Коледна Елха ЕСФ 2011
+10
Агата
marapepelia6ka
blag009
nikiforov
Надя
HEXE
metalline
Лаик
Таки
Admin
14 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Коледна Елха ЕСФ 2011
Открива се традиционният топик с Коледната Елха на ЕСФ!
За по-новите членове уточнявам, че всеки може да изпрати до 2 подаръка за елхата, които ще бъдат закачени или поставени край нея. Дарителите и техните подаръци ще се поменуват край елхата. Първото подаръче е вече налице: Боев дарява на любителите на спортната стрелба специална евро-мишена. Последвах аз с колекционерски портрет на митичния евролидер Меркози. Очаквам вашия масов принос към тази най-хубава форумна традиция! Елхата се вижда най-добре на Full Screen.
За по-новите членове уточнявам, че всеки може да изпрати до 2 подаръка за елхата, които ще бъдат закачени или поставени край нея. Дарителите и техните подаръци ще се поменуват край елхата. Първото подаръче е вече налице: Боев дарява на любителите на спортната стрелба специална евро-мишена. Последвах аз с колекционерски портрет на митичния евролидер Меркози. Очаквам вашия масов принос към тази най-хубава форумна традиция! Елхата се вижда най-добре на Full Screen.
Последната промяна е направена от Admin на Нед 04 Дек 2011, 09:58; мнението е било променяно общо 2 пъти
Re: Коледна Елха ЕСФ 2011
Подаръкът на Лаик е добавен (виж горе). Изяснявам, че милите поздрави са изписани върху атинска стена.
Добавих и мой подарък за форумните гербари - бюст на Boicus Borisius, открит неотдавна при разкопки на о-в Свети Иван. За правото на съхранение на този безценен експонат спорят яростно Музеят на социализма и Музеят на капитализма.
Добавих и мой подарък за форумните гербари - бюст на Boicus Borisius, открит неотдавна при разкопки на о-в Свети Иван. За правото на съхранение на този безценен експонат спорят яростно Музеят на социализма и Музеят на капитализма.
Таки написа:metalline, дали да не разпростра този почин и другаде?
Добра идея, Таки.
metalline- Брой мнения : 10
Registration date : 02.01.2009
П.П. Догодина ще се случат и хубави неща, не само депресираща политика.
Моето актуално предложение за елхата: http://www.backstreet-merch.com/images/products/bands/misc/rhcp/bsi_rhcp155.gif
Моето актуално предложение за елхата: http://www.backstreet-merch.com/images/products/bands/misc/rhcp/bsi_rhcp155.gif
metalline- Брой мнения : 10
Registration date : 02.01.2009
Metalline, подаръкът ти ще бъде скоро на елхата. А за другото - още се чудя за формата, с която да го предложа. Е, има време ...
Благодаря за подаръка, НЕХЕ. Както и в други случаи, в които дарителите не посочват име на подаръка, това ще го направя аз. "Пинокио Борисов" добре ли е?
Да!Таки написа:Благодаря за подаръка, НЕХЕ. Както и в други случаи, в които дарителите не посочват име на подаръка, това ще го направя аз. "Пинокио Борисов" добре ли е?
Този е първия ми подарък, но така като гледам има и други две чаши, за да не станат много предлагам огромен калкулатор-капиталист.
Е, Таки сложи и моята маймунка!
Кибик Блаже
ПП.За протокола- КОЙ пръв кръсти Меркел и Саркози - Меркози ???
Кибик Блаже
ПП.За протокола- КОЙ пръв кръсти Меркел и Саркози - Меркози ???
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Край елхата вече позира и традиционната маймунка на Блаже
Но се боя, да не би трактористът - милионер вземе и си я отведе на село..
Благ, не знам кой е измислил името "Меркози". Може би някой от форумните колеги ще ни светне ..?
Но се боя, да не би трактористът - милионер вземе и си я отведе на село..
Благ, не знам кой е измислил името "Меркози". Може би някой от форумните колеги ще ни светне ..?
Коледната елха върви и с коледна музика. Ето една първа селекция, с олдис на Bing Crosby:
Моят подарък за елхата.
Пожелавам весели празници на всички!
Пожелавам весели празници на всички!
marapepelia6ka- Брой мнения : 1352
Registration date : 15.05.2009
Nirringrazzjak, Пепеляшке! Подаръкът ще бъде добавен скоро! Вече е добавен.
А какво означава "nirringrazzjak" няма да издадем, нали?
А какво означава "nirringrazzjak" няма да издадем, нали?
Комаре, бива ли така? Цяла София пълна с твои чаши, а за елхата - нито една ...
Ако ще пращаш, нека да е No1, bitte!
Ако ще пращаш, нека да е No1, bitte!
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите