ИСТОРИЯ
+13
Realistka
Логик
Лаик
komarKo
Sonia
Таки
(Натали)
Надя
(TiUG)
nikiforov
(Българанъ)
blag009
Boabab
17 posters
Страница 4 от 5
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ИСТОРИЯ
Помощ, граждани! написа:ами не е
или поне не е прилично да се съпоставят двете "истории"
какво значи "не е прилично"?
нали точно с подобни съпоставки човек може да "си го премери" исторично?
Зависи КОЙ ги съпоставя. Ако ги съпоставя един е 'прилично', ако ги съпоставя друг е 'неприлично'.или поне не е прилично да се съпоставят двете "истории"
Последното нещо, което подобава на един Свободен форум, е едни да си приказват ** , а други да ИМ мълчат.
Призовавам всички форумни колеги да упражняват своето право на свободно слово, в рамките на общоприетите етични правила.
** Защо си го изтрил, човече?! Не биваше!
Трябваше да го оставиш, за да го прочете всеки тук...всеки!
Беше толкова истинско и толкова правдиво казано всичко.
Призовавам всички форумни колеги да упражняват своето право на свободно слово, в рамките на общоприетите етични правила.
** Защо си го изтрил, човече?! Не биваше!
Трябваше да го оставиш, за да го прочете всеки тук...всеки!
Беше толкова истинско и толкова правдиво казано всичко.
Трудностите ще се увеличават!
Логик,Логик написа:Реалистка отново ми помага да видя един интересен филм, който едва ли щях да открия сам. За съжаление текстът на сайта наистина е невнимателно написан. В надписите на самия филм няма "роли", а "действащи лица" - безсмъртни и смъртни. Трайчо Костов, както се досещаме, е сред вторите. Но в бързането всичко се случва - и Гражданинът е написал "кач" вместо "чак". По-неприятното е, че записът от филма свършва с думите на Трайчо Костов, с които започва да обяснява вероятната причина за застъпничеството на царя. А линкът за сваляне на целия филм не работи. Реалистка да знае нещо по проблема?
Знам. Проблемът не е в мен, а в главите на приятелски съвет е копирай каквото и колкото можеш...трудностите се очаква да нарастват! Това е положението... Но пък все пак не сме в Китай! Докато напиша това три пъти страницата ми се изтрива...Това е !
Realistka-
Брой мнения : 1193
Registration date : 25.12.2008
"Всичко, което ще кажете, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще бъде използвано срещу вас"
Таки написа:Призовавам всички форумни колеги да упражняват своето право на свободно слово...
Логически извод: Всеки форумен колега, който упражни своето право на свободно слово - тук или където и да било другаде, - ще бъде оценен според финеса на своята пръдня.Таки написа:Ако приемем, че е възможно да се пърди 'фино', то при бележития медиапулски кинодеец СРХ съзирам проблясъци на финес...
Разбира се, СРХ е на светнинни години от нивото на Радомир... И бай Вълко е къде по-фин от кинодееца...
сравнението на Трайчо Костов с форумните драми наистина е малко повече от широко, за мен
впрочем, темата беше за отношението към историята, а бай Таки пак успя да запее своята си песен
впрочем, темата беше за отношението към историята, а бай Таки пак успя да запее своята си песен
Бай Таки използва присъствието на Реалистка, за да отговори на нейно писание, което е цитирал.а бай Таки пак успя да запее своята си песен
Усещам как много я притеснява равенството.. Всички по-стари съфорумци помнят, че тя не веднъж се е изказвала в полза на електоралния ценз: достойните граждани да имат право на глас (а сред тях със сигурност е и тя..), а останалите - не.
Но тя навярно е разбрала, че тази нейна мечта едва ли ще се реализира *** , та се опитва да я прилага 'неофициално', смятайки, че в този свободен форум е възможно тя да обсъжда някого, а той да няма право на отговор. Е, това нещо не е възможно и никога няма да бъде! (пее се по музика на Щурците).
*** И слава Богу (за нея). Че ако тази мечта я реализират нейни съратници, в компанията на които тя редовно оплюва БАН, напълно е възможно да не й се признае научен ценз. Ако пък се въведе имуществен ценз, както вече имах честта да й обясня, тя отново може да остане без право на глас.
Таки написа:Бай Таки използва присъствието на Реалистка, за да отговори на нейно писание, което е цитирал.а бай Таки пак успя да запее своята си песен
Усещам как много я притеснява равенството.. Всички по-стари съфорумци помнят, че тя не веднъж се е изказвала в полза на електоралния ценз: достойните граждани да имат право на глас (а сред тях със сигурност е и тя..), а останалите - не.
Но тя навярно е разбрала, че тази нейна мечта едва ли ще се реализира *** , та се опитва да я прилага 'неофициално', смятайки, че в този свободен форум е възможно тя да обсъжда някого, а той да няма право на отговор. Е, това нещо не е възможно и никога няма да бъде! (пее се по музика на Щурците).
*** И слава Богу (за нея). Че ако тази мечта я реализират нейни съратници, в компанията на които тя редовно оплюва БАН, напълно е възможно да не й се признае научен ценз. Ако пък се въведе имуществен ценз, както вече имах честта да й обясня, тя отново може да остане без право на глас.
Бих се опитала да ти отговоря, но знам, че няма никакъв смисъл...
Мисля си, че твоето пребиваване тук (а не в гръцки форум) е именно възможността да дрънкаш безнаказано всякакви тъпотии, от което ти имаш вътрешна потребност...
Имах илюзията, че присъствието на Логик ще помогне за поддържане на един истински форум...и наистина в началото имаше такива видими наченки...но ясно, че това няма да стане...
Realistka-
да напомня:
алтернативата е форума на Медияпул, където вече две години се радваме на смислени и информативни дискусии
Realistka написа:
...
Мисля си, че твоето пребиваване тук (а не в гръцки форум) е именно възможността да дрънкаш безнаказано всякакви тъпотии, от което ти имаш вътрешна потребност...
...
Реалистке, отговорът ти е практически изчерпателен.Бих се опитала да ти отговоря, но знам, че няма никакъв смисъл...
И аз да напомня...
Това, за което претендира този гражданин, който очевидно си нуждае от нечия помощ, е ето такава тема, създадено от него през септември 2006 година. Тя се казва: Влизам в банята. :Помощ, граждани! написа:алтернативата е форума на Медияпул, където вече две години се радваме на смислени и информативни дискусии
Страниците са две.
http://forum.mediapool.bg/viewtopic.php?t=723
Може да надникнете, за да видите високото интелектуално ниво, за което става дума...
От това ниво, това момче критикува моят скромен опит да ви предложа едно истинско произведение - филмът на Малина Петрова за обесването на Трайчо Костов
Realistka-
с горното госпожата се опитва да използва като критерий една очевидно несериозна тема*
аз приемам това, въпреки че е съвсем нередно, и предлагам тази тема да бъде сравнена със сегашното състояние на форума на Медияпул, за което госпожата активно и целенасочено е допринесла
нека по тези дела да съдим за "нивото"
аз приемам моят форумен принос - включително модерацията - да бъде приеман през призмата на тази тема и всичко, което тя предполага
но също така нека сегашното ниво на форума на Медияпул да бъде критерий за приноса на госпожата, който тя измерва и чрез линк към един нескопосан сайт (не коментирам филма - не съм го гледал)
*поне според мен и според тези, които са писали в нея - повечето пишат сега в този форум
аз приемам това, въпреки че е съвсем нередно, и предлагам тази тема да бъде сравнена със сегашното състояние на форума на Медияпул, за което госпожата активно и целенасочено е допринесла
нека по тези дела да съдим за "нивото"
аз приемам моят форумен принос - включително модерацията - да бъде приеман през призмата на тази тема и всичко, което тя предполага
но също така нека сегашното ниво на форума на Медияпул да бъде критерий за приноса на госпожата, който тя измерва и чрез линк към един нескопосан сайт (не коментирам филма - не съм го гледал)
*поне според мен и според тези, които са писали в нея - повечето пишат сега в този форум
Като заглавие, темата "Влизам в банята" пародира честите съобщения с подобно съдържание, с които бяхме ощастливявани по утрините от един господин во време оно. Господинът не пише В този форум, но пише много ЗА този форум.
"игрички"
пишеМ тук , щот ония от там, са тук ...
альо , езиковъдите , тургайте запетаи,че не останаха
альо , езиковъдите , тургайте запетаи,че не останаха
благодаря, бай Таки
честно казано, това не го помня, но че пародията има смисъл, е вярно
тя може и да се "уголеми", ако в нея се включат и състоянието на Медияпул, и сегашната дискусия - получава се един голям цирк
искам да уточня, че отдавна съм приел с разбиране случилото се, не чакам извинения или нещо подобно
намесвам се само когато преценя, че са преминати определени граници
честно казано, това не го помня, но че пародията има смисъл, е вярно
тя може и да се "уголеми", ако в нея се включат и състоянието на Медияпул, и сегашната дискусия - получава се един голям цирк
искам да уточня, че отдавна съм приел с разбиране случилото се, не чакам извинения или нещо подобно
намесвам се само когато преценя, че са преминати определени граници
О, как.. Ми то си беше редовен утринен ритуал: първо една чаша ароматно кафе ( от Illy нагоре, obviously.. ) , акомпанирана с изискана бисквита и лъжичка изтънчен конфитюр, а после - шляп - шляп - шляп - в банята. Ако Реалистка спре да се заяжда, по повод празниците, със сигурност ще го потвърди тук.честно казано, това не го помня ..
Едно мнение
А ето какво е написал в коментариите към линка за филма един млад и образован човек - М. Глишев:
Нищо да не Ви учудва Днес постингът го има, утре може да го няма, но все пак - благодарим и на толкова. Я да изгледам филма преди и линкът към него да се е сбъгясал...
Realistka-
виртуалната реалност лесно се забравя
по-интересен е феномена на боренето на реалността (снимки на истинските ни вина, разходки и т.н., контрастиращи с разкази за фрий шопове по летищата) с нова виртуалност - например Боев като гастарбайтер от село и всички останали легенди, които медияпулци сътворяват, за да им е по-леко ежедневието
по-интересен е феномена на боренето на реалността (снимки на истинските ни вина, разходки и т.н., контрастиращи с разкази за фрий шопове по летищата) с нова виртуалност - например Боев като гастарбайтер от село и всички останали легенди, които медияпулци сътворяват, за да им е по-леко ежедневието
Я да видим дали можем да приютим филма и тук.. Чудесно, можем.
Поемам вината за повдигането на една тема не там, където трябва, и предлагам да не я обсъждаме повече тук.
Поемам вината за повдигането на една тема не там, където трябва, и предлагам да не я обсъждаме повече тук.
Нямам звук!
Какво става с тоя филм! Свалих го - цели 1,8 гиги!, но няма звук. А от тази страница не тръгва.
Връзката е много лоша
Логик написа:Какво става с тоя филм! Свалих го - цели 1,8 гиги!, но няма звук. А от тази страница не тръгва.
Логик , Връзката е много лоша и
затова ще ти изпратя сега линка по e-mail-а. При мен всичко върви - и звук и образ. Моля те провери си пощата!
Realistka-
Помощ, граждани! написа:виртуалната реалност лесно се забравя
мда, и най-важната за тях легенда - как Таки пие от сутрин до вечер, все едно никой никога не го е виждал...
разбира се, за човечетата нищо от реалната действителност няма значение, когато се плацикат в пяната на виртуалното
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Зверствата на комунизма
» Фотография 3
» ЧЕНГЕСАРИАДА
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Лондон: септемврийски импресии
» Фотография 3
» ЧЕНГЕСАРИАДА
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» Лондон: септемврийски импресии
Страница 4 от 5