Mare Nostrum 5
+15
(ib)
blag009
Admin
Boabab
marapepelia6ka
(Бай Вълко)
chocho
nikiforov
komarKo
ВЕЛЗО
Помощ, граждани!
Надя
HEXE
Таки
Homan
19 posters
Страница 28 от 29
Страница 28 от 29 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Re: Mare Nostrum 5
оставям под елхата оптимистична прогноза за 2011 - чака ни управление под кривака на "АТАКА"...
Защо Костов и Първанов пак си плюха в устата
Защо Костов и Първанов пак си плюха в устата
Е що сега искаш да развалиш хубавата елха пък тиkomarKo написа:оставям под елхата оптимистична прогноза за 2011 - чака ни управление под кривака на "АТАКА"...
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
Списък може да не пуснеш, но утре ще пуснеш фотки! Иначе - +7 дена, дето викаше Мангау ..Благодаря на всички, да не пускам списъка
А "оптимистичната прогноза" е закачена от другата страна на елхата, та се не види ..
фотки - в пон`делник, живот и здраве
иначе днес ме занимават разни конфузии - китайският дисидент в затвора получава "Нобел", а западният дисидент в ареста и нищо не получава...
оня ден, с 30 години закъснение нашенските фенове туриха барелеф на Джон Ленън...Защо винаги сме с 20-30 години ИЗВЪН света, бе?....
иначе днес ме занимават разни конфузии - китайският дисидент в затвора получава "Нобел", а западният дисидент в ареста и нищо не получава...
оня ден, с 30 години закъснение нашенските фенове туриха барелеф на Джон Ленън...Защо винаги сме с 20-30 години ИЗВЪН света, бе?....
Абе .. Васко Кръпката аз го мислих за демократ, а той се оказа криптолевичар ...с 30 години закъснение нашенските фенове туриха барелеф на Джон Ленън ...
Таки написа:
Абе .. Васко Кръпката аз го мислих за демократ, а той се оказа криптолевичар ...
голяма каша....
тия дни на пазара излезе луксозно издание
100-те Най-Богати Българи
питай твоите "десни" френдове по форумите - кого от тия сто признават за капиталист?
Протести в Гърция в снимки
На височествата нищо им няма, но хубавият кралски Ролс - един от най-шикарните стари модели в обръщение - е заминал със счупено стъкло и голямо петно бяла боя.
На височествата нищо им няма, но хубавият кралски Ролс - един от най-шикарните стари модели в обръщение - е заминал със счупено стъкло и голямо петно бяла боя.
Последната промяна е направена от Таки на Пет 10 Дек 2010, 10:26; мнението е било променяно общо 1 път
Няма смисъл, щото знам техния отговор:питай твоите "десни" френдове по форумите - кого от тия сто признават за капиталист?
- Докато не се смени статуквото, в България няма да има капиталисти!
мда... виж го и Дянков к`ви ги плещи:
Дянков: Борците, комунистите и комсомолците в бизнеса вече намаляват
ми, що не вземе да прочете въпросното издание преди да говори, бе!!!
Дянков: Борците, комунистите и комсомолците в бизнеса вече намаляват
ми, що не вземе да прочете въпросното издание преди да говори, бе!!!
На един форум имаше следния коментар на горното:Дянков: Борците, комунистите и комсомолците в бизнеса вече намаляват.
- Затуй пък милиционерите се увеличават..
По повод днешното награждаване на Комарницки, искам да изясня, че организацията SEEMO не е "балканска", както помисли един наш член, а обединява стотици медии от 20 страни. На картата съм отбелязал тези страни със жълто. Освен този голям брой страни, обръщам внимание и на названието на наградата. Не че наградите за карикатура са по-маловажни, но това е награда за изкуство в защита на човешките права! Което за мен я прави двойно по-ценна.
Това, за да не става Комар жертва на прекалената си скромност и/или на нашата недоосведоменост.
Това, за да не става Комар жертва на прекалената си скромност и/или на нашата недоосведоменост.
Без да омаловажавам наградата на тоз борец за човешките права ( въпреки че ако наградата е от творчеството от последната година става дума за правата на военния министър Цонев, Масларова и Трактора - защита от диктатурата на Цветанов и отнемането на гласа на медиите от Бойко ), пускам моят подарък за елхата.
Боабабе, острилката е супер. На мен ли оставаш заглавието, или ще го подадеш скоро?
Boabab написа:Без да омаловажавам наградата на тоз борец за човешките права ( въпреки че ако наградата е от творчеството от последната година става дума за правата на военния министър Цонев, Масларова и Трактора - защита от диктатурата на Цветанов и отнемането на гласа на медиите от Бойко ), пускам моят подарък за елхата.
Тук сте били много търпеливи.Нормално ли е този палячо да бъде оставен да обижда?
Ако питаш мен, Хексе, това е въпрос на праг. Както и в много други случаи, при обидите не важи "има-нема", а има градация. Под прага, е по-добре да има обиди и реакции, отколкото мъртвило. В един ден, в който Комар получава много престижна международна награда, Боабаб трябва да чуе мнението на форумните членове за неговата позиция. А не да караме по схемата "няма позиция, няма проблем".Тук сте били много търпеливи.
Таки написа:Ако питаш мен, Хексе, това е въпрос на праг. Както и в много други случаи, при обидите не важи "има-нема", а има градация. Под прага, е по-добре да има обиди и реакции, отколкото мъртвило. В един ден, в който Комар получава много престижна международна награда, Боабаб трябва да чуе мнението на форумните членове за неговата позиция. А не да караме по схемата "няма позиция, няма проблем".Тук сте били много търпеливи.
Той позиция ли имал? Според мен е диагноза...
Таки написа:Боабабе, острилката е супер. На мен ли оставаш заглавието, или ще го подадеш скоро?
Къде са стърготините? ( ако не ти хареса пусне нещо друго )
Отнесоха ги гнидите. Следващия път може да отнесат и по-едра дървесина.Къде са стърготините?
Admin написа:Отнесоха ги гнидите. Следващия път може да отнесат и по-едра дървесина.Къде са стърготините?
ОК, остани си с гнидата.
арогантността отличава ченгетата от нормалните хора
независимо дали в момента битуват като второразрядни даскали или като персонал на властта...
независимо дали в момента битуват като второразрядни даскали или като персонал на властта...
Как ? Нима И ТОЙ се е записал във форума на Дяков ? ? Не ми се вярва ..Боабаб, ти още ли си с фашистите?
Страница 28 от 29 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Страница 28 от 29
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите