ГЕРБ 2
+20
blag009
(ib)
Лаик
Homan
Admin
Агата
marapepelia6ka
Помощ, граждани!
gigatev
komarKo
nikiforov
Надя
(Бай Вълко)
chocho
ВЕЛЗО
malakai
Логик
Таки
HEXE
Boabab
24 posters
Страница 26 от 37
Страница 26 от 37 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Re: ГЕРБ 2
Помощ, граждани! написа:
....
причиних си този експеримент пред няколко дни: италианско вино от ЛИДЛ за 3 лв, т.е 1.5 еуро
и се оказа съвсем прилично
чудя се дали да не купя един кашон, за да черпя приятели на терасата...
аз пък пробвах тазгодишното божоле - не е зле, по-добро от миналогодишното
Тъй като Помощ ме пита за Белене ето и мнението на Хиновски, който принципно е противник, но разбира че нещата не са само бели или черни, нито че един или друг има конкретна вина за обстоятелствата, па дори да се казва и Иван Костов, който фактически би трябвало да е непричом:
http://www.dnevnik.bg/intervju/2010/12/02/1004140_ivan_hinovski_predsedatel_na_bulgarski_energien_forum/
Иначе аз вече си намирам много добри домашни вина и то доста по изгодно от всичките полухимии. Тази година дори част от виното ми е купаж от 30%памид и 70% каберне от Карабунар, което доста щедро подпомага както настроението така и желанието.
http://www.dnevnik.bg/intervju/2010/12/02/1004140_ivan_hinovski_predsedatel_na_bulgarski_energien_forum/
Тогава какъв е смисълът да се подписва подобен меморандум, при условие че новоизбраният финансов консултант HSBC също не е дал своето мнение доколко ефективен и изгоден е проектът?
- Задавате въпрос, който съдържа отговора. Има опит за някакво раздвижване. Лично аз оценявам проекта като палитра от действия на правителството с цел да подобри отношенията с Русия. От това зависи напредъкът в редица други ефективни области на взаимодействие – военна и лека промишленост, оставането на "Лукойл" в "Нефтохим" и други подобни.
Опитваме се да търгуваме комплексно. Няма нищо лошо в това. Лошо става, когато започваме да даваме много пари неясно за какво и неясно за какви срокове.
Иначе аз вече си намирам много добри домашни вина и то доста по изгодно от всичките полухимии. Тази година дори част от виното ми е купаж от 30%памид и 70% каберне от Карабунар, което доста щедро подпомага както настроението така и желанието.
четох интервюто на Хиновски
накрая човека в прав текст казва, че Белене е напълно излишна
и
наче, аз като фен на свободния пазар решително подрепям свбодните информационни потоци за виното: отдъде, за колко, мога ли и аз да си взема...
и
наче, аз като фен на свободния пазар решително подрепям свбодните информационни потоци за виното: отдъде, за колко, мога ли и аз да си взема...
Помощ, граждани! написа:четох интервюто на Хиновски
и
Ще ти кажа като дойде време за следващата доставка.
Коментар на заем
Имам чувството, че заради единия пусти рейтинг ни правят на маймуни. Настройват хората едни срещу други. Ние се хващаме на въдицата и се самоизяждаме. Лекари срещу полицаи, съдии срещу прокурори, учени срещу работници... Не усещате ли, че в този цирк, единствено бандитите потриват ръце и си юркат мощните автомобили. Жалка България.
а пък аз , вчера май , гледах у телевизоро министърОТ си и онемях - говореше с една идея "отгоре " шефът си -
в трето лице без да е на четири ....водки
"...отива вежди рашидов в Париж и носи десет милиона ...", "...отива в Броазилия ....и спасява Несебър "
а нИКОЙ не отбелязвал тия титанични усилия !???
за другите простотии ,които избълва не ми се и споменава
"...отива вежди рашидов в Париж и носи десет милиона ...", "...отива в Броазилия ....и спасява Несебър "
komarKo написа:ти дистанционно нямаш ли ?
абе имам ама на "другата" телевизия, земеделският мънкаше ,че не зябелязал забременялата фондтка
та затова "предпочетох " колегата
спомням си ,че доста мъжкари * от "оня"форум въздишаха по перон ,пиночет и други " силни" ръце....
обикновенно путьовци , Викторе
обикновенно путьовци , Викторе
Последната промяна е направена от nikiforov на Пет 03 Дек 2010, 20:32; мнението е било променяно общо 1 път
nikiforov написа:а пък аз , вчера май , гледах у телевизоро министърОТ си и онемях - говореше с една идея "отгоре " шефът си -
Как е възможно политическите предпочитания да развалят едно приятелство, не ми го побира акъла. Разбирам да си просто праче...
nikiforov написа:Бабич, тоя не ми е бил приятел - никога !
никога не съм го плил - колеги много рядко !
Ама нали го защитаваше от Боенча.
Boabab написа:nikiforov написа:Бабич, тоя не ми е бил приятел - никога !
никога не съм го плил - колеги много рядко !
Ама нали го защитаваше от Боенча.
от боенча бих "защитил и Белана - наи- добрата тоалетна хартия в севлиевско....
Като продължение на горното:
Костов е пресолил манджата, с този списък на министри, които - според него - трябва да си отидат и с посочените причини. Не разбрах, например, защо трябва да си подаде оставката ресорният министър заради това, че на открито море са се сблъскали два кораба.
Явно е, че недоволството на синия електорат заради подкрепата към ГЕРБ е голямо и усетено в истинския си размер от сините централи. Но мярката е много важно нещо и мисля, че този път СДС беше по-близък до нея, отколкото ДСБ.
Костов е пресолил манджата, с този списък на министри, които - според него - трябва да си отидат и с посочените причини. Не разбрах, например, защо трябва да си подаде оставката ресорният министър заради това, че на открито море са се сблъскали два кораба.
Явно е, че недоволството на синия електорат заради подкрепата към ГЕРБ е голямо и усетено в истинския си размер от сините централи. Но мярката е много важно нещо и мисля, че този път СДС беше по-близък до нея, отколкото ДСБ.
Не всичко е "глупости", Боабабе. Глупостите са малко, а сериозните неща - много повече. Виж само как звучи това:
Цели професии стават жертва на агресията на управляващите от ГЕРБ. Така е с образованието и БАН. Така е със здравеопазването.
Това е много сериозно: агресия на управляващите ! Очевидно Костов откликва на мнението на своя електорат, настоящ и потенциален, в който една сериозна част са възмутени жертви на "агресията".
Цели професии стават жертва на агресията на управляващите от ГЕРБ. Така е с образованието и БАН. Така е със здравеопазването.
Това е много сериозно: агресия на управляващите ! Очевидно Костов откликва на мнението на своя електорат, настоящ и потенциален, в който една сериозна част са възмутени жертви на "агресията".
Страница 26 от 37 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Similar topics
» Зверствата на комунизма
» Герб ще вкара България в голяма рецесия
» Герб не ще коалиция със сините
» 100 дни управление на ГЕРБ - Анкета
» Новини от България 4
» Герб ще вкара България в голяма рецесия
» Герб не ще коалиция със сините
» 100 дни управление на ГЕРБ - Анкета
» Новини от България 4
Страница 26 от 37