Новини от България 4
+15
Admin
Homan
Робърт Боев
marapepelia6ka
Boabab
jovina
blag009
HEXE
Агата
Надя
komarKo
chocho
Помощ, граждани!
Таки
nikiforov
19 posters
Страница 16 от 44
Страница 16 от 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Re: Новини от България 4
именно - те са съвсем различни
но сегашната ситуация, когато не можем да видим какво е правил единия и какво е правил другия - слага знак за равенство между тях - "агенти"
или това, че всеки следващ разкрит казва "аз съм работил за Родината", а част от тези хора са били доносници, съсипвали човешки съдби, донасяли за роднините си..
но сегашната ситуация, когато не можем да видим какво е правил единия и какво е правил другия - слага знак за равенство между тях - "агенти"
или това, че всеки следващ разкрит казва "аз съм работил за Родината", а част от тези хора са били доносници, съсипвали човешки съдби, донасяли за роднините си..
Ми много ясно, че така ще казва ...Помощ, граждани! написа:именно - те са съвсем различни
Аз смятам, че ченгетата от ДС нямат място в МВнР и държавните институции въобще, това е! Не ме интересува и не искам да знам как се оправдават или как ги оправдава някой
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
точно това е била идеята на закона за лустрацията от преди 10 години, който бе спрян от конституционния съд (с ченгета)
което редица "граждани" и "демократи" забравят, защото виждат себе си в авангарда на нещо Ново в дясно...
което редица "граждани" и "демократи" забравят, защото виждат себе си в авангарда на нещо Ново в дясно...
Е дойдохме си на думата!
щом законът не "прави "разлика между гоце и инжев , защо аз да я правя ?
няма по-малко бременна , нъл ?
това ,че някой ми е симпатичен, е друга песен !
няма по-малко бременна , нъл ?
това ,че някой ми е симпатичен, е друга песен !
Само дето Инджев не е на служба нито в МВнР, нито в Президентството, нито в друга държавна институция, нали? Затова разликата е доста голяма според мен, ако бъркам - поправете ме, моля.
Аз пък ще кажа, че на 65 години разчитам (вече) и на своя усет. А той ми казва, че историята е мръсничка. Уравниловката "шестак" = "разузнавач" е абсолютно необоснована и ще породи повече вреда, отколкото полза.
Инджев може да не заема държавна длъжност, но той е обект на боготворение от определена политическа прослойка. Очевидно заради делата му след палачинката. Е, хубаво, откъде знаем, дали и сред дипломатите - бивши разузнавачи, няма хора с подобни дела?
Инджев може да не заема държавна длъжност, но той е обект на боготворение от определена политическа прослойка. Очевидно заради делата му след палачинката. Е, хубаво, откъде знаем, дали и сред дипломатите - бивши разузнавачи, няма хора с подобни дела?
nikiforov написа:щом законът не "прави "разлика между гоце и инжев, защо аз да я правя ?
объркал си причина и следствие
Помощ, граждани! написа:nikiforov написа:щом законът не "прави "разлика между гоце и инжев, защо аз да я правя ?
объркал си причина и следствие
нищо не съм объркал и ти добре знаеш това -
нямам нищо против да си заслужиш заплатата , само не прекалявай, не съм расъл в кашпа
Премиерът Бойко Борисов ще поиска още в понеделник оставката на министъра без портфейл Божидар Димитров заради агентурното му минало. Това обяви министър-председателят в предаването „Годината” на Дарик".
След като Борисов е такъв уравниловъчен чистофайник на тема "Картончета на ДС", не би ли могъл да откаже присъствие на това мероприятие? Аз знам, че г-н Радев е отрекъл сътрудничество с ДС, но това са направили и други.
Алфа Рисърч: обществени нагласи, Декември 2010
http://www.aresearch.org/userfiles/file/Public_opinion_AR_December_2010.ppt
http://www.aresearch.org/userfiles/file/Public_opinion_AR_December_2010.ppt
Алфа Рисърч: обществени нагласи, Декември 2010
Мои коментари
1. Отрицателното отношение към дейността на правителството продължава да расте, като през декември е достигнало 39%, срещу 24% на положителното.
2. Расте и отрицателното отношение към дейността на президента Първанов, най-вече за сметка на досега неутралните. Рейтингът на Първанов е +1 %
3. Силно намалява доверието към Цецка Чацева. В момента то е -22 %. Заедно с това намалява одобрението и към дейността на Парламента, на който рейтингът се е сринал до -43 % !
4. При електоралните нагласи, ГЕРБ губи бавно гласове, които бавно печели БСП и , още по-бавно, Атака. Синята коалиция и ДПС са в застой над парламентарния праг, а РЗС в застой далеч под този праг. Гъбарите са също в застий, на ниво около 40%.
Мои коментари
1. Отрицателното отношение към дейността на правителството продължава да расте, като през декември е достигнало 39%, срещу 24% на положителното.
2. Расте и отрицателното отношение към дейността на президента Първанов, най-вече за сметка на досега неутралните. Рейтингът на Първанов е +1 %
3. Силно намалява доверието към Цецка Чацева. В момента то е -22 %. Заедно с това намалява одобрението и към дейността на Парламента, на който рейтингът се е сринал до -43 % !
4. При електоралните нагласи, ГЕРБ губи бавно гласове, които бавно печели БСП и , още по-бавно, Атака. Синята коалиция и ДПС са в застой над парламентарния праг, а РЗС в застой далеч под този праг. Гъбарите са също в застий, на ниво около 40%.
Алфа Рисърч: електорални нагласи, Декември 2010
Формация .......... % в/у всички ........ % в/у глас ...... Депутати
ГЕРБ ................. 27.0 ............... 44.9 ............ 119
БСП .................. 15.2 ............... 25.2 ............. 67
ДПС ................... 5.0 ................ 8.3 ............. 22
Синята коалиция ....... 4.4 ................ 7.3 ............. 19
Атака ................. 3.0 ................ 5.0 ............. 13
РЗС ................... 0.8 ................ 1.3
Друга партия .......... 4.8 ................ 8.0
Няма да гласувам ..... 39.8
Формация .......... % в/у всички ........ % в/у глас ...... Депутати
ГЕРБ ................. 27.0 ............... 44.9 ............ 119
БСП .................. 15.2 ............... 25.2 ............. 67
ДПС ................... 5.0 ................ 8.3 ............. 22
Синята коалиция ....... 4.4 ................ 7.3 ............. 19
Атака ................. 3.0 ................ 5.0 ............. 13
РЗС ................... 0.8 ................ 1.3
Друга партия .......... 4.8 ................ 8.0
Няма да гласувам ..... 39.8
И Бойко описа с най-топли слова Божидар Димитров. Това е още един щрих в неадекватното поведение на управляващите: да се уволняват хора, като се хвалят така, все-едно че ги назначават!Вицепремиерът допълни, че Божидар Димитров и Павлин Димитров са изключителни професионалисти в своята сфера. „Павлин Димитров изпълняваше работа, която навремето вършеха двама зам. министри в МВР”, посочи той. (Cross)
Таки,
може и да се повтарям, ама какво друго очакваш от едни семпли хора, които действат според обстоятелствата, а не според някакви принципи?
може и да се повтарям, ама какво друго очакваш от едни семпли хора, които действат според обстоятелствата, а не според някакви принципи?
Комар, от "семплите хора" аз не очаквам нищо. Но от несемплите аз очаквам да продължат да коментират подобаващо семплите, както правиш ти, по своя начин, в "СЕГА" и другаде. Без някой да ти казва "КомарКо, ама какво друго очакваш..." .komarKo написа:Таки,
http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/12/20/1014605_sramota_e_da_ne_se_sramuvame_ot_ds/
Това не съм сигурна, дали е точно за тук, ама в момента не ми се разсъждава къде точно
Кой даде акъл на един вифаджия да се прави на лекар и да чете присъди от трибуната на парламента?
Кой даде акъл на един вифаджия да се прави на лекар и да чете присъди от трибуната на парламента?
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/12/21/1015481_zdravniiat_ministur_tepurva_shte_chete_ekspertizata_za/Москов обаче заяви, че не приемат тези хора да бъдат наричани пред целия български народ и от трибуната на парламента "убийци". "Ако някой каже, че лекарите, изработили заключението, са лъжци, некомпетентни, това наистина е сериозна заявка, че полицията, освен да дава медицински експертизи", ще може занапред и да лекува, добави той.
Пак от там. Една стара познайница на Таки.
Играе ли ви се още на преход?
* Авторът е главен редактор на електронното издание "Медиапул"
http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/12/21/1015301_igrae_li_vi_se_oshte_na_prehod/
Играе ли ви се още на преход?
* Авторът е главен редактор на електронното издание "Медиапул"
http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/12/21/1015301_igrae_li_vi_se_oshte_na_prehod/
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
http://focus-news.net/?id=n1474215
Както се изказа една моя приятелка - номера от селски вечеринки, за да спасят Цв.Цв.
Както се изказа една моя приятелка - номера от селски вечеринки, за да спасят Цв.Цв.
Тази сутрин Иван Костов беше много остър на тема "полицейщина на ЦЦ". С известно закъснение, бих казал. Когато започнаха първите показни арести, и МВР разпространяваше просташки клипове с хора, унизително проснати на земята, под животински крясъци на униформени хулигани, той мълчеше като ... хайде да не кажа.
" Звездите от сериалат "Стъклен дом" двойка Елена Петрова и Калин Врачански са лицата на традиционния концерт на "Българската Коледа" тази вечер в Народния театър. Тази година спектакълът е дело на екипа на Слави Трифонов. "Ку-ку бенд" и над 100 изпълнители, след които Миро, Стунджи и Елица, Графа, Б.Т.Р, “Акага”, Веско Панталеев-Ешкенази, Румънеца и Енчев, Тони Димитрова, Николина Чакърдъкова, Ивана, Глория, Преслава, Анелия, Десислава, Емануела, Емилия, Алисия, Константин, детска вокална група "Бон-бон", балет "Магаданс", танцова формация "Вакали" ще се качат на сцената."
вкусът на президента се покрива до 90%с чалгата ....и славчо от плевИнско
ако ВИ се гледа /слуша / нещо истинско - Стинг по БНТ след 22. 30"Една зимна нощ"
ами ако следващият е цецко
изпотих се по мариновски
вкусът на президента се покрива до 90%с чалгата ....и славчо от плевИнско
ако ВИ се гледа /слуша / нещо истинско - Стинг по БНТ след 22. 30"Една зимна нощ"
ами ако следващият е цецко
изпотих се по мариновски
Българският псевдопрезидент искал “отваряне” на досиетата
Не е зле да започне с тези на екипа си, включително и преводаческия (ако не го е направил вече де, иначе как ще ги назначи в екипа си, без да е сигурен и спокоен, че са негови хора )
Не е зле да започне с тези на екипа си, включително и преводаческия (ако не го е направил вече де, иначе как ще ги назначи в екипа си, без да е сигурен и спокоен, че са негови хора )
Страница 16 от 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Similar topics
» Новини от България 4
» Международни новини 4
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3
» Поздравления и покани 2
» Международни новини 4
» Познай резултата на изборите !
» Международни новини 3