Международни новини 3
+25
robust
Homan
malakai
ВЕЛЗО
Боби
Admin
Агата
pheras
jovina
blag009
Sonia
Робърт Боев
chocho
(Бай Вълко)
Boabab
Помощ, граждани!
komarKo
Apostola na Svobodata
nikiforov
Надя
marapepelia6ka
Логик
gigatev
Таки
Реализъм
29 posters
Страница 21 от 40
Страница 21 от 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Международни новини 3
Само подавам линка. Не коментирам.
http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2010/04/12/71733.shtml
и още един
http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2010/04/12/71738.shtml
http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2010/04/12/71733.shtml
и още един
http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2010/04/12/71738.shtml
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Извинявай, Мара, но това са източници, силно враждебни към Русия и силно дружелюбни ( + съпричастни ) към международния тероризъм.
Аз бих повярвал само на обвинения, формулирани от официална Полша.
Аз бих повярвал само на обвинения, формулирани от официална Полша.
обидно е...за Поляците
Если эта версия катастрофы польского самолета соответствует действительности, на следующих президентских выборах к власти в Польше по планам русских спецслужб должен придти новый президент, лояльный к московским амбициозным планам возвращения Империи Зла, которая опирается на страны-сателлиты.
Не се съмнявам, че следващият полски президент ще бъде дружелябно настроен към Русия. Трагедията вече сближава двата братски славянски народа.
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Но тя сближава още повече мнозина братски десни кретени.Трагедията вече сближава двата братски славянски народа.
Таки написа:Извинявай, Мара.
Еее за какво се извиняваш. Просто реших, че може да ви е интересно. Не твърдя, че е 100% достоверно.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Таки написа:
Но тя сближава още повече мнозина братски десни кретени.
То е само временно, др. Taky. Десните не стават за стадо, защото са десни кретени.
Присъстващите се изключват, "другарю" Вълко. В този форум може да членуват и някои мръсници, но те в никакъв случаи не са кретени. Атмосферата на форума е противопоказана за кретенизма.
Таки написа:Присъстващите се изключват, "другарю" Вълко. В този форум може да членуват и някои мръсници, но те в никакъв случаи не са кретени. Атмосферата на форума е противопоказана за кретенизма.
Не мога да не се съглася, др. Taky.
Ако тука има, грубо казано, "мръсници", то техният брой значително надхвърля този на "кретените".
Мдааа, бай ВълкоРиньо - отново изоставен от либето си, пардон "приятеля"...
Не го жали.. Либето си носи лаптопче, за да си гугуткат сладко, въпреки дистанциите.chocho написа:Мдааа, бай ВълкоРиньо - отново изоставен от либето си, пардон "приятеля"...
chocho написа:Мдааа, бай ВълкоРиньо - отново изоставен от либето си, пардон "приятеля"...
Всъщност, може и да греша, др. Taky.
малко боклук
Бай Вълко написа:Банът, наложен на потребителя Йончев, е за 14 дни. След изтичането му той отново може да пише във форума, но ще бъде санкциониран при всяко следващо нарушение.
Нещо си в гре6ка
Върви направо в тетриса, когато те зареже и Маймуната, 4ат ли си бе, *************
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Велзо, ще се намеся след малко, защото обиди към членове на семействата на съфорумци не се допускат.
some whistleblowing
Таки написа:Велзо, ще се намеся след малко, защото обиди към членове на семействата на съфорумци не се допускат.
По-добре да не ме беше трил
Трябва да се отчете, че ние в реалното не сме си разваляли отношенията - напротив, даже на концерт ходихме. Обидите които уважаемият Петър Дяков яде във виртуалното, ги яде с възпитателна цел - да си направи сметката къде му е грешката в реалното, и какви измерения ще придобие с времето тя.
Между нас казано, цялата колиба са едно голямо иди ми дойди ми - дясно-мясно църкви-мъркви Америки Холивуд, все едно е хванал Господ за шлифера, а гъза си с извинение няма с какво да обърше
Барем да премести за два-три дена прабабата и да тури един латекс и един лак за паркет да не се срамува да кани гости, вместо да се чуди как да пробута за обарване детенцето си, та да му плати някой като Стефан Краев кръчмарската сметка
Аз го базикам, че е сводник на дъщеря си, за да се стегне и да разсъждава прагматично, защото в противен случай излиза, че само си губя времето с него. То е ясно, че за да го правя, нещата са забуксували. Дано не съм лош пророк, ама да не стане така, че докато се подпичква г-н педагогът, малката му актриска останала без образование
Така че, всичко е с най-добри чувства и от идеални съображения, да не вземе сега да се обижда някой
https://www.youtube.com/watch?v=w3Q2L1Tt1Hk
Последната промяна е направена от ВЕЛЗО на Сря 14 Апр 2010, 10:31; мнението е било променяно общо 1 път
Приятелски съвет
Велзо, май пак нещо олабваш връзките на гащите си. Внимавай да не паднат! Не ти е за първи път да се занимаваш с чуждите щерки. Ако беше в реалното, щях да го приема, но във виртуалното хич не върви. Що по-добре не кажеш нещо за твоята щерка? Или за семейството си? Или па за себе си дори?
Велзо е много млад, не е женен и няма щерка. Ако имаше, сигурно щеше да внимава повече с приказките..
Логик написа:Велзо, май пак нещо олабваш връзките на гащите си. Внимавай да не паднат! Не ти е за първи път да се занимаваш с чуждите щерки. Ако беше в реалното, щях да го приема, но във виртуалното хич не върви. Що по-добре не кажеш нещо за твоята щерка? Или за семейството си? Или па за себе си дори?
Гусин Сотиров, щях да приема забележката, ако Вие самият бяхте си направили до сега труда да се запознаете с визираните хора на биричка и сладоледче
Но да Ви кажа, според мен, тогава въпросът за връзките на гащите ми едва ли би възникнал
Последната промяна е направена от ВЕЛЗО на Сря 14 Апр 2010, 10:40; мнението е било променяно общо 1 път
komarKo написа:Таки написа:Велзо е много млад, ...
колко много?
да не е в 3-ти клас?
Комарко, ти не ме ли беше заподозрял по едно време да не се навъртам подозрително около някое ЦДГ?
Любезно питане
С кои хора да се запозная на биричка и сладоледче, гусине Велзо? Сладоледчето пак нещо намек за дъщеричките им ли е?
Логик написа:С кои хора да се запозная на биричка и сладоледче, гусине Велзо? Сладоледчето пак нещо намек за дъщеричките им ли е?
Намек за дъщеричките им е, да.
Лапландската Плюшена маймуна го измисли преди две години и нещо, малко преди да се запозная с Носорозите. Обсъждахме дали Телето ще яде сладоледче или ще пие биричка и то написа "и двете".
Е, сега вече наближаваме пълнолетие, та да не се чудим защо аджеба се издуват отпред гащите. И без това, физиологията малко се разминава с юридическите норми. Ако няма да я наказваме, дайте поне да му търсим антропологическо някакво що-годе обяснение
Повторно питане
Та не разбрах, гусине Велзо, с кои точно хора ми препоръчахте да се запозная на биричка и сладоледче? С лапландската Плюшена маймуна, с Носорозите и/или с Телето?
Логик написа:Та не разбрах, гусине Велзо, с кои точно хора ми препоръчахте да се запозная на биричка и сладоледче? С лапландската Плюшена маймуна, с Носорозите и/или с Телето?
С тези от тях с които имате възможност, преди да се изказвате "по принцип".
това "запознаване" някак дори само естетически не ми звучи добре
нямам предвид Логик, разбира се
нямам предвид Логик, разбира се
Страница 21 от 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Международни новини 4
» Новини от Италия
» Познай резултата на изборите !
» Новини от България 4