Новини от България 4
+15
Admin
Homan
Робърт Боев
marapepelia6ka
Boabab
jovina
blag009
HEXE
Агата
Надя
komarKo
chocho
Помощ, граждани!
Таки
nikiforov
19 posters
Страница 11 от 44
Страница 11 от 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Re: Новини от България 4
Лоша работа.. Може би България трябва да поиска от ЕС извънредни кредити за модернизация на участъка на Е-79, минаващ през иначе много красивия Кресненски проход, а Гърция да подкрепи с всички сили това кредитиране. Става дума за много важна връзка между България (и всички други северни членове на ЕС) с Гърция: търговска, туристическа, но и "житейска".Кресна. Участъкът от главен път Е-79 е пропаднал точно между отбивката село Стара Кресна и гара „Яворово” в най-тесния участък. Това съобщи за Агенция „Фокус” кметът на Община Кресна – Илиян Кръстев. „Много сложно е положението там, почти цялото платно е пропаднало в реката и предполагам, че в близкия един месец няма да има движение.
СДС заявявя, че ние и нашите партньори от реформаторската десница сме разумна алтернатива на управлението на ГЕРБ и АТАКА. Нашата задача е да защитим европейския и евроатлантически път на България и да дадем шанс и свобода на активните хора в страната.
СДС категорично се изправя срещу надигащата се вълна от полицейщина и опитите за реабилитация на комунистическото минало. Затова:
- Ние категорично ще се противопоставим на всички нарушения на основните граждански права.За съжаление, тези случаи стават все повече.
- Ние ще се противопоставяме активно на опитите да се внуши от страна на ГЕРБ и АТАКА, че изминалите 20 години са недобрите години за България.
Напомняме, че въпреки трудностите на прехода и яростната съпротива срещу реформите от страна на бившата комунистическа партия и нейните репресивни органи и многобройните проблеми, за тези 20 години България успя да скъса с авторитарното си минало, да извоюва и защити правото си на свободна и демократична държава, да въведе пазарна икономика, да свали визите и да се присъедини към ЕС и НАТО.
- Ние ще продължим да се противопоставяме на проекта АЕЦ „Белене", защото този проект е сърцето на политическата корупция. Освен, че е икономически неизгоден, той е инструмент за поставяне на България под тотална зависимост от Русия.
- Ние ще се противопоставим на популистките идеи за национализация на това правителство, които съсипват икономиката и ни връщат в миналото.
На предстоящите президентски и местни избори СДС заедно със своите партньори от реформаторската десница ще предложи на българските граждани разумна и демократична алтернатива, която ще бъде път към ново управление на България.
http://www.sds.bg/bg/publications/read/1485?type=3
Сред интересните моменти в тази декларация на СДС, аз отбелязвам внушението "управление на ГЕРБ и АТАКА", както и оценката за постигнатото по времето на Прехода.
"Цветелина Бориславова продаде изцяло дела си в СИБанк за 141 млн. лв. "
Бюджетът за култура е в размер на 94 млн. лева.
komarKo написа:"Цветелина Бориславова продаде изцяло дела си в СИБанк за 141 млн. лв. "Бюджетът за култура е в размер на 94 млн. лева.
Струва ми се ,че нещо се мъти.Или банковата система е много стабилна....или се мият ръце за президентските ,или плъховете най напред напускат потъващия кораб....
komarKo написа:"Цветелина Бориславова продаде изцяло дела си в СИБанк за 141 млн. лв. "Бюджетът за култура е в размер на 94 млн. лева.
отиваМЕ към чалгата - всички богати са мръсници ....
виж какво се дава за "артисти" с хиляда зрители !
" Миналата година бургазлии завършиха на пето място в А група, като общите разходи на отбора са били 14 млн. лв., което прави клуба с най-скъпата издръжка в историята на българския футбол. Клубът декларира загуба от 10.798 милиона лева за финансовата 2009 г. Натрупаната загуба към 31 декември 2009 г. е 23.6 милиона лева."
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/12/08/1007367_grajdani_se_podpisvat_v_zashtita_na_lekarite_ot/Гражданска подписка в защита на Многопрофилната болница за активно лечение "Св.Иван Рилски" и медицинския персонал започна днес в центъра на Горна Оряховица, съобщи БТА. За около два часа над 500 души са подкрепили подписката на пунктовете в центъра на града и пред регистрацията в болницата, уточниха от инициативния комитет.
Според граждани скандалите около случая със смъртта на недоносеното бебе заплашват от закриване не само родилното отделение, но поставят под въпрос бъдещето на самата болница, което обществеността на града не може да приеме. Не приемаме без доказателства да се отправят тежки обвинения срещу лекари, които се ползват с уважение сред своите съграждани, каза 70-годишният Георги Стайков.
И правната дирекция на Министерски съвет се обяви срещу предложените от правосъдния министър поправки в закона за комисията "Кушлев"
http://www.glasove.com/article-11092.php
По повод постването на линкове към интересни новини, дори без коментар, аз искам да възразя на Маестрото. В едно малко общество, в което преобладава взаимно доверие, всеки негов член може само да спечели от това, че други са намерили нещо важно и му го съобщават. Вярно е, че всеки може да намери сам всичко, но това струва много време.
По повод постването на линкове към интересни новини, дори без коментар, аз искам да възразя на Маестрото. В едно малко общество, в което преобладава взаимно доверие, всеки негов член може само да спечели от това, че други са намерили нещо важно и му го съобщават. Вярно е, че всеки може да намери сам всичко, но това струва много време.
Таки написа:И правната дирекция на Министерски съвет се обяви срещу предложените от правосъдния министър поправки в закона за комисията "Кушлев"
присъединявам се към възражението
ако Маестрото отвори твоя линк, ще разбере кои точно "отиват към чалгата"
отиваМЕ към чалгата - всички богати са мръсници ....
"отиваМЕ към чалгата - всички богати са мръсници ...."
Според мен чалга е основанието, с което мошениците искат да пак да се измъкват...Никой не казва, че всички богати са мръсници и крадци, просто искаме да дадем шанса на явните крадци и мошеници, все пак да имат шанс да докажат, без да се разболяват за цял живот и без да подкупват съдиите, че са припечелили честно...Но мафията си има както лоби така и компрадори.
Според мен чалга е основанието, с което мошениците искат да пак да се измъкват...Никой не казва, че всички богати са мръсници и крадци, просто искаме да дадем шанса на явните крадци и мошеници, все пак да имат шанс да докажат, без да се разболяват за цял живот и без да подкупват съдиите, че са припечелили честно...Но мафията си има както лоби така и компрадори.
в Германия, след Втората световна война, хората, които са били в СС, а и тези от партията на Адолф Хитлер са се спасили, подкрепяйки се взаимно в специално създадени дружества
правили са бизнес заедно, събирали са се и т.н.
денацификацията е приключила в края на деветдесетте по очевидни причини
разликата с нас е точно чалгата: първосигналния примитивизъм
тук не е имало, нито ще има някакъв Нюрнбергски процес
затова почти всички богати са мръсници: защото ако не са забогатели с куфарчета, то са "колаборационисти": тези, които се отклониха по някакъв начин, свършиха в новините
така че, преди година и половина можех да приема, че Бойко Борисов ще ни осъществи мечтите, но днес го виждам какво прави
правили са бизнес заедно, събирали са се и т.н.
денацификацията е приключила в края на деветдесетте по очевидни причини
разликата с нас е точно чалгата: първосигналния примитивизъм
тук не е имало, нито ще има някакъв Нюрнбергски процес
затова почти всички богати са мръсници: защото ако не са забогатели с куфарчета, то са "колаборационисти": тези, които се отклониха по някакъв начин, свършиха в новините
така че, преди година и половина можех да приема, че Бойко Борисов ще ни осъществи мечтите, но днес го виждам какво прави
Много, ама много отдавна не съм имал надежда някой от съвременниците ни да ми осъществи мечтите...Може би и затова ББ ми дава повече и от колкото съм очаквал. И, като се допитвам до ума си, без мечти, го намирам за напълно достатъчно.
Помощ, граждани! написа:
....
разбира се , че Борисов НИКОГА няма да посегне на такива, щото ТЕ го крепят, 100%, а не баламурници като Боабаба
"Монд": US посолството държи под око връзките Чорни-Батков
така е то: преди беше "Мостстрой", сега е "Главболгарстрой"
Боабаб, колкото и да си толерантен, не мисля, че си инат...
Боабаб, колкото и да си толерантен, не мисля, че си инат...
А, бе ,баламурник съм наистина. Небаламурниците една карикатурка ( фигуративно казано ), не са пуснали срещу съда, а ако ББ каже и дума срещу тези "магистартчета" го изтипосват като Пиночет...И не знам кое е по добре - баламурник, без да е зависим от обекта на баламурене или на ляб и тогава позиция по въпроса.
помня как Благ навремето употребяваше "вождо" по отношение на "десебарите"
днес виждам как това, че когато Бойко Борисов "каже дума", той е прав по презумпция
днес виждам как това, че когато Бойко Борисов "каже дума", той е прав по презумпция
Помощ, граждани! написа: помня как Благ навремето употребяваше "вождо" по отношение на "десебарите"
В никакъв случай. Просто движението до точката на излизане от замръзването не бива да се забавя по никакъв начин. Няма време за гъбаркане.
"....Даниел Халоран и Стивън Стайтс ще бъдат официални гости на националната конференция по повод 5-та годишнина от създаването на РЗС и учредяването на младежката организация на българските консерватори, които ще се състоят на 11 декември в зала „България”, София."
тия двамата не са Псолютно в тайм - партия създадена с червени пари да се кичи с етикет -консерватори
консерва - да , ама консерватори !???
ингилизите ,май ги отстреляха бързо ?
кво да се прай - тИксас далеееч!
тия двамата не са Псолютно в тайм - партия създадена с червени пари да се кичи с етикет -консерватори
Този път и аз чак те разбрах, ама от`де си сигурен, че парите са били червени?nikiforov написа:"....Даниел Халоран и Стивън Стайтс ще бъдат официални гости на националната конференция по повод 5-та годишнина от създаването на РЗС и учредяването на младежката организация на българските консерватори, които ще се състоят на 11 декември в зала „България”, София."
Таки, що не вземеш да сложиш едно пет евро на елхата, че то каква европейска елха ще е без валута?
А може и всичките 885, вместо гирляндаНадя написа:Таки, що не вземеш да сложиш едно пет евро на елхата, че то каква европейска елха ще е без валута?
Става. Подай само заглавието на подаръка.А може и всичките 885, вместо гирлянда.
Току що казаха, че Комара е получил нещо като Балканска награда за правата на човека...Да му е честита! Сега очаквам Станишев пък да го наградят като политмъченик.
"Във всеки дом ЕЕВ!"Таки написа:Става. Подай само заглавието на подаръка.А може и всичките 885, вместо гирлянда.
Страница 11 от 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Similar topics
» Новини от България 4
» Международни новини 4
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3
» Поздравления и покани 2
» Международни новини 4
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3
» Поздравления и покани 2
Страница 11 от 44