Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 11 от 42
Страница 11 от 42 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
Изобщо то си е за нова тема, ама май си е нещо нормално. Имам чувството, че такава е ориста на живота ми: тъпанари да ми определят правата, възможностите и съдбата.
хайде сега: все едно могат да модерират възгледите, културата ти
могат да трият постингите ти, но не могат - мислите ти
затова тази работа е за фатмаци - зам. комсомолски секретари
Гост- Гост
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Guess who написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Намазана с катран сплъстена четина, жълти очи, обратна захапка с бивни, раздвоен език и дискретен дъх на сяра?
абе, ти по-добре внимавай да не попаднеш в казана...
Дните за казан са ми сряда до петък.
Да бе, ама народо ока "В сряда се не сяда, в петък пазарен ден"!!!!
О ти, дяволе черни да преположа ли, че "В петък си натъргуваш БЪЛГАРСКИ ДУШИ ,в сряда не СЯДАШ, оти имаш ден на дресура...КАК тия души да ВЪРШАТ твоята рябата в останалите ДНИ"!!!
И после цяла ЕВРОПА ока , на БЪЛГАРИНО НЕ МУ требва дявол , те са на САМООБСЛУЖВАНЕ !!!!!
О дявалееееее ТИКОВА !!!!!
Кибик Блаже
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Ригас написа:какво пихте у Виченцо? Марки, фотки, мезета ? Виж как подробно докладвам аз и се поучи:
Аз днес мудурирах със 'Стара русенска' . Поради което първоначално си мислих за другарката Елеонора Николова, но с напредването на консумацията мислите ми се прехвърлиха върху г-жа Мария Капон. По който повод изгуглих и следното:
//standartnews.com/archive/2005/07/22/faces/s4503_7.
та последните две чашки ги пих на свещи.
Е слава богу, отдъхнах си Ригас ... тя е българка !!!!!! Иначе префазирам туй :
- "... признава чаровната депутатка..." в :
-" ... признава ЧРЕВОУГОДНАТА ДЕПУТАТКА ... " в смисъл ... На времето нещо дегустираше бат Бойко , но нещо апетита И го няма напоследък!!!!!!!
blag009-
Homan написа:Guess who написа:сноб написа:
Хоман, супер беше! Пак да го сторим!
Абе малко сковано беше - с тия двамата костюмирани господа от ДСБ-то, дето виктор ги доведе...
нищо, важното е че ще ни съдействат да си върнем .......
Ти за туй ли бе така лаконично-мълчалив Да знаиш, намислила съм да си донеса ченгелите следващия път
Ти ченгелите , я ЧЕЙНЕТО ... шах и мат !!!!!!
blag009-
Guess who написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Я нека някой да даде очерк като за неприсъствалите
Кви "господа от ДСБ", кви 5 лв.?
важни клечки, единият носеше очила поне за $500...
отговарял за медийното представяне на Партията в Интернет....
беше много сериозен и намусен, ама накрая се поотпусна, след 2-3 канички
вика: действайте, аз съм зад вас!
Гес , да неса от ДПС-то, само те винаги пропускат РАЯТА пред себе СИ ???????
blag009-
сноб написа:Guess who написа:ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Я нека някой да даде очерк като за неприсъствалите
Кви "господа от ДСБ", кви 5 лв.?
важни клечки, единият носеше очила поне за $500...
отговарял за медийното представяне на Партията в Интернет....
беше много сериозен и намусен, ама накрая се поотпусна, след 2-3 канички
вика: действайте, аз съм зад вас!
Мен другият ме изкефи повече.... ама от женска гледна точка
Тцтцтцъъъъъ... аре бе след коя чаша СНОБЧЕ!!!!!!
blag009-
Guess who написа:сноб написа:
Мен другият ме изкефи повече.... ама от женска гледна точка
ти затуй ли му заля костюма с чашата като му сядаше на коленете?
Господииии ... (сига с унгарски анкцент???) Ама той бил хепетем мекичъккккк!!!!!!
Завалийката той (пу ориенталски???) !!!!
blag009-
Homan написа:Guess who написа:сноб написа:
Надявах се да посмъкне нещо.... поне сакото.. ама протоколът в ДСБ е сериозна работа, ей!
да бе, как се притесни само като извадих фотоапарата... "ама не може ли без снимки!"
Трябва да се уважава личното пространство - това включва сакото и панталоните
ПЛЮС КУЛЕНЕТЕ !!!!!!
blag009-
Помощ, граждани! написа:Homan написа:А пропо, липсва ми Помощ, граждани! Обяд е вече
нали трябва да уреждам този велинград
прочее, срам ме е че съм объркал нещата по кучешкия въпрос
Не му се бой малко църен английски хумор :
-"Опапкаха една мома аглинчанка!!!!Бог да я прости !!! Амин "!!!
blag009-
Boabab написа:Точно така. Те трябва да се смилят над мен, напримар. Острахиран несправедливо от хора, които могат само да ми носят сака, като се гледа колко съм дал за Медияпул.
Ния, Една жена, и всички други, които ме уважавате и които съм ви радвал, с моята милосърдечност , през годините, не ни оставяйте тук тъжни и сами...
А на сегашните модератори, тези за мен абсолютни слугинажи на тъпотата и лошотията, аа-натема.
With A Little Help From My Friend....
Помощ, граждани! написа:хайде сега: все едно могат да модерират възгледите, културата ти
А, бе. Не ги е срам. Това да се организираш да вършиш така една толкова деликатна за България работа и да го определяш като "пътят трябва да бъде извървян" / Реалистка / си е чиста проба болест, липса на мащаби и пропорции. Там където свободата / или диктатурата с убеждение и висшегласие / трябваше да даде пример, всъщност да се повтарят комунистическите стратегии е срам и позор за рода, кръвта и наследствените черти, заради които оживяхме през вековете. Срам и позор, на първо място за мен, че съм могъл да допусна, че са достатъчно зрели. Единственото нещо, за което съжалявам е че когато трябваше не ги изшутих както трябва, а се занимавах да се шегувам с Ригас. Срам за мен и големи извинения за Ригас!
Боабабе, караш ме да се чувствам неловко. Не смятам, че ми дължиш някакви извинения! И аз не съм стоял със скръстени ръце, нали?
Единственото нещо, за което съжалявам е че когато трябваше не ги изшутих както трябва, а се занимавах да се шегувам с Ригас. Срам за мен и големи извинения за Ригас!
Гост- Гост
Ригас написа:Боабабе, караш ме да се чувствам неловко. Не смятам, че ми дължиш някакви извинения! И аз не съм стоял със скръстени ръце, нали?
Единственото нещо, за което съжалявам е че когато трябваше не ги изшутих както трябва, а се занимавах да се шегувам с Ригас. Срам за мен и големи извинения за Ригас!
Е, така е. Но докато твоята задача, малко или повече беше просветителска, тези измекяри ме заблуждаваха. Всъщност аз не толкова се извинявам на теб, колкото отново си посипвам главата като пълен наивник, пускайки тези плужаци да гризат от великодушните ми огризки, и така охранени със собствените ми отпадъци, накрая да ми рекат - кой си ти, бе. И това не е въпрос на лично щестлавие, въпрос на национално достойнство...Как, питам те, мога да съм горд българин, като такива са ми сънародницити и то тези, които съм толерирал. Срам, срам и позор.
Boabab написа:Ригас написа:Боабабе, караш ме да се чувствам неловко. Не смятам, че ми дължиш някакви извинения! И аз не съм стоял със скръстени ръце, нали?
Е, така е. Но докато твоята задача, малко или повече беше просветителска, тези измекяри ме заблуждаваха. Всъщност аз не толкова се извинявам на теб, колкото отново си посипвам главата като пълен наивник, пускайки тези плужаци да гризат от великодушните ми огризки, и така охранени със собствените ми отпадъци, накрая да ми рекат - кой си ти, бе. И това не е въпрос на лично щестлавие, а въпрос на национално достойнство...Как, питам те, мога да съм горд българин, като такива са ми сънародницити и то тези, които съм толерирал. Срам, срам и позор.
Боабаб, разбирам те напълно, Mediapool успя да накърни безкрайната ми любов към България. Мъчно ми е, че моите сънародници са способни на такива падения. Аз съм горда с вас тук, независимо от идеи и партийна принадлежност...Boabab написа:.Как, питам те, мога да съм горд българин, като такива са ми сънародницити и то тези, които съм толерирал. Срам, срам и позор.
Соня
сноб написа:преиграваш, боабабич
Така е, но го правя така, защото инак трябва наистина да отида и да им тегля по един шуг в гъДа...Не е ли по-поносимо, в болката.
С възрастта се научих да чета официалната история с много недоверие. И гледам да я чета с поглед, обърнат напред. Алергична съм към историци и журналисти, които интерпретират историята, за да разделят. Имам дефекта да се мъча да разбера защо едните или другите я интерпретират точно така...и кой им плаща, за да я интерпретират точно така...ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Соня, честито щом любовта ти към майка Балгария е накърнена.
Пускам един линк, надявам се това да е в състояние да й нанесе le coup de grâce
Наш италиански приятел, професор, историк, специализиран в история на Отоманската Империя, твърди, че българите са съжителствали доста добре с турците. Отношенията се изострят, с кланета и всичко, което знаем, чак в 18 век, успоредно с национално освободителни движения в Европа. Той е анархист по убеждения и нямам основание да не му вярвам или да търся политически подбуди зад научните му изследвания...
Соня, аз мисля, че в национално-освободителните движения на Балканите е преплетен и елементът на бунт срещу феодалните отношения в Османската империя, съчетан със съзнанието, че най-бързият начин те да се променят в даден район е създаването на нова национална държава, а не усилията за реформи в рамките на Империята. Виждаме, че дори след огромните промени, настъпили в резултат на революцията на Кемал, Турцията продължава и до днес да се бори с наследството на своя феодализъм, като изостава по всички параметри на социалното развитие от освободените си съседки. Което за мене само е достатъчно, за да кажа, че нашите прадеди са имали право в желанието си да се освободят от турското (както щете го наричайте) и да склоня глава пред техния подвиг и техните жертви.
Наш италиански приятел, професор, историк, специализиран в история на Отоманската Империя, твърди, че българите са съжителствали доста добре с турците. Отношенията се изострят, с кланета и всичко, което знаем, чак в 18 век, успоредно с национално освободителни движения в Европа. Той е анархист по убеждения и нямам основание да не му вярвам или да търся политически подбуди зад научните му изследвания...
Гост- Гост
Аз също скланям глава, Ригас, пред подвига на националните ни герои. Ставаше въпрос за статията на Милен Радев, която прочетох и в която полемиката се върти около манипулиране на историята във връзка с Батак. И във връзка с турците, които са ни клали 5 века. Доколкото знам, клали са ни един век - последния, а не 5 века. Всяка империя "коли", преди да се разпадне. Пред очите ни е, виждаме го всеки ден, историята не учи...
Батак
Соня, във форума на Милен се е разгоряла яка дискусия по темата. Ако те интересува и не ти е под ръка линк, ето го:
http://www.de-zorata.de/forum/
Интересното е (може би не за теб, защото май не я познаваш), че там пламти* старата ни позната Дилмана, вихри се* Наталия, а се обаждат също Ния и Една жена.
* Използвам глаголите шеговито, не се подигравам.
http://www.de-zorata.de/forum/
Интересното е (може би не за теб, защото май не я познаваш), че там пламти* старата ни позната Дилмана, вихри се* Наталия, а се обаждат също Ния и Една жена.
* Използвам глаголите шеговито, не се подигравам.
Гост- Гост
Искам да уточня, че става дума за модераторите на Медияпул, които с последните си действия ме убеждават окончателно какво мога да очаквам за страната си. Тези интелектуални пигмеи, тези обществено съзряли джуджета, те, и такива като тях, с тези си качества, ме обричат да ме управляват правителства като днешното.
"Келеш" не звучи добре. Може би "терористи" ?ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Аз също скланям глава, пред подвига на националните ни герои.
От келеш нагоре.
Страница 11 от 42 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42
Страница 11 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите