ГЕРБ 2
+20
blag009
(ib)
Лаик
Homan
Admin
Агата
marapepelia6ka
Помощ, граждани!
gigatev
komarKo
nikiforov
Надя
(Бай Вълко)
chocho
ВЕЛЗО
malakai
Логик
Таки
HEXE
Boabab
24 posters
Страница 25 от 37
Страница 25 от 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Re: ГЕРБ 2
komarKo написа:HEXE написа:.... само няколко тъпи парчета останаха да дращят глупости по форумите подкряпяйки ...и те не знаят какво
много добре знаят те, и ония също много добре знаят защо получават подкрепа и какво ги свързва - войнстващата посредственост на "онеправданите"
"хитро" ги насъскват срещу различните съсловия на по-образованите
техниката работи безупречно, остава да видим докога и дали са останали някакви разумни съпротивителни сили в обществото
Оптимист....
Таки написа:Много срамна история.. Но подобно развитие трябваше да се предвиди още след първите просташки видео-клипове на МВР, които аз бях оплюл най-категорично.
Таки,
прочети, ако искаш, това интервю:
В ареста си хлебарка, която всеки тъпче
Само безмозъчни лумпени могат да подкрепят такава "политика"...
Комар, ако сините не използват възможността да "яхнат" (по-елегантно казано - да "изразят") нарастващото политическо недоволство в десния спектър на електората, те ще бъдат достойни за своята жалка съдба. Какво трябва да направят те? Да скъсат окончателно с управлението на ГЕРБ и да се обявят за негова категорична опозиция. Отделни намеци за такава политика има, но те трябва да се превърнат в генерално правило!
Таки, остави ги политиците...огледай се наоколо, питай докторката Jovina какво мисли за все по-ширещото се мнение, като това, взето от случаен форум:
искам да кажа - обществото ни е дотолкоз атомизирано и дезинтегрирано, че Костов и Димитров са последните, които могат да направят нещо.
03 декември 2010 | бравос
Бой по скапаните впияндурчени луди корумпирани доктори! Смажете ги от бой на трамвая, да вият като псета, че що народ са изтребили за последните години не е истина просто!
Браво на полицията! Може и още, най-голямата професионална мафия са тези крадци и убийци.
Не искаме тези мафиоти да превърнат България във втора Либия!
искам да кажа - обществото ни е дотолкоз атомизирано и дезинтегрирано, че Костов и Димитров са последните, които могат да направят нещо.
HEXE написа:
Аз редовно по избори бях за гъби...,но на следващите няма вече.Колкото и да не звучи добре -ще гласувам само за да не са тези.До къде ни докараха-да избираме по малкото зло и Станишев да ни изглежда по добрия вариант ...Боабабе Разочаровани много и само няколко тъпи парчета останаха да дращят глупости по форумите подкряпяйки ...и те не знаят какво
Комунистче си си ти, умното...И само наистина тъпанарите можеш заблуди, че не си гласувало за Станишчето и л...рите...
http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=630693обществото ни е дотолкоз атомизирано и дезинтегрирано
А какво мислите за тези, които са на 15-20 год?
Кой си ти бе полуграмотно недоразумение Или си забравил вчера до кого пишеше писма.Ако утре тези си тръгнат- следващия ще възхваляваш и ще му пишеш.Цървул си ти,от онези старите ,коравите...Boabab написа:HEXE написа:
Аз редовно по избори бях за гъби...,но на следващите няма вече.Колкото и да не звучи добре -ще гласувам само за да не са тези.До къде ни докараха-да избираме по малкото зло и Станишев да ни изглежда по добрия вариант ...Боабабе Разочаровани много и само няколко тъпи парчета останаха да дращят глупости по форумите подкряпяйки ...и те не знаят какво
Комунистче си си ти, умното...И само наистина тъпанарите можеш заблуди, че не си гласувало за Станишчето и л...рите...
Хо, хо, хо...пипнах го на болното място, комунистчето...
Такисе, май си дал семафор на това комунистче качествено да псува с усмивчици...Лошото е че Марчето Пепеляшка ми беше казала, че колкото и тъпа, загубена и проста да е една жена, истинския мъж трябва да отминава това с превъзходство..Така че ти я оставям - за радост твоя.
Такисе, май си дал семафор на това комунистче качествено да псува с усмивчици...Лошото е че Марчето Пепеляшка ми беше казала, че колкото и тъпа, загубена и проста да е една жена, истинския мъж трябва да отминава това с превъзходство..Така че ти я оставям - за радост твоя.
Аха, тъй ли подминаваш с превъзходство и товаBoabab написа:Хо, хо, хо...пипнах го на болното място, комунистчето...
А бе! Забелязали ли сте колко български думи имат френско звучене? Например тулуп. Льо тулуп. Много френски звучи. Или чукундур. Льо чукундур. Урко най ще ме разбере, защото знае и произношението. Дори на френски ще станат още по-добре, защото, да речем, на български не може да се каже "една 'чукундурка". А на френски в мъжки род ще бъде un tchoucoundour, а в женски род ще стане une tchoucoundoure и ще бъде съвсем нормално.
Ето и изречение. Боабаб например може да каже: "Je suis un tchoucoundour de Sofia." Съвсем по френски е!
С чиба не става
Нищо,поколението е различно .Не става с вменяване на нашите ценности...Таки написа:Какво щеше да стане, ако бе?ех, ако бях министър на образованието...
Ма, много весело, ма много находчиво, ма много изобретателно и копирливо, туй комуненце...
ако бях министър, щях да отида при децата и да им кажа кротко:
"Мили деца, вашият проблем, а и проблемът на вашите родители и цялото общество е, че сте във вечна ваканция: ваканция от труд, от морал, от култура. От днес вече няма да има ваканция, ще трябва да се научите на труд, ако искате тук да не е азиатска държава (лошо, че обиждам азиатците). Разбира се, винаги може да емигрирате в държави, където има ваканция, както тук досега. На ваше място ще дойдат хора, които искат да живеят в нормално общество. Довиждане."
разбира се, след това няма да бъда министър
"Мили деца, вашият проблем, а и проблемът на вашите родители и цялото общество е, че сте във вечна ваканция: ваканция от труд, от морал, от култура. От днес вече няма да има ваканция, ще трябва да се научите на труд, ако искате тук да не е азиатска държава (лошо, че обиждам азиатците). Разбира се, винаги може да емигрирате в държави, където има ваканция, както тук досега. На ваше място ще дойдат хора, които искат да живеят в нормално общество. Довиждане."
разбира се, след това няма да бъда министър
Викторе, ясно е, че от теб няма да стане министър на образованието ...
Но в рамките на днешните си отговорности, би ли ми спуснал мнението на ДСБ по този въпрос?
Но в рамките на днешните си отговорности, би ли ми спуснал мнението на ДСБ по този въпрос?
Те това е проблема,но пък какво са виновни децата.Държавата ли е нормална .министъра ли...родителите ли ,дето се чудят докторите ли виновни,полицаите ли...за колибата ли да си платят ,тока ли или за евтини банани на опашка да идат ....ваканция от труд, от морал, от култура
бай Таки, за мен светът е много по-стар от няколко хиляди години
затова нищо не "спускам"
сигурно и без речи, пак няма да стана министър..
затова нищо не "спускам"
сигурно и без речи, пак няма да стана министър..
бай дъ уей, аз много се радвам на евтините банани, още повече на евтиното вино
причиних си този експеримент пред няколко дни: италианско вино от ЛИДЛ за 3 лв, т.е 1.5 еуро
и се оказа съвсем прилично
чудя се дали да не купя един кашон, за да черпя приятели на терасата...
причиних си този експеримент пред няколко дни: италианско вино от ЛИДЛ за 3 лв, т.е 1.5 еуро
и се оказа съвсем прилично
чудя се дали да не купя един кашон, за да черпя приятели на терасата...
Помощ, граждани! написа:ако бях министър, щях да отида при децата и да им кажа кротко:
"Мили деца, вашият проблем, а и проблемът на вашите родители и цялото общество е, че сте във вечна ваканция: ваканция от труд, от морал, от култура. ..."
силни ДУМИ
Ако питаш мен, искам първо да видя снимка на терасата, та да реша, дали я одобрявам за черпене на приятели ...чудя се дали да не купя един кашон, за да черпя приятели на терасата...
Помощ, граждани! написа:komarKo написа:
силни ДУМИ
ти имаш ли ОРЪЖИЕ?
абе, аз оръжие нямам, ама имам една ученичка, та мога да ти кажа, че думите ти не струват кой знае колко
Страница 25 от 37 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37
Similar topics
» Зверствата на комунизма
» Герб ще вкара България в голяма рецесия
» Герб не ще коалиция със сините
» 100 дни управление на ГЕРБ - Анкета
» Новини от България 4
» Герб ще вкара България в голяма рецесия
» Герб не ще коалиция със сините
» 100 дни управление на ГЕРБ - Анкета
» Новини от България 4
Страница 25 от 37