2011 Photo Bonanza
4 posters
Страница 1 от 1
2011 Photo Bonanza
здравейте,
не сме се "виждали" от доста време, но причината беше съществена - една работа, започната преди няколко години трябваше да бъде завършена във фиксирани срокове
е, това вече е завършено, сега текат процедури, първата от които е на светлата дата 4-ти юли
сега, на тези снимки е един Космат Приятел, който има проблеми, сходни с проблемите на вилните котки на бай Таки: официалното му име (от неговата стопанка - комишйката) е der dicke, "дебелия", което аз не мога да приема за едно толкова благородно животно; той мина през доста имена, които съм забравил, освен предпоследното - Nicodemus и вече последното: Freiherr Rollo von Trier;
- защото обича да се търкаля и най-вече, защото определено е ein freier Herr
не сме се "виждали" от доста време, но причината беше съществена - една работа, започната преди няколко години трябваше да бъде завършена във фиксирани срокове
е, това вече е завършено, сега текат процедури, първата от които е на светлата дата 4-ти юли
сега, на тези снимки е един Космат Приятел, който има проблеми, сходни с проблемите на вилните котки на бай Таки: официалното му име (от неговата стопанка - комишйката) е der dicke, "дебелия", което аз не мога да приема за едно толкова благородно животно; той мина през доста имена, които съм забравил, освен предпоследното - Nicodemus и вече последното: Freiherr Rollo von Trier;
- защото обича да се търкаля и най-вече, защото определено е ein freier Herr
Re: 2011 Photo Bonanza
Здрасти, Викторе. Радвам се да те видя отново, след една дълга пауза. Пожелавам ти успехи на 4-ти юли и по-нататък!
благодаря, Таки
работата се очертава добре, ще видим..
реших, че е по-добре да не пиша, въпреки че попрочитах какво става
работата се очертава добре, ще видим..
реших, че е по-добре да не пиша, въпреки че попрочитах какво става
Живо-здраво, Викторе !
Този хубавец е досущ като Ел Ниньо на комшийката Ренате в Дюселдорф - не мога да намеря фотки в момента, но съм сигурен че имам няколко...
А това са няколко "пресни" фотки от "the top of the world":
плюс няколко вечерни глимпсчета с телефона
Този хубавец е досущ като Ел Ниньо на комшийката Ренате в Дюселдорф - не мога да намеря фотки в момента, но съм сигурен че имам няколко...
А това са няколко "пресни" фотки от "the top of the world":
плюс няколко вечерни глимпсчета с телефона
здравейте, менове
абе германските жувотни имат по-особени маниери, някак по-сдържани са
иначе, ето още няколко фотоса от града - комшия
един колега:
една къща
и една група от къщи:
прочее, темата е "бонанца", защото след споменатите процедури се планира едно голямо пътуване - и тук, из хубавите краища, и из други хубави краища
така че хубавото тепърва предстои
абе германските жувотни имат по-особени маниери, някак по-сдържани са
иначе, ето още няколко фотоса от града - комшия
един колега:
една къща
и една група от къщи:
прочее, темата е "бонанца", защото след споменатите процедури се планира едно голямо пътуване - и тук, из хубавите краища, и из други хубави краища
така че хубавото тепърва предстои
Благодаря за високата оценка. Но не забравяй, че аз съм голям мързеливец, за което съм уведомил всички преди много години ..последните два фотоса са много добри и може би заслужават място в HD топика
тези менове обаче използват друго гориво:
тъй като форума четат и социално слаби, не ще посоча нашето возило..
а тази госпожа се зарадва, загдето я снимам; на което се зарадвах и аз..
тъй като форума четат и социално слаби, не ще посоча нашето возило..
а тази госпожа се зарадва, загдето я снимам; на което се зарадвах и аз..
still to come: снимки на домове, животни и общини
това, което със сигурно мога да заявя, е че е изключително приятен контакта с една земя, където вече 50 години властват християндемократичните ценности, поради което, например, чистотата и реда са наистина недостижими..
това, което със сигурно мога да заявя, е че е изключително приятен контакта с една земя, където вече 50 години властват християндемократичните ценности, поради което, например, чистотата и реда са наистина недостижими..
Таки, маршрутът е Meersburg - Konstanz, мисля, че има и алтернатива през Friedrichshafen, но не съм сигурен - тогава прецених, че това е най-удобният начин да се стигне до града, без да се преминава през няколко държави
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите