Mare Nostrum 6
+10
Admin
Помощ, граждани!
chocho
nikiforov
komarKo
Надя
marapepelia6ka
HEXE
jovina
Таки
14 posters
Страница 4 от 40
Страница 4 от 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Mare Nostrum 6
Бозата не ти се отваря, сориnikiforov написа:боза ?
след като си падащ по течности
Пробвай с нещо по-сИриозно Или поне я сложи на по-достъпно място
jovina- Брой мнения : 1792
Registration date : 18.05.2009
добре- суроватка била
http://www.dnes.bg/politika/2010/12/19/2010-bila-prelomna-v-borbata-s-prestypnostta.106727
http://www.dnes.bg/politika/2010/12/19/2010-bila-prelomna-v-borbata-s-prestypnostta.106727
Носталгия по социализъма (55)
Внучката Буря на религиозна полит-просвета.
- Бабо, защо на Богородица й викат "дева" Мария?
- Ами .. хммм .. защото е била дева преди забременее с Христос ..
- Бабо, приличам ли ти на канарче?
- Не, пиленце, на славейче ми приличаш!
- Хайде тогава, отговаряй на въпроса и не ми пробутвай опим за народа ...
- Ами ... вероятно ... защото е забременяла ... без ...
- Без да прави секс с Господа?
- Горе-долу така. Имаше една много нежна форма на контакт, с посредник - архангел Гавриил.
- Девет месеца преди Рождество..?
- Точно така. Тук срокът е спазен стриктно. Господ не е пожелал чудо, за да бъде по-убедително за народа.
- И защо Господ пратил точно Гавриил?
- Ами .. той е бил ангел за специални поръчения. Мюсюлманите твърдят, че именно той е продиктувал на Мохамен текста на Корана! Под името "Джибрил".
- Егати активното мероприятие ...
- Няма да викаш "егати", че ще кажа на дядо ти!
- Как да не викам, бабо? Що за номер е това - Господ да праща свой агент при Мохамед?
- По принцип, делата Господни са неведоми, Буренце. Но не забравяй, че това са твърдения на мюсюлманите ..
- Или пък Гавриил са го подкупили чужди сили ..
- Не знам, пиленце.. Интересното е, че първата му среща с Мохамед била безуспешна.
- Защо? Как така?
- Ами Гавриил му викнал "Чети!", а Мохамед бил неграмотен..
- Какъв провал!
- Но той се върнал при богатата си булка Хатиджа и се ограмотил!
- Браво на Мохамед! Че може ли пророк - неграмотник ? !
- След което в продължение на години Гавриил му разкривал Божието слово - съдържанието на Корана.
- Бабо, това е една много подозрителна кадесарска история! Според мен, Гавриил е бил агент на Дявола!
- От ПГУ на Ада, викаш ..
- Ами да! Разузнавач на Велзевул! Доносник и ченге!
- Не богохулствай! Архангелите са много приближени до Господа!
- Според мен, те са му охрана, Бабо! УБО! СИК!
- По-кротко, пиленце! Ще си навлечеш гнева на Гавриил и Михаил!
- Как се казват другите ангели, Бабо?
- Няма други поименни, Буренце.
- А така! Значи съм права! Секюрити, хвърчат си анонимно ..! С тъмни очила ..
- Вълко, ела тук да вразумиш внучката си!
- Аз чух целия ви разговор, Победо.
- И какво мислиш?
- Че е време Господ да се прости с агентите на Велзевул! И на Светиите да се проверят досиетата, едно по едно!
- Браво, дядо! Те това е позицията на един комунист, истински загрижен за чистотата на Вярата!
Внучката Буря на религиозна полит-просвета.
- Бабо, защо на Богородица й викат "дева" Мария?
- Ами .. хммм .. защото е била дева преди забременее с Христос ..
- Бабо, приличам ли ти на канарче?
- Не, пиленце, на славейче ми приличаш!
- Хайде тогава, отговаряй на въпроса и не ми пробутвай опим за народа ...
- Ами ... вероятно ... защото е забременяла ... без ...
- Без да прави секс с Господа?
- Горе-долу така. Имаше една много нежна форма на контакт, с посредник - архангел Гавриил.
- Девет месеца преди Рождество..?
- Точно така. Тук срокът е спазен стриктно. Господ не е пожелал чудо, за да бъде по-убедително за народа.
- И защо Господ пратил точно Гавриил?
- Ами .. той е бил ангел за специални поръчения. Мюсюлманите твърдят, че именно той е продиктувал на Мохамен текста на Корана! Под името "Джибрил".
- Егати активното мероприятие ...
- Няма да викаш "егати", че ще кажа на дядо ти!
- Как да не викам, бабо? Що за номер е това - Господ да праща свой агент при Мохамед?
- По принцип, делата Господни са неведоми, Буренце. Но не забравяй, че това са твърдения на мюсюлманите ..
- Или пък Гавриил са го подкупили чужди сили ..
- Не знам, пиленце.. Интересното е, че първата му среща с Мохамед била безуспешна.
- Защо? Как така?
- Ами Гавриил му викнал "Чети!", а Мохамед бил неграмотен..
- Какъв провал!
- Но той се върнал при богатата си булка Хатиджа и се ограмотил!
- Браво на Мохамед! Че може ли пророк - неграмотник ? !
- След което в продължение на години Гавриил му разкривал Божието слово - съдържанието на Корана.
- Бабо, това е една много подозрителна кадесарска история! Според мен, Гавриил е бил агент на Дявола!
- От ПГУ на Ада, викаш ..
- Ами да! Разузнавач на Велзевул! Доносник и ченге!
- Не богохулствай! Архангелите са много приближени до Господа!
- Според мен, те са му охрана, Бабо! УБО! СИК!
- По-кротко, пиленце! Ще си навлечеш гнева на Гавриил и Михаил!
- Как се казват другите ангели, Бабо?
- Няма други поименни, Буренце.
- А така! Значи съм права! Секюрити, хвърчат си анонимно ..! С тъмни очила ..
- Вълко, ела тук да вразумиш внучката си!
- Аз чух целия ви разговор, Победо.
- И какво мислиш?
- Че е време Господ да се прости с агентите на Велзевул! И на Светиите да се проверят досиетата, едно по едно!
- Браво, дядо! Те това е позицията на един комунист, истински загрижен за чистотата на Вярата!
Последната промяна е направена от Таки на Вто 21 Дек 2010, 19:47; мнението е било променяно общо 1 път
А най-смешното е, че това с Гавриил и Мохамед е вярно.. Поне от мюслимска гледна точка.
А най-тъжното пък тепърва предстои - в топика за музика
Ооооо, Гешоооо
А добре дошъл!!!
А добре дошъл!!!
дорде се чудя ,според КУрана или Библията , кой требе да поздрави ....ти , си го "поздравила" в друга тема ...скромничко
абе гешо , кът отидеш на ГОСТИ , кът си иззуеш трандафорите , се ортува - "Добър вечер! "или "Що не си ....тъпанари !"
та твойо е някак мизерничко , бе гешо ...
я опитай нох аин мал , снова - затваряш портата от външната страна, влизаш , ние те посрещаме с букетчета , ти, казваш ДУМИЧКИТЕ и настава рай на Земята , дори и в България, въпреки бойко ?
а?
я опитай нох аин мал , снова - затваряш портата от външната страна, влизаш , ние те посрещаме с букетчета , ти, казваш ДУМИЧКИТЕ и настава рай на Земята , дори и в България, въпреки бойко ?
а?
Абе Градски, човекУ ни покани у неговата кръчма, кво му придиряш сега.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
ХА ТАКА Никифоров!!! Кажи му го на Гешо и на майка муnikiforov написа:абе гешо , кът отидеш на ГОСТИ , кът си иззуеш трандафорите , се ортува - "Добър вечер! "или "Що не си ....тъпанари !"
а?
Е кво му придиря!!! После ша доди и оная лудата му майка, яхнала метлата ... та да те питам тогаваmarapepelia6ka написа:Абе Градски, човекУ ни покани у неговата кръчма, кво му придиряш сега.
marapepelia6ka написа:Абе Градски, човекУ ни покани у неговата кръчма, кво му придиряш сега.
Марче , като дойдох в ТВОЯТ офис , ТИ стана за да седна ....
можеше да сложа и кавички
тоя не го знам , нито майка му - казвайте !
nikiforov написа:
Марче , като дойдох в ТВОЯТ офис , ТИ стана за да седна ....
можеше да сложа и кавички
Няма нужда от кавичките, разбрах те.
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Милен Радев, http://de-zorata.de/forum/index.php/topic,132.msg6922.html#msg6922В моето семейство, силно свързано с немската културна и историческа традиция, дните около Коледа наред с всичко красиво, тайнствено и радостно-надеждно са били винаги и дни на скръбен спомен за трагичните дни преди и около Коледа 1942 г.
Никога не бих могъл да слушам мелодията на Stille Nacht, heilige Nacht - Тиха нощ, свята нощ без спомена за разказите на майка ми, която както други хиляди приятели на Германия в София са слушали със затаен дъх радиопредаванията на Радио Донау с коледните химни за обсадената в Сталинград VI армия. За всички е било ясно, че стотиците хиляди наши съюзници са били безнадеждно обречени в студа, мрака и глада, и че тези далечни звуци на познатите мелодии са последна утеха и трагично сбогуване с тях.
Таки, пусни една графика за активността на форумите тия дни, де
Ще пусна в ранния следобяд. Тези данни са на домашния ми компютър.jovina написа:Таки, пусни една графика за активността на форумите тия дни, де
Активност на 4 форума през последните 3 седмици
(средно постинги на ден)
Форум .......... 1-23.11 ........ %
ЕСФ .............. 37 ........... 47
Де Зората ........ 27 ........... 35
Безпризорни ...... 11 ........... 14
МпФ ............... 4 ............ 4
Напомням, че през голяма част от този период, МпФ е бил частично или изцяло извън строя.
(средно постинги на ден)
Форум .......... 1-23.11 ........ %
ЕСФ .............. 37 ........... 47
Де Зората ........ 27 ........... 35
Безпризорни ...... 11 ........... 14
МпФ ............... 4 ............ 4
Напомням, че през голяма част от този период, МпФ е бил частично или изцяло извън строя.
И така, никой не сметна за необходимо да коментира един цитат на г-н Милен Радев, който ще повторя:
Наистина ли подобни текстове се смятат за допустими в РБ 2010 ? ?В моето семейство, силно свързано с немската културна и историческа традиция, дните около Коледа наред с всичко красиво, тайнствено и радостно-надеждно са били винаги и дни на скръбен спомен за трагичните дни преди и около Коледа 1942 г.
Никога не бих могъл да слушам мелодията на Stille Nacht, heilige Nacht - Тиха нощ, свята нощ без спомена за разказите на майка ми, която както други хиляди приятели на Германия в София са слушали със затаен дъх радиопредаванията на Радио Донау с коледните химни за обсадената в Сталинград VI армия. За всички е било ясно, че стотиците хиляди наши съюзници са били безнадеждно обречени в студа, мрака и глада, и че тези далечни звуци на познатите мелодии са последна утеха и трагично сбогуване с тях.
Днес, за втора поредна година, държавният глава, съпругата му и деца на „Българската Коледа”,
украсиха заедно коледната елха в Гербовата зала в Президентството.
украсиха заедно коледната елха в Гербовата зала в Президентството.
Страница 4 от 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Страница 4 от 40
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите