Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
+20
gigatev
(Apostol na Svobodata)
blag009
дечо
pheras
Лаик
Надя
nikiforov
chocho
Радомир
komarKo
Помощ, граждани!
Логик
Робърт Боев
Homan
Boabab
Admin
Агата
Таки
Realistka
24 posters
Страница 7 от 41
Страница 7 от 41 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41
Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
Надя, ще те помоля да не споменаваш за щяло и нещяло името ми! Ясно?! Пък и вече твърде малко време имам за форуми, камо ли за хора като тебе... Това е последната ми реплика към теб... където и да било!
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Добре, щом ми заповядваш, няма вече да го споменавам, само никнейма ти и то от време на време, щото инече хората тук съвсем ще те забравят. Пък и друго си е човек да види, колко си широкоскроена.Homan написа:Надя, ще те помоля да не споменаваш за щяло и нещяло името ми! Ясно?! Пък и вече твърде малко време имам за форуми, камо ли за хора като тебе... Това е последната ми реплика към теб... където и да било!
Надя написа:Добре, щом ми заповядваш, няма вече да го споменавам, само никнейма ти и то отвреме навреме, щото инече хората тук съвсем ще те забравят. Пък и друго си е човек да види, колко си широкоскроена.Homan написа:Надя, ще те помоля да не споменаваш за щяло и нещяло името ми! Ясно?! Пък и вече твърде малко време имам за форуми, камо ли за хора като тебе... Това е последната ми реплика към теб... където и да било!
"надя", ти си наистина доста тъпо менте - достойно за клавиатурката на някой лиги-о-нер
Линия на либретото
Не че е особено надарена, но не е и съвсем тъпа. В момента се разиграва най-печелившата линия на сценария: "истинският комунист" е отблъскващо дребно човече. А изборът точно на двете дами насочва мисълта ми неминуемо в посока Велзевул. А от Велзевул до Рино - две крачки. Ама по-особени крачки, например като тези между Ван дер Лубе и Гьоринг."надя", ти си наистина доста тъпо менте - достойно за клавиатурката на някой лиги-о-нер.
Ако ти нейното "Ясно?!" го приемаш като молба, аз го приемам като заповед, пък нека да съм тъпо менте.komarKo написа:Надя написа:Добре, щом ми заповядваш, няма вече да го споменавам, само никнейма ти и то отвреме навреме, щото инече хората тук съвсем ще те забравят. Пък и друго си е човек да види, колко си широкоскроена.Homan написа:Надя, ще те помоля да не споменаваш за щяло и нещяло името ми! Ясно?! Пък и вече твърде малко време имам за форуми, камо ли за хора като тебе... Това е последната ми реплика към теб... където и да било!
"надя", ти си наистина доста тъпо менте - достойно за клавиатурката на някой лиги-о-нер
Сега очаквам и другата да се обади, за да се убедя напълно, че някой ги е предупредил. Но разбира се от нея очаквам много по-обидни думи, от рода на оная тирада, която стресна дори Натали.
Истинският комунист си остава истински, той не се уплаши от хилядите бивши комунисти, та ще се плаши от новоизлюпени демократки.Таки написа:Не че е особено надарена, но не е и съвсем тъпа. В момента се разиграва най-печелившата линия на сценария: "истинският комунист" е отблъскващо дребно човече. А изборът точно на двете дами насочва мисълта ми неминуемо в посока Велзевул. А от Велзевул до Рино - две крачки. Ама по-особени крачки, например като тези между Ван дер Лубе и Гьоринг."надя", ти си наистина доста тъпо менте - достойно за клавиатурката на някой лиги-о-нер.
Homan написа:Надя, ще те помоля да не споменаваш за щяло и нещяло името ми! Ясно?! Пък и вече твърде малко време имам за форуми, камо ли за хора като тебе... Това е последната ми реплика към теб... където и да било!
Наборке, я не се занимавай с глупости, ами ми разкажи като вътрешен човек к'во става у нас ?
Като високоинтелигентна жена ...
... Хоман със сигурност разбира, че да мълчи десет дена, за да се обади само веднаж, в отговор на една плоска провокацийка на Найден, е поведение, изцяло обслужващо целите на поменатия Найден. Надявам се, че ще намери време да пише по-често.
Найден е дядото на Homan.Таки написа:... Хоман със сигурност разбира, че да мълчи десет дена, за да се обади само веднаж, в отговор на една плоска провокацийка на Найден, е поведение, изцяло обслужващо целите на поменатия Найден. Надявам се, че ще намери време да пише по-често.
Надя ...
Когато някой си извоюва статут, при който аз настойчиво го моля:
- Пиши, Наденька, пиши, душенька !
то този някой трябва да се замисли ...
Защоу? Защоуто свободата на словото е толкова оръжие на "праведните" , колкото и оръжие за опознаване на останалите...
Защоу? Защоуто свободата на словото е толкова оръжие на "праведните" , колкото и оръжие за опознаване на останалите...
като високоинтелигентен мъж
ригас не може да не разбира, че долното е халюцинация*
*да не река манипулация
Таки написа:Не че е особено надарена, но не е и съвсем тъпа. В момента се разиграва най-печелившата линия на сценария: "истинският комунист" е отблъскващо дребно човече. А изборът точно на двете дами насочва мисълта ми неминуемо в посока Велзевул. А от Велзевул до Рино - две крачки. Ама по-особени крачки, например като тези между Ван дер Лубе и Гьоринг."надя", ти си наистина доста тъпо менте - достойно за клавиатурката на някой лиги-о-нер.
*да не река манипулация
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Всички сте ми от ясни по-ясни, ама какво да ви прави човек, като и праведните са на изчезване.Таки написа:Когато някой си извоюва статут, при който аз настойчиво го моля:
Страстите Надини
Найдо, ще си найдеш пак репресията, но тоя път няма да скачам да те спасявам!Надя написа:Всички сте ми от ясни по-ясни, ама какво да ви прави човек, като и праведните са на изчезване.
Аз те мислех за праведен, ама щом смяташ, че си заслужавам наказанието, значи и ти си от групата на грешниците. И какво е това Найдо, че те седесарите тъй не ме наричат, бре човек?! Ох, за миг забравих, че и ти си баш седесар.Логик написа:Найдо, ще си найдеш пак репресията, но тоя път няма да скачам да те спасявам!Надя написа:Всички сте ми от ясни по-ясни, ама какво да ви прави човек, като и праведните са на изчезване.
nikiforov написа:Агата написа:ригас не може да не разбира....
кой е ригас , г-жа ?
Таки написа:Реалистке, благодаря ти, че ни припомни този ден!
За разлика от други световни проблеми, за които един индивид има много малка до нищожна възможност за намеса, проблемът с ксенофобията и другите варианти на расизма е нещо, за което всеки глас, малък или голям, има значение.
Естествено, няма да съм "Ригас" , ако не си спомня за покойната Ориана Фалачи, която уважавам като жена в живота на един герой на гръцката съпротива срещу хунтата на полковниците и като смела журналистка, но която доста прекали в своите писания срещу присъствието и поведението на някои ксени в Европа.
Не че не я разбирам, но я поменувам, за да припомня, че ксенофобията има най-разнообразни измерения и географски разположения, та да я фиксираме само в определени 'политически коректни' региони е ... свой вид ксенофобия ..
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
Тройствената Надя
Нада си, когато се надаш, а Найда - когато ще си го найдеш. А за да не ми се сърдиш - един поздрав за Надя:Надя написа:И какво е това Найдо, че те седесарите тъй не ме наричат, бре човек?!
komarKo написа:много гости, много нещо бе...
няма ли кой по едно кафе да ги черпи?
К'во черпене?
Не знаеш ли какво казваше колежката Маргарет? Че само сиренцето в капана за мишки било безплатно.
Сложи тук едно евро и кафето идва...
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Благодаря, Логик, трогната съм, но моля те, недей да ме отписваш, я здесь, я с Вами, иначе си много точенЛогик написа:Нада си, когато се надаш, а Найда - когато ще си го найдеш. А за да не ми се сърдиш - един поздрав за Надя:Надя написа:И какво е това Найдо, че те седесарите тъй не ме наричат, бре човек?!
Ничего о тебе не узнали мы,
Только знали что Надей зовут.
Постижение!
Там първото entry е: Министерски съвет на Република България...Агата написа:напишете в google думата "провал"
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Страница 7 от 41 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41
Страница 7 от 41
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите