Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
+20
gigatev
(Apostol na Svobodata)
blag009
дечо
pheras
Лаик
Надя
nikiforov
chocho
Радомир
komarKo
Помощ, граждани!
Логик
Робърт Боев
Homan
Boabab
Admin
Агата
Таки
Realistka
24 posters
Страница 29 от 41
Страница 29 от 41 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
все пак ставаше въпрос ....
Ще потретя бавно – за историята на изкуството е важен артфакта а не дали творецът е ..................*попълни , каквото си искаш !.
С произведениетА ще остане или няма да остане в историята , дори да е ...............*попълни каквото си искаш ,а това е въпрос на време и не драскачите в нета ще са факторът !
Примери няма да давам , не съм пенсионирана даскалица !
*ако е нужно ще спретна едно списъче с любими прилагателни
С произведениетА ще остане или няма да остане в историята , дори да е ...............*попълни каквото си искаш ,а това е въпрос на време и не драскачите в нета ще са факторът !
Re: Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
nikiforov написа:Ще потретя бавно – за историята на изкуството е важен артфакта а не дали творецът е ..................*попълни , каквото си искаш !.
Достатъчно е да бъдеш това, което си...за да ти личи отдалеч. Свестният човек е свестен човек и мръсникът си е мръсник...
За доносниците е ясно...и без емоции е ясно към коя категория са.
За добро или за лошо, нашият живот се състои от срещи с хора, а не със скулптури. И от качеството на тези хора зависи качеството на нашия живот. Това тгвърдя...и не само аз...
А историята на искуството я остави настрана...тя не ти е помагала, няма да помага и на други...историята!
Бях ти казала , че имаш оригинална мисъл. Опитай се да не вземаш това за чиста монета все пак...щото става доста провинциално.
Не се страхувай от пенсионирането. За някои то настъпва на 25 години и ги държи до края...
Да се радваме, че не сме от тях...
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
все пак да уточня - изкуството не е само скулптурата , дори за мен ...
няма как да се пенсионирам ...по МНОГО причини !!!!!
nikiforov написа:все пак да уточня - изкуството не е само скулптурата , дори за мен ...
Знам ги причините. Многократно си ги споменавал и затова те будалкам...
Realistka-
Колегата админ Петьо Камасутрата ..
.. тирзжира следното предвиждане:
1. Имаш ли понятие едни 10% за Синята коалиция какъв процент загуба би била спрямо нивото на десните през 2005 г. ?
2. Как би посрещнала коалирането на СК с партията на г-н Каракачанов, или агент "Иван" от Шестото на ДС ?
3. Как гледаш на тези данни ... ?
Ето го и филма. Част 1 :
Част 2 ..... Част 3
Реалистке, три въпросчета:На парламентарните очаквам поне 10%. Чувам, че ВМРО и "синият" Дилов щяли да се присъединяват към Коалицията.
1. Имаш ли понятие едни 10% за Синята коалиция какъв процент загуба би била спрямо нивото на десните през 2005 г. ?
2. Как би посрещнала коалирането на СК с партията на г-н Каракачанов, или агент "Иван" от Шестото на ДС ?
Ето го и филма. Част 1 :
Част 2 ..... Част 3
Realistka написа:nikiforov написа:все пак да уточня - изкуството не е само скулптурата , дори за мен ...
Знам ги причините. Многократно си ги споменавал и затова те будалкам...
и 30% от истинските причини не знаеш ... но няма значение
Стига да прочете книгите й! Те са твърде стойностни!marapepelia6ka написа:Realistka написа:Починала е Вера Мутафчиева!
Бог да прости греховете й!
Дали дъщеря ми ще запомни коя е била?
Поклон!
Apostola na Svobodata- Брой мнения : 436
Registration date : 24.04.2009
Съгласен съм!Агата написа:реалистке,
позволи ми да не се съглася напълно с теб.
"изключително слаб характер" ?
а може би изключително жесток житейски опит?
тя е на 14, когато баща й умира. след това....
книгите му, историята му са забранени...
не търся оправдание за нея, че е сключила сделка с дявола - просто се питам колко от нас биха устояли, ако се отнася до най-любимите ни хора, родители, деца.....
за себе си знам следното -
петър мутафчиев и неговите книги някак естествено ме накараха да посегна към книгите и на дъщерята.
това, което двамата са ми дали, не може да бъде заличено.
за това, че е била доносник, че е направила компромис, за да мога аз да прочета книгите на баща й - че е била просто човек, а не желязо - има кой да я съди.
поклон пред паметта й.
http://liternet.bg/publish/desi/kritika/v_mutafchieva.htm
С много от книгите си тя навлезе в една нелицеприятна за някои,
но със значение за величието за нас българите,
тема!
Поклон пред паметта й!
С.К. и нейните съпредседатели едва ли биха допуснали ... "трета балканска война, след реалностите, които тържествуват в Европа. А Европа без граници, е пътят към решаване на всички въпроси. Никой не пречи на общините и на жителите им да се изявяват по некофронтиращ начин и да се радват на комфорта, който ЕС предлага.Таки написа: ... Р........ , три въпросчета:
Ето го и филма. Част 1 :
Част 2 ..... Част 3
Така, че на този етап е невъзможно да се взаимодейства със ВМРО и някои други от твърди националистически позиции.
А тук бих вметнал, като извод от по-горе изложени постонги, че налице е някакъв стремеж към извеждане на "клюката" пред скоби в ЕСФ.
Затова предлагам тук мой коментар като възможност за равновесие в политическите форуми: http://bezprizorni.forumotion.com/forum-f3/topic-t5-1020.htm#2921
Относно коментара ...
... http://bezprizorni.forumotion.com/forum-f3/topic-t5-1020.htm#2921
Апостоле,
Всеки, който следи нещата И тук, И при Безпризорните, знае, че безпризорните* се занимават 10 пъти повече със ставащото тук, отколкото нашите членове - със ставащото там.
Следователно, твоите предложения касаят главно безпризорните.
* Включително безпризорните, пишещи тук, като теб, Блу и ... други.
Апостоле,
Всеки, който следи нещата И тук, И при Безпризорните, знае, че безпризорните* се занимават 10 пъти повече със ставащото тук, отколкото нашите членове - със ставащото там.
Следователно, твоите предложения касаят главно безпризорните.
* Включително безпризорните, пишещи тук, като теб, Блу и ... други.
Аз не съм конфликтен! Затова и правя тези предложения на горния адрес. Обмисли ги и да действаме и ще разбереш, как форумите ще се уголемят и повече хора ще влизат там да четат. Поне аз разказвам за твоя форум и мисля, че не греша. И тогава ще стане реална форумната експедиция в Рила, а после и до ОЛИМП. Съгласен ли си?
Трябва да се излезе от това блато, което и в двата форума се определя като "клоака".
Аз не харесвам тази оценка за дейността из форумите на високоинтелегентни хора.
Трябва да се излезе от това блато, което и в двата форума се определя като "клоака".
Аз не харесвам тази оценка за дейността из форумите на високоинтелегентни хора.
Последната промяна е направена от Apostola na Svobodata на Пон 15 Юни 2009, 15:21; мнението е било променяно общо 1 път
Съгласен ли си?
Аз се съгласявам на база "дела", а не на база "ще" . Именно на тази база действаме всички тези, които сме тук, доста от които преди време не си представяхме, че ще бъдем отново заедно, в един форум.
Аз ще работя за тази кауза.
Всъщност ти първи направи жест като активира мен "тъмносиния" с втория ми, всъщност баш НИК - АПОСТОЛА на СВОБОДАТА./При първия бях писал само "Апостол ..... ".
Всъщност ти първи направи жест като активира мен "тъмносиния" с втория ми, всъщност баш НИК - АПОСТОЛА на СВОБОДАТА./При първия бях писал само "Апостол ..... ".
След време всичката тази какафония ще бъде история. Защото никой от нас няма да живее с орлите!
Сега отивам по задачи! И утре заран "дай боже" ако сме живи и здрави ще се чуем отново!
Нещо забележително!
Обичам умни хора. Няма значение - мъже или жени. Просто умни...
Напоследък няколко пъти попадам на рубриката на Люба Кулезич в "Нова". 15-минутна рубрика за култура.
Силно съм впечатлена. От начина, по който се казват нещата. От информацията, която се поднася. Умна жена...
Днес изявата й беше изключителна.
Тя говори за един американски професор, чието име е Randy Pausch. Той е роден 1960 година.Женен...обича жена си, от която има три деца. Преди година при медицински преглед установяват, че има рак на панкреаса и 10 разсейки в черния дроб.
Лекарите му казват че му остават 10 месеца живот. И той подготвя и изнася своята професорска "Последна лекция" (която обикновено професорите изнасят при пенсиониране. Неговата последна е посветена на това "Как да сбъднем детските си мечти"
Тази лекция бива постната в YouTube...и за един месец е била посетена от 1 милион читатели...Ранди става знаменитост...
Той наистина е забележителен. И наистина умира в предсказания срок...
Вижте неговата лекция:
https://www.youtube.com/watch?v=ji5_MqicxSo
Благодаря на г-жа Кулезич за изключителната информация и за нейните много умело подбрани думи!
Напоследък няколко пъти попадам на рубриката на Люба Кулезич в "Нова". 15-минутна рубрика за култура.
Силно съм впечатлена. От начина, по който се казват нещата. От информацията, която се поднася. Умна жена...
Днес изявата й беше изключителна.
Тя говори за един американски професор, чието име е Randy Pausch. Той е роден 1960 година.Женен...обича жена си, от която има три деца. Преди година при медицински преглед установяват, че има рак на панкреаса и 10 разсейки в черния дроб.
Лекарите му казват че му остават 10 месеца живот. И той подготвя и изнася своята професорска "Последна лекция" (която обикновено професорите изнасят при пенсиониране. Неговата последна е посветена на това "Как да сбъднем детските си мечти"
Тази лекция бива постната в YouTube...и за един месец е била посетена от 1 милион читатели...Ранди става знаменитост...
Той наистина е забележителен. И наистина умира в предсказания срок...
Вижте неговата лекция:
https://www.youtube.com/watch?v=ji5_MqicxSo
Благодаря на г-жа Кулезич за изключителната информация и за нейните много умело подбрани думи!
Последната промяна е направена от Realistka на Вто 16 Юни 2009, 00:23; мнението е било променяно общо 1 път
Realistka-
Да! Прав си ...Наистина потресающ кураж!Таки написа:.........
Realistka-
Апостоле,
Това, за което ми писа, може би ще поиска да го направи Реалистка.
С другите две лица, които спомена, аз не желая да имам никакви отношения.
С другите две лица, които спомена, аз не желая да имам никакви отношения.
Таки!
Аз ще се опитам да изправя изкривените политически устои на диалога!
Диалога да бъде такъв, какъвто беше преди години!
Не зная доколко е физически по силите на Реалистка?
Но можем заедно да работим в тази посока.
Аз съм все пак планински водач, планински спасител и мисля, че много ще съм полезен.
Българанъ между другото не е настроен зле към Ригас Форум.
Но той като мен е син, защото е и като мен "славист" и по вина на трети лица,
очевидно политическото разминаване е взело връх?
На това ще се опитам да сложа голяма точка и да предизвикам конструктиван диалог,
който д апозволи мирното съвместно съществуване!
Не мисля, че ти и Българанъ имате вина за дискомфорта помежду Ви!
Не зная доколко е физически по силите на Реалистка?
Но можем заедно да работим в тази посока.
Аз съм все пак планински водач, планински спасител и мисля, че много ще съм полезен.
Българанъ между другото не е настроен зле към Ригас Форум.
Но той като мен е син, защото е и като мен "славист" и по вина на трети лица,
очевидно политическото разминаване е взело връх?
На това ще се опитам да сложа голяма точка и да предизвикам конструктиван диалог,
който д апозволи мирното съвместно съществуване!
Не мисля, че ти и Българанъ имате вина за дискомфорта помежду Ви!
Последната промяна е направена от Apostola na Svobodata на Вто 16 Юни 2009, 12:24; мнението е било променяно общо 1 път
Ще следя с интерес опитите и няма да преча.Аз ще се опитам да изправя изкривените политически устои на диалога!
Борислав Бориславов в разговор ...
... за безпрецедентното пренареждане на част от листите на Синята коалиция:
http://www.focus-news.net/?id=f12195
http://www.focus-news.net/?id=f12195
Борислав Бориславов: Решението е много ясно. Ще го прочета, то е съвсем кратко. „Позиция на СДС София. Основни ценности на Съюза на демократичните сили са справедливостта, почтеността, прозрачността и спазването на демократичните правила и принципи. На много места в страната уставът на СДС е грубо и целенасочено нарушен. Правилата, които най-висшият ни орган, Националният съвет, прие единодушно, бяха потъпкани демонстративно от страна на част от партийното ръководство начело с председател на СДС г-н Мартин Димитров. Това сериозно демотивира членовете и симпатизантите на СДС за участие в предизборната кампания за 41-о Народно събрание и в изборния процес като цяло. Ние членовете на СДС София сме убедени, че с нарушения на принципи и правила не се печели доверие сред хората. Време е за почтеност.”
Например аз действително написах, че принадлежиш към левия спектър, но имам разбирането че става въпрос за сектора на социалната демокрация, или както у нас наричаме представителя и БСДП,
твърде различен от БСП, която е всъщност БКП с нова премяна.
Например ПАСОК е твърде различен от Гр.Ком.Партия!
твърде различен от БСП, която е всъщност БКП с нова премяна.
Например ПАСОК е твърде различен от Гр.Ком.Партия!
За мен това е начало на сериозен диалог.Таки написа:... за безпрецедентното пренареждане на част от листите на Синята коалиция:
http://www.focus-news.net/?id=f12195Борислав Бориславов: Решението е много ясно. Ще го прочета, то е съвсем кратко. „Позиция на СДС София. Основни ценности на Съюза на демократичните сили са справедливостта, почтеността, прозрачността и спазването на демократичните правила и принципи. На много места в страната уставът на СДС е грубо и целенасочено нарушен. Правилата, които най-висшият ни орган, Националният съвет, прие единодушно, бяха потъпкани демонстративно от страна на част от партийното ръководство начело с председател на СДС г-н Мартин Димитров. Това сериозно демотивира членовете и симпатизантите на СДС за участие в предизборната кампания за 41-о Народно събрание и в изборния процес като цяло. Ние членовете на СДС София сме убедени, че с нарушения на принципи и правила не се печели доверие сред хората. Време е за почтеност.”
За мен има неразбиране на политическите проблеми и на някои им се иска
да се качат на политическата "дрезина" и "безшумно" да се придвижат
до портфейла на народния представител,
без да имат ясно изразени професионални качества,
по причина, че никога не са заемали такава позиция!
Страница 29 от 41 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
Страница 29 от 41
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите