ИЗБОРИ 2011
+7
Admin
pheras
Робърт Боев
chocho
Помощ, граждани!
komarKo
Таки
11 posters
Страница 4 от 4
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ИЗБОРИ 2011
ти , може и да не се чувстваш "мърша , но си траеш , когато някой /я/ ме определя като мърша
е , каква си ,когато си мълчиш и се съгласяваш ?
Чакай сега,аз не усетих някой да реагира когато така наречената Джовина се заяждаше с мен или когато Боабаб ме наричаше патка.Не мисля ,че трябва да реагирам.Мълча,да,но защо реши ,че се съгласявам...nikiforov написа:ти , може и да не се чувстваш "мърша , но си траеш , когато някой /я/ ме определя като мърша
А на Надя съм и свикнала на вятъра от знамената
не обичам обобщения - прави ги и Боабаб , и Боев, и ти - "ние"не сме "мърша - мърши има и те си имат имена !
просто е !
Боев , бд е гоцевата превадачка - за толкова години би трябвало да вденеш ?!
просто е !
Твой проблем,аз не нападам хора ,които на мен не са ми направили нищо.Народа е казал "крушката си има опашка"...nikiforov написа:не обичам обобщения - прави ги и Боабаб , и Боев, и ти - "ние"не сме "мърша - мърши има и те си имат имена !
просто е !
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:11; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
...
Последната промяна е направена от Робърт Боев на Пон 14 Яну 2013, 20:11; мнението е било променяно общо 1 път
Робърт Боев-
Брой мнения : 761
Registration date : 14.01.2008
Добре, де! Ти си изключение. Пропуснала съм кавичките, много добре знаеш, че това са думи на народния ни будетел Петко Славейков, казани в друго време, по друг повод. Горкият Славейков какво ли би казал, ако бе доживял и видял за какви кандидати гласува днешният българин?!nikiforov написа:Надя написа:Не сме народ, а мърша!HEXE написа: Айде,честит ви палячо! Наистина не сме нормален народ...
с извинение , към ВАС и другата - намерете си тъпкач ,Дамяновки , ще ВИ се отрази добре !
дамяновна , лекето дяков и онова анономно нещо ....владо , ветрове и "пътеществиникът" cpx"- пътешествал с най -новата версия на гуглето ърт !
лиги и сополи !
HEXE, не смяташ ли , че си опасно близко до тия ?
и ДОСТА до "кУмуниската "?
ти от кой народ си ?
ще ти хареса ли , ако се обърна към теб с "мършо "?
само питам ....
Джеймс Пардю: Не вярвам, че демокрацията в България върви в правилна посока.- Имам много тревоги за посоката на демокрацията в България. Две са главните ми безпокойства: първото ми е за свободата на печата и трябва откровено да заявя, че съм шокиран от корупцията в медиите по време на изборите; второто произтича от политическото сплашване, стигнало до равнище, което не съм виждал по-рано. Затова реших да говоря открито – както в България, така и в чужбина. Трябва да направя нещо, за да помогна на демокрацията в България.
Ама извинявай.. Според някои, България е пълна с "комуняги" - консуматори на различни продукти на ДС, именовани "БСП", "Атака", "ДПС", "ГЕРБ", "РЗС", па и снаха Пръмова .. За един Пардю ли ще се кахърим? И с него, и без него, все тая.. Те са на всеки километър! И така, до края на десницата!komarKo написа:Тоя Пардю не беше ли комуняга?
Помощ, граждани! написа:
абе важното е моят приятел Прошко да отиде на балотаж..
"Приятелю" * ????
* - ********* ( от пульовски)
komarKo написа:Помощ, граждани! написа:
абе важното е моят приятел Прошко да отиде на балотаж..
"Приятелю" * ????
* - ********* ( от пульовски)
Инвестирах много доверие в него - факт.
Истината е, че Прошков не се представи добре в София, ако сравним резултатите му с тези на Синята Коалиция в столицата през 2009 г. За разлика от Фандъкова. Ето данните:
Избори .............. Парлам. 2009 ........ Местни 2011
София, гласове ...... 617010 .............. 464960
Синята коалиция ...... 99970 (16.2%) ....... 53470 (11.5%) < Прошков
ГЕРБ ................ 292010 (47.3%) ...... 247140 (53.3%) < Фандъкова
Вижда се, че софийският процент на Прошков през 2011 е значително по-нисък от този на СК през 2009 г. Обратно, Фандъкова получава доста по-висок процент от този на ГЕРБ през 2009 г. Друг е въпросът каква част от вината е лична на Прошков и каква се пада на останалите фактори на СК, вкл. и на самия Иван Костов.
Факт е, обаче, че още през 2009 г. София вече не е "синя крепост", след като за ГЕРБ гласуват три пъти повече хора, отколкото за Синята коалиция, която се оказва леко по-назад дори от БСП. През 2011 г. отношението ГЕРБ / СК е вече 4.6 / 1 , а Кадиев получава почти два пъти повече гласове от Прошков. "Крепостта" е вече срината до основи.
Избори .............. Парлам. 2009 ........ Местни 2011
София, гласове ...... 617010 .............. 464960
Синята коалиция ...... 99970 (16.2%) ....... 53470 (11.5%) < Прошков
ГЕРБ ................ 292010 (47.3%) ...... 247140 (53.3%) < Фандъкова
Вижда се, че софийският процент на Прошков през 2011 е значително по-нисък от този на СК през 2009 г. Обратно, Фандъкова получава доста по-висок процент от този на ГЕРБ през 2009 г. Друг е въпросът каква част от вината е лична на Прошков и каква се пада на останалите фактори на СК, вкл. и на самия Иван Костов.
Факт е, обаче, че още през 2009 г. София вече не е "синя крепост", след като за ГЕРБ гласуват три пъти повече хора, отколкото за Синята коалиция, която се оказва леко по-назад дори от БСП. През 2011 г. отношението ГЕРБ / СК е вече 4.6 / 1 , а Кадиев получава почти два пъти повече гласове от Прошков. "Крепостта" е вече срината до основи.
Мисля, че този талантлив видеоколаж трябва да бъде уважен и тук ... Преминете на качество 480р .
Алфа Рисърч, електорални нагласи, юни 2012 г.
Партия .......... % общо .... % глас .... Депут
ГЕРБ .............. 22.3 ...... 35.5 ..... 103
БСП ............... 18.4 ...... 29.3 ...... 86
БнГ (Кунева) ....... 5.5 ....... 8.8 ...... 26
ДПС ................ 5.4 ....... 8.6 ...... 25
СДС ................ 2.1 ....... 3.3
ДСБ ................ 1.7 ....... 2.7
АТАКА .............. 1.5 ....... 2.4
РЗС ................ 0.5 ....... 0.8
Друга .............. 5.4 ....... 8.6
Няма да гласуват .. 37.2
В Парламента влизат само 4 партии. Извън Парламента остават избраниците на 17.8% от гласувалите. Между тях - СДС, ДСБ, АТАКА и РЗС. Бившата синя коалиция получава сумарно 6.0%, срещу 6.8% през 2009 г.
ГЕРБ получава 103 мандата, с 13 по-малко от 2009 г. Не може да управлява сама, а се нуждае от коалиция с ДПС или БнГ.
БСП получава 86 мандата, с 4 повече от 2005 г. и с 46 повече от 2009 г. Може да управлява само с нова тройна коалиция, с ДПС и БнГ, в която обаче тя би била доста по-силна от останалите две компоненти, взети заедно.
ДПС получава 25 мандата, с 13 по-малко от 2009 г. Нейният резултат би могъл да бъде по-добър, предвид гласовете от чужбина.
Стартът на г-жа Кунева не е много лош..
http://alpharesearch.bg/userfiles/file/Public%20opinion_AR_June_2012.pdf
Партия .......... % общо .... % глас .... Депут
ГЕРБ .............. 22.3 ...... 35.5 ..... 103
БСП ............... 18.4 ...... 29.3 ...... 86
БнГ (Кунева) ....... 5.5 ....... 8.8 ...... 26
ДПС ................ 5.4 ....... 8.6 ...... 25
СДС ................ 2.1 ....... 3.3
ДСБ ................ 1.7 ....... 2.7
АТАКА .............. 1.5 ....... 2.4
РЗС ................ 0.5 ....... 0.8
Друга .............. 5.4 ....... 8.6
Няма да гласуват .. 37.2
В Парламента влизат само 4 партии. Извън Парламента остават избраниците на 17.8% от гласувалите. Между тях - СДС, ДСБ, АТАКА и РЗС. Бившата синя коалиция получава сумарно 6.0%, срещу 6.8% през 2009 г.
ГЕРБ получава 103 мандата, с 13 по-малко от 2009 г. Не може да управлява сама, а се нуждае от коалиция с ДПС или БнГ.
БСП получава 86 мандата, с 4 повече от 2005 г. и с 46 повече от 2009 г. Може да управлява само с нова тройна коалиция, с ДПС и БнГ, в която обаче тя би била доста по-силна от останалите две компоненти, взети заедно.
ДПС получава 25 мандата, с 13 по-малко от 2009 г. Нейният резултат би могъл да бъде по-добър, предвид гласовете от чужбина.
Стартът на г-жа Кунева не е много лош..
http://alpharesearch.bg/userfiles/file/Public%20opinion_AR_June_2012.pdf
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Познай резултата на изборите !
» 2011 Photo Bonanza
» Блаже на избори !!!
» тъпни от виртуалното ...
» За или против промяна в избирателната система?
» 2011 Photo Bonanza
» Блаже на избори !!!
» тъпни от виртуалното ...
» За или против промяна в избирателната система?
Страница 4 от 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите