Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
+20
gigatev
(Apostol na Svobodata)
blag009
дечо
pheras
Лаик
Надя
nikiforov
chocho
Радомир
komarKo
Помощ, граждани!
Логик
Робърт Боев
Homan
Boabab
Admin
Агата
Таки
Realistka
24 posters
Страница 2 от 41
Страница 2 от 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
Помощ, граждани! написа:човек може да измисли хиляди аргументи за и против дадено нещо
важното е подредбата
аз мисля, че необходимостта тези престъпници, които управляват, да си ходят е аргумент, който натежава достатъчно в полза на едно присъствие там
дори като знак на солидарност към онези, които го организират и които вчера бяха бити от полицията
отделно, самите те определят протеста като "граждански", не на млекопреработватели, студенти и пр.
Не се ли чувстваш малко неудобно?!
Да ми даваш акъл...ти на мен за гражданско поведение?!
Аз казвам просто какво съм мислила вчера, днес, но не съм казала, че моето поведение трябва да бъде модел за подражание...
Докато ти обратно си седнал да ми даваш акъл...
Боже, Боже, Боже!
Да не продължавам...щото...хайде...
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
Аз мисля, че си имаме традиции ...
Гелето Станоев е поствал много снимки, от митинги на свои и несвои партии.
Соня е поствала многократно снимки от митинги и акции на своята партия.
Така че: по-малко приказки и повече снимки, Гражданино.
Соня е поствала многократно снимки от митинги и акции на своята партия.
Таки написа:
разбрахме се
Ако пък кажа, че...
харесвам Владислав Тодоров, съвсем ще изпадна в немилост... По това, което пише (не го познавам лично) много го харесвам...А след този филм "Дзифт" ...мислещ човек. Има гънки в мозъка и ги използва...толкова ме радват такива хора...така им се радвам...
Realistka-
Realistka написа:Ако пък кажа, че...харесвам Владислав Тодоров, съвсем ще изпадна в немилост...
тук само надето може да изпада в немилост, щот харесва другаря Сталин
и Соня
може би всеки комунист мечтае да бъде жертва
Последната промяна е направена от Помощ, граждани! на Чет 15 Яну 2009, 15:55; мнението е било променяно общо 1 път
О, ужас!
Да ти дава акъл за гражданско поведение човек, който се провиква "Помощ, граждани!"? Incredible! Unbelievable! Untouchable!Realistka написа:Не се ли чувстваш малко неудобно?! Да ми даваш акъл...ти на мен за гражданско поведение?!
Макар че, като си помисля, за какво е едно кафене? Нали за да даваме акъл по всички проблеми? Тъй че, Реалистке, радвай се, че заведението ти функционира според фирмата си!
Последната промяна е направена от Логик на Чет 15 Яну 2009, 18:47; мнението е било променяно общо 1 път
Що бе?!
аз говоря за Централата...не за форума.komarKo написа:Realistka написа:Ако пък кажа, че...харесвам Владислав Тодоров, съвсем ще изпадна в немилост...
тук само надето може да изпада в немилост, щот харесва другаря Сталин
Realistka-
Преди да говорите за "жертви" , направете справка в списъка на форумните членове. Там се вижда разликата между жертвите и "жертвите".
Логик написа:Да ти дава акъл за гражданско поведение човек, който се провиква "Помощ, граждани!"? Incredible! Unbelievable! Untouchable!Realistka написа:Не се ли чувстваш малко неудобно?! Да ми даваш акъл...ти на мен за гражданско поведение?!
Макар се, като си помисля, за какво е едно кафене? Нали за да даваме акъл по всички проблеми? Тъй че, Реалистке, радвай се, че заведението ти функционира според фирмата си!
Е, това се иска! Бизнесът върви по ноти...кафемашината не смогва, касата - също...аз все още успявам...даже ми е чудно как го правя..
Realistka-
Е, това! Бизнесът върви по ноти...
Реалистке, да не ти уручасам кафенето. Че кой знае защо в болното ми въображение възникна следната картина:
Появява се някакво ЕСФ-овчарче и започва:
- Както си пасях овците край Безмер, изведнъж гледам едни мрежи, а зад тях - едни хубави момчета, точно като нас, и бели, и по-мургави така, да си хортуват по нашему, по НАТОвски.. Доближавам се аз, а те така ми се радват, особено мургавелчетата ..:
- Get out оf here, you, fucking fucker !
- Мило ми стана на душата.. Извадих кавала и засвирих "Let It Be" ..
И така, от дума на дума, те ти нова механа "Легион" в ЕСФ, колежке кафеджийке!
- Както си пасях овците край Безмер, изведнъж гледам едни мрежи, а зад тях - едни хубави момчета, точно като нас, и бели, и по-мургави така, да си хортуват по нашему, по НАТОвски.. Доближавам се аз, а те така ми се радват, особено мургавелчетата ..:
Светлото бъдеще...
Това те чака...Таки написа:Реалистке, да не ти уручасам кафенето. Че кой знае защо в болното ми въображение възникна следната картина:
Ако не е истина, не е и лъжа...
Realistka-
Клиентът е длъжен да изисква...
А касови бележки издаваш ли, Реалистке? Да не ме глоби някой данъчен на излизане от кафенето...Realistka написа:Е, това се иска! Бизнесът върви по ноти...кафемашината не смогва, касата - също...
Толкова е логично...
Логик,Логик написа:А касови бележки издаваш ли, Реалистке? Да не ме глоби някой данъчен на излизане от кафенето...Realistka написа:Е, това се иска! Бизнесът върви по ноти...кафемашината не смогва, касата - също...
издавам, разбира се!
Realistka-
Добро утро!
Минавам, на един дъх... изпивам едно кафе... Риъл, ще оставя отворено... Днес съм първа... пу!
Хубав ден, дано ни донесе нещо позитивно... като изключим TGIF
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Добро утро, Homan...
Добро утро на всички!
Good morning everybody!
Здравствуйте товарищи!
Bonjour Mesdames et Messieurs
От днес всеки, който пръв отвори кафенето и пусне кафемашината, получава безплатно кафето си + една усмивка ...
Промоция...
Браво, Хоман!
Честито!
Good morning everybody!
Здравствуйте товарищи!
Bonjour Mesdames et Messieurs
Homan написа:Минавам, на един дъх... изпивам едно кафе... Риъл, ще оставя отворено... Днес съм първа... пу!
От днес всеки, който пръв отвори кафенето и пусне кафемашината, получава безплатно кафето си + една усмивка ...
Промоция...
Браво, Хоман!
Честито!
Realistka-
Дзифт...
Вижте откъде пресата търси темите си...от Кибера, ъф корс!
Откъде другаде?!
Вчера споменах "Дзифт" и днес темата се появява в поредния брой на в."Култура".
Културният читател чете:
"Дзифт" - този толкова сложен казус...
Хаотични реплики по повод филма, разменени в редакцията на Култура.
Разменящите реплики са доста на брой.... Всред тях е самата Копринка Червенкова, вечният Георги Лозанов и прочие.
Мен ме няма, защото както би трябвало да знаете, аз съм зад кадър...винаги!
Слагам две , които да изразяват моята същност...
Но, мили колеги, аз все пак не съм слънце и не мога да огрея навсякъде, както скромно се изразяваше моята баба...
Откъде другаде?!
Вчера споменах "Дзифт" и днес темата се появява в поредния брой на в."Култура".
Културният читател чете:
"Дзифт" - този толкова сложен казус...
Хаотични реплики по повод филма, разменени в редакцията на Култура.
Разменящите реплики са доста на брой.... Всред тях е самата Копринка Червенкова, вечният Георги Лозанов и прочие.
Мен ме няма, защото както би трябвало да знаете, аз съм зад кадър...винаги!
Слагам две , които да изразяват моята същност...
Но, мили колеги, аз все пак не съм слънце и не мога да огрея навсякъде, както скромно се изразяваше моята баба...
Realistka-
Тези, които имат намерение да посетят Москва...
да се съобразят с това съобщение:
http://www.echo.msk.ru/news/566463-echo.html
Извинявам се, че ви развалям настроението!
Това е само за два месеца...Споко!
16.01.2009 15:34 : Мавзолей Ленина на Красной площади закрывается с 16-го февраля на два месяца для плановой профилактики
Мавзолей обычно закрывают раз в полтора года для проведения биохимических работ по сохранению забальзамированного тела Ленина. В самом Мавзолее в это время проводится тестирование установленной там аппаратуры. Тело Ленина было забальзамировано в 1924-м году, и, как утверждают специалисты, может сохраняться неопределенно долгое время. Ленину лишь периодически меняют костюм.
http://www.echo.msk.ru/news/566463-echo.html
Извинявам се, че ви развалям настроението!
Това е само за два месеца...Споко!
Realistka-
Ленин жил, Ленин жив, Ленин будет жить!
Всего лишь костюм? А тело???Ленину лишь периодически меняют костюм.
За награда
За тази реплика заслужаваш едно чайче ...
http://www.plakaty.ru/i/plakats/medium/2253.jpg
нещо има някаква защита, защото като го сложа м/у не излиза...защо не ми е ясно!
Правила съм този номер хиляди пъти...не да не съм го правила...
http://www.plakaty.ru/i/plakats/medium/2253.jpg
нещо има някаква защита, защото като го сложа м/у не излиза...защо не ми е ясно!
Правила съм този номер хиляди пъти...не да не съм го правила...
Последната промяна е направена от Realistka на Пет 16 Яну 2009, 16:56; мнението е било променяно общо 1 път
Realistka-
Само чайче ли?
Таки и жена му вече са готови с одеколонче "Духи Ленина" и сапунче "По ленинским местам".Realistka написа:За тази реплика заслужаваш едно чайче ...
А картинката излиза безпроблемно:
Чайку попьем!
Все пак картинките не ги виждам...
Може ли проблемът да е в моя компютър?
Може ли проблемът да е в моя компютър?
Realistka-
Страница 2 от 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Страница 2 от 41
Права за този форум: