Международни новини 3
+25
robust
Homan
malakai
ВЕЛЗО
Боби
Admin
Агата
pheras
jovina
blag009
Sonia
Робърт Боев
chocho
(Бай Вълко)
Boabab
Помощ, граждани!
komarKo
Apostola na Svobodata
nikiforov
Надя
marapepelia6ka
Логик
gigatev
Таки
Реализъм
29 posters
Страница 14 от 40
Страница 14 от 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Международни новини 3
Въпреки претенциите си гърците се оказаха простаците и измекярите на Европа:
Полицаи мамели шофьорите ни
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-02-08&article=312661
Полицаи мамели шофьорите ни
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-02-08&article=312661
Боабабе, съвсем си откачил..Въпреки претенциите си гърците се оказаха простаците и измекярите на Европа.
А това, което си цитирал, е клевета, и то глупава. Когато автомобили се отклоняват от аутобана по обиколни маршрути, защото по него има блокада, това със сигурност удължава пътя им, но не и разходите за пътни такси. У нас пътни такси се плащат САМО на аутобаните, НО НЕ и по останалите пътища, било национални или второкласни.
Таки написа:Боабабе, съвсем си откачил..Въпреки претенциите си гърците се оказаха простаците и измекярите на Европа.
А това, което си цитирал, е клевета, и то глупава. Когато автомобили се отклоняват от аутобана по обиколни маршрути, защото по него има блокада, това със сигурност удължава пътя им, но не и разходите за пътни такси. У нас пътни такси се плащат САМО на аутобаните, НО НЕ и по останалите пътища, било национални или второкласни.
Добре де, все пак, кои са по-големи боклуци?
Гражданино, да не би българската журналистика да кара Боабаба да нарича гърците "простаците и измекярите на Европа" ? ? Едва ли.Таки, Боабаб не е виновен за трагичното ниво на българската журналистика.
Но ако ти кажа кой според мен е виновен, ще се хванем отново за политическите гуши. Затуй засега пасувам.
Помощ, граждани! написа:Таки, Боабаб не е виновен за трагичното ниво на българската журналистика
Добре де, според всичко случващо се на границата, не би ли могло някой наш шофьор да си помисли, че полицаите им са боклуци? Особено след като показват съвсем балканско отношение към нашите момчета...
Освен ако Ригас ме опровергае, че са изключително коректни и добронамерени и се грижат за тракторите на стачкуващите докато ги няма.
Таки написа:Гражданино, да не би българската журналистика да кара Боабаба да нарича гърците "простаците и измекярите на Европа" ? ? Едва ли.Таки, Боабаб не е виновен за трагичното ниво на българската журналистика.
Но ако ти кажа кой според мен е виновен, ще се хванем отново за политическите гуши. Затуй засега пасувам.
Тия същите сигурно, заради които ти имаш право да ни наричаш боклуците на Европа, пък ний трябва да се свиваме дори при свинщини.
http://www.rian.ru/politics/20100208/208181187.htmlТимошенко догоняет Януковича, разрыв сократился до 2,09%.
Процентите може да се изравнят, ако при останалите 5% от гласовете Юлия има превес от 2% , т.е. разпределението е 3.5 : 1.5 за нея. Това е възможно, ако остават гласове главно от западни провинции. Според мен, това не е така и разликата ще остане, макар и малка, в полза на Янукович.
Знаеш много добре кои съм наричал "боклуци на Европа", клеветнико.. Същите, които може би вече те чакат в МпФ с широко разтворениТия същите сигурно, заради които ти имаш право да ни наричаш боклуците на Европа, пък ний трябва да се свиваме дори при свинщини.
Таки написа:Знаеш много добре кои съм наричал "боклуци на Европа", клеветнико.. Същите, които може би вече те чакат в МпФ с широко разтворениТия същите сигурно, заради които ти имаш право да ни наричаш боклуците на Европа, пък ний трябва да се свиваме дори при свинщини.дюкя, пардон, обятия!
Хайде, хайде, свали напрежението, нежнико.
Защо, да не би да ти е изгорял някой бушон?Хайде, хайде, свали напрежението, нежнико.
Boabab написа:Помощ, граждани! написа:Таки, Боабаб не е виновен за трагичното ниво на българската журналистика
Добре де, според всичко случващо се на границата, не би ли могло някой наш шофьор да си помисли, че полицаите им са боклуци? Особено след като показват съвсем балканско отношение към нашите момчета...
Освен ако Ригас ме опровергае, че са изключително коректни и добронамерени и се грижат за тракторите на стачкуващите докато ги няма.
може и да са боклуци
но нашите със сигурност не са повече стока
дори бих казал, познавайки бегло социално-икономическото положение в Гърция, че има голяма вероятност нивото като цяло да е по-високо
Таки написа:Знаеш много добре кои съм наричал "боклуци на Европа", клеветнико.. Същите, които може би вече те чакат в МпФ с широко разтворениТия същите сигурно, заради които ти имаш право да ни наричаш боклуците на Европа, пък ний трябва да се свиваме дори при свинщини.дюкя, пардон, обятия!
нали помня като слон, да се запише за протокола:
когато ригас пишеше във форума на медиапул "боклуци на европа", НЕ Е конкретизирал адресат
да не би нова мода да е тръгнала, всеки да преиначава историята?
и първанов взел да ми разправя какво ТОЙ бил направил на 4 февруари ...
Агата- Брой мнения : 397
Registration date : 07.01.2009
за мен това е международната новина на деня:
Експресът "Москва-София" дерайлира край Курило
8 Февруари 2010
Четирсет и девет са пътниците в международния бърз влак Москва - София, от който дерайлираха четири вагона в понеделник. Нито един от тях не е пострадал.
Инцидентът е станал в 9.48 часа при входните стрелки на гара Курило, съобщиха от Национална компания "Железопътна инфраструктура". На мястото на инцидента са пристигнали министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков, генералният директор на НКЖИ инж. Милчо Ламбрев и всички аварийни екипи на "Железопътна инфраструктура" – НКЖИ.
Създадена е организация пътниците да бъдат извозени с влака 7621 Видин – София. При необходимост ще бъдат осигурени и автобуси.
Следствените органи изясняват причините за дерайлирането.
http://mediapool.bg/show/?storyid=161644&srcpos=4
--------------------------------------------------------------------------------
Абе .. правилно съм написал по-горе, че тук Карнавалът върви нон-стоп.. Първо премина Ферас, в ритъма на румба, после дефилира групата на "комунистите", начело с бай Вълко в юнашки казачок, след него Малакай, в страстно и форумно-загрижено та'нго ..... и т.н. и тому подобное ...
Аз трябва да напусна фиестата, оти имаме "Пита на института". Сий ю.
*** Агаточка, едва ли ще убедиш Комарко (например), че съм го нарекъл някога "боклук на България и на Европа". Не ставай смешна, битте.
Аз трябва да напусна фиестата, оти имаме "Пита на института". Сий ю.
*** Агаточка, едва ли ще убедиш Комарко (например), че съм го нарекъл някога "боклук на България и на Европа". Не ставай смешна, битте.
Последната промяна е направена от Таки на Пон 08 Фев 2010, 12:36; мнението е било променяно общо 1 път
Помощ, граждани! написа:да де, ама се знаеше поименно кои са боклуците
пляскаш обидата и който се познае, така ли?
ама този разговор не го водим за пръв път, няма сми
Помощ, граждани! написа:за мен това е международната новина на деня:
Експресът "Москва-София" дерайлира край Курило
8 Февруари 2010
Четирсет и девет са пътниците в международния бърз влак Москва - София, от който дерайлираха четири вагона в понеделник. Нито един от тях не е пострадал.
Инцидентът е станал в 9.48 часа при входните стрелки на гара Курило, съобщиха от Национална компания "Железопътна инфраструктура". На мястото на инцидента са пристигнали министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков, генералният директор на НКЖИ инж. Милчо Ламбрев и всички аварийни екипи на "Железопътна инфраструктура" – НКЖИ.
Създадена е организация пътниците да бъдат извозени с влака 7621 Видин – София. При необходимост ще бъдат осигурени и автобуси.
Следствените органи изясняват причините за дерайлирането.
http://mediapool.bg/show/?storyid=161644&srcpos=4
--------------------------------------------------------------------------------
обичам такава символика
между другото чувам от няколко места вече, че моят бивш познат и началник Доктора не бил много във форма
Агата написа:Помощ, граждани! написа:да де, ама се знаеше поименно кои са боклуците
пляскаш обидата и който се познае, така ли?
ама този разговор не го водим за пръв път, няма сми
Така е...Като се има предвид, че Таки се обиди, когато фиксирах стачниците и някои полицаи там, въпреки че него лично го изключвах от "измекярите на Европа".
Помощ, граждани! написа:между другото чувам от няколко места вече, че моят бивш познат и началник Доктора не бил много във форма
това като асоциация от курило ли дойде
и к'во му е на формата?
http://www.rian.ru/politics/20100208/208242151.htmlКИЕВ, 8 фев - РИА Новости, Алан Булкаты. Член международной миссии наблюдателей за выборами на Украине от ПА НАТО Ассен Агов (Assen Agov) заявил, что признание политиками Украины результатов этих выборов укрепит демократию на Украине.
Вот так ..
Нещата в Украйна се оформят, поне на предварително официално ниво.
При останали непреброени 1.3% от бюлетините, преднината на Янукович е 2.9% и не може да бъде заличена от останалите непреброени гласове.
http://rian.ru/infografika/20100208/208124180.html (обновяващи се данни ).
В добавка, международните анонси не поощряват Юлия към заигравания с "улицата". За съдебната страна на въпроса не ми е ясно. Знам само, че в тази голяма страна 3% от гласувалите вчера са около 750 000 души ...
При останали непреброени 1.3% от бюлетините, преднината на Янукович е 2.9% и не може да бъде заличена от останалите непреброени гласове.
http://rian.ru/infografika/20100208/208124180.html (обновяващи се данни ).
В добавка, международните анонси не поощряват Юлия към заигравания с "улицата". За съдебната страна на въпроса не ми е ясно. Знам само, че в тази голяма страна 3% от гласувалите вчера са около 750 000 души ...
Страница 14 от 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Международни новини 4
» Новини от Италия
» Познай резултата на изборите !
» Новини от България 4
» Поздравления и покани 2
» Новини от Италия
» Познай резултата на изборите !
» Новини от България 4
» Поздравления и покани 2
Страница 14 от 40