спорт
+19
Realistka
(Натали)
Admin
Логик
Робърт Боев
Надя
Таки
Sonia
Радомир
Помощ, граждани!
Boabab
komarKo
(pheras)
blag009
(Българанъ)
Лаик
chocho
сноб
nikiforov
23 posters
Страница 8 от 31
Страница 8 от 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
И ще .....
komarKo написа:Маестро,
довечера ще бием ли
или ще се напием?
въпреки , че харесвам и еТиЯ ! етоя, абе транскрипцията ми бЕга
Re: спорт
Напънах се без думи, ама явно не се е получилоkomarKo написа:няколко думи не са излишни...
Първа домакинска игра на раптърите срещу магьосниците в плейофите.
Яка подкрепа от публиката, което и реши мача.
Радомир-
Брой мнения : 121
Registration date : 07.11.2007
В Thornhill, с тенденция за изнасяне още по-на север - поне в Richmond Hill, а най-добре зад зеления пояс около мегаполиса.komarKo написа:ти в Торонто ли си?
От географска гледна точка, а и предвид нормалните разстояния за шофиране тук, можеш да смяташ, че е едно и също. Формално това са други общини, които се различават не само административно (което се отразява в размера на данъците, да речем ) ами и хората са различни, къщите, пътищата ... абе както се различават сигурно Средец и Дупница ???
Не си заключвам колелото пред магазина, а само го подпирам на монтираната за целта стойка .
Радомир-
В Thornhill, с тенденция за изнасяне още по-на север - поне в Richmond Hill
Ако си увеличиш достатъчно картата около твоя знак, ще видиш, че вече те водят в Richmond Hill ..
Използвам случая да те попитам, защо си така омекотил изказването на Сократ? Че в оригинал то е много по-крайно:
- Едно знам: че нищо не знам.
Хайде по този повод още някои изказвания на този знаменит човек, стигнали до нас посредством писанията на негови антични колеги и приятели:
- Честният човек е винаги едно дете.
- Не бързай да се сприятелиш с някого. Но когато това стане, бъди твърд и постоянен приятел.
- Красотата е една краткоживуща тирания.
- Непременно се ожени. Ако случиш на добра жена, ще бъдеш щастлив. Ако случиш на лоша, ще станеш философ.
- Най-силните желания понякога пораждат най-смъртна омраза.
- Аз съм бил наистина твърде честен, за да бъда политик и да остана жив.
- Нека който иска да премести света първом премести себе си.
- Когато жената получи равни права с мъжа, тя го превъзхожда.
- Мъдростта започва с едно учудване.
Използвам случая да те попитам, защо си така омекотил изказването на Сократ? Че в оригинал то е много по-крайно:
Хайде по този повод още някои изказвания на този знаменит човек, стигнали до нас посредством писанията на негови антични колеги и приятели:
- Честният човек е винаги едно дете.
- Не бързай да се сприятелиш с някого. Но когато това стане, бъди твърд и постоянен приятел.
- Красотата е една краткоживуща тирания.
- Непременно се ожени. Ако случиш на добра жена, ще бъдеш щастлив. Ако случиш на лоша, ще станеш философ.
- Най-силните желания понякога пораждат най-смъртна омраза.
- Аз съм бил наистина твърде честен, за да бъда политик и да остана жив.
- Нека който иска да премести света първом премести себе си.
- Когато жената получи равни права с мъжа, тя го превъзхожда.
- Мъдростта започва с едно учудване.
Последната промяна е направена от Таки на Пет 25 Апр 2008, 22:38; мнението е било променяно общо 1 път
Торонто
Хммм, хубави спомени....
Ще го навестявам в близките седмици...
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=bg&geocode=&q=york+university&sll=43.81554,-79.42355&sspn=0.124857,0.31723&ie=UTF8&ll=43.771342,-79.498014&spn=0.015619,0.039654&t=h&z=15
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=bg&geocode=&q=york+university&sll=43.81554,-79.42355&sspn=0.124857,0.31723&ie=UTF8&ll=43.771342,-79.498014&spn=0.015619,0.039654&t=h&z=15
komarKo написа:nikiforov написа:вчера се реши титлата - Манюнайтед !
тъй тъй....
Злобил !!!
по -добри бяха Челси ....
Елементарно, Уотсън – фирмена и провайдърска мрежа. За да сме в темата, по-впечатляващо би било, ползвайки зум-а от exif-а на снимките да сметнеш от къде точно в Air Canada Centre съм щракал.Таки написа:Ако си увеличиш достатъчно картата около твоя знак, ще видиш, че вече те водят в Richmond Hill ..
Защото хоризонтът ми със сигурност е много по-тесен от сократовия, та не ми прилича да ползвам хиперболата му. Освен това философът е вложил в думите си идеята за необхватността на познанието, докато ударението в моята сигнатура е върху осъзнатата ограниченост и оскъдност на моите лични знания.Таки написа:Използвам случая да те попитам, защо си така омекотил изказването на Сократ? Че в оригинал то е много по-крайно:
Радомир-
Чочо, дори не съм минавал покрай кампуса на Йорк.chocho написа:Хммм, хубави спомени....
А ако е само повод за репликата – плътно зает съм до лятото. Мога да отделя време само вечер, след 9 часа, и евентуално някоя неделя по обяд.
Апропо, градски, след 19 юни трябва да съм във Варна.
Радомир-
nikiforov написа:ОК градски , има време ...
Комарски , кажи резултата днес, кът си такъв спец !
3:1 за наш`те!
първи гол - Роналдо в 12 мин.
Радомир написа:Чочо, дори не съм минавал покрай кампуса на Йорк.chocho написа:Хммм, хубави спомени....
А ако е само повод за репликата – плътно зает съм до лятото. Мога да отделя време само вечер, след 9 часа, и евентуално някоя неделя по обяд.
.....
Йорк си беше повод, нищо повече...
Страница 8 от 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Страница 8 от 31
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите