Местни избори 2007 г.
+3
blag009
сноб
Admin
7 posters
Страница 1 от 7
Страница 1 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
За кого мислите да гласувате на първия тур в София?
Re: Местни избори 2007 г.
Заимов е поредният 'добряга', зад който се крият Дамянов, Михайлова, Бабатата и Игъла..
Помисли само: какво щеше да бъде неговото участие в предизборната борба, ако се бе появил като независим кандидат? Кой щеше да му обърне внимание?
Помисли само: какво щеше да бъде неговото участие в предизборната борба, ако се бе появил като независим кандидат? Кой щеше да му обърне внимание?
зависи от PR-a
напомня романтиката с "Пе-шо президент! Ша-ля-ля"..
Днес си мислех, че около двайсет годишните се обединяват около него, виждат себе си в него.. (ах, Беронов, ах, Беронов..)
Тази сутрин, рано, имах работа пред стадион "Васил Левски". Няколко около двайсет годишни ме питаха: "Тук ли е организираният превоз за Алеко със Заимов?"..
напомня романтиката с "Пе-шо президент! Ша-ля-ля"..
Днес си мислех, че около двайсет годишните се обединяват около него, виждат себе си в него.. (ах, Беронов, ах, Беронов..)
Тази сутрин, рано, имах работа пред стадион "Васил Левски". Няколко около двайсет годишни ме питаха: "Тук ли е организираният превоз за Алеко със Заимов?"..
Язък ...
Язък ... така и тия избори шъ се изнижат без да ги СТИСНЕМЕ за тъш...те тия тарикати. В момента се боря да прибутам точката "Нулева толерантност към замрасяването" , на кандидат кмета на Красно село от ГЕРБ. На неще чадото, след като му обясних за какво иде реч т.е. една дяволски трудна задача не посилна за съвременният български строй. Тоест и полиция,община и съдебна власт трябва да са на място и в пълен синхрон.Както ми окаше едно приятелче, че ако плювнеш една дъвка на тротоара в Германия до три дни шъ имаш една честитка за 100 евро, и ако оспориш решението ти дават видеозапис за треакторията на дъвката и тува удоволствие шъ ти струва допълнително примерно 30-50 евро от горе !!!!
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Препоствам и тук нещо, постнато от мен във форума 'Де Зората' тази сутрин.
Откакто скоростта на нет-връзката ми позволява да следя с прилично качество основните български канали, аз съм принуден да се колебая между предаванията на утринната зона. Първоначално между тези на Бареков и Коритаров, а от няколко дни - и между това на Дачков в TV7.
Днес при Бареков имаше интересна и остра конфронтация между П. Юруков и А. Праматарски, с основен обект на спора - издигането на Мартин Заимов като кандидат-кмет на София от страна на ДСБ и СДС. Праматарски се изказа много критично за Заимов, в степен, в която оставането на втория в редиците на ДП трябва да се смята за проблематично. Той обвини Заимов най-вече в политически конформизъм, като се аргументира и с писмо от преди години, подписано от Заимов и други дейци на ДП, в което се съдържали позиции в полза на сближаването с движението на Симеон.
Разговорът е предаден тук:
http://www.focus-news.net/?id=f7578
Гост пък на Дачков бе Стефан Гамизов, по повод на негово интервю, дадено на 15 т.м. в 'Медиапул':
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=132803&srcpos=10
Интересен бе моментът към края, когато Гамизов охарактеризира половината от хората, коментирали под материала с неговото интервю, като пълни отрицатели и нихилисти, с което Дачков се съгласи с усмивка. Приятно ми бе да открия, че едно мое наблюдение върху определени поведения по нета е било потвърдено от един известен български журналист.
Откакто скоростта на нет-връзката ми позволява да следя с прилично качество основните български канали, аз съм принуден да се колебая между предаванията на утринната зона. Първоначално между тези на Бареков и Коритаров, а от няколко дни - и между това на Дачков в TV7.
Днес при Бареков имаше интересна и остра конфронтация между П. Юруков и А. Праматарски, с основен обект на спора - издигането на Мартин Заимов като кандидат-кмет на София от страна на ДСБ и СДС. Праматарски се изказа много критично за Заимов, в степен, в която оставането на втория в редиците на ДП трябва да се смята за проблематично. Той обвини Заимов най-вече в политически конформизъм, като се аргументира и с писмо от преди години, подписано от Заимов и други дейци на ДП, в което се съдържали позиции в полза на сближаването с движението на Симеон.
Разговорът е предаден тук:
http://www.focus-news.net/?id=f7578
Гост пък на Дачков бе Стефан Гамизов, по повод на негово интервю, дадено на 15 т.м. в 'Медиапул':
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=132803&srcpos=10
Интересен бе моментът към края, когато Гамизов охарактеризира половината от хората, коментирали под материала с неговото интервю, като пълни отрицатели и нихилисти, с което Дачков се съгласи с усмивка. Приятно ми бе да открия, че едно мое наблюдение върху определени поведения по нета е било потвърдено от един известен български журналист.
Гост- Гост
По повод горното, искам и тук да рекламирам един сайт, който предлага безплатно гледане на 22 канала по нета. Между тях са двата държавни канала, Нова и TV7. Препоръката не е само за хората от диаспората, нямащи сателитна връзка с тези канали, но за всички, които не биха искали да изпуснат някое интересно предаване, пребивавайки на място извън дома и без TV, но с компютър, свързан с нета. Регистрацията е проста, еднократна и безплатна. 'Средното' качество е напълно прилично за информационни цели. Необходимо е ползването на най-новата версия 11 на MS Media Player.
Сайтът: http://www.bgtelevizor.net/index.php?show=register&action=do_register
Сайтът: http://www.bgtelevizor.net/index.php?show=register&action=do_register
Гост- Гост
Панайотис Критидис написа:
Днес при Бареков имаше интересна и остра конфронтация между П. Юруков и А. Праматарски, с основен обект на спора - издигането на Мартин Заимов като кандидат-кмет на София от страна на ДСБ и СДС.
това не беше ли при Коритаров? ошашавих се вече...
Guess wh- Гост
Панайотис Критидис написа:При Коритаров беше - моя грешка.
а утре при Бареков ще е диспутът Борисов-Бригадир
от 7.30
Guess wh- Гост
Фокус: Т.е., ако в тази секция има бройката гласове, за която са се уговорили, само тогава има плащане?
Михаил Константинов: Тогава има плащане. А ако няма гласовете – никой не взима пари, но тогава тарторът отива и набива циганите. Защото не са гласували правилно! И циганите каква възможност имат – от една страна – да вземат 50 лева, от друга страна – да бъдат набити. Кажете ми – вие какво ще направите? Всеки нормален циганин, и да не е циганин, щом е така положението – отива, гласува, взима си 50-те лева. При това – забележете – на циганите им е абсолютно все едно кой е избран. Те си живеят еднакво лошо при всяко положение. Е, защо да не вземат 50 лева тогава? Било незаконно. Циганинът поначало живее извън закона! Проблеми за него няма.
http://www.focus-news.net/?id=f7587
Дотук имаме една добра теория по въпроса 'защо и как гласуват циганите'.
Ех, да имахме и една втора, по въпроса 'защо и как не гласуват българите' ...
- Greece fucker, go home!
- Кукловод!
- Коминтерн!
- Доносник!
- Интригант!
Михаил Константинов: Тогава има плащане. А ако няма гласовете – никой не взима пари, но тогава тарторът отива и набива циганите. Защото не са гласували правилно! И циганите каква възможност имат – от една страна – да вземат 50 лева, от друга страна – да бъдат набити. Кажете ми – вие какво ще направите? Всеки нормален циганин, и да не е циганин, щом е така положението – отива, гласува, взима си 50-те лева. При това – забележете – на циганите им е абсолютно все едно кой е избран. Те си живеят еднакво лошо при всяко положение. Е, защо да не вземат 50 лева тогава? Било незаконно. Циганинът поначало живее извън закона! Проблеми за него няма.
http://www.focus-news.net/?id=f7587
Дотук имаме една добра теория по въпроса 'защо и как гласуват циганите'.
Ех, да имахме и една втора, по въпроса 'защо и как не гласуват българите' ...
- Greece fucker, go home!
- Кукловод!
- Коминтерн!
- Доносник!
- Интригант!
Гост- Гост
Някакви впечатления от генералския 'диспут', Гес? На мен ми остави един неприятен, горчив привкус в устата..
Те ги, великите генерали: http://www.focus-news.net/?id=f7592
Те ги, великите генерали: http://www.focus-news.net/?id=f7592
Гост- Гост
Много хора 'няма да гласуват' според анкетата горе.. Изяснявам, че аз не съм участвал в нея (няма смисъл), но се питам дали Соня не е участвала..
E , има разлика де ....
E , има разлика де ....и тя е както ока едно мое приятелче , бат Бойко поне шъ измие дупката, а Бирагадиро шъ я засекрети и шъ прати шифровка на КГБ,ЦРУ,МОСАД,МИ-6 и т.н. поне разузнавания дал бог!!!!!!
blag009-
Брой мнения : 1172
Registration date : 15.10.2007
Admin написа:Много хора 'няма да гласуват' според анкетата горе.. Изяснявам, че аз не съм участвал в нея (няма смисъл), но се питам дали Соня не е участвала..
Да, гласувах, но не трябваше - не мога да гласувам, но ако можех, нямаше да гласувам...
Панайотис Критидис написа:Някакви впечатления от генералския 'диспут', Гес?
====
Не успях да го гледам
но го имам записан, днес може да му хвърля едно око
тия диспути станаха голям цирк...
разочарован съм най-вече от претендентите на ББ -
да бяха си направили труда да се подготвят...
Guess wh- Гост
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1110705- Кои са разпознаваемите кандидат-кметове в столицата, кои успяха да излязат от графата "други"?
- Бойко Борисов събира 34%, 14% са за Бриго Аспарухов и 8% за Мартин Заимов. На четвърто място е Слави Бинев с около 3,5%, следват го Юлияна Дончева - 2,5%, и Антония Първанова с около 2%. Тити Папазов има около 1%, но има оттегляне и преориентиране на неговите избиратели. Кандидатурата му не беше подкрепена по-широко от десните партии, затова той се изгуби.
Резултатите на 'Сова Харис' за първите трима, преизчислени върху тези, които смятат да гласуват:
Кандидат ......................... %
Бойко Борисов ............... 51
Бриго Аспарухов ............ 21
Мартин Заимов ............... 12
Admin написа:
Резултатите на 'Сова Харис' за първите трима, преизчислени върху тези, които смятат да гласуват:
Кандидат ......................... %
Бойко Борисов ............... 51
Бриго Аспарухов ............ 21
Мартин Заимов ............... 12
тия да внимават архонтът да не ги изненада
Ригас, много са ти куул емотиконите
Guess wh- Гост
Засега комплиментът иде другаде - при дизайнерите на сайта. Не знам дали мога да добавя емотикончета от другаде, но и наличните са едно хубаво сетче.Ригас, много са ти куул емотиконите.
И .. да не вземе някой да помисли, че съм превеждал текстовете. И за този хубав превод комплиментите идат при дизайнерите.
Архонтът най-много да изненада бившето архонтче Заимов ..
Политологът Йордан Стоичков: Станахме свидетели на интересен и силен дебат
Guess wh- Гост
Не знам дали съм разбрала добре, но Слави Бинев ли е кандидат-кмет на АTAKA?
Да, Соня, Бинев е кандидатът на Атака в София. Ето го с архонтската мантия. И той - сърце, но в по-сиво така.. :
Гост- Гост
Проучвания на Барометър инфо
http://www.vsekiden.com/news.php?topic=1&id=18927
Барометър инфо за София
Листата на ГЕРБ събира 21,93 на сто, листата на БСП биха подкрепили 10,02 на сто, а на "Алианс за София" – 8,02 на сто. 5,19 на сто биха гласували за листата за общински съветници на "Атака", 3,07 процента - за листата на НДСВ, а 1,65 на сто - за тази на Съюз БГ. 44,93 на сто от софиянци заявяват твърдо намерение да гласуват, 18,16 процента се колебаят дали да участват във вота, а 31,96 на сто отговарят, че със сигурност няма да отидат до урните.
Ако допуснем, че 50% от колебаещите се ще гласуват и то по начин, аналогичен на този на решените, то имаме 54% електорална активност и следните проценти върху гласувалите:
Кандидат ................ за кмета ........ за листата
Бойко Борисов ........... 61% ................ 41%
Бриго Аспарухов ........ 16% ................ 19%
Мартин Заимов ........... 14% ................ 15%
При което се оформя ситуацията 'Бойко Борисов печели убедително от първия кръг, но няма мнозинство на общински съветници'. Политическото послание би било 'сериозна загуба за левицата и десницата (СДС–ДСБ)' , които губят по около 1/3 от подкрепата, отбелязана през последните избори за Европарламент (говорим винаги за София-град).
Съответните резълтати за Пловдив не могат да се дадат, защото не е посочена очакваната електорална активност. Но избирането на Славчо Атанасов и Кирил Йорданов още от първия кръг изглежда много вероятно.
http://www.vsekiden.com/news.php?topic=1&id=18927
Барометър инфо за София
Листата на ГЕРБ събира 21,93 на сто, листата на БСП биха подкрепили 10,02 на сто, а на "Алианс за София" – 8,02 на сто. 5,19 на сто биха гласували за листата за общински съветници на "Атака", 3,07 процента - за листата на НДСВ, а 1,65 на сто - за тази на Съюз БГ. 44,93 на сто от софиянци заявяват твърдо намерение да гласуват, 18,16 процента се колебаят дали да участват във вота, а 31,96 на сто отговарят, че със сигурност няма да отидат до урните.
Ако допуснем, че 50% от колебаещите се ще гласуват и то по начин, аналогичен на този на решените, то имаме 54% електорална активност и следните проценти върху гласувалите:
Кандидат ................ за кмета ........ за листата
Бойко Борисов ........... 61% ................ 41%
Бриго Аспарухов ........ 16% ................ 19%
Мартин Заимов ........... 14% ................ 15%
При което се оформя ситуацията 'Бойко Борисов печели убедително от първия кръг, но няма мнозинство на общински съветници'. Политическото послание би било 'сериозна загуба за левицата и десницата (СДС–ДСБ)' , които губят по около 1/3 от подкрепата, отбелязана през последните избори за Европарламент (говорим винаги за София-град).
Съответните резълтати за Пловдив не могат да се дадат, защото не е посочена очакваната електорална активност. Но избирането на Славчо Атанасов и Кирил Йорданов още от първия кръг изглежда много вероятно.
Последната промяна е направена от на Нед 21 Окт 2007, 19:16; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
такова чудо , като ТИЯ избори ,не помня - не знам дали имам познат , който да не се е набутал някоя партийка , движение, сДРУЖЕние и т.н ...побесняха, фондове се привиждат повсеместно ...добре ,че само седмица остана...
Страница 1 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Клуб-кафене „Кибер”-ЕСФ-1
» ИЗБОРИ 2011
» Блаже на избори !!!
» За или против промяна в избирателната система?
» Познай резултата на изборите !
» ИЗБОРИ 2011
» Блаже на избори !!!
» За или против промяна в избирателната система?
» Познай резултата на изборите !
Страница 1 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите