Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 26 от 42
Страница 26 от 42 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42
удобнен ли е същия или не
Re: Ден за мудурация?
Таки написа:Какво общо имат те с трагедията на някои Преходни Хомо Сапиенси? И на техния обслужващ персонал?
Риги, бе. Защо не се занимаваш с интелектулността си. Имаш я. Да я има човек е най-голямото щастие. Остави ги тези, които според теб я нямат.
Ако не си от обслужващия персонал, може и да ти отговори.Boabab написа:Таки написа:Какво общо имат те с трагедията на някои Преходни Хомо Сапиенси? И на техния обслужващ персонал?
Риги, бе. Защо не се занимаваш с интелектулността си. Имаш я. Да я има човек е най-голямото щастие. Остави ги тези, които според теб я нямат.
chocho написа:Апропо - къде се загуби Гес ?
Не знам, но се надявам да има положителни причини за отсъствието си.
Гост- Гост
b.v. написа:chocho написа:Апропо - къде се загуби Гес ?
Не знам, но се надявам да има положителни причини за отсъствието си.
И аз - ако знаеш какво джоланче с кисело зеле пропуснах в понеделник
А сега лека нощ - успях след големи перипетии да се добера до Германия одеве...
Мудурация
Предлагам мУдУрация на 2 Февруари, пада се Събота, можем ли да се съберем в такъв ден, или ще е проблем за обвързаните? Щот все пак е хубава дата Ако ли не, да го отложим за седмицата между 4 и 8 Февруари....
с надеждата да се появят някои наши видни мудуратори, които липсваха на последната сбирка
с надеждата да се появят някои наши видни мудуратори, които липсваха на последната сбирка
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Homan написа:Предлагам мУдУрация на 2 Февруари, пада се Събота, можем ли да се съберем в такъв ден, или ще е проблем за обвързаните? Щот все пак е хубава дата Ако ли не, да го отложим за седмицата между 4 и 8 Февруари....
Without me this time, sorry
И аз съм сори... А пропо - чу ли дисковете? Какво ти е мнението за Синематик Оркестра?chocho написа:Homan написа:Предлагам мУдУрация на 2 Февруари, пада се Събота, можем ли да се съберем в такъв ден, или ще е проблем за обвързаните? Щот все пак е хубава дата Ако ли не, да го отложим за седмицата между 4 и 8 Февруари....
Homan-
Homan написа:И аз съм сори... А пропо - чу ли дисковете? Какво ти е мнението за Синематик Оркестра?chocho написа:Homan написа:Предлагам мУдУрация на 2 Февруари, пада се Събота, можем ли да се съберем в такъв ден, или ще е проблем за обвързаните? Щот все пак е хубава дата Ако ли не, да го отложим за седмицата между 4 и 8 Февруари....
А, забравих да ти благодаря - слушам ги вечер в домашният си офис, т.е. когато съм си в къщи де
А сега съм си пуснал едно Adagio for Strings
Важното е да те кефят...
Adagio for Strings в коя версия?
Homan-
Е, не .... Много .... инафантилносноб написа:DJ Tiesto
Homan-
Да спиш в кош, да сънуваш грош...
Таки написа:До после.
и дървеници за разкош - "The Lion King"
Homan-
Homan написа:Важното е да те кефят...
http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=6427815
"There's a kind of sadness and poetry about it. It has a melodic gesture that reaches an arch, like a big sigh... and then exhales and fades off into nothingness." !!!!
Последната промяна е направена от на Пон 21 Яну 2008, 14:51; мнението е било променяно общо 1 път
като "кибик " на мудурацията , поради отдалечен произход , бих искал да попитам , досега активно мудуриращите се , какво стана ?
защото си мисля ,че това е едната от трите причини за сублимацията на един френд .
втората е във форума - нови хора!???
третата -"личени", "реални" дано да не е !
на никого не съм писал ЛБ !
но може да ми се отговори в ЛБ.
защото си мисля ,че това е едната от трите причини за сублимацията на един френд .
Маестро,
В момента доста от нашите френди мудурират цузамен. Да им пожелаем приятно прекарване!
Една шведска водка с "Туборг" ?
Една шведска водка с "Туборг" ?
nikiforov написа:като "кибик " на мудурацията , поради отдалечен произход , бих искал да попитам , досега активно мудуриращите се , какво стана ?
по-конкретно, моля
ахам, другите още се мудурират
Добър ден!
Много ме беше подгонила службата напоследък
Някаква сметка чака ли ме или остава за следващия път?
Лаик написа:Добър ден!
Време беше да се появиш!!! Знаеш ли колко пъти те поменавахме? Важното е, че всичко при теб е наред, а работата - тя винаги краде от времето ни... За следващия път ще те издирваме със СРС Дай Боже, живи и здрави и време да се разговорим и веселим!
Homan-
Аз мисля, че снощи се получи добро мъдуркани.Червеното вино беше превъзходно. Днес и главата е добре.
Homan написа:Лаик написа:Добър ден!
Време беше да се появиш!!! Знаеш ли колко пъти те поменавахме? Важното е, че всичко при теб е наред, а работата - тя винаги краде от времето ни... За следващия път ще те издирваме със СРС Дай Боже, живи и здрави и време да се разговорим и веселим!
е то не беше само работа :
Страница 26 от 42 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42
Страница 26 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите