..
Ами така трябва: хората да си хвалят своите! А не ден и нощ да пикаят по другите и това да наричат "политическа дейност" .. !Ами нали после някой трябва да похвали Премиера, кой друг ще го направи, освен г-н Атанасов, на когото може и трябва да се вярва, щото е честен ?!
Я похвали и ти някои свои .. Постни имена на заслужили другари, снимки от ваши публични прояви ...
И Паунов ли е десебар ?Не мога да не цитирам и "нашия" Сашко Паунов
Re: Обама или МакКейн ?
Аз моите съидейници съм ги хвалела и критикувала където трябва и когато трябва. Публични прояви скоро не сме имали, защото хората не ни вярват, те вярват сега само на "Атака", ГЕРБ, БСП, ДПС, може би ще повярват и на коалицията "НАПРЕД", но за комунисти, при това истински никой и дума не ще да чуе!Таки написа:Ами така трябва: хората да си хвалят своите! А не ден и нощ да пикаят по другите!Ами нали после някой трябва да похвали Премиера, кой друг ще го направи, освен г-н Атанасов, на когото може и трябва да се вярва, щото е честен ?!
Я похвали и ти някои свои .. Постни имена на другари, снимки от ваши публични прояви ...
И Паунов ли е десебар ?
Не, той е от Коалиция за България. Единственият "комунист" в Парламента. Неговата партия участва самостоятелно само на местни избори.
Ако въобще има надежда този свят да бъде спасен, естествено - Обама...
Отговор н.1: - Искам Обама, ще спечели Обама
Временен резултат
5 за Обама
1 за МакКейн
3 без предпочитание
Никифоров е гласувал погрешно "за МакКейн" , мислейки, че въпросът е "кой ще бъде избран" , а не "кой искам да бъде избран" . Той не е за никой от двамата. Не разбрах дали Соня е гласувала по-рано. Защото "5" си стои отдавна.
1 за МакКейн
3 без предпочитание
Никифоров е гласувал погрешно "за МакКейн" , мислейки, че въпросът е "кой ще бъде избран" , а не "кой искам да бъде избран" . Той не е за никой от двамата. Не разбрах дали Соня е гласувала по-рано. Защото "5" си стои отдавна.
Той ще изтегли войските от Ирак, за да ги прати в Грузия.Sonia написа:Ако въобще има надежда този свят да бъде спасен, естествено - Обама...
Аз избрах Обама...
... на чисто расова основа. Смятам, че повече от двеста години "бяло" управление са достатъчно основание президентът да бъде (като) Обама.
Таки написа:5 за Обама
Лаик за МакКейн - за баланс, но и за джакпота
3 без предпочитание
.
Адвокатът е на своя пост !
Като адвокат на дявола, аз съм принуден да приветствам горещо тази мотивировка. Според която, след 130 години "българско" управление, време е Първанов да бъде наследен от президент (като) турчин !Аз избрах Обама на чисто расова основа. Смятам, че повече от двеста години "бяло" управление са достатъчно основание президентът да бъде (като) Обама.
Платена публикация
То се разбра, че при мириканците изобщо няма "ден за размисъл" , но нито забрана за агитация в самия изборен ден. Поради което научавам, че МакКейн, към куража на когото изпитвам силна симпатия, смятал да обикаля и днес из разни щати ...
При това положение не се чувствам вече обвързан и предлагам (отново) едно клипче, посветено на предпочитания от мен кандидат. Жалко че я няма Жовинка, та да му изтанцим и едно латино ...
Но моята балансирана политика не ми позволява да лиша публиката и от едно изпълнение на Сара Пейлин, издържано в къде по-модерния стил на песните - рецитативи на Курт Вайл ..
При това положение не се чувствам вече обвързан и предлагам (отново) едно клипче, посветено на предпочитания от мен кандидат. Жалко че я няма Жовинка, та да му изтанцим и едно латино ...
Но моята балансирана политика не ми позволява да лиша публиката и от едно изпълнение на Сара Пейлин, издържано в къде по-модерния стил на песните - рецитативи на Курт Вайл ..
Последната промяна е направена от Таки на Вто 04 Ное 2008, 16:19; мнението е било променяно общо 1 път
Таки написа:Като адвокат на дявола, аз съм принуден да приветствам горещо тази мотивировка. Според която, след 130 години "българско" управление, време е Първанов да бъде наследен от президент (като) турчин !Аз избрах Обама на чисто расова основа. Смятам, че повече от двеста години "бяло" управление са достатъчно основание президентът да бъде (като) Обама.
а защо не ром?
komarKo написа:Таки написа:Като адвокат на дявола, аз съм принуден да приветствам горещо тази мотивировка. Според която, след 130 години "българско" управление, време е Първанов да бъде наследен от президент (като) турчин !Аз избрах Обама на чисто расова основа. Смятам, че повече от двеста години "бяло" управление са достатъчно основание президентът да бъде (като) Обама.
а защо не ром?
Най-добре направо Доган, като турко-татаро-циганин...Но...Ако се окаже вярно, че Тодор Живков е бил от влашко-цигански род?
http://www.bulpress.net/article/2643
, а Първанов знаем, че е потомък на печенезите / шопи / , време е напред да излезе или балканджия, или добруджанец, тракиец или родопчанин.
Разбира се разликата ще бъде огромна и най-сетне България ще поеме по своя път, завещан от славните ни прадеди. Бойко Борисов е също шоп, но има известна модификация тъй като е живял близо до София, където не може да не е отвзел от културата на горните области и македонските пришълци, но разбира се ще е само един временен ерзац.
Наде, къде остана чувството ти за дипломация, което така успешно упражняваш в защита на любезните ти отношения с десни медиапулци?Надя написа:Той ще изтегли войските от Ирак, за да ги прати в Грузия.Sonia написа:Ако въобще има надежда този свят да бъде спасен, естествено - Обама...
Прояви го и сега: Обама или МакKейн?
Последната промяна е направена от Sonia на Вто 04 Ное 2008, 16:43; мнението е било променяно общо 1 път
Таки, гласувах сега.Таки написа:5 за Обама
1 за МакКейн
3 без предпочитание
Логично недоумение
Нещо ми се губи резонът ви, ако изобщо го има. Въпросът беше "Кого предпочитатеТЕ за президент на САЩ?", а не "Кого предпочитаМЕ за президент на БЪЛГАРИЯ", нали?
Нека американският народ реши, кой от двамата да бъде техен Президент, аз нямам предпочитания. Между другото не по-различно ми беше мнението и когато руснаците си избираха президент. Важното е те да си го одобряват..Sonia написа:Наде, къде остана чувството ти за дипломация, което така успешно упражняваш в защита на любезните ти отношения с десни медиапулци?Надя написа:Той ще изтегли войските от Ирак, за да ги прати в Грузия.Sonia написа:Ако въобще има надежда този свят да бъде спасен, естествено - Обама...
Прояви го и сега: Обама или МакKейн?
- По данни на социологическо проучване, проведено в Германия по поръчка на ежедневника “Ханделсблат”, абсолютното мнозинство (88%) от германските топ-менажери подкрепя кандидата на демократите Барак Обама, като само 5% от германските бизнесмени са подкрепили републиканеца Джон Маккейн.
- А бе, ще го преживеем някак си това в Щатите, защото те не са като наш'те леви, които всъщност са само бивши ченгета, доносници всякакъв калибър и дупелижците им.
http://www.focus-news.net/?id=n1071316
- А бе, ще го преживеем някак си това в Щатите, защото те не са като наш'те леви, които всъщност са само бивши ченгета, доносници всякакъв калибър и дупелижците им.
http://www.focus-news.net/?id=n1071316
Фидел Кастро похвали Обама, че е по-умен от Маккейн
Соня, и Ф.Кастро харесва Обама, че и Чавес май.
http://world.actualno.com/news_194363.html
Надя написа:Соня, и Ф.Кастро харесва Обама, че и Чавес май.
на стари години и мъже ли взе да харесва ?
само умните.nikiforov написа:Надя написа:Соня, и Ф.Кастро харесва Обама, че и Чавес май.
на стари години и мъже ли взе да харесва ?
" Соня, и Ф.Кастро харесва Обама, че и Чавес май "
И голямото мнозинство от европейците предпочитат Обама, Наденька. Защо да не го харесват и Кастро и Чавес?
Забрави да кажеш и за Лукашенько, за което инструктор Петър може да те порицае..
Забрави да кажеш и за Лукашенько, за което инструктор Петър може да те порицае..
Надеятся
Венецуелският президент Уго Чавес за пореден път не скри симпатиите си към кандидата за президент на САЩ Барак Обама и изрази надежда, че той ще спечели надпреварата за Белия дом. Тъй като Обама е "тъмнокож", той ще сложи край на продължаващото 45-години американско търговско ембарго спрямо Куба, каза Чавес, цитиран от Франс прес.
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Истината и само истината - 2
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Икономика
» 20 години Преход
» тъпни от виртуалното ...
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Икономика
» 20 години Преход
» тъпни от виртуалното ...
Страница 2 от 3