Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 10 от 42
Страница 10 от 42 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
nikiforov написа:хайде , какво се назлъндисвате - поотворете пердетата !
Верно, че твърде много пишем във вътрешната секция...
прочее, вчера бях съвсем разбит от работа, което ми попречи да танцувам по масата, както обикновено правя в италианските ресторанти, които предлагат подобни богати работи..
Гост- Гост
сноб написа:
разпечата ли "Програмата за обновление на сайта Медиапул" щото ще я изтрия след малко ?
Guess wh- Гост
Guess who написа:сноб написа:
разпечата ли "Програмата за обновление на сайта Медиапул" щото ще я изтрия след малко ?
Недей още, щяло да има някакви корекции, ще ти е по-лесно да ги нанесеш после
Guess who написа:nikiforov написа:хайде , какво се назлъндисвате - поотворете пердетата !
цитирам по памет, не бях пил още:
"Нуждаем се от коренна промяна в медийната политика на Партията! Трябва да се отворим към младите и образовани българи, да бъдем по-атрактивни и комуникативни...Прелом е необходим."
това е от юлския пленум на бкп - 1967- тогава не пиеше
сноб написа:
гледай за срещата утре всичко да е ОК
Guess wh- Гост
Guess who написа:сноб написа:
гледай за срещата утре всичко да е ОК
Ще се постарая, разбира се. Пък ми се струва, че оня тип, дето отговаря за представянето на ДСБ е интернетпространството е здраво подготвен - няма начин да не мине успешно!
Все пак, да стискаме палци де..
Да, май е доста навътре в нещата...
останах с впечатление, че следи внимателно форумите, как се мръщеше само...не изглеждаше много доволен...
утре трябва да го хванем на всяка цена, щото после заминавал за 2 месеца в Щатите
останах с впечатление, че следи внимателно форумите, как се мръщеше само...не изглеждаше много доволен...
утре трябва да го хванем на всяка цена, щото после заминавал за 2 месеца в Щатите
Guess wh- Гост
Guess who написа:Да, май е доста навътре в нещата...
Еее, че той твърдо каза, че ще присъства на срещата. Ще помага, няма страшно.
Да ти кажа, според мен в медиапуул не е влизал от поне седмица-две.. Нещо не беше в час с нещата там..
Което ме подсеща - извинете, медиапуулци, че обявихме всички гости на форума за вас... поне двама не били...
Не беше ли само до КОледа там?
сноб написа:
...
Не беше ли само до КОледа там?
не, май щял да остане за годишната молитвена закуска на Президента Буш, ама може да не съм разбрал добре
Guess wh- Гост
nikiforov написа:
ха , дано помогне ,че изтъпях в тоя форум
по-добре мачкай глината
Guess wh- Гост
Guess who написа:nikiforov написа:хайде , какво се назлъндисвате - поотворете пердетата !
цитирам по памет, не бях пил още:
"Нуждаем се от коренна промяна в медийната политика на Партията! Трябва да се отворим към младите и образовани българи, да бъдем по-атрактивни и комуникативни...Прелом е необходим."
Уау - тези думички от къде ли са ги научили ?
сноб написа:и фотки си обещал от новото местенце ;Рр
и на нови ибрици, ако има
Маестро, нъл не се...?рекох да порадвам гостите и те са ора
Guess wh- Гост
Радости, а Коледа иде тоже..
Е, днес тъмносиният Вуте си има причина за радост: проблемите на жълтия Нане..
Маестро, нъл не се...? рекох да порадвам гостите и те са ора.
Гост- Гост
Ригас написа:Е, днес тъмносиният Вуте си има причина за радост: проблемите на жълтия Нане..
Маестро, нъл не се...? рекох да порадвам гостите и те са ора.
бай Ригас,
ти ли искаш да откриеш една Галерия, или аз да го направя?
умувам и името...
Guess wh- Гост
Галерия
Откривай ти, чорбаджи Гес. Че аз не знам какво точно имаш предвид.
бай Ригас, ти ли искаш да откриеш една Галерия, или аз да го направя?
умувам и името...
Гост- Гост
Ригас написа:
Откривай ти, чорбаджи Гес. Че аз не знам какво точно имаш предвид.
една темичка, където се показват разни неща, гледам, Маестрото няма къде да сложи пластичен взрив
-------------------
ми да! това е името бе!!!!!!!!!!!!
Guess wh- Гост
Галерия 'Пластичен взрив' ? Никак не плохо..
Ще ни зарегистрират в 'Ешелона', ама карай ..
Ще ни зарегистрират в 'Ешелона', ама карай ..
Гост- Гост
Ригас, аз само съжалявам, че Ния и Една жена не посещават този форум. Ния напусна в солидарност с мен, а Една жена, смятам, ти влезе в нещо като конфликт с нея. Пиши й. Покани я в този свободен форум.
Boabab написа:Ригас, аз само съжалявам, че Ния и Една жена не посещават този форум. Ния напусна в солидарност с мен, а Една жена, смятам, ти влезе в нещо като конфликт с нея. Пиши й. Покани я в този свободен форум.
За мен ще е чест, да сме съфорумници с нея.
С новото начало, с този нов форум, с думите "Извинявай", които са определено позабравени.....
За поканите.
Боабабе, аз ще се радвам, ако Ния и Една жена се регистрират в този форум. Ще се радвам двойно, ако това ще им доставя удоволствие - а не проблеми - в общуването с хора, които не искат или не могат да пишат в МФ.
Ригас, аз само съжалявам, че Ния и Една жена не посещават този форум. Ния напусна в солидарност с мен, а Една жена, смятам, ти влезе в нещо като конфликт с нея. Пиши й. Покани я в този свободен форум.
Искам само да добавя, Боабабе, че подобни покани може да отправя всеки. Моя 'резолюция' под тях не е необходима.
Последната промяна е направена от на Сря 28 Ное 2007, 17:44; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Точно така. Те трябва да се смилят над мен, напримар. Острахиран несправедливо от хора, които могат само да ми носят сака, като се гледа колко съм дал за Медияпул.
Ния, Една жена, и всички други, които ме уважавате и които съм ви радвал, с моята милосърдечност , през годините, не ни оставяйте тук тъжни и сами...
А на сегашните модератори, тези за мен абсолютни слугинажи на тъпотата и лошотията, аа-натема.
Ния, Една жена, и всички други, които ме уважавате и които съм ви радвал, с моята милосърдечност , през годините, не ни оставяйте тук тъжни и сами...
А на сегашните модератори, тези за мен абсолютни слугинажи на тъпотата и лошотията, аа-натема.
Страница 10 от 42 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42
Страница 10 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите