Е Д И Н   С В О Б О Д Е Н   Ф О Р У М
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ден за мудурация?

+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters

Страница 11 от 42 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Next

Go down

удобнен ли е същия или не

Ден за мудурация? - Page 11 Vote_lcap29%Ден за мудурация? - Page 11 Vote_rcap 29% 
[ 5 ]
Ден за мудурация? - Page 11 Vote_lcap0%Ден за мудурация? - Page 11 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
Ден за мудурация? - Page 11 Vote_lcap6%Ден за мудурация? - Page 11 Vote_rcap 6% 
[ 1 ]
Ден за мудурация? - Page 11 Vote_lcap12%Ден за мудурация? - Page 11 Vote_rcap 12% 
[ 2 ]
[ 0 ]
Ден за мудурация? - Page 11 Vote_lcap6%Ден за мудурация? - Page 11 Vote_rcap 6% 
[ 1 ]
Ден за мудурация? - Page 11 Vote_lcap47%Ден за мудурация? - Page 11 Vote_rcap 47% 
[ 8 ]

Общо гласове : 17

Ден за мудурация? - Page 11 Empty Re: Ден за мудурация?

Писане  Boabab Сря 28 Ное 2007, 18:16

Изобщо то си е за нова тема, ама май си е нещо нормално. Имам чувството, че такава е ориста на живота ми: тъпанари да ми определят правата, възможностите и съдбата.
Boabab
Boabab

Male
Брой мнения : 3974
Registration date : 19.11.2007

http://boabab.forumotion.com/index.htm

Върнете се в началото Go down

Писане  Гост Сря 28 Ное 2007, 18:33

хайде сега: все едно могат да модерират възгледите, културата ти

могат да трият постингите ти, но не могат - мислите ти

затова тази работа е за фатмаци - зам. комсомолски секретари

Гост
Гост

Писане  blag009 Сря 28 Ное 2007, 18:56

ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Guess who написа:
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:

Намазана с катран сплъстена четина, жълти очи, обратна захапка с бивни, раздвоен език и дискретен дъх на сяра? Evil or Very Mad

Laughing Laughing Laughing

абе, ти по-добре внимавай да не попаднеш в казана...

Дните за казан са ми сряда до петък.

Да бе, ама народо ока "В сряда се не сяда, в петък пазарен ден"!!!!
О ти, дяволе черни да преположа ли, че "В петък си натъргуваш БЪЛГАРСКИ ДУШИ ,в сряда не СЯДАШ, оти имаш ден на дресура...КАК тия души да ВЪРШАТ твоята рябата в останалите ДНИ"!!!
И после цяла ЕВРОПА ока , на БЪЛГАРИНО НЕ МУ требва дявол , те са на САМООБСЛУЖВАНЕ !!!!!
О дявалееееее ТИКОВА !!!!!
Кибик Блаже
blag009
blag009

Male
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007

Писане  blag009 Сря 28 Ное 2007, 19:09

Ригас написа:какво пихте у Виченцо? Марки, фотки, мезета ? Виж как подробно докладвам аз и се поучи:

Аз днес мудурирах със 'Стара русенска' . Поради което първоначално си мислих за другарката Елеонора Николова, но с напредването на консумацията мислите ми се прехвърлиха върху г-жа Мария Капон. По който повод изгуглих и следното:
//standartnews.com/archive/2005/07/22/faces/s4503_7.

та последните две чашки ги пих на свещи.

Ден за мудурация? - Page 11 Stara_rusenska

Е слава богу, отдъхнах си Ригас ... тя е българка !!!!!! Very Happy Иначе префазирам туй :
- "... признава чаровната депутатка..." в :
-" ... признава ЧРЕВОУГОДНАТА ДЕПУТАТКА ... " в смисъл ... На времето нещо дегустираше бат Бойко , но нещо апетита И го няма напоследък!!!!!!! Laughing Laughing Laughing
blag009
blag009

Male

Писане  blag009 Сря 28 Ное 2007, 19:40

Homan написа:
Guess who написа:
сноб написа:
Хоман, супер беше! Пак да го сторим!
Smile

Абе малко сковано беше - с тия двамата костюмирани господа от ДСБ-то, дето виктор ги доведе...

нищо, важното е че ще ни съдействат да си върнем ....... Wink

Ти за туй ли бе така лаконично-мълчалив Laughing Да знаиш, намислила съм да си донеса ченгелите следващия път Smile

Ти ченгелите , я ЧЕЙНЕТО ... шах и мат !!!!!! Razz
blag009
blag009

Male

Писане  blag009 Сря 28 Ное 2007, 19:44

Guess who написа:
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Я нека някой да даде очерк като за неприсъствалите pirat

Кви "господа от ДСБ", кви 5 лв.? Laughing

важни клечки, единият носеше очила поне за $500...

отговарял за медийното представяне на Партията в Интернет....

беше много сериозен и намусен, ама накрая се поотпусна, след 2-3 канички

вика: действайте, аз съм зад вас!

Гес , да неса от ДПС-то, само те винаги пропускат РАЯТА пред себе СИ ???????
blag009
blag009

Male

Писане  blag009 Сря 28 Ное 2007, 19:46

сноб написа:
Guess who написа:
ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:Я нека някой да даде очерк като за неприсъствалите pirat

Кви "господа от ДСБ", кви 5 лв.? Laughing

важни клечки, единият носеше очила поне за $500...

отговарял за медийното представяне на Партията в Интернет....

беше много сериозен и намусен, ама накрая се поотпусна, след 2-3 канички

вика: действайте, аз съм зад вас!

Мен другият ме изкефи повече.... ама от женска гледна точка Wink

Тцтцтцъъъъъ... аре бе след коя чаша СНОБЧЕ!!!!!! Laughing
blag009
blag009

Male

Писане  blag009 Сря 28 Ное 2007, 19:49

Guess who написа:
сноб написа:
Мен другият ме изкефи повече.... ама от женска гледна точка Wink

ти затуй ли му заля костюма с чашата като му сядаше на коленете?

Господииии ... (сига с унгарски анкцент???) Ама той бил хепетем мекичъккккк!!!!!!
Завалийката той (пу ориенталски???) !!!! Very Happy
blag009
blag009

Male

Писане  blag009 Сря 28 Ное 2007, 19:50

Homan написа:
Guess who написа:
сноб написа:
Надявах се да посмъкне нещо.... поне сакото.. ама протоколът в ДСБ е сериозна работа, ей!

да бе, как се притесни само като извадих фотоапарата... "ама не може ли без снимки!" Laughing

Трябва да се уважава личното пространство - това включва сакото и панталоните Very Happy

ПЛЮС КУЛЕНЕТЕ !!!!!! Very Happy
blag009
blag009

Male

Писане  blag009 Сря 28 Ное 2007, 19:54

Помощ, граждани! написа:
Homan написа:А пропо, липсва ми Помощ, граждани! Crying or Very sad Обяд е вече Question

нали трябва да уреждам този велинград

прочее, срам ме е че съм объркал нещата по кучешкия въпрос

Не му се бой малко църен английски хумор :
-"Опапкаха една мома аглинчанка!!!!Бог да я прости !!! Амин "!!!
blag009
blag009

Male

Писане  nikiforov Сря 28 Ное 2007, 20:05

Boabab написа:Точно така. Те трябва да се смилят над мен, напримар. Острахиран несправедливо от хора, които могат само да ми носят сака, като се гледа колко съм дал за Медияпул.

Ния, Една жена, и всички други, които ме уважавате и които съм ви радвал, с моята милосърдечност Laughing , през годините, не ни оставяйте тук тъжни и сами...

А на сегашните модератори, тези за мен абсолютни слугинажи на тъпотата и лошотията, аа-натема. Twisted Evil

With A Little Help From My Friend.... Very Happy

Ден за мудурация? - Page 11 4204896000020_M
nikiforov
nikiforov

Male
Брой мнения : 3858
Registration date : 13.10.2007

http://www.snikiforov.com

Писане  Boabab Сря 28 Ное 2007, 21:11

Помощ, граждани! написа:хайде сега: все едно могат да модерират възгледите, културата ти

могат да трият постингите ти, но не могат - мислите ти

затова тази работа е за фатмаци - зам. комсомолски секретари

А, бе. Не ги е срам. Това да се организираш да вършиш така една толкова деликатна за България работа и да го определяш като "пътят трябва да бъде извървян" / Реалистка / си е чиста проба болест, липса на мащаби и пропорции. Там където свободата / или диктатурата с убеждение и висшегласие / трябваше да даде пример, всъщност да се повтарят комунистическите стратегии е срам и позор за рода, кръвта и наследствените черти, заради които оживяхме през вековете. Срам и позор, на първо място за мен, че съм могъл да допусна, че са достатъчно зрели. Единственото нещо, за което съжалявам е че когато трябваше не ги изшутих както трябва, а се занимавах да се шегувам с Ригас. Срам за мен и големи извинения за Ригас!
Boabab
Boabab

Male

Писане  Гост Сря 28 Ное 2007, 21:22

Единственото нещо, за което съжалявам е че когато трябваше не ги изшутих както трябва, а се занимавах да се шегувам с Ригас. Срам за мен и големи извинения за Ригас!
Боабабе, караш ме да се чувствам неловко. Не смятам, че ми дължиш някакви извинения! И аз не съм стоял със скръстени ръце, нали? Wink

Гост
Гост

Писане  Boabab Сря 28 Ное 2007, 22:03

Ригас написа:

Единственото нещо, за което съжалявам е че когато трябваше не ги изшутих както трябва, а се занимавах да се шегувам с Ригас. Срам за мен и големи извинения за Ригас!
Боабабе, караш ме да се чувствам неловко. Не смятам, че ми дължиш някакви извинения! И аз не съм стоял със скръстени ръце, нали? Wink

Е, така е. Но докато твоята задача, малко или повече беше просветителска, тези измекяри ме заблуждаваха. Всъщност аз не толкова се извинявам на теб, колкото отново си посипвам главата като пълен наивник, пускайки тези плужаци да гризат от великодушните ми огризки, и така охранени със собствените ми отпадъци, накрая да ми рекат - кой си ти, бе. И това не е въпрос на лично щестлавие, въпрос на национално достойнство...Как, питам те, мога да съм горд българин, като такива са ми сънародницити и то тези, които съм толерирал. Срам, срам и позор.
Boabab
Boabab

Male

Писане  Boabab Сря 28 Ное 2007, 22:05

Boabab написа:
Ригас написа:

Е, така е. Но докато твоята задача, малко или повече беше просветителска, тези измекяри ме заблуждаваха. Всъщност аз не толкова се извинявам на теб, колкото отново си посипвам главата като пълен наивник, пускайки тези плужаци да гризат от великодушните ми огризки, и така охранени със собствените ми отпадъци, накрая да ми рекат - кой си ти, бе. И това не е въпрос на лично щестлавие, а въпрос на национално достойнство...Как, питам те, мога да съм горд българин, като такива са ми сънародницити и то тези, които съм толерирал. Срам, срам и позор.
Boabab
Boabab

Male

Писане  сноб Сря 28 Ное 2007, 22:06

преиграваш, боабабич Razz
сноб
сноб

Брой мнения : 1382
Registration date : 10.10.2007

http://christoon.com/

Писане  Sonia Сря 28 Ное 2007, 22:10

Boabab написа:.Как, питам те, мога да съм горд българин, като такива са ми сънародницити и то тези, които съм толерирал. Срам, срам и позор.
Боабаб, разбирам те напълно, Mediapool успя да накърни безкрайната ми любов към България. Мъчно ми е, че моите сънародници са способни на такива падения. Аз съм горда с вас тук, независимо от идеи и партийна принадлежност...
Соня
Sonia
Sonia

Female
Брой мнения : 1244

http://www.Bulgaria-Italia.com

Писане  Boabab Сря 28 Ное 2007, 22:15

сноб написа:преиграваш, боабабич Razz

Така е, но го правя така, защото инак трябва наистина да отида и да им тегля по един шуг в гъДа...Не е ли по-поносимо, в болката.
Boabab
Boabab

Male

Писане  Sonia Сря 28 Ное 2007, 23:20

ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:

Соня, честито щом любовта ти към майка Балгария е накърнена.

Пускам един линк, надявам се това да е в състояние да й нанесе le coup de grâce
С възрастта се научих да чета официалната история с много недоверие. И гледам да я чета с поглед, обърнат напред. Алергична съм към историци и журналисти, които интерпретират историята, за да разделят. Имам дефекта да се мъча да разбера защо едните или другите я интерпретират точно така...и кой им плаща, за да я интерпретират точно така...
Наш италиански приятел, професор, историк, специализиран в история на Отоманската Империя, твърди, че българите са съжителствали доста добре с турците. Отношенията се изострят, с кланета и всичко, което знаем, чак в 18 век, успоредно с национално освободителни движения в Европа. Той е анархист по убеждения и нямам основание да не му вярвам или да търся политически подбуди зад научните му изследвания...
Sonia
Sonia

Female

Писане  Гост Сря 28 Ное 2007, 23:47

Наш италиански приятел, професор, историк, специализиран в история на Отоманската Империя, твърди, че българите са съжителствали доста добре с турците. Отношенията се изострят, с кланета и всичко, което знаем, чак в 18 век, успоредно с национално освободителни движения в Европа. Той е анархист по убеждения и нямам основание да не му вярвам или да търся политически подбуди зад научните му изследвания...
Соня, аз мисля, че в национално-освободителните движения на Балканите е преплетен и елементът на бунт срещу феодалните отношения в Османската империя, съчетан със съзнанието, че най-бързият начин те да се променят в даден район е създаването на нова национална държава, а не усилията за реформи в рамките на Империята. Виждаме, че дори след огромните промени, настъпили в резултат на революцията на Кемал, Турцията продължава и до днес да се бори с наследството на своя феодализъм, като изостава по всички параметри на социалното развитие от освободените си съседки. Което за мене само е достатъчно, за да кажа, че нашите прадеди са имали право в желанието си да се освободят от турското (както щете го наричайте) и да склоня глава пред техния подвиг и техните жертви.

Гост
Гост

Писане  Sonia Чет 29 Ное 2007, 00:13

Аз също скланям глава, Ригас, пред подвига на националните ни герои. Ставаше въпрос за статията на Милен Радев, която прочетох и в която полемиката се върти около манипулиране на историята във връзка с Батак. И във връзка с турците, които са ни клали 5 века. Доколкото знам, клали са ни един век - последния, а не 5 века. Всяка империя "коли", преди да се разпадне. Пред очите ни е, виждаме го всеки ден, историята не учи...
Sonia
Sonia

Female

Ден за мудурация? - Page 11 Empty Батак

Писане  Гост Чет 29 Ное 2007, 00:27

Соня, във форума на Милен се е разгоряла яка дискусия по темата. Ако те интересува и не ти е под ръка линк, ето го:

http://www.de-zorata.de/forum/

Интересното е (може би не за теб, защото май не я познаваш), че там пламти* старата ни позната Дилмана, вихри се* Наталия, а се обаждат също Ния и Една жена.

* Използвам глаголите шеговито, не се подигравам.

Гост
Гост

Писане  Boabab Чет 29 Ное 2007, 07:28

Искам да уточня, че става дума за модераторите на Медияпул, които с последните си действия ме убеждават окончателно какво мога да очаквам за страната си. Тези интелектуални пигмеи, тези обществено съзряли джуджета, те, и такива като тях, с тези си качества, ме обричат да ме управляват правителства като днешното.
Boabab
Boabab

Male

Писане  Sonia Чет 29 Ное 2007, 09:36

ВЕЛЗЕВУЛЪ написа:
Аз също скланям глава, пред подвига на националните ни герои.

От келеш нагоре.
"Келеш" не звучи добре. Може би "терористи" ?
Sonia
Sonia

Female

Писане  сноб Чет 29 Ное 2007, 12:21

гес, срещата днес мина Laughing
сноб
сноб

Брой мнения : 1382

http://christoon.com/

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 11 от 42 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Next

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите