Ханчето на бачо Никола 3
+18
ВЕЛЗО
Агата
Логик
malakai
komarKo
blag009
(Бай Вълко)
Радомир
Надя
Apostola na Svobodata
pheras
Помощ, граждани!
marapepelia6ka
jovina
chocho
Таки
nikiforov
Boabab
22 posters
Страница 33 от 38
Страница 33 от 38 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38
Re: Ханчето на бачо Никола 3
Най-важното, г-н Радомире, е че доброто настроение не ме напуска, дори пред "доброжелатели" като Вас ...
Скандинавски трепети
* Те са и наши, прочее.
Душке Емилу'шке, мога силно да те зарадвам. През последните дни не само вие, но и други са ни "победили" по постинги! Нещо, което не се е случвало досега. Така че отвори бутилка шампанско и почерпи себе си и своите* малобройни, но тъй изискани колеги!Пишете да победим свободните по постинги!!! (Безпризорната Емилия)
* Те са и наши, прочее.
Ей ме бе .Дришльо си ти.Айде давай за ГЕРБ.Boabab написа:Що не викнеш Хексето да ти прави оборот, бе, дришльо?
Хайде и аз малко "оборот" ..
Здравей, HEXE. Мисля, че Боабаб е решил да порепетира за празника на просветата и културата.
Здравей, HEXE. Мисля, че Боабаб е решил да порепетира за празника на просветата и културата.
Лоша работа. Другарите и гражданите са спретнали саботаж на форума. Надлежно трябва да вземат необходимите мерки.
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Е, време беше да ти създадем малко радост, бедни ми Дяков. Дето във форума ти останаха да пишат 4 души.
Разбирам обаче, че радостта ти не е пълна, защото тук дори сега пишат малко повече.
Разбирам обаче, че радостта ти не е пълна, защото тук дори сега пишат малко повече.
Ще изготвя списък на необходимите мерки и ще ги представя на колектива за одобрение, др. Таки.
Сред тях основна ще бъде тезата на разчитане на собствените сили. И да не гледаме толкова къде и какво пишат другите, а да се съсредоточим върху собствените проблеми.
Сред тях основна ще бъде тезата на разчитане на собствените сили. И да не гледаме толкова къде и какво пишат другите, а да се съсредоточим върху собствените проблеми.
(Бай Вълко)- Брой мнения : 414
Registration date : 30.06.2009
Не прекалявай с усилията, бедно човече. В момента нещата са тъй прекрасни за теб. Защото и в най-мокрите си сънища, ти не си виждал един ЕСФ, в който да пише лекето Петър Дяков, а да мълчат Христо Комарницки, Владимир Сотиров, Стойчо Никифоров, Виктор Аврамов и много други.
Обуздай мечтите си и се радвай на картинката!
Таки написа:Не прекалявай с усилията, бедно човече. В момента нещата са тъй прекрасни за теб. Защото и в най-мокрите си сънища, ти не си виждал един ЕСФ, в който да пише лекето Петър Дяков, а да мълчат Христо Комарницки, Владимир Сотиров, Стойчо Никифоров, Виктор Аврамов и много други.
Едва ли може да си го припише като заслуга. Убеден съм, че не е заради него, а защото са заети със свои си дела. Противното би било твърде странно.
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Това е една оптимистична теза, която ми допада. В един период на криза е хубаво хората да са силно "заети със свои си дела".Убеден съм, че не е заради него, а защото са заети със свои си дела. Противното би било твърде странно.
Притеснявам се само за легионерите, дето тези дни са толкова незаети, че пишат за нас повече, отколкото самите ние ..
ВЕЛЗО написа:Таки написа:Не прекалявай с усилията, бедно човече. В момента нещата са тъй прекрасни за теб. Защото и в най-мокрите си сънища, ти не си виждал един ЕСФ, в който да пише лекето Петър Дяков, а да мълчат Христо Комарницки, Владимир Сотиров, Стойчо Никифоров, Виктор Аврамов и много други.
Едва ли може да си го припише като заслуга. Убеден съм, че не е заради него, а защото са заети със свои си дела. Противното би било твърде странно.
ВЕЛЗО,
Не наглей!
Ясно е, че ти имаш най-големи ЗАСЛУГИ.
---------------
и да, поне за себе си мога да кажа, че съм доста зает с разни дела.
Относно ЗАСЛУГИТЕ
Комар, голямата грешка на Велзо е, че не е писал нищо грубо за мен и за теб. Тази грешка се оказва, че "гони хора" от ЕСФ.
За разлика от Ферас, който ни обиди и двамата най-грубо, като не прогони никого със своята долнопробна логорея, а може би и привлече някои ...
Пиша горните неща на базата на форумната статистика. На картинката долу може да сравниш "заслугата" на Велзо с тези на Ферас (пиковете).
Комар, голямата грешка на Велзо е, че не е писал нищо грубо за мен и за теб. Тази грешка се оказва, че "гони хора" от ЕСФ.
За разлика от Ферас, който ни обиди и двамата най-грубо, като не прогони никого със своята долнопробна логорея, а може би и привлече някои ...
Пиша горните неща на базата на форумната статистика. На картинката долу може да сравниш "заслугата" на Велзо с тези на Ферас (пиковете).
Последната промяна е направена от Таки на Сря 19 Май 2010, 21:07; мнението е било променяно общо 1 път
Таки, това не се брои.
Когато си на такава позиция, съвсем в реда на нещата е ферасите да пишат точно така.
Когато си на такава позиция, съвсем в реда на нещата е ферасите да пишат точно така.
Ами .. не е късно Велзо да се поучи от "ферасите" ... Това ми беше мисълта. За да бъде високо оценен от ***ерасите.Когато си на такава позиция, съвсем в реда на нещата е ферасите да пишат точно така.
бай Таки, за мен тази седмица бе време на безпрецедентно безфорумстване и то само с помощта на волята
имам много неща да правя - не съм на заплата и прочее
кофти е, че другите не пишат - изключвам такива като Бай Вълко, естествено
имам много неща да правя - не съм на заплата и прочее
кофти е, че другите не пишат - изключвам такива като Бай Вълко, естествено
Радвам се да науча, че и ти си твърде зает, Гражданино. Постни някоя нова фотка с Канончето.
непременно
за предстоящите ~10 дни в Лондон планирам да поснимам доста
и малко да отпочина от заниманията си
за предстоящите ~10 дни в Лондон планирам да поснимам доста
и малко да отпочина от заниманията си
Boabab написа:Що не викнеш Хексето да ти прави оборот, бе, дришльо?
хайде сега
на мен твоето присъствие ми липсва
Абе тоя па и тоя, с каката...
"хайде сега" - подробности
"хайде сега" - подробности
ВЕЛЗО- Брой мнения : 597
Registration date : 11.03.2010
Таки написа:Не прекалявай с усилията, бедно човече. В момента нещата са тъй прекрасни за теб. Защото и в най-мокрите си сънища, ти не си виждал един ЕСФ, в който да пише лекето Петър Дяков, а да мълчат Христо Комарницки, Владимир Сотиров, Стойчо Никифоров, Виктор Аврамов и много други.
ако уринария , велзо и андере ,са причина , доста хора да не ПИШАТ ,
то явно съм си пропилял форумните години -
само отбелязах ,че за някои хора , може би !??
среден ремонт ,в очакване на дребусчето - това е "причината" ...
нека се кефят говедцата - шест броя - това им остана ...
Маестро, включих те в списъка на непишещите на базата на форумните данни, а не според мое "усещане".
Аз не насилвам никого да пише или да не пише, но имам право да коментирам форумните "явления", както всички други. Има си хас да оставя това да го правят само тъй "загрижените" Петьо Камасутрата или Ферасчо..
Аз не насилвам никого да пише или да не пише, но имам право да коментирам форумните "явления", както всички други. Има си хас да оставя това да го правят само тъй "загрижените" Петьо Камасутрата или Ферасчо..
И пак ти задавам един въпрос, на който не ми отговори. Но в малко по-конкретен вид:
- Защо в стария МпФ никой не си отиде заради Рино, Велзо или Надя, а сега (се предполага, че) някои си тръгнаха заради тях ? ? ?
- Защо в стария МпФ никой не си отиде заради Рино, Велзо или Надя, а сега (се предполага, че) някои си тръгнаха заради тях ? ? ?
ами отговарям , въпреки ,че съм го писал - мисля , без да съм сигурен , че Хоман намали , а Поля спря да пише , тогава когато тук , "трайно се намърда бай ти вълю , велзи , сталин...
Същото важи, дори и в по-голяма степен за Жовина и Мара
Соня също , макар при нея има "индигов ефект "
Логик заяви същото по отношение на велзи .
Става въпрос за участие в ТОЯ форум и никакви аналогии с медияпул не могат и не бива да се правят !
Същото важи, дори и в по-голяма степен за Жовина и Мара
Соня също , макар при нея има "индигов ефект "
Логик заяви същото по отношение на велзи .
Става въпрос за участие в ТОЯ форум и никакви аналогии с медияпул не могат и не бива да се правят !
Страница 33 от 38 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38
Страница 33 от 38
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите