Боев, истинските ташаци битуват другаде, както можеш да се убедиш:
Като стана дума за Щатите, сетих се например, че през 90-те години имаше един комсомолец, Красимир Гаджоков от гр. Толбухин, студент в МЕИ, който беше се преориентирал към участие в студентската стачка в зората на демокрацията и стана тъмносин. По времето на Фил Димитров, същият Гаджоков от Добрич пя "Джелем Джелем" в офиса на Отворено общество пред представител на канадското посолство, за да получи канадския еквивалент на зелената карта като политически емигрант. В Канада известно време ми кенефи в Макдоналдс, като живееше на мираз при мениджъра си - педераст. След това известно време живя при забягналата в Канада бивша съпруга на един застаряващ журналист от радиото, който накрая взе да я бие поради голямата разликата във възрастта им и съответните промени във физиологията му. Красимир Гаджоков заживя със нея, обаче взе, че посегна на детето й от журналиста, което бе в предпубертетна възраст, и тя го изгони. След това, той премина в Щатите и започна работа за Майкрософт. Беше известно време уебадмин в Медиапул, ако не се лъжа.
Горното го цитира, като нещо твърде интересно за своите форумни говноколеги, ташакът "Ветровете". След което се запитва:
дали не е Боев автор на тази (дези)инфо? (усмивката е на ташака, цитат демек).
Таки
Брой мнения : 15728 Age : 78 Location : Athens Registration date : 01.01.2008
Робърт Боев написа:Ако това за Гаджоков е истина-моите съболезнования за погубената му младост и светли надежди. От друга страна описаното от анонимния "доброжелател" на Гаджоков е валидно за поне 80% от новите имигранти в Северна Америка. Но не, не съм аз. Не е моя стил. Освен това няма от къде да черпя толкова обилна информация за един или друг българин в Америка. Моите контакти тука са много ограничени с българи. За последен път разговарях с едно семейство на средна възраст от Русе, като чакахме корабчето за Статуята на Свободата преди 3 години с мои роднини от България.
уф
HEXE
Брой мнения : 631 Age : 63 Registration date : 06.11.2007
Боев, да не си помислил, че съм искал от теб да даваш обяснения за съдържанието и/или за авторството на говнописанието? Не, исках само да ти припомня къде се намират и как изглеждат тези, които наистина заслужават твоите обидни квалификации. Не искам да вярвам, че си се примирил или дори свикнал с подобно ниво писания, но някак си така излиза.
Таки
Благодарение на пладнешкия грабеж, наречен "парламентарен праг 4%" , 21% от гласувалите остават без политическо представителство, а ГЕРБ има мнозинство от +13 гласа, при гласували за него под 44%.
Изяснявам, че разпръсквам музикалните поздрави из разни топици, защото установих, че те имат тенденцията да си пречат, когато съжителстват в един топик (по-точно в една страница). Надявам се, че това не пречи на уважаемите съфорумници.
Таки
за двайсет години си бил един път ,май , в България - моля те , остави на тия , дето ОСТАНАХМЕ да решаваме ..... дали да СЕ псуваме , дали да гласуваме .....ПАК
не ме разбирай елементарно - просто не бива да си толкова ултимативен !
би трябвало да е нещо такова - "струва ми се " , "вероятно ","може би ?".... забрави ли българския ?
nikiforov
Брой мнения : 3858 Age : 74 Registration date : 13.10.2007
Ръководството на спецсъда официално поиска от печатните и електронни медии при поискване да му предоставят "за съгласуване" статии, отразяващи дейността на новата структура още преди да бъдат публикувани. Това се казва в специално съобщение на пресцентъра на новата структура, разпратено до медиите в сряда.
Ръководството на спецсъда официално поиска от печатните и електронни медии при поискване да му предоставят "за съгласуване" статии, отразяващи дейността на новата структура още преди да бъдат публикувани. Това се казва в специално съобщение на пресцентъра на новата структура, разпратено до медиите в сряда.
На 1 февруари 1912 г. XV Народното събрание гласува закон, с който превръща най-старата институция в държавата - Българското книжовно дружество, в Българска академия на науките.
Таки