Ден за мудурация?
+20
(siccor)
Радомир
(anika-1)
(Натали)
Помощ, граждани!
Admin
Таки
Надя
Логик
Homan
komarKo
Sonia
(Българанъ)
Boabab
Лаик
nikiforov
blag009
(Meli)
chocho
сноб
24 posters
Страница 27 от 42
Страница 27 от 42 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42
удобнен ли е същия или не
Лаик,
ама и ти си един, първо се похвали', а после се оплаквай! я гледай колко хубаво си прекарал част от времето на твоето зачезване
Homan-
Брой мнения : 1228
Registration date : 12.12.2007
Re: Ден за мудурация?
Homan написа:ама и ти си един, първо се похвали', а после се оплаквай! я гледай колко хубаво си прекарал част от времето на твоето зачезване
тя тази част немаше и 2 часа, другото път, бач и малко мудурация за което признавам условията бяха много на ниво
Туй да не е в Хургада, бе Лаик? Прасна ли и някойя и друга долина на царици, някоя и друга пирамидка, темпелче?
Лаик написа:Homan написа:ама и ти си един, първо се похвали', а после се оплаквай! я гледай колко хубаво си прекарал част от времето на твоето зачезване
тя тази част немаше и 2 часа, другото път, бач и малко мудурация за което признавам условията бяха много на ниво
Епикуреец такъв, амче постарай се да вдигнем нивото и на нашите мудурации, де! Кога ти ще поемеш щафетата на домакинството - ето, Боабаб беше вчера наш организатор и майстор-мудуратор, за следващия път съм нарочила Сноба, ама и твоят ред ще дойде Я сподели челен опит от твоята малка мудурация... за работата не питам
Homan-
БЛАГОДАРСТВЕНО СЛОВО - КРАТКО
С настоящето изразявам лична благодарност на мудуратор Боабаб за доброто място, където ни срещна, за добрата кухня, доброто вино и най-вече - за добрата раздумка! Тез мудурации все повече ми допадат, хеле па ако се оформим в по-разширен състав... и да зачестим, защото много разговори остават недовършени, много хрумки - несподелени... Хайде, от мен - хубав ден да имате, и мислете за мартенски поводи за наздравици То преди това има още един светъл празник, почитан от нашата партия, ама той съвпада с разни други и валентински страсти, та не знам ще има ли мерак за сбирка...
Homan-
Boabab написа:Туй да не е в Хургада, бе Лаик? Прасна ли и някойя и друга долина на царици, някоя и друга пирамидка, темпелче?
студено
Homan написа:
Епикуреец такъв, амче постарай се да вдигнем нивото и на нашите мудурации, де! Кога ти ще поемеш щафетата на домакинството - ето, Боабаб беше вчера наш организатор и майстор-мудуратор, за следващия път съм нарочила Сноба, ама и твоят ред ще дойде Я сподели челен опит от твоята малка мудурация... за работата не питам
нема грижи, но май наистина към март ще е, къде ви води боабаба?
Ресторант Кандахар. Преди това бях запланувал едно малко ресторантче на Николай Павлович, но като го посетих се уплаших от вонята.
Някой запомни ли защо се казва Кандахар?
Сноба пък пак се оказа вътре в нещата. Девойчето, което сервираше, се оказа нейна приятелка или позната....Хареса ми повече от Сийчето, но това не означава, че е някоя първа красавица. В смисъл на мен не е трудно да ми хареса някоя. С доста широки взгляди съм.
Сноба пък пак се оказа вътре в нещата. Девойчето, което сервираше, се оказа нейна приятелка или позната....Хареса ми повече от Сийчето, но това не означава, че е някоя първа красавица. В смисъл на мен не е трудно да ми хареса някоя. С доста широки взгляди съм.
Вижте какво, мудуратори..
По почина на "Бирената партия" , трябва да побързате да регистрирате "Винена" такава. Преди да са ви изпреварили други енолози. Още по-добре - "Партия на вината" .
Вие ще поемате вината, а ний със Соня и Наденька ще поемем вината! Логик, като въздържател, няма да поема нищо, но ще бъде говорител на партията.
Вие ще поемате вината, а ний със Соня и Наденька ще поемем вината! Логик, като въздържател, няма да поема нищо, но ще бъде говорител на партията.
Таки написа:По почина на "Бирената партия" , трябва да побързате да регистрирате "Винена" такава. Преди да са ви изпреварили други енолози. Още по-добре - "Партия на вината" .
лаика ще представя твърдите фракции на л'бителите на по коцентрирани гроздови, житни, малцови и т.н. дестилати
Червени устни и вино от Сараго-о-о-са...
Има и други неща за поемане на тия "мудурации". Аз например не пия, ама ям.Таки написа:Логик, като въздържател, няма да поема нищо...
Все пак ние със Сноба си тръгнахме раншко, така че не сме се упили толкоз, че да не помним. Още повече, аз карам ски от 4 годишна възраст - не че съм толкоз дърта, че да съм започнала с кандахари, ама все пак това нещо ми говори
За девойката - печена беше, и бих отишла пак там - само зарад нея!
За девойката - печена беше, и бих отишла пак там - само зарад нея!
Homan-
.... класика!Логик написа:Има и други неща за поемане на тия "мудурации". Аз например не пия, ама ям.Таки написа:Логик, като въздържател, няма да поема нищо...
Това е - човек със стил! Във всяко едно отношение!
Homan-
Таки написа:Партията още не е основана, а вече се зараждат фракции ...
да ти отстъпя мастиките?
Аз например не пия..
В това ми беше тънката мисъл ... Защото се оказва, че за демокрация викат най-много противниците й, за християнския морал - аморалните, за нуждата от икономии - бясно харчещите богаташи ..
Защо пък един въздържател да не пропагандира виното?
Защо пък един въздържател да не пропагандира виното?
Та, говорехме за мартенски мудурации....
Някакъв хинт, Таки? Щот трябва един план-график да се изработи, да координираме личните си ангажименти, че да осигурим присъствие на възможно най-голяма членска маса, да прогласуваме мястото за провеждане на конгреса, .... и т.н. и т.н.
Homan-
Хоман, нямам още хинт от СУ.
Но и да не стане там, аз ще взема да дойда така или иначе. Надявам се до средата на февруари да се избистрят нещата.
До тогава ще тренирам ....
... приветствени слова и тостове... Казват - грузинските били най-колоритни
Homan-
Оу, ако ще я караме по грузински ..
.. да взема и аз да потренирам.
Всъщност, грузинската "традиция" се е прехвърлила по странен начин в света на науката. Където се смята за "must" организаторът на един конгрес или конференция да произнесе изискано слово на официалния банкет. Слушал съм десетки подобни слова, но най-доброто бе произнесено в Окфорд, от един Сър - шеф на NRPB. Фин британски хумор, примесен с дълбока същност. Аплодирахме му 2 минути, все едно че бе изпял хубава ария в опера ..
Всъщност, грузинската "традиция" се е прехвърлила по странен начин в света на науката. Където се смята за "must" организаторът на един конгрес или конференция да произнесе изискано слово на официалния банкет. Слушал съм десетки подобни слова, но най-доброто бе произнесено в Окфорд, от един Сър - шеф на NRPB. Фин британски хумор, примесен с дълбока същност. Аплодирахме му 2 минути, все едно че бе изпял хубава ария в опера ..
Таки написа:.. да взема и аз да потренирам.
Тогава да се готви Логик! аз не се меря със сърове, ще се включа в овациите
Homan-
едно късно гъзоуай от мен
Логик, може да не пиеш, но човешка храна ядеш! Другия път - в дует с теб ще хапвам...
а може да стане като кюфтаците с лютеница
Логик, може да не пиеш, но човешка храна ядеш! Другия път - в дует с теб ще хапвам...
а може да стане като кюфтаците с лютеница
Таки написа:Стигат ми шотландските водки ..
Ригас, като се съберем на мудурация на мястото ми ще имаш такваз шодланска водка...Аз не й налитам. Събрал съм много и качествена тъй като женичката ми е докторичка с благодарни пациентчета.
Боабабе, не се хващай и ти на номера..
.. на шотландската водка.
Остави това на Дамянов и просветлена компания от сервитьори и прачки. Които се хванаха на номера, но после нямаха ташаци да го признаят.
Те са безгрешни, прочее .. Все някой друг греши .. Най-вече народът.
Да е жив и здрав, българският народ, та да съгреши последно, като ги прати в политическото небитие, барабар с "политическото им представителство".
Остави това на Дамянов и просветлена компания от сервитьори и прачки. Които се хванаха на номера, но после нямаха ташаци да го признаят.
Те са безгрешни, прочее .. Все някой друг греши .. Най-вече народът.
Да е жив и здрав, българският народ, та да съгреши последно, като ги прати в политическото небитие, барабар с "политическото им представителство".
Страница 27 от 42 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42
Страница 27 от 42
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите